Zeleninový guláš s uzeninou a smetanou | E15.cz

Zeleninový guláš s uzeninou a smetanou

Zeleninový guláš s uzeninou a smetanou
ZDROJ: Ženy - E15

Redakce

K zeleninového guláši s uzeninou se výborně hodí chlebové topinky.

Ingredience:
100 g slaniny
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
2 cibule
30 g kabanosu
6 paprik
300 g rajčat
mletá paprika
sůl
2 lžíce kečupu
3 lžíce smetany
pažitka

Návod k přípravě: Na rozškvařené slanině zpěníme cibuli a

česnek, vložíme pokrájený kabanos, přidáme mletou papriku, podlijeme vodou a

dusíme. Přidáme pokrájené papriky, rajčata a před dokončením ochutíme kečupem a

smetanou. Necháme projít varem, osolíme, vmícháme pažitku a podáváme s

topinkami.


Dobrou chuť!


Autor: Redakce

S předplatným můžete mít i tento exkluzivní obsah

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video

Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!