Provensálské brambory s česnekem | e15.cz

Provensálské brambory s česnekem

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Ani dnes jsme nezapomněli na ty, kdo drží dietu a přinášíme jim další recept na nízkokalorické jídlo.

Ingredience:

3 brambory
olivový olej
mořská sůl
pepř
citronová šťáva a kůra
pórek
stroužek česneku
petrželka
muškátový oříšek

Návod k přípravě: Brambory oloupeme, uvaříme, pak je nakrájíme na  hranolky a opékáme je na teflonové pánvi potřené olivovým olejem. Osolíme je a opepříme, přidáme strouhanou citrónovou kůru, pórek nakrájený na tenká kolečka, utřený česnek a nasekanou zelenou petrželku. Nazlátlé brambory dochutíme citrónovou šťávou a troškou nastrouhaného muškátového oříšku.



Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newslettery