Šuang-si

Zaujal vás tento tajuplný a exotický název dnešního receptu? Tak to byste jej měli co nejdříve vyzkoušet, ať víte, jak výborně chutná.
Ingredience:
500 g
kuřecího masa
5 žampiónů
sůl
šálek pokrájeného zelí
1 kapie
2
stroužky česneku
trochu pálivé papriky
1 dcl vývaru
Zálivka:
2 lžíče desertního vína, lžička sójové
omáčky, vegeta, lžička škrobové moučky
Návod k přípravě:
Maso pokrájíme na kousky, přidáme sůl
a opečeme dozlatova. Smícháme se žampióny, zelím, kápií, plátky česneku,
paprikou a ještě chvíli opékáme. Zalijeme vývarem a několik minut dusíme.
Mezitím smícháme v hrnku víno, sójovou omáčku, škrob, vegetu a vše přidáme k
masu. Za stálého míchání chvilku dusíme a podáváme s rýží nebo těstovinami.
Dobrou chuť!