Velikonoční recept: Velikonoční smažené ovocné jehly | E15.cz

Velikonoční recept: Velikonoční smažené ovocné jehly

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

O Velikonocích budete jistě vítat hodně návštěv, proto se vám určitě bude hodit recept na malé sladké pohoštění.

Ingredience:
600 g jablek
800 g hrušek
500 g švestek
vanilkový cukr
2 lžíce sezamových semínek
olej
3 vejce
lžíce solamylu

Návod k přípravě: Ovoce zbavíme jádřinců, stopek a pecek a

nakrájíme je na kousky. Z rozšlehaných vajec a solamylu si připravíme těstíčko.

Ovoce střídavě napichujeme na jehly, posypeme vanilkovým cukrem a

obalujeme je v těstíčku. Na oleji usmažíme dozlatova a hotové je posypeme

sezamovým semínkem.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.