Řecká ryba na česneku s rajčatem podlévaná vínem | e15.cz

Řecká ryba na česneku s rajčatem podlévaná vínem

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
K přípravě řecké ryby můžeme použít například kapra, rybí filé nebo třeba lína. Hlavně nezapomeneme na bílé víno!

Budete potřebovat:
700 g ryb
2 lžíce citrónové šťávy
olej
2 cibule
2 stroužky česneku
2 papriky
pepř
sůl
300 g rajčat
petrželka
2 sklenky bílého vína

Návod k přípravě: Rybu naporcujeme, osolíme a pokapeme

citrónovou šťávou. Zpěníme cibuli a česnek, přidáme porce ryby, podlijeme vínem,

posypeme petrželkou a dusíme. Mezitím dusíme na oleji pokrájené papriky, pak

přidáme spařená a oloupaná rajčata, sůl, pepř a vše nalijeme na porce ryby.

Ještě chvíli dusíme a pak podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým

salátem.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video