Nevím jak to vyřešit.. - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

nevím jak to vyřešit..

Diskuze

tak co s tím..
aguii
| 21. 10. 2010 14:18
Lexi mrzí mě, že máš takové starosti, nicméně tvého manžela bych asi na místě sfackovala Jenže pořád nevím co s tím svým, trochu si mě zase nahlodala, pořád si myslím, že z toho co mi řekl že s ní opravdu nic neměl, napadlo mě že bych jí zavolala, ale to jsem už zavrhla, asi bych se nic nedověděla. Vrtá mi to hlavou pořád, ale poznala bych to vůbec, že s ní měl úlet? nejspíš ne, co? Nějak už jsem na to chtěla zapomenout, ale úplně hned to nejde. Navíc má potíže v práci a je na něm vidět že je rád s námi. Ale se mnou má prý jasno, nikdy mi nezahl ani po tom netuží, prý by byl sám proti sobě. nezbývá mi než to uzavřít, rozbíjet rodinu taky nechci a uvidíme jak se to bude dál vyvíjet.. Děkuji za zkušenost, jsem z toho trochu paf, ale jen doufám že mě nepotká to co tebe, máš můj obdiv, že to tak zvádáš, já bych to nejspíš ukončila, ikdyž .. je to těžké.
nevěra
lex
| 19. 10. 2010 11:19
Abych odpověděla na otázku, jak jsem na ni přišla..
Celkem jednoduše, můj muž opět něco slavil s kamarády(narozeniny našeho psa nebo tak něco..)Zastavila jsem se tam , abych odvezla dceru, která tam s ním byla a viděla jsem , že se kolem něj motá mladá dívka , kam šel on, šla taky, postávali spolu za dveřmi...Rychle jsem sbalila dceru a vypadla... přišel až ráno.Když jsem se ho na to ptala, řekl. že jen tak blbli..co to znamená jsem se nikdy nedozvěděla.Po půl roce se mi na to podařilo zapomenout a odpustit.
Můj muž mi na svém notebooku ukazoval nějaký mail a já jsem uviděla, že v přijatých zprávách má obden maily od oné dívky.Zůstala jsem jako opařená,myslela jsem si , že to byl jen úlet v opilosti, ale tohle mělo nějaké pokračování.Když byl manžel pryč, otevřela jsem jeho emailovou poštu, některé zprávy od ní byly hodně oplzlé,když jsem šla do starších zpráv , našla jsem ještě jednu nebo dvě ,,kamarádky".
V podstatě si to zavinil sám, protože mi všechno strčil přímo před oči.
Od toho dne jsem začala vidět manžela jinak, už ho nepovažuji za morální autoritu, je to prostě normální sameček,který si hlavně vůbec nedá práci něco tajit,na jeho počítači občas něco dělají i naše děti..Takže argument, že by chlap neměl poměr protože ho tam všichni znají, neobstojí..udělá to když chce a nic mu v tom nezabrání.Potom sám sebe chlácholí tím, že ho dotyčná vůbec nezajímá a že se vlastně
nic nestalo.A hlavně nemá pocit , že by to měl ženě nějak vynahradit a snažit se.Prostě jedeme dál , nic se nestalo...
Z manželem jsme pořád spolu,mámě tři děti a hypotéku,spoustu zvířat,jsem na něm finančně závislá, nemůžu odejít,nechci rozbít dětem domov na který jsou zvyklé,takže jediné co můžu udělat , je najít si dobrou práci,dělat co mě baví a kdy mě to baví(já vím to jde až jsou děti větší),někdy prostě neuklidím,když se mi nechce, nenakoupím,jdu pokecat s kamarádkou a domácnost nechám jet samospádem,nedělám co nechci a kdyby se objevil nějaký utěšitel tak si ho dopřeju. A v tvé situaci bych si asi rozmyslela mít další dítě, vrhne tě to do ještě větší závislosti ,jak finanční ,tak psychické.Možná by bylo lepší jít alespoň na chvíli do práce.Na blaho dětí bych se nevymlouvala,ony to stejně nikdy neocení.Buď jim bude vadit, že nejsi pořád doma nebo že jsi pořád doma...
S dvouletým dítětem za ruku se dá vyjet do města ale s tříletým dítětem a kočárkem je to heroický výkon. Znám to.
Tolik moje zkušenost..zdravím a držím palce.
díky
aguii
| 15. 10. 2010 22:09
moc mi to pomohlo..
drzim palce
jituskaaa
| 15. 10. 2010 17:09
a at se mas hlavne hodne rada, takovou zenskou si chlap utyct nenecha
dobrý typ..
aguii
| 15. 10. 2010 13:47
jituskoo taky jsem párkrát něco podobného o sobě řekla a pokud si vzpomínám, mělo to i stejný průběh, co se týče ***u nevidím v tom nějaký problém,a proto si už teď myslím že ta ženská to jen zkoušela. Prý kdyby nějakou takovou opravdu chtěl, tak určitě né v místě bydliště a někam by prostě odjel jakože slžebně jakjinak, že jo, tak se to dělá. Je fakt že poslední dobou docela provokuju.. Jsem z toho trochu nejistá, ale nejspíš použiju tajné ženské zbraně a jen tak se nedám. jiná nebude mít šanci. Holky díky
zajimavy prispevek
jituskaaa
| 14. 10. 2010 20:49
no, musim rict, ze je urco pravda aby na tebe kdyztak zarlil on, proste aby nemel pocit ze te ma "jistou", ale ze jsi žádaná a hlavne sebevedoma!!! ja napriklad pred svym pritelem jednou pronesla vetu, ze se mi ma vlastni prsa strasne libi, ze se mu nedivim ze chodi s takovou kockou a on se uzasne usmal a zacal me svadet, ze pry kdyz ma takovou kocku tak ji se prece musi venovat a skoncili jsme v posteli=) takze doporucuji nejakou takovou vetu pouzit
mrzí mě
aguii
| 14. 10. 2010 08:02
Lexi, že to není jak má, ale jak doufám i u sebe všechno se jednou uklidní. Já se rozhodla manželovi věřit, ikdyž něco malého někde v hlavě mi tam hryže,ale ta holka mu přestala psát, on sice pořád někam lítá, ale určitě by neriskoval tady, kde ho každý zná a mě taky. Chodí ven v montérkách..což si nemyslím, že by takhle chodil za nějakou nánou..
Sice mě napadá ještě spousta otázek, ale snažím se na to nesoustředit. Jak si napsala musím být šťastná a vyrovnana máma a to je opravdu moje priorita.. Pravdou je že nením jestli bych tu nevěru opravdu poznala, kromě těch sms se nic nezměnilo.. Doufám, že to vyšumí a bude klid, je fakt, že nás nejspíš někam posunulo, tedy hlavně mě. Řekla jsem mu, že o mě je taky zájem, ikdyž jsem vdaná, je fakt, že občas znejistí, když někam jdu jen tak si zaběhat, což mi dost pomáhá. Navíc nás čeká 3týdenní odloučení kvůli jeho práci, takže si od sebe odpočineme a uvidíme. Lexi a jak ty jsi přišla na nevěru manžela?
Děkuji za tvůj názor a povzbuzení..
nevím, jak to vyřešit
lex
| 13. 10. 2010 13:19
ahoj,jsem už trochu starší než ty,o svém muži jsem si dlouho myslela , že je jiný, že by neudělal nic, co by mě ranilo, ale opak je pravdou.I ten nejhodnější a nejúžasnější muž je schopen nevěry, a ještě si myslí, že to ,že to nechápeme je naše vina.Asi nemá cenu na něj ,, uhodit " a chtít všechno naráz vyřešit.Buď přizná nevěru a budeš nešťastná nebo ji nepřizná a budeš opět nešťastná, protože mu to neuvěříš a v hlavě ti pořád bude šrotovat kde je a s kým zrovna teď.
Jediná cesta jak si zachovat zdravý rozum,neřešit jeho ale sebe. Mělo by ti na sobě víc záležet,jsi jedinečný a úžasný člověk,porodila jsi zdravé dítě,máš svou cenu.Postarej se o sebe, holčička potřebuje šťastnou a vyrovnanou mámu,najdi si něco, co ti dává radost bez účasti manžela(třeba dobrou práci, tanec,filmy nebo chatování s kamarádkami,procházky se psem ...).Ať se bojí tvůj muž jestli mu náhodou nejsi nevěrná...Kdybys byla obletovaná herečka, ani by tě nenapadlo,řešit manželům mobil.Vychází to z mé zkušenosti,jsem vdaná 20 let a už jsem prošla všemi stádii,šťastnou euforii, že je všechno jak má,objevením nevěry,kterou můj muž nikdy nepřiznal i totální finanční i psychickou závislostí a z ní pramenící znehodnocení vlastní osoby. teď se tak trochu snažím postavit na vlastní nohy a mrzí mě, že jsem to neudělala dřív...
tak jsem na něj uhodila..
aguii
| 9. 10. 2010 14:14
hned po přečtení příspěvku jsem si na manžu počkala a pustila se do něj, sice jsem mu ještě volala, ale jen aby věděl že to není jen tak. To číslo měl takhle schované proto, abych hned nejančila kdo mu pořád píše a prostě mi nechtěl dělat starosti a chtěl to s ní vyřešit sám.. neustále mě ujišťoval že s ní opravdu v alkoholovém opojení pouze mluvil, ale tím to pro něj skončilo, vypadal dost přesvědčivě a já mu to nejspíš věřím, ikdyž si myslím že mě to jen tak nepustí. Prý jí i napsal, nejprve prý ze slušnosti aby ji asi nějak neranil, což já teda moc nechápu, ale on občas je citlivej..ale jen proto aby mu už dala pokoj, že nemá šanci.. a mě řekl že by byl sám proti sobě kdyby si někdy něco s nějakou začal.. asi ho vážně štve že mu moc nevěřím.
Tak já nevím, když tak o tom i zpětně přemýšlím, nic zásadního se u nás tak nějak nezměnilo. Teď mě pořád ujišťuje jak mě miluje a že jsem ta nej.. je hezké to poslouchat. Jen doufám, že nemá černé svědomí a teď jen něco hraje.. Napadá mě jen, že kdybych na to náhodou nepřišla, tak by si s ní nejspíš psal dál, nebo fakt nevím..Potom co jsem jí napsala já, tak už se údajně neozvala..
Holky děkuji za podporu, nejspíš to nechám nějak vyšumět, snad se mi podaří na to pořád nemyslet a vymýšlet možná pro a proti a co by kdyby. Uvidím jak se bude chovat dál, ikdyž to vypadá ,že on zájem o ni nemá, ikdyž mu to všechno určitě lichotilo.. pro mě je důležité že jsemse nedala jen tak odbýt a opravdu mi pomohlo si o tom promluvit, ikdyž se to táhne tak třetí týden..
tak mi držte palce ať je to v pohodě a mějte se.díky díky
jako malichernost to určitě neberu!
miki0405
| 9. 10. 2010 09:47
To v žádném případě, vím, že si chceš ochránit rodinu za každou cenu a naprosto tvou situaci chápu. Čím více příspěvků píšeš, tím více se můj názor na věc mění.. Nicméně mají pravdu oba předchozí příspěvky - když jsem tě jak říkáš nakopla k tomu, aby sis s ním promluvila (a to mě moc těší jen tak dál ), udělej to stejné znovu a zeptej se ho, proč tu zrzku měl uloženou pod kamarádem? Holky mají pravdu - je to divný a já jsem tuhle informaci nějak zazdila, což mě mrzí. Kdybych si příspěvek přečetla pořádně tak bych hned na to stejné reagovala taky.. Sama jsem zvědavá jak ti to objasní a jestli budeš chtít napiš co ti k tomu řekl!

Stále ti držím palce a ve skrytu duše doufám, že s tou zrzkou opravdu o nic nešlo, ani s jinou jakoukoliv ženou...
...
Soleil
| 7. 10. 2010 19:15
Já se bohužel musím přidat ke Kloe...proč by si manžel ukládal její číslo jako číslo kamaráda, proč by něco tajil, kdyby v tom nebylo něco víc? To je divné. Víš...podle mě paranoidní teda určitě nejsi. Na druhou stranu - není vůbec, ale vůbec jisté, že s ní něco měl, může to být opravdu jen nějaká masáž z její strany. Ale těžko říct, jak to vyřešit...asi nijak. Poznáš, jestli tě manžel pořád miluje? Pokud ano, a po stránce jaksi duševní je vše ok, nechala bych to být a ono to vyšumí, za chvíli si na to ani nevzpomeneš. Pokud ale cítíš, že něco není ok (nehledě na to, že je dlouho v práci), že se snad něco změnilo, asi bych si s ním o tom promluvila znovu...Protože to, že měl její číslo uloženo pod kamarádem, to je divný, divný, divný. Na to bych se ho zeptala a uvidíš, co řekne.
důvěra / nevěra
Kloa
| 7. 10. 2010 18:52
Osobně bych všechno na paranoiu nesváděla. Je rozdíl žárlivost a to, kdy člověk vycítí, že není vše jak má být, ono se to pozná. Důkazem je, že tam ty smsky byly. Netvrdím, že peskovat chlapa kvůli každé ženské, kterou zná je dobře, to ne.

Jediné co mě na tom prostě zaráží a proč jsem se rozhodla reagovat, je to, že smsky od ní byly uloženy pod přezdívkou kamaráda. To prostě něčím zavání, něco v tom bylo. A kdyby neměl zájem jak tvrdí, tak tam ty smsky prostě nemá. Asi bych byla chvíli obezřetnější a snažila se pro něj být opět "kořistí".
něco na tom bude
aguii
| 7. 10. 2010 15:08
díky tatu za radu, taky bych to uvítala častěji někam vyrazit,občas někam zajdem,jinak pořád něco dělá nebo je s kamáradama hrabou se v autech a večer pivko..tam ji taky asi dvakrát nebo možná víckrát potkal navíc ona tu udajně za někým jezdí, takže prý když je tady tak napíše manžovi, jestli si na ni udělá čas, ale je to tak už jednou za měsíc. Podle toho co mi řekl asi cestuje do ciziny a mě tedy spíš připadne že hledá jen pobavení..
Každopádně snad už dá opravdu pokoj a nějak to vše vyšumí jinak bych se musela zbláznit.
snad to bude lepší..
aguii
| 7. 10. 2010 14:46
Miky myslím že mě to co jsi mi napsala docela nakoplo, včera večer jsem si s manžou ještě o naší situaci promluvila a myslím že mi to stačilo, ikdyž někde v hlavě na to ještě trochu myslím, ale chce to nejspíš čas. Manžel mě ujistil, že vážně o nic nešlo, že byl tenkrát trošku pod vlivem a ona se začala bavit, nic víc..a nějak si to špatně vyložila, kdo ví co jí řek..Chci mu věřit, neboť nechci abych kvůli mým fantazmagoriím přišla o vztah a rodinu.
Jen prostě nechápu tu ženskou, která věděla že je ženatý, co je to zač,o co ji jde! ?
Za ten vpád do mobilu jsemse omluvila, ale taky mu řekla, že i můj tel. by měl jemu zůstat tabu a pokud mu něco nehraje ať se zeptá, jako už i já.a nijak neprotestoval..Nejspíš bych měla občas někam vypadnout, ikdyž je to složité, všechny mé kamarádky jsou taky mámi a nikam se jim nechce, nebo prostě jsou daleko..vlasně i proto píšu sem protože jsem nenašla nikoho kdo mi k tomu něco smysluplného řekl.. ale něco vymyslím. Jen doufám, že nepřijde zase nějaká taková.. Miky asi to z tvého pohledu Vypadá jako malichernost ale v životě se mi taky moc nevedlo, žila jsem pořád někde v nejistotě,manžela mi rodiče moc nepřáli představovali si někoho prý lepšího,jako mnoho rodičů, ale já si ho obhájila a i on se nedal odbýt, nakonec máme svou rodinu a teď o ni opravdu nechci přijít, kvůli nějaké blbosti.
Zařiďte si hlídání
Tatu
| 7. 10. 2010 12:06
a choďte někam taky spolu. Ať okolí i ta zrzka vidí, že se k tobě má a že se za své holky nestydí. Třeba pak dá pokoj.
jestli se ti koukal do mobilu,
miki0405
| 7. 10. 2010 11:47
měla bys mu okamžitě říct, že se to nedělá a ať se to už neopakuje! Pokud stejnou chybu dělá i on tak mu to jednoduše řekni, jen nedělej stejnou chybu i ty! Když jak píšeš se občas cítíš sama a on pořád někde lítá, proč to není taky někdy naopak? Myslím, že by měl být tvůj manžel tolerantní i v tom, že máš právo taky na svůj vlastní život a třeba by ti mohl pohlídat na jeden večer dcerku? A ty by sis vyrazila s kamarádkami na kafe? Zkus mu to navrhnout, protože není dobré aby někam chodil jenom on..

P.S.: nemáš zač, za tvrdost se omlouvám, sama procházím krizí a holt mi život uštědřuje jednu facku za druhou... Takže se to na mě občas podepisuje
jak to mám vyřešit..
aguii
| 6. 10. 2010 18:59
No děkuji za názor, sice to bylo tvrdý, ale nejspíš máš pravdu vím že s tím mobilem to bylo přehnaný, ale on se mi do mobilu taky koukal, ale i tak jsem to neměla dělat, jen jsem byla zoufalá a ta bývalka tenkrát nám oběma dělala zle a nakonec se to podepsalo na mě, ale to už je pryč. Máš pravdu měla bych mu věřit a být tolerantnější, ikdyž se někdy cítím dost sama a on někde pořád lítá.. každopádně bavit se s jinými ženami mi nevadí ale aby si spolu psali na nějaké romantické téma to se mě teda dotýká.. Takže děkuju za názor a něco se s tím pokusím udělat, tedy spíš sama se sebou..dík miky
nežárlíš nějak moc?
miki0405
| 6. 10. 2010 16:39
Ahojky,
neznám tě a do tvého vztahu s manželem nevidím,vím jenom to,co tu píšeš..Jenže se mi tak nějak zdá,že celý text je o tom,že na manžela nějak přehnaně žárlíš..Považ sama - obviňovala jsi ho ohledně bývalé přítelkyně,kvůli tobě se přestal bavit se svými kamarádkami (a já bejt ním tak bych tohle rozhodně nedělala protože kašlat na kamarády kvůli partnerovi není dobré,ať už jsou stejného pohlaví jako ty nebo opačného) a pak mu dokonce koukáš do mobilu, což je naprostá neslušnost - jednoduše se to nedělá.Nenamlouváš si náhodou pořád nějaké pitomosti o tom jak tě podvádí a on chudák musí pořád od tebe vyslýchat nějaké výčitky? Poradit ti můžu jedno - nikdy mu nekoukej do mobilu ani do mailu (znamená to pak naprostou ztrátu důvěry ve vztahu a to není dobrý,navíc je to neslušný) a zkus mu trochu věřit...
nevím jak to vyřešit..
aguii
| 6. 10. 2010 09:14
Hezký den všem. Konečně jsme našla odvahu a dokopala se k další možnosti k vyřešení mého problému, snad mi někdo poradí jak dál.. Jsem vdaná už druhým rokem po 6leté známosti a celkem to šlo ikdyž začátky i díky rodině nebyly nijak růžové a narušovla nám vztah i jeho bývalka, ale nějak to přešlo, já měla problémy s rodinou a tak jsem se dost stěhovala, nakonec jsem zakotvila u svého otce a po celou tu dobu mi byl můj manžel na blízku a stál při mě, ikdyž já si občas myslela že myslí na byvalku le vždy mi to vyvracel, byla jsem občas paranoidní. Ze začátku se dost bavil i s kamarádkama, ale nic v tom udajně nebylo a když zjistil že mi to není příjemné, přestal se s nimi i bavit, nebo spíš nějak to vyšumělo.. Ale teď máme spolu skoro dvouletou hočičku, skvělou. Manžel je nani pyšný. Ale přesto všechno nemá na nás moc času má spoustu starostí v práci a taky je hasič, je to obyčejný chlap z vesnice, rád si zajde na pivko a to bývá kámen urazu.máme postavený dům a nejde to vše tak rychle jak bych chtěla. Tak teď k jádru věci. Před rokem na hodové slavnosti se seznámil s nějakou holkou,zrzka vysoká prsatá.. co jezdí do zahraničí, která ho začala uhánět, začala mu psát jak ho miluje a jak byl úžasný a kdo ví co ještě, přišla jsem na to náhodou, měla jsem podezření a snížila jsem se ktomu, se podívat do jeho mobilu a tam byly dvě sms pod jménem jeho kámoše ve stylu "zlatíčko uděláš si na mě čas..."a tak nebo v pátek si byl úžasny. Když jsem na něj udeřila byl v šoku a nějak se k tomu nevyjadřoval, jen mi řekl,že ji viděl tak 3krát v životě a ani ji blíže nezná, prý s ní nic neměl ani pusu na seznámení, ale já pořád nechápu proč ho uhání, když ví že on oni nemá zájem.Změnil si i tel.číslo ale ona ho prý stejně vyhmátla,co si mám o tom myslet, on je teď nastvaný že mu nevěřím a pořád ho trápím otázkama, ale já toho mám plnou hlavu a nevím jak na to přestat myslet zvlášt když jsme planovali druhé mimčo.. co si o tom myslíte, můžet mi pomoct, jak poznám že vážně o nic nejde?

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 4. 2024 12:44
11773
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video