Zeleninové týdny: Fazolky v rajčatové omáčce | E15.cz

Zeleninové týdny: Fazolky v rajčatové omáčce

Zeleninové týdny: Fazolky v rajčatové omáčce

Redakce

Fazolky jsou bohaté na železo, vápník, vitamin C a B. Je to zdravá a chutná zelenina, tak honem do vaření.

800 g zelených fazolek
2 cibule
5 rajčat
4 lžíce oleje
pepř
sůl
tymián
oregano

Ingredience: Fazolky uvaříme ve slané vodě doměkka.

Posekanou cibuli zpěníme na oleji, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata,

sůl, pepř, tymián a oregano a podusíme. Nakonec přidáme fazolky a ještě chvíli

dusíme.


Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!