Sardinková pomazánka s lučinou a kečupem | E15.cz
KoronaHelpdesk E15

Jak uspět v krizi

Sardinková pomazánka s lučinou a kečupem

Sardinková pomazánka s lučinou a kečupem
ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sardinkovou pomazánku můžeme natřít na chleba, nebo podávat návštěvě v malých mističkách ozdobených například snítky petrželky.

Ingredience:
2 konzervy sardinek v oleji
120 g másla
120 g lučiny
kečup
pepř
sůl
citronová šťáva dle chuti

Návod k přípravě:
Sardinky zbavíme kostí a smícháme s

máslem, lučinou a citronovou šťávou. Opepříme a podle chuti přidáme sůl a kečup.

Sardinkovou paštiku podáváme s chlebem nebo pečivem a zdobíme petrželkou nebo

pažitkou.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!