Tipy na dietní jídelníček 6. | E15.cz
KoronaHelpdesk E15

Jak uspět v krizi

Tipy na dietní jídelníček 6.

Redakce

Možná i vy máte problém, jak zdravě a dietně vymyslet váš jídelníček. Právě vy zde budete nacházet inspiraci...

Pozn.: Pitný režim- cílem je vypít okolo dvou litrů tekutin, množství uváděného pití u jednotlivých jídel nepijte najednou, ale postupně v průběhu celého dne.

Dietní jídelníček
Snídaně
Složeníšálek litru bylinkového čaje
2 plátky rýžového chlebíčku, rajče

Autor: Ženy - E15

Svačina
Složenípůl litru vody s vymačkaným pomerančem nebo citronem
okurkový salát s koprovým přelivem
Příprava okurkového salátu s koprovým přelivemPostup: 1 okurku postrouháme  a zalijeme zálivkou, kterou připravíme ze tří lžic kysané smetany, ve které rozmícháme posekanou cibuli,  sůl, pepř a kopr.

Autor: Ženy - E15

Oběd
Složenípůl litru vody
houbové rizoto
Příprava houbového rizotapytlík rýže
půl hrnku hub
mořská sůl
drcený kmín
pepř
půl cibule
Postup: Ryži uvaříme v osolené vodě: Cibuli osmahneme, přidáme nakrájené houby, kmín, pepř a sůl, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Pak smícháme s rýží.

Autor: Ženy - E15

Svačina
Složenípůl litru vody
hrnek jahod

Autor: Ženy - E15

Večeře
Složenípůl litru vody
fazole nakyselo
Příprava fazolí nakyselohrnek fazolí
cibule
ocet
pepř
mořská sůl
Postup: Fazole uvaříme doměkka, vmícháme osmahnutou cibuli, osolíme, opepříme a podle chuti okyselíme octem. Podáváme s hlávkovým salátem.

 

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!