Recept: Rajčatová polévka z protlaku | e15.cz

Recept: Rajčatová polévka z protlaku

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Kdo začínající hospodyňky je tu dnes připraven recept na jednoduchou rajčatovou polévku z protlaku.

Ingredience:
40 g másla
40 g hladké mouky
1 malá cibule
kousek celeru
kousek masoxu
1 litr vody
3 lžíce rajčatového protlaku
sůl
cukr
citrónová šťáva
40 g rýže
petrželka

Návod k přípravě:
Připravíme růžovou jíšku, zalijeme ji

vodou, přidáme oloupanou cibuli, kousek celeru a masoxu a dobře provaříme.

Cibuli s celerem vybereme, přidáme rajčatový protlak, upravíme sladkokyselou

chuť. Polévku můžeme zalít několika lžícemi smetany nebo neslazeného

kondenzovaného mléka. Podáváme s vařenou rýží.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video