Zeleninové týdny: Fazolkovo- smetanová polévka | E15.cz

Zeleninové týdny: Fazolkovo- smetanová polévka

Zeleninové týdny: Fazolkovo- smetanová polévka

Redakce

Fazolky jsou účinným pomocníkem při regeneraci jatek, ledvin a močového měchýře. A co víc, umí omlazovat buňky.

Ingredience:
400 g zelených fazolek
1 l vývaru
2 lžíce másla
2 lžíce hladké mouky
1 mrkev
1 petržel
cibule
2 stroužky česneku
1 kelímek kysané smetany
pepř
sůl
ocet
petrželka

Návod k přípravě: Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme

ji vývarem, rozšleháme, přidáme nakrájené fazolky, posekanou cibuli,

nastrouhanou mrkev a petržel a utřený česnek. Uvaříme doměkka, pak zjemníme

smetanou, osolíme, opepříme, podle chuti okyselíme a na talíři posypeme

petrželkou.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!