Recept: Rýžové pirožky s žampióny a se smetanou | e15.cz

Recept: Rýžové pirožky s žampióny a se smetanou

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Vůně čerstvě upečených pirožků se vám bude rozléhat po celém bytě ...tedy pokud si je připravíte podle našeho receptu.

Ingredience:
300 g hladké mouky
80 g másla
půl prášku do pečiva
5 vajec
150 g smetany
sůl
80 g rýže
80 g sterilovaných žampiónů
pepř
kmín

Návod k přípravě: Smícháme mouku s práškem do pečiva,

přidáme sůl, máslo, jedno vejce a smetanu. Rýži uvaříme v osolené vodě, smícháme

ji s žampióny, 3 vajíčky, osolíme a opepříme.

Na válu vyválíme těsto, z kterého tvoříme obdélníky. Do středu každého dáme

náplň, stočíme a potřeme bílkem. Posypeme kmínem a pečeme v troubě na pečícím

papíře asi 15 minut.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newslettery