Recepty pro začátečníky: Rýžový nákyp | e15.cz

Recepty pro začátečníky: Rýžový nákyp

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Tentokrát zaměříme na vás, kterým vaření moc neříká, ale chtěli by se naučit alespoň pár jednoduchých jídel.

Ingredience:
meruňky
3/4 l mléka
90 g rýže
50 g máslo
2 Vejce
50 g cukru krupice
balíček vanilkového cukru
sůl


Návod k přípravě: Rýži dáme do mléka, osolíme a uvaříme

doměkka. V míse utřeme žloutky s cukrem a máslem a vmícháme do prochladlé

uvařené rýže. Pak promícháme se sněhem z bílků, vložíme do vymazané a

strouhankou vysypané zapékací misky, poklademe půlkami meruněk a upečeme

dorůžova.


Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video