Recepty pro začátečníky: Hrachová kaše | e15.cz

Recepty pro začátečníky: Hrachová kaše

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Tentokrát zaměříme na vás, kterým vaření moc neříká, ale chtěli by se naučit alespoň pár jednoduchých jídel.

Ingredience:
500 g hrachu
2 lžíce sádla
1 lžíce mouky
125 ml mléka
česnek
majoránka
sůl

Návod k přípravě: Hrách namočíme přes noc do studené vody a

pak ho uvaříme ve vodě, ve které byl namočen. Na sádle zpěníme trochu mouky,

zalijeme mlékem, povaříme, vmícháme prolisovaný hrách, ochutíme majoránkou a

ještě chvíli povaříme. Podáváme s masem, uzeninou, vejcem, okurkou a

pečivem.


Dobrou chuť!


Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video