Recept: Gratinované smetanové těstoviny s žampióny a kedlubnem

Těstovinových receptů není nikdy dost. Pro milovníky italské kuchyně je tu dnešní recept.
Ingredience:
250 g těstovin
2
cibule
kedluben
100 g žampionů
250 g rajčat
100 ml mléka
100 ml
zakysané smetany
sůl
olej
pepř
tymián
máslo
strouhaný
sýr
Návod k přípravě: Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Rajčata
oloupeme, pokrájíme na kousky spolu s cibulí a kedlubnem. Zeleninu promícháme s
těstovinami, pokapeme olejem a vložíme do máslem vymazané zapékací misky.
Smetanu smícháme s mlékem, solí, pepřem, tymiánem a strouhaným sýrem, přelijeme
těstoviny, poklademe lupínky másla a dáme zapéct asi na půl hodiny.
Dobrou chuť!