Řecká ryba na česneku s rajčatem podlévaná vínem

K přípravě řecké ryby můžeme použít například kapra, rybí filé nebo třeba lína. Hlavně nezapomeneme na bílé víno!
Budete potřebovat:
700 g ryb
2 lžíce
citrónové šťávy
olej
2 cibule
2 stroužky česneku
2
papriky
pepř
sůl
300 g rajčat
petrželka
2 sklenky bílého
vína
Návod k přípravě: Rybu naporcujeme, osolíme a pokapeme
citrónovou šťávou. Zpěníme cibuli a česnek, přidáme porce ryby, podlijeme vínem,
posypeme petrželkou a dusíme. Mezitím dusíme na oleji pokrájené papriky, pak
přidáme spařená a oloupaná rajčata, sůl, pepř a vše nalijeme na porce ryby.
Ještě chvíli dusíme a pak podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým
salátem.
Dobrou chuť!