Zeleninové týdny: Růžičková kapusta s parmazánem a česnekem | E15.cz

KoronaHelpdesk E15

Jak ekonomicky přežít koronavir

Více k tématu

Zeleninové týdny: Růžičková kapusta s parmazánem a česnekem

Zeleninové týdny: Růžičková kapusta s parmazánem a česnekem
ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

Růžičková kapusta má mnoho draslíku, vápníku, fosforu, hořčíku, síry a zinku. A hlavně, dají se z ní připravit chutné pokrmy, jako třeba ten dnešní.

Ingredience:
600 g růžičkové kapusty
3 stroužky česneku
60 g parmazánu
olej
sůl
pepř
lžička strouhané citronové kůry

Návod k přípravě: Pokrájenou kapustu uvaříme v osolené vodě

doměkka. Na oleji osmahneme pokrájený česnek, přidáme hotovou kapustu, pepř,

sůl, citronovou kůru, prohřejeme a na talíři posypeme parmazánem.

Dobrou chuť!

Autor: Redakce
 

Články odjinud

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!