Orální sex - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Orální sex

Diskuze

anonym
| 25. 12. 2013 12:20
„Užívám Maxatin již třetí měsíc a už vidím působivé výsledky. Měli byste vidět výraz mé přítelkyně! Díky!“
"Chápu, že Maxatin je přípravek pro muže, ale jako přítelkyně jednoho z Vašich věrných zákazníků Vám
jen chci vzkázat: DĚKUJI! Díky Vašemu výrobku je konečně spokojený a náš intimní život je lepší
jak kdykoliv předtím!"http://***lepe.cz/maxatin/
anonym
| 13. 7. 2011 09:10
nejlepsi je kdyz to zena dela s radosti, kdyz se snim hraje a pak to poradne rozjede, uzasna vec i to se sektem, kdyz jsem byl takhle potesen poprve tak jsem se zamiloval do sektu ;) ... jinak myslim, ze jista davka hravosti je taky skvela... nikam nespechat a nehonit jak blazen, kdyz takhle budete "trapit" muze 10 minut (sice to muze byt narocne), tak by mel dosahnout uplne na TOP vrchol (muzi maji taky ruzne orgazmi) !!!!
ještě lepší
previt
| 29. 7. 2010 01:14
Zkus si třeba těsně předtím, než si ho vezmeš do pusinky, loknout trochu vychlazeného sektu, ale nepolknout ho. Ten kombinovaný pocit je moc fajn. A jde to i s oybčejnou vodou, ale to nemá takový "bublavý" účinek.. :o)
ještě lepší
darecek
| 15. 7. 2010 11:05
Ahoj všichni, jelikož sem chodí i muži mám takový dotaz nebo spíš prosbu. Napište pánové prosím co všechno vám při orálku dělá dobře ať se mi děvčata můžeme zdokonalovat. Díky
Angelwoman
AlenkaS
| 14. 7. 2010 20:53
Nemyslela jsem to špatně no byla jsem její kamarádka tak mi všechno říkala ale pak jak začla být totálně líná tak se neozývala a rok mi nenapsala a ani neměla potřebu někam chodit takže kamrádky nejsme už !!!!A když jí potká někdo z mých známých tak říkají ,že je hezká jen ze zadu .No před svatbou o sebe pečovala jakž takž ,ale šlo to ,ale pak začala být doma a to byl konec zlenivěla a šlo to do kopru nemá potřebu jít do vany ,když je doma a tak!!!!A tu bradavici tak docela maskovala když se podívám na fotky a chodila s tím k lékaři a teď nic nechávájí jak je
AlenkaS
angelwoman
| 14. 7. 2010 18:08
Prosím? Já se do tebe nijak nenavážím Jen píšu svůj názor.
Prostě mi to celé co o tom píšeš na dvou diskuzích přišlo přitažené za vlasy, zvlášť, když jsi ještě napsala, že jsi jsi její kamarádka...teď jsi psala, že už nejsi, no dobře...
Víš, že má bradavaci pod nosem musel její drahý manžel snad vědět, když už si ji bral, ne? Patrně se jí tam neudělala z čista jasna. Takže buď si ji bral proto, že ji miloval a nějaká bradavice mu byla fuk a nebo tedy už opravdu nevím To byla taková šmudla jak popisuješ už před svatbou (což pochybuju, že by si ji někdo chtěl vzít) nebo se to stalo z čista jasna? Mělo to asi nějaký důvod, ne..? No, do hlavy jí nikdo nevidí
Angelwoman
AlenkaS
| 14. 7. 2010 14:12
No oni spí každý v jiný místnosti
já nejsem blbá nemusíš se bát!!!!Ona je fakt nechutná a jeěště má bradavici pod nosem tak si udělej obrázek ,ale nemusíš se do mě prosím navážetjen jsme napsal názor!!!
Alenka S.
angelwoman
| 14. 7. 2010 11:59
Já rozhodně nic nečekám Každopádně v dnešní době se mi to, že se myje jednou týdně zdá tedy opravdu dost přitažené za vlasy, to se na mě nezlob...

To bych se opravdu chtěla bát, abych něco nechytla, když spím s mužem, jehož žena se nemyje, ufff...
orgasmus
AlenkaS
| 14. 7. 2010 10:46
A baví mě to dost dlouho a hlavně už jsou v rozvodovém řízení ,asi je to jinak než jsi čekala viď? No jo život ani láska si nevybírá.Určitě i ty sama víš ,že je důležité něco pro vztah dělat!!!
orgasmus
AlenkaS
| 14. 7. 2010 10:44
Jo a řešili VŠECHNO ,jen ona nemá zájem o sebe pečovat a natož něco řešit!Vím to znám jí a mě taky tohle říkala ,bohužel
orgasmus
AlenkaS
| 14. 7. 2010 10:42
No zas tak mladý nejsme a halvně přítel má ženu ,která je líná se holit a koupat dost hrozná kapitola a řekla mu ,že jí ten *** nebaví ,že nemá čas.Jak říkám ona je lína .A doma chodí v odrbaných teplákách a sedí jen u Pc ,takže je to děsný .On tam trpěl a kdyř to jedno za měsíc chtěla tak byla neoholoná třeba 3 měsíce a koupe se jenou týdně takže???? to je to ,že do toho ostatní nevidí!
AlenkaS
angelwoman
| 13. 7. 2010 15:21
Jasně, *** je důležitý a taky ho mám ráda Ale co se týče tvého ženatého přítele - neměl zkusit nejdřív problémy se svou ženou řešit?? Co když má nějaký zdravotní problém proto ho nechce, nebo ji nedokáže uspokojit a *** s ním ji nebaví nebo cokoli jiného...kdo ví.. Být mladá milenka je určitě moc fajn, to se to hopsá v přírodě, ale jsem zvědavá, jak dlouho tě to bude bavit
orální sex
AlenkaS
| 13. 7. 2010 15:11
No je to zvláštní ,ale každá žena je jiná.Já zase strašně ráda přítele
uspokojuji přítele pusou .Sice jsme mladší ,ale ten pocit jak mu to dělá
dobře a že já mohu být ta co mu dělá dobře je užasný pocit,když vidím
jak je bezradný v tu chvíli a já to mám ve své režii je nádhera.Hlavně někde na
nějakých neobvyklých místech ,jako je les ,louka a nebo auto to je pak
fajn to se vzruším i já Pak je fantastický i *** samotnej Zkuste to
navrhnout ženě ,ať se toho nebojí ,*** je důležitý i ten orální vždy si
musí říct ,že je to pro partnera ,aby ho neztratila,oni ty muži to taky
potřebují a pak klidně utečou jinam !!!!Já jsem přesnej důkaz mám
ženatého přítele a je mi s ním krásně ,bohuže s ním žena 2roky nespala a
když spala tak,,roztáhla nohy ,,nic více A já mu dávám všechno co chci a
vím ,že to chce i on .Byla líná takže někam na procházku do přírody a
pak krásný *** ???To ani omylem !!!Takže na to bacha!!!!
orální sex
AlenkaS
| 13. 7. 2010 14:54
My děláme to samý s přítelem v kině pořád
,je to vzrušující a je mu se to moc líbí
Kvalitní IQ test
lopezbimbo25
| 2. 7. 2010 12:27
Vyzkoušej zde:
http://cz.***.eu/#576949
orální seks
poste
| 26. 6. 2010 23:25
já být ženou tak do toho du...*** možná může mít zvláštní chuť, ale chut ***u mého bývalého přítele byla skvelá..pamatuji si jak sme spolu měli orální seks v kině...byli sme v poslední řade a nikdo tam nebyl....šáhla jsem mu na ten jeho velý a ztopořil se!
Vlek
lolka
| 4. 6. 2010 10:04
Možná jí opravdu Váš Úd nevoní, nebo si myslí, že by musela polykat Vaše sperma. Já to řekla hned, že to v životě nepožiju a bylo jasno od počátku. Přítel sice odvětil, proč v tom mám já problém, tak jsem mu řekla, ať ochutná a přivoní a pokud to udělá, podvolím se i za cenu toho, že bych se pozvracela, aby viděl, co to se mnou dělá.

Úd bývalého manžela měl právě takový zvláštní pach a to i pár minut po sprše a řekla bych, že měl nějaké pupínky okolo žaludu, přítel je voňavý, ale ani tak to nepožiju, ale mazlit se s ním můžu
Mluvit spolu otevřeně
lolka
| 4. 6. 2010 10:00
Myslím, že byste se mu měla jednoznačně se vším svěřit a hlavně přímo, chlapům pouhé naznačování nestačí, bohužel, ale nedejte se odradit, líbí se mi opět Sajrajtův příspěvek, jak on říká, dejte si ho do úst na dvě minuty a pak mu řekněte, že je také připravený. A nebo si udělejte polohu 69, vy u něj v klíně a on u Vás, tak na to budete mít oba stejně času a jemu důrazně řekněte, že tam bude tak dlouho, dokud to nedokončí, pokud mu jde o Vás a o Vaši spokojenost s ním.
orální sex
Elishka
| 1. 6. 2010 14:32
Možná, že tvé partnerce vadí chuť ***u. To ale můžete vyřešit slehačkou nebo čokoládou Dále v ***-shopech prodávají jedlé lubrikační gely, které mají vynikající příchutě a jsou určené přímo na orální ***...
pro: Vlek
ax
| 23. 5. 2010 19:21
Je mi tě upřímně líto. Poradit nedokážu, jsem ženská a s tímhle jsem nikdy problém neměla, naopak mě těší, když můžu partnerovi udělat dobře.
A co udává jako důvod? Docela si myslím, že tady by měl zasáhnout psycholog, protože pokud má problém se tě i dotýkat rukou, tak to normální nebude.
A ona sama je schopná se sebe dotýkat - masturbuje? Je schopna orální *** aspoň pasívně přijímat, když jí to děláš ty nebo i tohle je pro ni nepřijatelné?
Orální sex
Vlek
| 23. 5. 2010 11:31
Potřeboval bych poradit, jak manželku přesvědčit na orální ***. Milujeme se celkem normálně, ale do pusy mě ho vzít nechce a já to mám strašně rád. Nechce mě to udělat ani rukou, prostě jen klasický ***.
:O
Sajrajt
| 28. 4. 2010 17:03
Milá džesiko. Myslím, že by sis měla se svým mužem promluvit a říct mu to, co jsi napsala nám. Například "Milý muži. Vidím, že se ti orálek zalíbil. Nu což, já s tím nemám problém. Ale pěkně mne rozčiluje, že mne kvuli tomu zanedbáváš. Kde to jsme? Tak jestli chceš být spokojený, nauč se mne taky uspokojit." Vysvětli mu, že u žen to trvá déle a že to chceš taky až do konce. Nebo dokud neřekneš, že stačí. Jinak by se mohlo stát, že mu taky po dvou minutách orálování řekneš, že už je připravený a konec.
A co takhle ?
Martinbzb
| 28. 4. 2010 15:35
A co takhle spoutat/připoutast ho a pak mu ukázat jak dlouho to máš ráda ? No je to trochu krkolomné , ale pokud tvůj muž není nějaký macho, tak ještě aby se mu nelíbil tento nápad ... :) Prostě nasedneš nad jeho hlavu kdyby brblal tak si sedneš více a odebereš mu kyslík k brblání :) Samožřejmě celý plán předem neprozrazovat :))

No jinak na omluvu nás chlapů občas některé věci bereme jako posloupnost čínností než jako jednu věc dohromady.
A trochu mi to připadá že to tak v ***u máte , jako posloupnost cinností
orál , klasika, umýt , orál muže
to zní skoro jako
vzít prachovku, utřít prach, vytřepat prach, vysát ( tady myšlen vysavač )
Co tak trochu změny, případně úplně jinak , připadá mi to hrozně zautomatizované, co tak prostřídat a k oblíbeným činnostem se vrátit? A hlavně si to vysvětlit spolu. - Až bude připoutaný nebude mít jinou možnost že si to vyslechnout :)
Orální sex
Jessica1
| 28. 4. 2010 12:11
Máme problém. Jsem 2 roky vdaná a 5 let se současným manželem.
V těhotenství jsem měla problémy, tak jsme začli praktikovat u něj orální ***.
Mého manžela nenapadlo od sebe, že by to vyzkoušel u mně až jsem mu to naznačila...
A v tom je ten problém a začíná mně to už opravdu vadit. Já bych ráda, kdyby se snažil dýl on se snaží 2 minuty a řekne, že jsem na *** připravena a než řeknu ne už je ve vnitř.
A on jak skončíme *** zahlásí:zda mu to udělám pusou a už se žene umít.
Naposled z čeho jsem fakt měla dost bylo, že skočil do vodu pro vodu, abych byla připravenější a na mně, že by mně jinak nažhavil uplně zapomněl!
Takže jsem z toho byla už dost včera špatná, že jsem šla raději hned spat a nemluvila s ním. Myslím, že mně dost nemiluje a je to pěknej sobec! Nejlepší bude když budu mít spousty práce a budu gruntovat celej barák, než s ním být v posteli!
Naznačovat to asi nemá smysl já to musím dokončit přes to nejede vlak.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
16. 4. 2024 19:53
11775
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video