Staročeské kuře se zelím
Jídlo jako od maminky, klasické staročeské kuře se zelím si nyní můžete připravit i vy.

14.6.2002 0:00
|
Ingredience:
4 kuřecí
čtvrtky
400 g kysaného zelí
100 g slaniny
2 cibule
máslo
červená
paprika
sůl
Návod k přípravě:
Maso osolíme a posypeme červenou
paprikou. Slaninu pokrájíme na plátky a cibule na kolečka. Zelí propláchneme pod
studenou vodou.
Do zapékací misky vytřené máslem vložíme zelí a na něj položíme maso.
Pokryjeme plátky slaniny a posypeme cibulí. Pečeme asi 40 minut v zakrytém
pekáčku a pak jej ještě na chvíli odkryjeme, aby kuře mělo kůrčičku.
Dobrou chuť!
Zdroj:
Ženy.cz

Komentáře
Nebyl vložen žádný komentář.
Přidat komentář
Všechny komentáře