Nechce sex, nemá na něj prý chuť - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Nechce sex, nemá na něj prý chuť

Diskuze

anonym
| 25. 12. 2013 11:59
Spankadoo je jemný, bezpečný a vždy připravený!
POZNEJTE SVÉ VLASTNÍ TĚLO!

S Vaším vlastním Spankadoo můžete poznávat své tělo a přesně zjistit, co Vám přináší tu největší rozkoš. Jemný tlak, saní, pozice a síla, dokud nedosáhnete vždy perfektní výkon. Abyste se stali lepším milencem, musíte nejdřív poznat své tělo. Dosáhněte masívní *** a nekonečné množství zkušeností se zárukou maximálního soukromí. Spankadoo je vždy připraven!

Kupte si svoje vlastní Spankadoo pro absolutní kontrolu!
VLOŽTE SKUTEČNOU SÍLU DO SVÝCH RUKOU

Spankadoo – přístroj na rozkoš, je univerzální a vyroben tak, aby seděl na všechny velikosti ***u. Je velice kompaktní na lehké přenášení a zkonstruovaný tak, aby Vám zaručil maximální bezpečnost. Je důkladně testovaný a diskrétně odesílaný tak, abychom zaručili Vaše soukromí. Každý přístroj Spankadoo zaručuje spokojenost a garanci!http://***lepe.cz/spankadoo/
anonym
| 28. 4. 2012 19:00
Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://***/oChc
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Pokud nechcete investovat sve penize, lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory.(nedoporucuju, je to zdlouhave) Jinak neni nutne nekoho shanet. Vydelava se i tak. Je to jen takovy bonus. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.
to Samec
jituskaaa
| 6. 1. 2011 11:22
A co takhle zajit do nejake poradny? ***ualni, partnerske?
Zdravej clovek prece *** ma rad...

Byt tebou, zajdu tam prvne sam a reknu jim tvuj problem a oni ti uz poradi. Kdyz bude potreba, aby byla pritomna i partnerka, tak ji rekni, ze jsi do poradny zasel a ze potrebujes, aby tam sla s tebou. Za to se na tebe nemuze zlobit, spis by mela byt rada, ze jsi tam zasel a situaci hned neresis milenkou.

tak hodne stesti
Dobrá rada, výborná
Tatu
| 6. 1. 2011 07:07
Jenže! jak na to má jít, na to musí přijít sám.
odpor k sexu
fracan
| 5. 1. 2011 23:44
undefinedundefined

Z toho, co píšeš, je zřejmé, že k ***u má až
odpor, čili to asi nebude jen problém rozdílu ve vnímání potřeb. S tím se
žel nedá udělat nic, jen to přijmout, resp. přijmout to, co cítí tvá manželka
k ***u, dát jí v tomto ohledu respekt. Buďme realisté, tlačit na pilu
znamená ten odpor dál prohlubovat. To, že odmítám partnera/partnerku může mít
více příčin: mohu mít pocit únavy, pocit, že mám málo prostoru, že musím plnit
příliš mnoho povinností, pocit stereotypu (už je to zase tady), nebo také mi
partner v něčem vadí a nedokážu si o tom otevřeně promluvit (typicky u
každého problému „je to tvá chyba“); a také mohu mít blok v emočním
prožívání ***u. Myslím, že čím více jí dokážeš pochopit a přijmout, dát
otevřeně a často najevo lásku i jiným způsoben než ***em, tím větší je šance na
zlepšení. Ale chápu myšlenky typu „jít hledat *** někam jinam“, taky mne to
v těžkých dobách napadne… takže s notnou dávkou nadsázky jsou tři
možnosti:

1. jít někam jinam - za předpokladu, že jí miluješ tě to bude
nakonec mrzet – tato možnost vyžaduje vystrčit paty z domu, po dosažení
cíle se věci již nedají vrátit zpět

2. zatnout zuby a onanovat nebo neonanovat – tato možnost
nutně nevyžaduje vystrčit paty z domu, po čase je to nuda, ale z nejhoršího
budeš venku

3. opětné dobytí tvrze – tato možnost vyžaduje asi nejvíc
úsilí, času a hlavně trpělivosti ze všech možností, po dosažení cíle věci už
nikdo nechce vrátit zpět

Osobně volím trojku, v případě dlouhého a náročného
obléhání jsem ochoten se snížit k dvojce…
odpor k sexu
Samec
| 4. 1. 2011 21:05
Ahojky všichni.mám docela velký problém se kterým si nevim rady.manželka přestala mit chut na ***.byly doby kdy *** celkem mohla,ale po nějaké době jako když utne.jsme spolu 9 let a z toho jsme 4 roky svoji.máme 21 měsíčního kloučka kterého moc miluju a nechci rozhodně udělat nějakou blbost aby tím trpěl hlavně on.nevím jesi je problém ve mě,nebo v ní,ale ja bych mohl *** pořád.mrzí mne na ní že když už k nečemu dojde tak mi jen řekne dělěj at to mám zasebou.je na ní vidět naprosta nechut.moc mě to mrzí,protože ji moc miluju a nevim co mám dělat.kolikrát mě tím opravdu naštvala že jsem si řekl,že pujdu na *** jinam.nejhorší je na tom to že to člověka mrzí a trapí se tím.kolikrát jsme o tom hovořili,ale nemělo to význam,protože chyba je prý na mé straně.nevim jesi je chyba chtít mit *** 4 krát,nebo 5 krát týdně.já se kolikrát pokoušel i o orální uspokojení,ale marně.jsem dost romantik,ale i dábel a nevim co dělat.poradí mi tu někdo?
anonym
| 27. 4. 2012 01:29
TO Samec
Ahoj, mám právě podobný problém...jsem se svou přítelkyní asi 3roky, ze začátku to bylo suproví...ale postupem času jako když utne,
*** nechce...tak taky nevím co dělám špatně... nebo si myslím že sem ji třeba už omrzel... ale nechtěl bych o ni přijít jen kvuli ***u.
to lucis
jituskaaa
| 8. 12. 2010 10:59
veta "že mu přijde hloupý, aby se
do toho nutil jen kvůli mě - když on zrovna v tu chvíli nechce" je STRASNA.
ja spis resivam opacnej "problem" - pritel by kvuli me udelal cokoli, ale ten tvuj si prijde hloupe, ze by ti nekdy vyhovel v ***u?
jak to resit netusim, ale pozor, aby ses mu nezacala podrizovat v tomhle a pozdeji se mu nepodrizovala uz ve vsem. Je to zvlastni, byt tebou dam si na vas vztah pozor, aby se z neho casem nevylubal sobec, co mysli jen na svoje dobro protoze - proc by se kvuli tobe nutil, kdyz on nechce. To je hodne smutny =(
Vezmi si dvě
Tatu
| 7. 12. 2010 15:40
V některých zemích je to úplně legální. Tam získáte občanství, vezmete se a můžete se usadit na trvalý pobyt kdekoli na světě.
Ale ještě bych zkusil jedno. Když tě má ráda, tak tě může uspokojit i jinak, než souloží. Když tě má ráda, tak by jí to nemělo dělat problémy a mohlo by jí to i bavit. Zdokonalovala by se, rostlo by jí sebevědomí úměrně s tím jak by jí to šlo, ty bys přestal mít rozpolcené myšlenky, nebyl bys na to pořád sám se svou rukou,...samé pozitivní věci. Lidi by si měli vycházet vstříc. To by měla pochopit. samozřejmě za podmínky, že jí slíbíš, že se budeš krotit.
Když to nepřijme, rozejdete se. Nebo budeš raritou.
T
Problemy se sexualitou
Rod
| 7. 12. 2010 10:50
Drahá Petuli, i drahé ostatní slečny.
Jmenuji se Petr a je mi 24let. Nejsem nějak sebelibý ale nejsem škaredý chlapík, ani tlustý, ani přemakaný prostě tak jak vy říkáváte "chlap akorád".
Bohužel dneska tu píšu na vaše téma se stejným problémem jakým máte vy.
Mám mladou krásnou přítelkyni co mě nesmírně miluje ale s krásným "raním ***em" nebo bouřlivým večerním je taky konec.
Jediné co slyším je že na to prostě musí mít sama chuť což je velmi, velmi málo.
Jak jsi Peťuli reagovala že jsi mladá a chceš "***ovat" tak to mám stejné, a my o tom bohužel i mluvili. A výsledek? žádný...nemá chuť tak nemá chuť a já z prominutím mohu akorád masturbovat protože ji miluju.
Jak píše Balie taky jsem měl podobný příběh s rozchodem.
Další věc je že tu někdo psal něco se stereotypem... to je hezký ale když to chcete změnit a ten druhý jaksi "nemá chuť" jak to chcete udělat?

Myslím že ***uálně zdatné ženy a i muži kteří jsou zároveň věrní jsou rarity... a ty ostatní jsou nějak "nevydaření".

A co nám ostatním zbývá? masurbovat, rozcházet se nebo podvádět...
Proč ne. A co jednou za týden?
Tatu
| 2. 2. 2010 12:11
S tím se smiř. On má vrchol ***uální aktivity za sebou. Ženy ho mají mezi 30. a 40. rokem. Když mu to ale takhle vydrží do šedesáti, budeš šťastná žena.
T
nemá chuť :(
Lucis
| 1. 2. 2010 13:56
Ahoj, s přítelem jsme spolu asi 7 měsíců. Je mezi námi desetiletý věkový rozdíl. Je mu 30 let a chodí do práce, já zatím ještě studuji. Hned od samého začátku vztahu mám mnohem větší chuť na *** než on. Jemu stačí mít *** jednou, maximálně dvakrát do týdne. Jakýkoliv náznak z mé strany byl vždy odmítnut - ať jsem zkusila cokoliv. Po každém takovém odmítnutí si připadám dost hloupě. Takže už radši nedávám nic najevo a čekám až bude mít chuť on. Přijde mi to v našem věku zvláštní. Často nad tím přemýšlím a docela mě to trápí. Když si s ním o tom chci promluvit, tak mi prostě řekne, že na to hold nemá tak často chuť jako já a že mu přijde hloupý, aby se do toho nutil jen kvůli mě - když on zrovna v tu chvíli nechce. V tom mu musím dát za pravdu. Ale trochu mě mrzí, že jsme si trochu víc neužívali ani na začátku vztahu. Hned to nabralo ten řád, jaký to má dodnes. A to ještě pomíjím, že se spolu milujeme pouze večer a jedině v ložnici. jakýkoliv návrh na změnu či něco podobného byl zamítnut. Tak nevím :( dost se bojím, že mě tohle brzo omrzí.... neumím si představit jak to bude za pár let - jednou za měsíc??? :( Co myslíte ?
a co afrodiziakum
adelka86
| 20. 1. 2010 12:53
Co takhle zkusit afrodisiaka, mame s pritelem taky problemy, tak to budeme kupovat, problem je v tom ze jich je na trhu spousta a ja nevim ktere funguje viz. zde http://www.rajrozkose.cz/afrodisiaka
je tu toho spousta. Nemate nejake zkusenosti s nejakym vyrobkem?
anonym
| 23. 8. 2011 14:32
TO adelka86:

na internetu jsem četla, že je pro chlapy dobrej kotvičník, snad ho ten můj taky zkusí.

http://www.cestabylin.cz/…nne-kapsle-50-ks
Zdravý hlap v 21 letech chce skoro pořád.
Tatu
| 7. 7. 2009 13:38
Pokud ovšem nemá jinou, nebo pokud nemá velké starosti. Třeba má velké starosti, protože má jinou. Nebo je nějakej divnej. Možná, že dnešní mladí muži nevyhledávají *** jako dříve, protože je veřejně prezentován všemi médii jako houska na krámě a ztratil pro ně fluidum žádoucnosti, nebo jak to nazvat. Kouzlo poodhaleného, napůl zapovězeného tajemna, kouzlo nevyslovených očekávání rajských slastí. Když je něco skoro zakázané a skrývané, o to větší to budí zájem. Platí : odříkaného chleba největší krajíc. A tak do toho člověk vletí naplno. Ráno se třesou slabiny, podlamují kolena, pod očima kruhy, ale stejně má pocit, že mu to tajemství uniká a tak má večer zase chuť. Když vám všichni něco cpou, tak se k tomu stavíte vlažně. Jsou zkrátka v pasti informační společnosti. Ne na každého to tak může působit, ale možná na tom něco bude.
T.
...
Balie
| 3. 7. 2009 20:38
Dokonale chápu,jak se cítíš! Ale nechtěla jsem ti nějak nasadit brouka do hlavy. Pokud jsem to dobře pochopila,tak vy už jste trošku někde jinde. Bydlíte spolu, plánujete společnou budoucnost. Můžete už postavit svůj vztah i na jiných věcech, než je *** ,pokud v něho máš důvěru (nebo spíš důvěru v jeho věrnost). Já jsem v úplně jiné situaci, oběma nám je 21 (což je u chlapů ještě těžká puberta), oba studujem VŠ a ještě dlouho budem, taky mám tu "sladkou" jistotu, že mě podvedl (paradoxně v době, kdy nám to klapalo) a jsem přesvědčená, že by to udělal zas, když já ho bohužel očividně fyzicky nenaplňuju, na kolejích k tomu má příležitostí dost...pořád ho miluju, ale hlava ví,že tohle prostě nemá budoucnost a akorát bych se trápila...takže tímhle vším jsem jenom chtěla říct, že pokud jste vy dva tak daleko, tak to prostě nějak zvládnete se ***em i bez něho a na moje pesimistické řeči nehleď... :)
Mladí muži nechtějí sex?
anonym
| 3. 7. 2009 19:58
Holky, jak vás tak čtu, tak mi to vrtá hlavou, proč ti mladí kluci, plní síly, nechtějí milování?
Něco je špatně. Objevuje se to stále časrtěji. Že by bylo něco ve stravě, vodě, vzduchu? Něco jako "čajíček bromíček"?
Chuť do ***u, to je chuť do života! Úzce to spolu souvisí. Něco v těle není v pořádku. těžko říct co.
Balie
Petulinka01
| 3. 7. 2009 19:38
Ahoj mas zajimavy pribeh, asi podobny jako ja. No ja stale doufam, ze se to nejak zmeni, nechci se s nim rozejit. Take se k sobe prave dost hodime, jen ten *** chybi. taky se snazim, hladim ho a on mi da normalne treba ruku pryc. Vim, ze ho to vzrusi ale prsote asi nechce, nevim proc. Pripadam si jako bych to po nem chtela denne a trikrat ale tak to vubec neni. Myslim, ze *** je dulezita soucast vztahu a bez nej byt nejde. Nejsem zadna nimfomanka(ikdyz si tak kvuli nemu nekdy pripadam ale rekla bych, ze to tak casto ani nechci nebo se spis uz ani nesnazim), pripadam si fakt hloupe a nekdy kvuli tomu nemuzu ani usnout, trapi me to. rikam si, ze se to snad vyresi tim, ze se budeme co nevidet stehovat...ze je jen ve stresu..
vztah bez sexu?
Balie
| 3. 7. 2009 15:36
S přítelem jsem byla taky 3 roky, taky mi je 21. První rok jsme se milovali pořád a všude, *** s ním byl krásný, neměli jsme jediný problém. Pak ale o mě přestal mít zájem a poslední rok jsme se milovali tak jednou za měsíc a půl s očividným přemáháním se z jeho strany. Nechápala jsem,co se děje. Na mé straně nebyl vůbec žádný problém (že bych neměla chuť nebo měla bolesti apod).Pokaždé,když jsem ho začala hladit nebo líbat mě nějak odbyl a já si začala postupně připadat jak nějaká obluda a hledat problém v sobě.Když už jsem se přemohla a zeptala se,co je špatně, tak mi neodpověděl (nebo odpověděl velmi vyhýbavě). Časem jsme se nevyhli ani partnerské krizi. Rozešli jsme se, ale jen asi na 14 dní. Pak to bylo půl roku nádherný (i když v posteli nám to zase klapalo asi jen měsíc). Potom se to ale všechno začalo moc komplikovat a teď se nejspíš rozcházíme definitivně. Když jsem se ho zeptala během smutného "vyjasňovacího rozchodového rozhovoru" proč se se mnou nechtěl milovat, tak mi odpověděl,že mu to prostě po těch 3 letech se mnou nešlo, že ho už tak nepřitahuju a on se nemůže vzrušit na povel, přestože se mu pořád zdám pěkná a miluje mě. Impulsem k našemu rozchodu nebyly problémy v ***u, ale když uvažuju nad naší případnou společnou budoucností, tak je mi jasné, že když nebude mít téměř žádný *** se mnou, tak si to stejně dřív nebo později bude hledat jinde a to mě bude bolet mnohem víc, než když se s tím musím poprat teď. Přestože vím, že jsme si povahově hodně sedli a rozuměli, tak si taky uvědomuju, že tenhle "platonický vztah" se vzájemným slibem věrnosti by asi moc dlouho nefungoval (hlavně z jeho strany, prtž hormony dělají své)...
nechut
Petulinka01
| 24. 6. 2009 21:50
Ahojky...ja jsem s pritelem asi jen neco malo pres rok. Na zacatku jsme se take milovali skoro kazdy den....az me udivovalo, ze to tak casto chce, porad jsem ho vzrusovala. A ted po roce, je to asi dyl uz asi pul roku uz mu ta chut nejak zmizela...milujeme se treba jen jednou do tydne. A to my jeste prijde, ze to taky nekdy dela, jen kvuli me...rika, ze je to kvuli praci. Vim, ze ma vycerpavajici zamestnani ale tu chut nema ani kdyz ma 14 dni volno, takze si myslim, ze to neni tim. Dost me to trapi, jsem mlada a *** mam rada.
špatný pocit
marce
| 10. 6. 2009 09:41
Ahojky,

já mám přítele 3 roky a pár měsíců a žijeme spolu. Ale už od začátku má na mě chuť tak 1 za měsíc(a to ho občas musím donutit).Nic na něj nezabírá a mě už nebaví si hrát sama ze sebou, čekat, až odejde do práce nebo na chvilku z baráku,abych měla čistý vzduch,... Nechci po něm *** každý den, ale takhle se cítím nepřitežlivá, jemu odporná a nevím jak ještě. Mně je 21 a jemu 29 a popravdě, je to můj první. Ale já bych si to chtěla alespoň trochu užít. Nejhorší je, že on to nechce řešit na nechce o tom ani mluvit. Už nevim, co s tím :ˇ(
brnění rukou
angelwoman
| 9. 12. 2008 19:58
Myslím, že to je úplně normální, mně se to také občas stává
po sexu
brokvicka
| 9. 12. 2008 17:09
Ahojky, chtěla bych se zeptat zda je normalni, když mě vždycky ke konci milování a jeste dlouho potom hrozně brní ruce, vůbec je necítím.
Vyučování bílé tygřice
n
| 5. 12. 2008 23:46
Ahoj Zonan,
děkuju za tip na knížku, docela jsi mě na ní navnadila . Bohužel jsou v knihovně rozpůjčované a je řada rezervací, ale často nakukuju, jestli už se nějaký svazek neuvolnil, tak snad na to brzy dojde, protože mám takový pocit, že bych po té knížce měla sáhnout . Díky!
...
maar
| 26. 11. 2008 19:46
Já nechci, aby přítel chtěl každý den.. ale kdyby to bylo třeba jednou za měsíc, tak by mi to vůbec nevadilo. Letos jsme měli krizi.. tak jsme si dělali naschvály a když chtěl jeden, tak z principu nechtěl druhý.. takže letos, to bylo úplně hard
...
kalkulka
| 26. 11. 2008 09:09
Mně připadne zvláštní, že si každý myslí, že chlap musí mát chuť na *** každý den. Každý jsme jiný ne? Tvůj přítel má prostě chuť menší a ještě umocněnou tou prací, tomu se vůbec nedivím. Znám pár, kdy chlap má chuť se milovat tak jednou za 3 měsíce, jinak je aktivní partnerka. Její přítel rozhodně gay není, jen má chuť menší.

Buď ráda, že když začneš, že se aspoň přidá On jí někdy neurvaje pošle do háje ...

Můj partner má zase chuť velmi často a když mu řeknu, že jsem opravdu unavená (je to vyjímečně, ale fakt na mě někdy padne únava, že nemůžu ani pohnout rukou) tak se pohádáme. Taky nic moc.
Lulu89
maar
| 25. 11. 2008 21:41
Já tyhle věci jako podpatky a tak moc nemusím.. mám na to dost podobný názor jako ty.. Ale příteli se tohle líbí a vzrušuje ho to.. Takže to dělám pro něj Nemusím to, ale není mi to odporné, i když si v tom přídu jak jelito... Já bych na našem milování změnila akorát tu frekvenci...
Jinak děkuji, že mi na tohle vůbec odepisuješ i Tatu - tady je každá rada - dobrá rada
maar
Lulu89
| 25. 11. 2008 20:52
hm..no vidíš, to je hezké, že si takhle povídáte a že to sám chce řešit..
Určitě je to na dobré cestě..Ale nic se nedá vyřešit ze dne na den, já bych si taky přála v milování něco změnit, ale dávám tomu čas a do ničeho přítele nenutím..
Možná začne sám od sebe, až bude cítit, že je uvolněná atmosféra a že na něj netlačíš..

Jinak erotické pomůcky, podpatky a korzety mi připadají jako hloupost, nemyslím si, že je to o tom mít pokaždé jiné prádlo a nutně pořád něco nového zkoušet..ale o té správné atmosféře. nevím, možná je to tím, že se příteli takové věci nelíbí a všechno to na mě působí tak nějak konzumně a ***graficky, jako bychom to, co k tomu potřebujeme už neměli..
...
maar
| 25. 11. 2008 16:24
My jsme o tom mluvili už x krát. U nás není problém si cokoli říct. Říkala jsem mu, že mě to mrzí, a že bych chtěla vědět proč to tak je. Řekl mi, že ho to hrozně mrzí, že se moc rád se mnou miluje, ale obecně nemá potřebu se na mě každou chvíli vrhat. Domluvili jsme se, že zajde k ***uologovi, už to sám navrhoval dřív, ale já mu říkala, že nechci, nemyslela jsem, že by náš problém vyžadoval nějakou odbornou konzultaci... Ale pak jsem si řekla, proč ne.. pokud on sám proti tomu nic nemá... tak uvidíme.
Jinak co se týká fantazie.. myslím, že se docela snažím :o) Erotických pomůcek máme dost. Vím, že má rád boty s vysokými podpatky a různé korzety a košilky.. Zkouším na něj vymýšlet pořád nové finty Mrzí mě hrozně, ale že sám nezačne... A zvyknout si a přijmout to? Nevím.. to bude chtít ještě víc než těch 5 let.

Jo jen pro představu.. aby jste věděli proč si tu tak stěžuji... není žádná vyjímka mít *** 3x ročně ( ono když bych začla já, tak by to bylo častěji, ale nebaví mě to furt dokola)
Asi taková práce zanechá následky.
Tatu
| 25. 11. 2008 11:26
Ale jen na fantazii. Jak píšeš, tělo a libido mu zůstalo zdravé. Nejjednodušší bude, když zkrátka přijmeš to, že budeš ta co stále začíná, jako fakt a smíříš se s tím. Pokud budou jeho reakce vstřícné, může se s tím žít. To nevylučuje, že si s ním o tom někdy ve vhodné chvíli nepromluvíš a že se on nebude snažit. Ale je lepší být mile překvapena, než zklamaná marnými nadějemi.
T.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
19. 4. 2024 12:19
11797
jizerka
18. 4. 2024 22:39
70248
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video