Zeleninové týdny: Koprové fazolky na smetaně | E15.cz

Zeleninové týdny: Koprové fazolky na smetaně

Zeleninové týdny: Koprové fazolky na smetaně

Redakce

V Asii jsou fazolky už odedávna používány k léčbě střevních a oběhových potíží a na podporu sleziny a slinivky břišní.

Ingredience:
800 g zelených fazolek
2 lžíce másla
cibule
kelímek zakysané smetany
kopr
sůl

Návod k přípravě: Fazolky pokrájíme na menší kousky a

uvaříme je v troše osolené vodě doměkka. Posekanou cibuli zpěníme na másle,

přidáme zakysanou smetanu, kopr a sůl. Chvíli povaříme, pak přidáme fazolky,

provaříme a podáváme.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!