Recepty s kaki: Pokrmy bez masa
Pokračování »> Kaki recepty s masem »> Dezerty s kaki
Také se hodí jako příloha k vepřovému, jehněčímu nebo kuřecímu masu. Využijete jej na mnoho způsobů i při přípravě salátů, hlavních jídel, dezertů a zavařenin.
FAZOLKY S KAKI
Přísady:
4 kaki Persimon Bouquet
2 lžíce medu
4 lžíce olivového oleje
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce máku
200 g fazolek
150 g rukoly
100 g prosciutta
Příprava:
Z MEDU,OLEJE, CITRONOVÉ ŠŤÁVY A MÁKU UŠLEHÁME ZÁLIVKU A DÁME VYCHLADIT. FAZOLKY OMYJEME A KRÁTCE ASI 2-3 MINUTY SPAŘÍME V OSOLENÉ VODĚ, NECHÁME OKAPAT A VYCHLADNOUT. RUKOLU OPLÁCHNEME, OMYTÉ KAKI ROZPŮLÍME A NAKRÁJÍME NA TENČÍ PLÁTKY. PROMÍCHÁME S FAZOLKAMI, PŘIDÁME PLÁTKY PROSCIUTTA A DOCHUTÍME ZÁLIVKOU.
Salát S KAKI A KOZÍM SÝREM
Přísady:
1ks kaki Persimon Bouquet
lollo rosso
lollo biondo
polníček
tymián
kozí sýr
ořechy
sůl
olivový olej
Příprava:
ČERSTVÉ SALÁTY LEHCE OMYJEME A NATRHÁME. KAKI OSMAHNEME NA OLIVOVÉM OLEJI S TYMIÁNEM, POTÉ SPOLEČNĚ S KOZÍM SÝREM A OŘECHY PŘIDÁME K SALÁTU. DOCHUTÍME OLIVOVÝM OLEJEM A SOLÍ.
Pokračování »> Kaki recepty s masem »> Dezerty s kaki