Silvestrovské recepty: Minirolky z toustového chleba | E15.cz

Silvestrovské recepty: Minirolky z toustového chleba

Silvestrovské recepty: Minirolky z toustového chleba
ZDROJ: Ženy - E15

Michal Nikodém, šéfkuchař školy vaření Ola Ka

Hledáte  inspiraci pro silvestrovské pohoštění? Vyzkoušejte naše recepty na chuťovky a jednohubky.

Minirolky z toustového chleba 


plátek celozrnného toustového chleba
plátek tvrdého sýra
Rostlinný tuk
Rama Creme Bonjour
Stroužek česneku
Červená paprika (1 hranolek cca 10 cm dlouhý, široký 0,5 cm x 0,5 cm)
Salátová okurka (1 hranolek cca 10 cm dlouhý, široký 0,5 cm x 0,5 cm)
Pažitka

Z toustového chleba odkrojíme kůrku, plátek poválíme válečkem na těsto (tak aby vznikla tenká hutnější podložka) a položíme na bambusovou podložku na sushi. Chléb namažeme rostlinným tukem smíchaným s lisovaným stroužkem česneku, položíme na něj plátek sýra a opět pomažeme tenkou vrstvou rostlinného tuku smíchaného s česnekem.

Na přední okraj podložky položíme zeleninu a zarolujeme jako sushi. Rolku po povrchu potřeme pomazánkovým krémem Rama Creme Bonjour a obalíme v nasekané pažitce. Rolku nakrájíme na čtyři díly.

Autor: Michal Nikodém, šéfkuchař školy vaření Ola Kala
30. prosince 2008

Autor: Michal Nikodém, šéfkuchař školy vaření Ola Ka

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!