Zeleninové týdny: Růžičková kapusta s parmazánem a česnekem | e15.cz

Zeleninové týdny: Růžičková kapusta s parmazánem a česnekem

ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Sdílet na Facebook Messenger Sdílet na LinkedIn
Růžičková kapusta má mnoho draslíku, vápníku, fosforu, hořčíku, síry a zinku. A hlavně, dají se z ní připravit chutné pokrmy, jako třeba ten dnešní.

Ingredience:
600 g růžičkové kapusty
3 stroužky česneku
60 g parmazánu
olej
sůl
pepř
lžička strouhané citronové kůry

Návod k přípravě: Pokrájenou kapustu uvaříme v osolené vodě

doměkka. Na oleji osmahneme pokrájený česnek, přidáme hotovou kapustu, pepř,

sůl, citronovou kůru, prohřejeme a na talíři posypeme parmazánem.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video