Zeleninové týdny: Cukety plněné žampióny, smetanou a sýrem

Cukety obsahují 91% vody, vlákninu, sacharidy a další složky. Pořádně se jimi zasytíte a přirom nemusíte příliš počítat kalorie.
Ingredience:
4 cukety
1 cibule
200 g
žampiónů
2 vejce
3 starší housky
mléko
2 dl smetany
2 lžíce
másla
pepř
sůl
80 g tvrdého sýra, olej
Návod k přípravě: Cukety podélně rozkrojíme, vydlabeme
dužinu a nadrobno ji posekáme. Na oleji zpěníme nadrobno nasekanou cibuli,
přidáme pokrájené žampiony, osmahneme, osolíme a opepříme a chvíli podusíme.
Housky nakrájené na kostky zvlhčíme mlékem, přilijeme rozšlehaná vejce a
podušené žampiony, promícháme a směsí naplníme osolené půlky cuket. Do vytřené
zapékací misky vložíme naplněné cukety, poklademe vločkami másla, podlijeme
smetanou a pečeme asi půl hodiny.
Dobrou chuť!