Sardinková pomazánka s lučinou a kečupem | e15.cz

Sardinková pomazánka s lučinou a kečupem

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Sardinkovou pomazánku můžeme natřít na chleba, nebo podávat návštěvě v malých mističkách ozdobených například snítky petrželky.

Ingredience:
2 konzervy sardinek v oleji
120 g másla
120 g lučiny
kečup
pepř
sůl
citronová šťáva dle chuti

Návod k přípravě:
Sardinky zbavíme kostí a smícháme s

máslem, lučinou a citronovou šťávou. Opepříme a podle chuti přidáme sůl a kečup.

Sardinkovou paštiku podáváme s chlebem nebo pečivem a zdobíme petrželkou nebo

pažitkou.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newslettery