Recept: Špenát zapečený s vejci a sýrem

Netradičně připravený špenát výborně chutná a pokud jsme nalákali i vás, tak honem do vaření. Tady je recept na přípravu.
Ingredience:
600 g zmrazeného špenátu
1
cibule
2 lžíce oleje
1 lžíce másla
2,5 dl mléka
4 vejce
60 g
nastrouhaného sýra
sůl
pepř
Návod k přípravě: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli,
přidáme na kostky nakrájený zmrazený špenát, necháme ho rozpustit, osolíme,
opepříme a podusíme. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji
mlékem, rozšleháme, povaříme, pak osolíme a přidáme polovinu nastrouhaného sýra.
Do zapékací misky rozložíme špenát, ve kterém uděláme čtyři otvory, do kterých
rozklepneme po jednom vejci, přelijeme omáčkou, posypeme zbytkem sýra a zapečeme
v horké troubě.
Dobrou chuť!