Ejakulace=0 pls. HELP ME!!!!!!! - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

ejakulace=0 pls. HELP ME!!!!!!!

Diskuze

anonym
| 25. 12. 2013 12:00
Spankadoo je jemný, bezpečný a vždy připravený!
POZNEJTE SVÉ VLASTNÍ TĚLO!

S Vaším vlastním Spankadoo můžete poznávat své tělo a přesně zjistit, co Vám přináší tu největší rozkoš. Jemný tlak, saní, pozice a síla, dokud nedosáhnete vždy perfektní výkon. Abyste se stali lepším milencem, musíte nejdřív poznat své tělo. Dosáhněte masívní *** a nekonečné množství zkušeností se zárukou maximálního soukromí. Spankadoo je vždy připraven!

Kupte si svoje vlastní Spankadoo pro absolutní kontrolu!
VLOŽTE SKUTEČNOU SÍLU DO SVÝCH RUKOU

Spankadoo – přístroj na rozkoš, je univerzální a vyroben tak, aby seděl na všechny velikosti ***u. Je velice kompaktní na lehké přenášení a zkonstruovaný tak, aby Vám zaručil maximální bezpečnost. Je důkladně testovaný a diskrétně odesílaný tak, abychom zaručili Vaše soukromí. Každý přístroj Spankadoo zaručuje spokojenost a garanci!http://***lepe.cz/spankadoo/
Ketaminek
market222
| 18. 2. 2010 10:32
Ahoj,

Někde jsem četla, že když je partnerka moc vlhká, může pak partnerovi dělat problém se udělat....třeba to může být i tím ....
uspokojeni:)
Haluzar
| 14. 2. 2010 14:07
Neboj nejsi v tom sám kámoš (22) to má stejně jako ty
este jedna rada pro neli
ketaminek
| 23. 1. 2010 19:38
mila neli vcera na me partnerka skusila neobvyklou ale ucinou taktiku co taky funguje zarucene skus to na partnera normalne ve spanku . pockas si az bude spat no a pak zajedes ruckou pod perinku a jemne masirujes ne hned na hrubo aby se pripadne este neprobudil a az ucitis ze uz tvrdne aniz by se treba probudil to je velice dulezite skusit to kdyz spi, tak ho skus vzit do ust pripadne rovnou na neho sedni nebo se jinak pripoj a uvydis ze jestli se vzbudi bude delat nadsene s tebou a nebo te necha pokrAcovat a sam usne coz je pro tebe velice vyhodna pozice protoze partner sni a stimulaci ho privedes na takove sny ze si to ani nedokazes predstavit no a vysledek na sebe nenecha urcite dlouho cekat uvydis budete spokojeni oba spis teda tvuj partner protoze tohle se mu bude moooc libit. Dalsi moje rada skousej to na neho kdykoliv a kdekoliv to je taky hodne vzrusujici treba na damskych hajzlikach, v nejake pohiblive kleci na pouti atd... ale dulezite je necekat az to pride na partnera jako to ze chce *** musis tomu predbehnout a jit drive na vec nez na to vubec pomysli coz bude velice obtizne jelikoz jak znamo muzi mysli na *** v prumeru kazdou 10 minutu :D:D:D Ale pokus se partne ra proste prekvapovat svou aktivitou a nepredvidatelnosti uvydis ze si ho omotas jak pejska a bude velice spokojen PREJU HODNE ZDARU A PEACE
ketaminek
Kloa
| 16. 1. 2010 11:14
Neviděla bych to tak jednoznačně, že je chyba v partnerce. Protože srovnávat to s románkem na jednu noc je hloupost. Přece jen je v tom "kouzlo" zakázaného a vzrušení. Docílit tohoto ve vztahu je přece jen trošku těžší. Chybu totiž vidím i v tobě, vypovídá o tom věta "me zase neudelala a to sem se snazil jak cip". Tím neomlouvám tvou partnerku, asi tě nedokáže dostatečně vzrušit, ale jasno by sis o tom měl udělat ty ve své hlavě. Nevěra nic neřeší a jsi docela srab, že to takto řešíš.
ketaminkovi
neli
| 16. 1. 2010 11:02
díky za radu, ale přece jen bych to ráda zvládla bez porna, ne že by mi vadilo, ale pořád není k dispozici, nějaká další rada?
RE:neli
ketaminek
| 15. 1. 2010 04:08
mila Neli tobe doporucim jednu skvelo vec co na 1000% zabere pust mu u toho *** a neh ho pokoukavat a nejlepsi hlasitost na plno. (ale pozor jen to nejlepsi *** zadne nahravky na VHS nebo stare DVD to musi byt neco Special ) Nejlepe mlade 18 lete skolacky a cim vic bab v tom bude hrat tim lip(hlavne se nesmis stydet )
problem vyresen chyby je kazdopadne v partnerce!!!!!
ketaminek
| 15. 1. 2010 03:59
tak baby sem to vyresil kazdopadne byla chyby v partnerce. Mozna se divite ale zjistil sem to nahodou kdyz sem se byl bez sve pritelkyne v sobotu se svoji dobrou kamaradkou trosku opit no a pak sme vyrazily k ni domu no a ona me dokazala udelat normalne behem 30 minut nasledujiciho dne sem to same provedl se svoji slecnou (samozrejme sem ni nic nerekl :D) sli sme se opit a pak k ni domu no a ona me zase neudelala a to sem se snazil jak cip takze sem dosel zaveru ze je chyba kazdopadne v partnerce nedokazu tu chybu blize specifikovat ale je to tak.
a z tohoto vypliva ze kdyz se vam zeny partner nezrobi tak dlouho a pri tom delate co muzete jako ja trebas:D Tak si rovnou muzete hledat noveho chlapa bo se Vam bude ku..vit.
Ps: presto svoji partnerku stale zboznuji a nejakym spusobem se mame radi a urcite s ni zustanu. (pokud se nic nedozvi:D )
Když se budou pánové snažit,
Tatu
| 8. 1. 2010 08:30
nakonec vzteky vystříknou oba a bude po problému.
T
ejakulace=0 pls. HELP ME!!!!!!!
neli
| 7. 1. 2010 21:47
přidám se k tématu.. měla jsem podobný problém... partner nemohl nikdy dokončit, jen když jsem tu dělala rukou, ale když byl ve mě,t ak ne.. nevím, jestli jsem třeba něco dělala špatně já... nevím, třeba je potřeba zatáhnout nějaké svaly, aby byl ve víc stisknutý, nevím.. nějaký nápad?
plk
ketaminek
| 15. 12. 2009 23:20
ty mas jeden zasadni problem rychle stracis oryginalitu . Bud uz si to co si psal jednou psal a pises to znovu nebo sem to psal ja a ty to opisujes. Az vymyslis neco duchapritomneho tak se ti zase ozvu peace!!!!!
:D
Sajrajt
| 15. 12. 2009 21:02
Huš, Tatu. Moje hračka!
Že vás to baví
Tatu
| 15. 12. 2009 12:25
:D
Sajrajt
| 15. 12. 2009 10:52
Naopak

čim víc toho řekneš, tím větší šašek budeš ty. Tím víc se shodíš. Ostatně celý sis to začal sám, protože jsi neunesl oprávněnou kritiku tvého evidentně ošklvivého obličeje :D


A teď jsi takové moje zvířátko, můj kašpárek, který mne vždycky jednou za čas pobaví svou naivitou a machrováním. Už jsem se například dozvěděl, že jsi ve všem lepší, než já. Hmno ve stříkání při ***u ale asi ne, viď.. S tim máš problém. Což je dost trapný a asi bych se styděl, protože takhle jsi jen takovej živej vibrátor. Mimochodem, nejmenuješ se Robert? Příčinu tvýho problému bych hledal v nedostatku sebevědomí a sebeúcty, a/nebo v zastydlých mindrákách.


Pokud bys dělal hodně binec, mohl bys skončit se zablokovanou IP adresou. Ale to bych nechtěl, z toho bych nic neměl. Tvoje úloha je tady!
Nemůžeš napsat nic, co by mě mohlo nějak urazit, nebo rozhodit. Pokud by se ti vážně povedlo ze mě na tomhle fóru udělat šaška, měl bys muj respekt. Ale nevěřim tomu. Pár anglickejch hlášek a jedna ubohá historka zatím nebyly nic moc. Tak se předveď! Ukaž se! Di do toho!!
saajrajt
ketaminek
| 14. 12. 2009 21:36
me napada milion veci co bych ti na to rekl abys vypadal jak sasek pred tema zenama ale.... Nereknu nic pockam si co z tebe zas vyleze :D:D:D:D
..
Sajrajt
| 14. 12. 2009 14:10
Co blázníš já se hádám rád. Zapomněla jsi už, jak zábavný byli ti Vesmířani a rtuťový konspirační teorie?
ketaminek
lolka
| 14. 12. 2009 09:25
Ahoj, jak to tu čtu, tak je tu více příspěvků jaksi mimo mísu a nechápu, proč se zrovna Sajrajt do něčeho takového pouští, to bych od něj rozhodně nečekala.

Já mám přítele, kterému to občas taky nejde až do konce a nehodlám se kvůli tomu rozcházet, *** s ním je dokonalý i tak a patříme k sobě. Je-li to už příliš dlouhé, pozná sám, že to nemá význam a dáme si přestávku, o nic nejde. Docela často pomůže to proložit orálním drážděním a pak se obvykle udělá do mě raz dva. Říkal, že sám neví, čím to je, taky jsem měla obavy typu, jestli jsem pro něj dost přitažlivá apod. Ale jemu prostě stojí prakticky pořád, takže tím to opravdu nebude. Ptala jsem se ho na sevření tam dole, jestli mu to vyhovuje, páč jsem po porodu, tak nevím, jak to tam teď mám nebo nemám pro chlapa "útulné", ale to je také vpořádku. Nakonec jsme došli k tomu, že se mu velmi líbí, když ho tam dole pohladím a hlavně na stehnech, tak jsme eliminovali několik nezdařených pokusů, ale problém byť už ne tak častý stále zůstal. Myslím, že se snažením se o děti problém nebude, je to opravdu teď už jen zřídka.
Zkoušel jsi abstinovat? Třeba týden? To je přítel obvykle málem hotový už za dveřmi při polibku a problém je ten tam.

K tomu, jestli se sám udělat před partnerkou? Přítel to měl stejně jako ty. Tak jsem mu řekla, kdo z nás začne a já na to šla první, ukázala jsem mu, jak to umím já a on už se pak nestyděl a když mu to dělám pusou a rukou apod. občas i on přiloží ruku k dílu . Takže se rozhodně nestydět, my zkušení toho zažili, takže klid, všechno, co tě trápí, už trápilo spoustu chlapů, nejsi ani první ani poslední.

Jo a pro ty, co nezažili milování celou noc a celý den, tak to možné je, i celý víkend, ale takových kanců není moc a i dámský rozkrok si na to zvykne a je to fajn. S bývalým jsme prakticky vstávali jen k jídlu a ani jsme moc nespali. A teď je volný, holky, která by to chtěla vyzkoušet . Ovšem na tom vztahu byl hezký pouze ten ***.
..
Sajrajt
| 13. 12. 2009 22:27
Raduješ se předčasně musíš jen počkat, až budu mít víc času, mám jiný povinosti. Ale my jsme spolu ještě zdaleka neskončili, zábava teprve začíná
Co se da delat
ketaminek
| 13. 12. 2009 17:48
heh to uz je v poradku snad uz bude klid
peace
Jééé,
Dedeckova
| 11. 12. 2009 16:24
tady je ale náladička.
WTF
ketaminek
| 11. 12. 2009 12:30
auditko ??? myslis profil ??? vis jak by mi to bylo u ***e kdyby mi ho smazali a kdybych dostal ban ja nemam za potrebi vylivat si srdce s kazdou picovinou a navic nejsem neschopny a novy profil si zalozim za dve se*** a pak teprve zazijes teroros kamarade. Miluju takove radoby internetove frajery jak si ty co si mysli ze sou mystri na zenskem foru to se mas fakt cim chlubit. OFF-TOPIC ???
asi nevis co to slovo znamena protoze zatim kazdy tvuj prispevek ktery si napsal byl off-topic!!!! rve mi to vazne zily ze si tu s tebou musim psat ale hlupaci se najdou na kazdem forku a tohle neni vyjimka!!!!
proc bych ti mel nadavat cesky snad i sedmi lete dite vi co shut up fucker znamena jestli to ty nevis tak je mi te vazne lito mel by si se vratit do prvni :D:D:D tam ti to jiste vysvetli tak samo jako pravidla slusneho chovani a kdyz budes mooooc hodny tak se muzes pani ucitelky i zeptat co je to off-topic. A nemachruj frajere na me nemas sem v kazdem ohledu lepsi jak ty ani o tom nevis. A moje FOTO ??? reknu ti to asi takhle pamatujes si jak sme spolu tenkrat jeli ve vlaku ?? a ja sem z okna vystrcil *** a ty hlavu?? tak mi pak lydi rikali ze si mysleli ze sme brachove !!!!!!:D:D:D:D tak asi tak peace FUCKER
PS: obrazek jen pro tebe
lol
Sajrajt
| 10. 12. 2009 23:20
No já nevim, možná by tě potrápilo, kdyby tvoje auditko bylo smazáno?

Navíc o žádném offtopicu nemůže být řeč. Reaguju pouze na tu ošklivou opičku, co sis přilepil k příspěvku na předchozí stránce možná ten problém vychází z nedostatku sebeúcty? Jen brainstorming...

A když už nadáváš, tak proč ne česky? Jsem zvědavej, co mi ještě povíš
to jo
ketaminek
| 10. 12. 2009 22:14
kua to je to asi nevim jestli se budu moc dodelat sam na to se moc stydim pred ni asi jak by se na me divala uff nedokazu si to predstavit . Joooo prasky to by chtelo nejake myslel sem ze by mohl byt redbull dobry nebo erectus ale to sou prec prasky a napoje na pozvbuzeni cili k zvyseni erekce ne ??? to mi nepomuze mam erekci dobrou spis problem s tim zakoncenim ale na ty prasky se hned optam a mrknu po netu co to je a jestli to bude neco dobryho tak si hned necham napsat predpis. Maminka zdravotni sestra tak to nebude snad problem. diky za radu moc ocenuji obektivitu. Peace
pro ketaminek- ejakulace
mati
| 10. 12. 2009 21:34
Tak se zkus po styku dodělat sám, dělali jsme to také tak, teda do té doby než pak nebyl ani takhle.Byla jsem sice nejdřív udivena, ale když to jinak nešlo, tak alespoň takhle.
Pomáhají prý léky na povzbuzení vzrušivosti Yohimbin, ale jsou na předpis.
fuck off
ketaminek
| 10. 12. 2009 20:56
muzes se bavit se sebou a se svoji chudou mysli tu spravu sem ti napsal protoze nestojim o tve pripominky a uz vubec ne o prispevky ktere sou mi uplne k hovnu to co ty delas je tak zvany off topic cili prispevek vubec nesouvisejici s tematem tak se zdrz primitivnich komentu a jestli si myslis ze me nejakym zpusobem potrapis tak to si na omylu od ted rikam ignor jak cip a SHUT UP FUCKER!!!!!!!!!!!!!
pivo piju zridka
ketaminek
| 10. 12. 2009 20:52
no prave ze sem alkohol omezil na maximum no omezil nikdy sem nepil moc alkoholu na te fotce je to spis pro to ze bydlim v rakousku a budweiser mi nejak pripomina domov tak sem se s nim vyfotil jinak nemuzu si dovolit pit protoze musim denne pracovat a to i o vikendu. A to je taky zvlastni nekdo mi rikal ze bych si mel prave vypit aspon dve pivka pred tym no ale skusil sem to vcera a mlada se trosku vic pripila teda nez sem cekal no a pak sme na to hupsli a teda zase nic no ale na vasi radu sem ji netryznil a nechal sem toho po necele hodine namahy. aby moje slecna nebyla chudak jak tu tatu pripomnela.
..
Sajrajt
| 10. 12. 2009 16:59
Zatím se toho moc neděje, jen ta jedna zprávička.. ale kdo ví, třeba se ještě trochu pobavíme
Alealeale?!
Tatu
| 10. 12. 2009 09:19
Něco se děje?
Jde to mimo mě. Ale přeci jen ještě rada pro Ketaminka. Dnes jsem se podíval na tvou fotku. Jestli je to tvoje typická fotka, tak radím, přestaň pít to pivo, anebo vůbec pít alkohol. Minimálně do doby, než zjistíš, že ten problém nezpůsobuje chlast. Howgh.
T
!!
Sajrajt
| 9. 12. 2009 11:06
Odesílatel:
ketaminek

Předmět:
....

Datum:
9. prosince 2009 1:54

shut up FUCKER!!!!!!!!

Nadávky po zprávičkách, jo?? To sis vybral dost špatrnej cíl, chlapečku
Psal jsem nechme pochyby stranou.
Tatu
| 9. 12. 2009 08:29
Já nevím proč si lidi budují falešné identity. To je jako ten turista, co jel s průvodcem po Islandu a on si nechal u jednoho rozcestí pět kanystrů s benzínem, že se tam tudy budou vracet, tak aby je zbytečně nevláčeli s sebou. Na dotaz turisty, jestli se nebojí, že mu je někdo vezme, odpověděl: "Kdo by je bral, vždyť jsou moje!"
T

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Elsa
19. 4. 2024 16:29
70259
♥Jarka*Alice♥
19. 4. 2024 12:19
11797
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video