Recept: Slovenská kapustnica s uzeným masem | E15.cz

Recept: Slovenská kapustnica s uzeným masem

Recept: Slovenská kapustnica s uzeným masem

Redakce

Zahřejte se na duši i na těle v těchto chladných dnech něčím teplým a opravdu chutným, připravte si slovenskou kapustnicu podle našeho receptu.

Ingredience:
1 malé uzené koleno
250 g kysaného zelí
sůl
česnek
1 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce sádla
1 lžíce mouky
1 cibule
1 dl kyselé smetany

Návod k přípravě:
Omyté uzené koleno nebo nožky dáme

vařit. Při vaření přidáme světlou cibulovou jíšku, za chvíli překrájené kysané

zelí. Když je koleno měkké, vyjmeme ho, do polévky dáme rajčatový protlak,

česnek, zalijeme smetanou a vložíme nakrájené maso z kolena.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!