Tipy na dietní jídelníček 39. | e15.cz

Tipy na dietní jídelníček 39.

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Možná i vy máte problém, jak zdravě a dietně vymyslet váš jídelníček. Právě vy zde budete nacházet inspiraci...

Pozn.: Pitný režim- cílem je vypít okolo dvou litrů tekutin, množství uváděného pití u jednotlivých jídel nepijte najednou, ale postupně v průběhu celého dne.

Dietní jídelníček
Snídaně
Složeníšálek bylinkového čaje
hráškový toast
Příprava hráškového toastuPostup: Plátek toastového chleba posypeme sterilovaným hráškem, přiklopíme plátkem tvrdého sýra a dáme zapéct

Autor: Ženy - E15

Svačina
Složení
půl litru vody s vymačkaným citronem
grapefruit

Autor: Ženy - E15

Oběd
Složenípůl litru vody
kuřecí plátek na grilu
Příprava kuřecího plátku na griluPostup: 100 g  kuřecích prs lehce potřeme olivovým olejem a dáme grilovat. Poté osolíme, posypeme oregánem a pokapeme citrónovou šťávou. Podáváme s 2 vařenými brambory.

Autor: Ženy - E15

Svačina
Složenípůl litru vody
ředkvičkový salát
Příprava ředkvičkového salátuPostup: Svazek ředkviček očistíme, pokrájíme na kolečka, lehce osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem.

Autor: Ženy - E15

Večeře
Složenípůl litru vody
zeleninová polévka s ovesnými vločkami
Příprava zeleninové polévky s ovesnými vločkami60 g kořenové zeleniny a pórku
30 g ovesných vloček
půl litru kuřecího vývaru
mořská sůl
petrželka
Postup: Zeleninu postrouháme najemno a s vločkami dáme do vařícího kuřecího vývaru, osolíme a vaříme asi 20 minut. Poté zasypeme sekanou petrželkou.

 

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video