Vypracovaná postava - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

vypracovaná postava

Diskuze

olinda
| 16. 6. 2016 10:37
Ahoj, poradil mi někdo nějaký účinný spalovač vhodný ke cvičení? Chodím běhat už měsíc ob den ráno na půl hodky a 3x týdně večer do posilovny. Tukům se moc dolů nechce, naopak vážím ještě víc...
backa
| 8. 7. 2016 17:11
TO olinda:
Já bych zkusila Thermo detonator, ten je prý dobrý.
olinda
| 25. 7. 2016 21:54
TO backa:
Super, díkec a nevíš, kde se dá koupit??
anonym
| 25. 2. 2016 23:25
Ahojky holky, pijete některá nějaké proteiny? Chtěla bych to vyzkoušet, ale nevím, jaký je dobrý, na chuť i na svaly :-\
backa
| 11. 3. 2016 18:52
TO patula:
čauko, já piju, mám je ráda, dávám si je místo večeře, ať cvičím nebo ne, zasytí to a dostanu do těla aspoň něco užitečného...vyzkoušela jsem jich teda plno druhu, nejhnusnejsi byl vajecny a nejdobřejší je syrovátkový, ten piju pořád.
wanted
| 15. 4. 2016 22:03
TO backa:
Jak si ten syrovátkovy pripravujes? A kde ho kupujes? Slysela jsem, ze se da pouzivat i normalne do jidel, je to pravda??
posilování
ilicovavanda
| 13. 8. 2010 15:15
Ahojky
Potřebovala bych posilovat, ale zdravotní stav mi nedovoluje chodit do posilovny ani cvičit moc doma. Poradíte mi prosím někdo co s tím? Slyšela jsem o jakémsi pásu, který pomocí el. impulsů nutí svaly posilovat. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti.
Děkuji za odpověď.
Vanda
spinning
Raffaelo
| 18. 5. 2007 12:15
Ahojky Gábi, taky mě ten spinning nějak moc neláká, protože tam musíš jet podle někoho, a to si raději vyjedu sama někam nebo s přáteli.. takhle ale to cvičení to tam je napsaný výš, může být lepší, když se zaměřuje i na bříško.. ale to u nás není.. Takže si myslím, že ten spinning je spíš zbytečný vyhození peněz, pokud teda někomu nedělá problém se dokopat jen tak na kolo, je to všechno o vůli co jsem si tak uvědomila..
spinning
Gabule
| 18. 5. 2007 08:26
Ahojky chtěla jsem se zeptat na váš názor ohledně spinningu?!CHodíte?Myslíte že je lepší než vyjet do přírody?Já na spinning nechodím a ani mě to netáhne.Raději vyjedu do přírody s mp3v uších....a co vy?
VitaPowerRace
anonym
| 17. 5. 2007 11:14
Ahoj dámy,
chtěla bych Vám povědět o cvičení , které jsem nově vyzkoušela v Brně.
Toto cvičení se jmenuje VitaPowerRace a je to nová forma indooru.
Na první hodinu jsem se dostala jenom náhodou, jelikož jsem šla na spinning. Hodinu ale nahrazoval instruktor , který jel trénink VitaPowerRace. Nikdy jsem o tom neslyšela, lae když na začátku začal mluvit o cvičení na břicho a hýždě, tak jsem se tvářila dost skepticky.
Proto pro mě bylo dost překvapení , když jsem slezla nakonci hodiny z kola a opravdu jsem citila jak mi zabíralo břicho. Chodím na tyto hodiny už dva dva a půl měsíce, a povedla se mi dostat dolů 9 kilo, v pase 6 cm a přes stehna 3 cm. Je pravda ,že jsem si k tomu nechala od toho instruktora udělat i jídelníček, ale jak jsem začala makat cítím se hodně v pohodě.
Než jsem začala jezdit VitaPowerRace tak jsem byla několikrát na spinningu. Je to sice makačka , ale nema to ty učinky které jsem chtěla. Tato hodina je uplně o něčen jiné a človek nejede s takovou žátěží. CHtěla jsem vám o tomto cvičení říct. hledala jsem na internetu nějaké informace a našla jsem tyto internetové stránky www.vitapowerrace.*** .
Mějte se krásně a hlavně hodně zdraví
Pavla
sladký
Aknel
| 16. 5. 2007 06:53
Jojo Gabule sladký mi dělá taky velký problém,ale od té doby co se snažím jíst 5000 Kj denně, tak se mi tam toho sladkého moc nevleze a snažím se je max. omezovat. A zatím to už 3 měsíce klape Ale na druhou stranu, když mě to fakt chytne, tak počítání nepočítání a nějaký ten zákuseček si taky dám
Veru, takové problémy s koleny jako ty naštěstí nemám. Jen když prochladnu nebo běhám 7x týdně, tak mě bolí, ale jinak v poho
skořicový gel
Raffaelo
| 15. 5. 2007 19:57
Ahojky holky, tak jsem se dneska prvně napatlala tím skořicovým gelem a vážně super hřeje.. pak jsem si zacvičila, tak to píšou na té krabičce, prý to odbourává i tuky, když se po tom cvičí.. takže by to mohlo být super po jednom dni to poznat nejde, ale je to přírodní kosmetika takže je to i tak super. Jinak mi dneska kolo zkazil déšt, tak vyrazím až bude hezky. A to běhání, no nevím holky, ale já mám běhání zakázaný, nevím co vy máte s kolenama, ale u mě to vypadá na natržený meniskus, a běh mám opravdu zakazáný, zkusila jsem běhat aspon doma jako že na místě a po pár dnech mě začla tupá bolest v koleni, tak jsem zase chvili přestala Takže u mě asi opravdu zůstává kolo, plavání a posilovna. A s tím sladkým jsem na tom stejně, takhle sladký moc nemusím, ale když mě jednou za čas přepadne mlsná tak to pak splácám pátý přes devátý
ale
Gabule
| 15. 5. 2007 16:49
AKorát to jídlo mi dělá potíže...mám strašně ráda sladký a občas se dokážu pořádně nacpat...Ikdyž už se omezuju,že večer toho moc nejím(jako sladký),ale snad se to tím sport vyrovnává:)
přesně tak
Aknel
| 15. 5. 2007 06:34
Gabule mluvíš mi z duše. Já taky strášně ráda běhám ( i když mě sem tam taky bolí kolena ), jezdím na kole a plavu . Jsou to prostě báječné sporty na odreagování, hubnutí i zpevnění.
Paa A.
kolena
Gabule
| 14. 5. 2007 19:25
ahojky....no já mám trošku taky problémy s koleny. Dlouho jsem kvůli tomu neběhala,ale letos začala a zatímje to dobrý!!Docela mě to i překvapilo!!!Ale díky běhu posiluju hlavně svaly nad kolenem,které ty kolena drží!!!!Jinak kolo je báječnej sport souhlasíte???:)
celulitida
nnnaaatttyyy
| 14. 5. 2007 09:41
Ahoj holky,
tak na celulitidu mam svůj osvěčený trik.
Nejvíc mi pomáhá když hodně piju čistý vody (alespoň 2,5 litru denně), pak pořádně krémem (jakým koli, klidně indulonou) natřu postižená místa, vezmu si přilehavý legíny a jdu ven běhat (Raffaelko, v tvym případě kuli kolenu jezdit na kole). Když pak přiběhnu, tak si ve sprše udělám peeling a porádně masíruju nohy a zadeček, nakonec vystřídám několikrát ledovou vodu s teplou, osušim se a natřu se proti celuditnim krémem. Díky peelingu se krém dostane lépe do kůže. A pak se zabalim do teplý deky a odpočívám.
Taky je dobrý a levný si vzít kostky ledu a kutálet s nima po těle, to dělám většinou ráno, je to sice šok po ránu ale právě o to jde, celulitida se musí leknou aby utekla .
No a pak samozřejmě hodně zeleniny a vyváženýho jídla ale s tim já radit radši nebudu, protože sama s tim mam problém
Gábi
Raffaelo
| 13. 5. 2007 20:08
Tak to jsem ráda, že jsem v tom nezůstala sama. Taky si myslím, že je nejlepší spojit víc sportů. To já zase ten běh nemůžu kvůli koleni, a operaci odkládám jak to jde, takže bych tím nerada zkončila ve špitále dřív než je třeba Takže jezdím na kole a chci zapojit i posilovnu a plavání Jinak k té celulitidě, co vím, tak se hodně osvědčil skořicový olej, a nebo jsem se ještě dívala na skořicový gel. Ten olej je 200 ml a stojí kolem 90 korun a ten gel je myslím 300 ml a stojí kolem 80. A je to od firmy topvet. Kámoška si to nechala objednat do lékárny a je s tím spokojená, hodně to pokožku prokrví a zahřeje, takže si myslím, že tohle je daleko lepší než vrážet prašule do nějakých drahých přípravků.. nevím no. Taky se hned zítra půjdu na to do lékárny zeptat, tak doufám, že uspěju papa
Gábi
Raffaelo
| 13. 5. 2007 20:08
Tak to jsem ráda, že jsem v tom nezůstala sama. Taky si myslím, že je nejlepší spojit víc sportů. To já zase ten běh nemůžu kvůli koleni, a operaci odkládám jak to jde, takže bych tím nerada zkončila ve špitále dřív než je třeba Takže jezdím na kole a chci zapojit i posilovnu a plavání Jinak k té celulitidě, co vím, tak se hodně osvědčil skořicový olej, a nebo jsem se ještě dívala na skořicový gel. Ten olej je 200 ml a stojí kolem 90 korun a ten gel je myslím 300 ml a stojí kolem 80. A je to od firmy topvet. Kámoška si to nechala objednat do lékárny a je s tím spokojená, hodně to pokožku prokrví a zahřeje, takže si myslím, že tohle je daleko lepší než vrážet prašule do nějakých drahých přípravků.. nevím no. Taky se hned zítra půjdu na to do lékárny zeptat, tak doufám, že uspěju papa
konečně ne jen o hubnutí
Gabule
| 13. 5. 2007 18:51
ahojky...skvělej nápad založit takové téma....pořád samé hubnutí a diety....ale o udržení váhy ale vyrýsování postavy nikde nic!!!Myslím,že spojovat všechny sporty dohromady je nejlepší....a mám nejraději kolo a běh!!Chtěla jsem se ale zeptat jestli máte někdo problémy s celulitídou...Cvičím skoro každý den,ale na stehnech mám pořád velké ďolíky
cvičení
Raffaelo
| 13. 5. 2007 14:09
Ahojky Naty, moc děkuji, zase jse mse dověděla něco nového já zase nechci právě moc hubnout jenom si vyrýsovat krapítek svaly a tím pádem si zpevnit postavu =o) Ale i tak ještě jednou moc děkuju. Papa.
doplňky stravy
nnnaaatttyyy
| 13. 5. 2007 13:05
L-karnitýn je výbornej před aerobní zátěží (běh, kolo, chůze...). Na návodu máš napsáno užívání, já ho většinou beru 30 minut před výkonem.
Nekupuj ale každý karnitýn, nejlepší maj v obchodu Vitaland nebo si nech poradit ve fitness centru.

S těma suplemátama - já sem si koupila protinový kokteil, který jsem pila místo večeře před tréninkem nebo po tréninku jenže zachvíli mě ty kokteily přestaly chutnat, prostě se jich přepiješ.
Proteiny jsou na stavbu svalový hmoty, takže pro tebe, která chce vytvarovat postavu jsou ideální.
Proteiny najdeš v kuřecím mase, ve vaječných bílcích, jogury (bílé), sýry, tvaroh, mléko.
Já třeba jim dost sýr cottage, protože obsahu dost bílkovin.

S jídlem před cvičením - alespoň hodinu nejez, když by si neměla na cvičení sílu tak si klidně dej banán, nebo nějaký energy drink.
Po cvičení ale taky tak 30 - 45 minut nejez, protože tělo spaluje i po cvičení kalorie a když se v tu dobu najíž, tak si spalování zastavíš a to je docela škoda když už si se v té posilce tak trápila ne ?

Tak snad ti ty rady pomůžou
cvičení
nnnaaatttyyy
| 13. 5. 2007 12:56
Ahoj,
takže ti chci pochválit to švihadlo, protože to je uplně super věc, kterou protáhneš celé tělo. Skákej tak 2000 švihadel před posilováním (nemusíš najednou, skákej třeba 300 pak si minutu odpočiň a znova dokud nenaskáčeš 2000).
Pak začni s posilováním.
Jo opravdu lepší chodit do posilovny a to minimálně 3x týdně. Stroje vám pomůžou cvik provádět ve správné poloze a tim bude i cvičení efektivnější.
Taky je lepší posilovat jeden den nohy, zadek, druhý den ruce a záda ale břicho můžete posilovat pokaždé.

Cvičit by se opravdu nemělo každý den, nejvíce 6x v týdnu a 7 den si udělej relaxační, třeba si zajdi do sauny nebo na masáž ....

Já sem tímhle stylem zhubla 30 kg za 9 měsíců ale samozřejmě i změnou jídelníčku.
Tak doufám že ti ty rady taky pomůžou.

PS: venku je už teplo, tak zkus kolečkový brusle, je to výborný na zpevnění a vytvarování nohou a zadečku
...
Jennisek
| 12. 5. 2007 23:09
Nevím, nějak těm preparátům nevěřím. Nechala bych to na svém těle, však ono si poradí. Pro vyrýsování je důležité jíst hodně bílkovin (proteinů). Proteiny jsou základní složkou pro stavbu svalů. Hodně jich najdeš v bílém mase, vejcích (jen bílky, žloudky jsou plné cholesterolu) v soje a taky v náhradách za maso jako je Tofu nebo Šmakoun. Podívej se na stránku www.f-sport.cz tam ti určitě poradí a je zde spousta návodů.
suplementy
Raffaelo
| 12. 5. 2007 21:42
Ještě jsem si řekla, že bych začla baštit nějaké suplementy, možná L-karnitin, nebo nějaké proteinový suplementy, ale to se mi zase do těla moc cpát nechce...
postava
Raffaelo
| 12. 5. 2007 20:21
Ahojky, děkuji, no právě já necvičím doma s žádným závažím jenom tak posiluju. Protahuju se to je jasné a jelikož doma žádné stroje nemám, tak skáču aspon přes švihadlo a běhám na místě na zahřátí a jako by jezdím na kole s nohama nahoře. Takže ono to asi bude potřeba mezitím zajít aspon dvakrát do týdne do posilovny že? Jenom doma to stačit nebude, jak tak koukám, cvičím doma každý den.. i když to by se zase nemělo, ale když nemám zátěž tak to je myslím bez problému, je to už takový zvyk a bez cvičení si to už ani nedovedu představit, a jak je to s jídlem, co mám tak zaryté v hlavě, tak aspon hodinu a půl by se před cvičením nemělo jíst, nebo třebas jenom banán nebo tak..
vypracovat postavu
anonym
| 12. 5. 2007 16:05
Ahoj, tak na to aby byly vidět svaly, musíš posilovat s větší zátěží a cviky opakovat nejvíc 8x po 3 sériích.
Naopak kdyby si chtěla zeštíhle tak je lepší posilovat se svojí váhou nebo jen s mírnym závažím a opakovat alespoň 15x-20x po 3 sériích.
Taky je důležitý se před a po cvičení důkladně protáhnout.
Nezapomeň se před cvičením rozehřát alespoň 10 - 20 minut aerobní zátěří (běh, jízda na kole, steppru....).
Cvič nejméně 3x v týdnu alespoň hodinu a za měsíc už budou vidět úúúžasný výsledky.
Držim palce
vypracovaná postava
Raffaelo
| 12. 5. 2007 12:24
Ahojky, chtěla bych si tu povídat ne o hubnutí, hubená jsem, ale spíš o tom, že bych si chtěla časem vypracovat postavu, pořádně ji zpevnit a aby šly vidět i svaly, tak jestli má někdo nějakou radu nebo tip tak sem s ním. Cvičím každý den doma, jde to sice vidět, ale jenom malinko, a tak bych chtěla začít sem tam chodit i do posilovny..

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
18. 4. 2024 11:55
11784
jirinaova
18. 4. 2024 10:40
70239
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video