Věřit nebo ne.... - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Věřit nebo ne....

Diskuze

pokud ho miluješ
fracan
| 11. 2. 2011 20:50
tak mu dej padáka, to jediné mu může ještě nastartovat mozek...
lolka
| 7. 2. 2011 21:58
radít totéž, odchod. Sice znám případy, kdy se alkoholik spravil a je normálním člověkem, ale tahle změna stála jejich manželky 15 i více let utrpení, málo peněz, urážky, žádná láska ve vztahu, ale vydržely to a teď jsou spokojené, ale co s těmi 15ti lety??

U tebe je to malinko horší, bije tě a je-li pravdou, že by mohl být příčinou jeho intimní problém, nevidím nejmenší důvod, proč by si ho měl léčit na tobě. Nezná ***uology, nedokáže si s tebou promluvit.

Alkohol uvolňuje zábrany, u opilých agresivních lidí, opravdu nevím, znám jen dva z nich. Jeden byl agresivní i za střízliva a druhý jen v opilosti a ten ale byl agresivní jen na ostatní, ale na svou přítelkyni něšáhl nikdy.

Každý pes jiná ves, ale obecně platí, uteč. Já žila s drogově závislým, taky jsme si sem tam nějakou flákli a i když jsem podle mě udělala to nejlepší, co jsem mohla udělat pro sebe a hlavně pro svou dceru, že jsme odešly, jsem brána jako ta nejhorší, i na to je třeba se připravit. Rozhodně bych si s ním promluvila, ale ty už musíš vědět, jestli dokáže splnit, co slíbí, mysli na to i příště, já ale doufám, že už žádné příště nebude, drž se.
alkoholik
Yvetka
| 7. 2. 2011 16:43
ahoj, bohužel Tě zklamu - sama jsem měla problémy s alkoholem a můžu Ti doporučit jen dvě věci: 1) buď jdi od něj, protože agrese se stupňuje, né že by ustupovala a za 2) léčení pro něj....a nic za 3) už není, držím Ti palec
Ladynka 23 sex hlavní důvod
makak
| 7. 2. 2011 14:39
Achoj,z vlastní skušenosti vím, že každá žena po porodu nějaký čas o *** nejevi zvlášť velký zájem.Je to celkem opodstatněné - vedostatek spánku, noční kojerní,nové starosti , docházky k dětskému lékaři atd.Z nedostatku ***u pak muž je příliž ***uálně nabuzen a proto předčasně ejakuluje..Rada první určitě se stav z mužové strany nezlepčí do týdne ale je třeby aby se opakovaně ***u nabažil a tím se prodlouží doba soulože a bude to OK.Zkus před stykem se dostatečně navlhčit zvlhčijícím krémerm, což také prodlouží styk. A jaké pozice? Skuste to zezadu,věčná pozice je tzv pumpa,kdy budeš dřepet mad manželem anebno si lehni na záda na roh postele a manžel to muže pro vylepšení pocitu zvednout nohy a budete splečně v ráji. Tak ať to výjde a pohlub se zdá jsem ti dal aspoň trohu dobrý tip.
Asi je sex hlavní důvod
Ladynka23
| 3. 2. 2011 21:10
je pravda že partner má menší ***,neměřila jsem ho ale má tak 12-15cm a je pravda že po porodu už to neni takový.Navíc asi trpí předčasnou ejakulací protože většinou *** trvá minutu možná dvě a když by to mohlo být delší tak ztrácí erekci.A kvuli jeho velikosti praktikujeme pouze dvě polohy protože jinak nám to prostě nejde.
Asi opravdu proto na mě žárlí
nevěra pro Landynku
makak
| 3. 2. 2011 19:18
, v minulisti, jsem byl taktéž hodně moc žárlivy což vedlo až k rozvodu. V podstatě nelze opomenout u nevěry jak jste na tom v ***u. Pokud je všechno OK,pak není co žešit. Horší je když muž v ***u zaostáva a nejednou zklame. Většinou to je pravý důvod k žárlivosti. Před 30 lety jsem se oženil podruhé mám z mnaželkou 3 děti a je po žárlení.
Je třeba tuto věc si navzájem ujasnit , ovšem alkohol a fyzické násili to je nad rámec manželství.
utíkej
lex
| 25. 1. 2011 10:14
co nejrychleji pryč, máš komplex ,,pečovatelky'' a hledáš neustále chybu u sebe, pořád hledáš v každém to dobré a snažíš se vynahradit příteli ,,neš´tastné dětství ''.Jemu to maximálně vyhovuje,občas mu projde nějaká špinavost pak je pár týdnů pohodička, v něm začne narůstat napětí, už dlouho byl klid, musím tu svoji holku zase nějak pošťouchnout,mohla by si myslet , že měknu,opije se, popřípadě zafliruje tak abys to viděla,čeká až se ozveš, v následující scéně všechno převrátí,tak, že máš pocit, že chyba je na tvé straně..,nakonec se omluvíš ty jemu,chceš se usmířit,následují líbánky a tak pořád dokola.Tvůj přítel je manipulátor a pokud s ním zůstaneš čeká tě smutná spirála směrem k depresi, těžkému znehodnocení vlastní osobnosti ,psychickému a po čase i fyzickému týrání.Je možné , že tyto typy lidí to nedělají vědomě,jsou prostě takoví a podvědomě si hledají typ oběti, která jim to baští.A to jsi ty..tebe to svým způsobem baví taky, protože jen když trpíš,tak máš pocit, že za něco stojíš.Nezměníš ho ,nato jsou krátcí i kovaní psychologové, chce to léta terapie a dobrou vůli a to u tvého přítele nepředpokládám. Je na tobě, jestli poslechneš rady nás všech, co ti radíme uteč..nebo si budeš libovat v tom, že jsi jednička,když vydržíš občas pár facek..o tomhle si přece nesnila jako malá holčička...?!
Sajrajte,
Mlada
| 25. 1. 2011 09:09
ne každý se změní. Jistá možnost tady je, že projde něčím, co ho natolik zasáhne, že změní svoje postoje. Ale nesázela bych na to.
Jestli
Mlada
| 25. 1. 2011 09:07
chceš, aby za čas z tebe udělal totální trosku, tak zůstaň. Každý máme možnost volby. I mě se stalo, že můj kdysi přítel na mě šáhl, žárlil a ještě bezdůvodně. Bylo těžké se od něho odpoutat, naštěstí jsem to udělala. Teď jsem ho viděla po 20 letech a děs. S takovým člověkem bych to tedy vyhrála. V zamilovanosti opravdu máme ty růžové brýle.
Takže se přidávám k ostatním, utíkej, seč ti nohy stačí.
Děkuju
Ladynka23
| 24. 1. 2011 20:55
Děkuju moc všechny za váš čas a také rady, je pravda, že ho pořád miluji, ikdyž mě uhodil 2x a to byl opilej, že si toho nebyl vědom, ale je to těžké odejít od osoby kdy vám pár týdnu nic nechybí a pak tohle, ale budu to muset vyřešit.Pa Pavla
Sajrajte
anonym
| 24. 1. 2011 16:04
To bych si ani nemyslela že ty bys jí radil aby zůstalaJo,někdy se člověk může změnit ,ale v těhle případech fakt ne.
..
Sajrajt
| 24. 1. 2011 15:57
Já přece netvrdím, že s ním má zůstat. Naopak, myslím, že by ho měla opustit. Jenže myslím, že ho má ráda a nebude mu chtít působit bolest a utrpení. Proto jsem napsal, co jsem napsal. Utrpení je nutné, aby se mohl změnit.
Tatu
anonym
| 24. 1. 2011 15:14
Máš naprostou pravdu.Sajrajte s tebou-snad poprvý-nesouhlasím.V tomhle se člověk nezmění změní se ta žena.Jak píše Tatu ,ženy jsou k takovým mužům zvláštně připoutané...Ta kamarádka to řekla jasně-Když tě někdo čtyři roky říká že si debil.idiot a nicka ,že na nic lepšího nemáš a kdo by tebe chtěl...začneš tomu pomalu věřit.Viděla jsem spoustu dokumentů o téhle problematice a vždycky byla jediná rada-pryč!!! A někdy to fakt dopadlo tragicky,známe ty případy s tisku všichni.A poku je tam dítě,utíkala bych ještě rychleji!
hmno
Sajrajt
| 24. 1. 2011 13:47
Může se změnit, ale bue to trvat roky..

Navíc katalyzátorem změny je utrpení.. Bez něj to nejde.

"What can change the nature of a man?" ( Co dokáže změnit pravou náturu člověka? ) - ústřední otázka jedné známé tragédie, kterou jsem si v životě položil nesčetněkrát.

Láska? Lítost? Čas... ? Možná, že nic... Ať už je to jakkoliv, člověk musí chtít, neutíkat, přijmout utrpení a musí věřit, že se změnit dokáže.
Proto vzniklo to přísloví Pravda je ve víně
Tatu
| 24. 1. 2011 12:24
A nejen ve víně, v alkoholu vůbec. Kdo má agresivní opici je ve své podstatě agresivní. A před tím je dobré mít se na pozoru. Kdo bije ženu v opilosti, bude jí bít za čas i ve střízlivém stavu. Jdi od něj jak nejrychleji můžeš. Bohužel začasté se stává, že jsou ženy k takovým hulvátům jakoby připoutané. Myslí si, že mu dají ještě šanci, že ho převychovají a on se změní. H....o! (Omlouvám se, musel jsem použít šrapnel, abych zdůraznil naléhavost sdělení) Nikdy se nezmění. Bude se jen chvíli víc kontrolovat a pak to přijde nanovo. Pryč, pryč, pryč.
T
Ladynce
jituskaaa
| 24. 1. 2011 12:01
Ahoj Ladynko,
minule jsi tu psala, z pritel zarli, ze si pise s 15letyma holkama a ted dokonce ze te bije???
to ma byt pritel? Ja bych mu osobne rikala treba hulvat, nebo klidne i s prominutim hajzl. Pritel si te ma prece hyckat, zahrnovat pusinkama a laskou!!

Odejdi od nej, psala jsi ze mate spolu dite tak uz jen kvuli nemu - nezaslouzi si prece tatinka, co bije maminku. Za chvili by mohl mlatit treba i malyho, co ty vis.

Cte se to hrozne, nedovedu si predstavit s nekym takovym zit, to musi byt strasne. Vem nohy na ramena a najdi si nejakyho spravnyho hodnyho chlapa!!
Určitě
anonym
| 23. 1. 2011 19:05
NE!!!!!!Kdyby mě partner fyzicky napadal,okamžitě bych vztah ukončila.Měla jsem kamarádku která zažívala to samé....pořád odpouštěla,věřila omlouvala....Jednou v noci zjistila že nemůže dýchat-přítel jí dusil polštářem,bojovala o holý žívot...odnesla to naštěstí jen zlomenou rukou.Dlouho se z toho dostávala.Ted má už pár let nový vztah,ale občas se následky ,toho čím prošla ,projeví i dnes.Možná si říkáš to je extrém.On mě přeci miluje a tohle se mě stát nemůže....Tomu bych nevěřilaani náhodou.Takže pokud ti můžu radit-Ukonči takový vztah,dokud jsi živá a zdravá.
..
angelwoman
| 23. 1. 2011 13:29
Nevěřit a rychle nohy na ramena!!!
...
Soleil
| 23. 1. 2011 12:26
Žárlivé scény by se možná daly překousnout, ale bití nikdy, i když je to třeba jen jedna facka. Víš, podle mě to bude jen a jen horší...nevím, jak dlouho jste spolu, ale kdo se v opilosti projevuje násilím, je ve skrytu duše právě takový...
!
Sajrajt
| 23. 1. 2011 01:11
Nech ho vykastrovat, třeba ho ten humor přejde, heh?
Věřit nebo ne....
Ladynka23
| 22. 1. 2011 22:59
Dobrý večer, nechci nějak otravovat, ale ráda bych chtěla slyšet nějaké názory cizích lidí. Chtěla bych vědět zda mám pořád věřit přítely, který je schopen po trošce alkoholu uhodit a dělat žárlivé scény. Ano mám ho ráda, ale nevím zda je to správné, odpustit a bát se toho co zase za chvíli přijde.Děkuju moc za odpovědi

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
16. 4. 2024 19:53
11775
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video