Vepřové maso na žampiónech | E15.cz

Vepřové maso na žampiónech

Vepřové maso na žampiónech

Redakce

Tento týden jsme se věnovali pouze receptům, ve kterých jsme využili houby. Tak využijte toho, že rostou a připravte si jídlo podle našeho receptu.

Ingredience:
600 g vepřového masa
150 g žampiónů
půl litru mléka
50 g másla
celý černý pepř
sůl

Návod k přípravě:
Maso necháme vcelku, neporcujeme ho.

Osolíme, dáme do pekáčku s rozehřátým máslem a pečeme dozlatova. Zalijeme

mlékem, přiklopíme a dusíme doměkka. Mezitím podusíme na másle pokrájené

žampióny a přidáme spolu s pepřem k masu. Hotové maso krájíme na plátky a

podáváme nejlépe s rýží.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!