Mladší partner-dítě nebo opora - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Mladší partner-dítě nebo opora

Diskuze

zivot
pravaenergit
| 27. 12. 2009 14:25
zivot ukaze jak to bude.uprimne rikam ze kdybych videla ze delam vse sama a ze tahnu vse sama tak byhc ho poslal ak vode. ale verim ze me vtom nenecha tak uvidime .
no a kte fotce. mozna to tam vidis ja nevim jeho kamaradi nevedely podle fotek kolik mi je a kdyz jim to rekl neveril, ale ja zas za sebe rikam ze sem fotogenicka. a rozdil vekovej tam je videt vzdy pujde, ale diky moderni dobe to uz neni prekazka.-).mi treba Rpobo sam rekl ze s mladsi by nebyl ze kdyby nebyl semnou ze zase by sel za starsi. ze mlade sou proste blbeee.tak kdo vii
obcas
pravaenergit
| 27. 12. 2009 14:22
obcas ma manyry mladeho kluka, ale jako je mladej tak proc bych ho mela predelavat ze,,??
ahoj
pravaenergit
| 27. 12. 2009 14:07
ahoj a dekuji za nazor. .no jde stveho prispevu dost citit tva nejistota ve tvem vztahu a toasi mluvi hodne s tebe.
V hodne vecech co pises souhlasim, ale nA DRUHOU stranu si musiš ty i ja prece rict ze jsme sly dobrovolne do vztahu s mladsim partnerem a tak nemuzem cekat ze s ebudou chovat jako dedci ne,??presne to prece ponich ani nechceme. teda alespon ja to rozhodne nechci.
Jakej bude partner v beznem zivote se ukaze. to je zkouska v jakemkoliv vztahu to neni o veku. to je pak otom jak je kdo zodpovednej. ja jsem naucena zit sama od 17 let . ale je to i tim ze me nasi vedly vzdycky ktomu nasetrit si a pak platit jen za potrebne vecy.
myslim si ze hodne zalezi i nazenske. a my tim ze mame mladsiho partnera mame zase hodne moznosti, protoze chlapa si muzem etrosku upravit podle sebe.
muzu ti rict ze jsem mela vztah sedm let a manzelstvi vydrzelo jen rok. byvalej je zadluzenej az hruza. mnemnela jsem absolutne sanci mu do niceho kecat. takze dluhu nasekal az hruza. vsechno co chtel tak musel mit na splatku nehledel. ted plati jak mourovatej.

ja kdzy jdu do obchodu a jsem se soucasnym pritelem tak mi jest eon rekne co nemusim kupovat co jsou zbytecne vyhozene penize. a divila byses jak zamnou chodi treba doma azhasina svetlo jen at usetrim energii. to je zas eprace jeho babicky a maminky protoze ho k tomu vedou. takze je to nazor lidi neneni to jedincema
pravaenergy
anonym
| 21. 12. 2009 21:13
A mimochodem,ten věkový rozdíl na té vaší fotce vidět je a vždy vidět bude,at si namlouváte cokoliv.U nás je to stejně.
Ale i tak vám přeju hodně štěstí.
re
anonym
| 21. 12. 2009 21:09
Takže jsem četla všechny příspěvky....nějak nechápu,co čekáte od 18ti letého kluka

Je mi jasný,že ted je to úžasný a skvělý...a víte proč??? NEBYDLÍTE SPOLU!!!
A až začnete,rázem vám to začne hrát jinou písničku. Vaše romantické žblebtání přebijou otázky tipu : zaplatíme včas nájem? Když ta pračka klekne,bude na novou? Můžu si dovolit marodit??
A až váš medvídek bude pár měsíců bez práce a vy všechno potáhnete sama,tak vás zamilovanost přejde fofrem.
Již rok a půl žiju s partnerem,který je mladší o 11let.
Ze začátku se mi zdálo,že není lepšího člověka,než je on. Hlavně po 9ti letech s mým despotickým manželem-cholerikem.Možná proto jsem si podvědomě našla partnera,kterej okolo mně tokal a ňufal mě kdykoliv jsem okolo něj prošla.To mimochodem dělá dodnes....JENŽE když v tom druhém nemáte oporu a spoleh,je to na prd.
Sice mě miluje,ale kdybych náhodou přišla o práci,nebo onemocněla,nepostará se o nás-neumí to,je mu 22.Mně je 33 a mám dva kluky.Staršímu je 15 a ne,že by ho nebral,ale respekt necítí žádnej a asi by si nechyběli. Mladšímu se ze začátku celkem věnoval-je mu 7-ale ted...posadí ho k PC,aby měl pokoj.Když mu to vyčtu,snaží se dva dny a pak se vše vrátí do starých kolejí...
Pokud se nad tím poctivě zamyslím,našla jsem si ho jen proto,že jsem byla v manželství totálně citově vyprahlá.Můj exmanžel mě nedokázal pohladit,pochválit,netoužil po mně jako po ženě,nevyhledával mojí společnost.Měl svůj kompjůtr a to mu k životu stačilo. 9let jsem se bála,že první chlap,kterej se okolo mně mihne a bude na mě nilej,tak mě dostane.A to se přesně stalo...jenže co ted????
Miluje mě,ale o vše se starám já. Nechápe mou starost o děti ,nemá to v sobě.Já dám poslední sušenku klukům,on je ublíženej,že ne jemu...
Tak co je lepší? Exmanžel cholerik-žárlivec-despota-studenej čumák,ale s penězma a smyslem pro zodpovědnost? a křivdila bych mu,vím,že mě moc miloval,ale holt tím svým způsobem...
Nebo zajda,který vás taky miluje,ale pasoval se-s vaší pomocí- do role třetího syna???
Vida,taky potřebuju poradit.
Vzala jsem klukům tátu a finanční klid a dala jim za to domácí pohodu,kde nikdo neřve a nestresuje.
Ale z rodinného domu na vesnici jsem je šoupla do odpornýho činžáku ve městě,do pronájmu....
Vím,že mě manžel chce zpět a že zajdu by můj potencionální návrat k němu zničil,ale přesto...co s tím???
mladší partner o 8 let
pravaenergit
| 12. 12. 2009 21:40
Ahoj hlásím s epo delší době.

No stále jsem s přítelem a sem spokojená. Jeidne co mě stále mrzí je ta vzdálenost a že musime vydržet ještě půl roku, než spolu budeme každej den.

Já vím, že některým to asi s pohledu matek musí přijít šílene když 18 letý kluk je se svobodnou matkou.Sama si tohle neumim představit, ale nijak bych s ena sve dite urcite nezlobila.Podle me je dulezite aby byl syn štastnej ne,, A kdo mu zaruci ze kdyby mel mladší ženu , že by byl štastnej?

Určite nejake ty rozdily mezi mnou a pritelem jsou .Je to ale psise o jeho tvrdohlave povaze ne o veku.Kdyz nas nekdo spolu vdi nevidi vekovy rozdil.Vidi dva zamilovane a spokojene lidi.A kdyby to nemnel napsane v obcance kolik mu je let, tak bych to sama nevedela.Bavim se sním. znám jeho názory. A nevim jakej bude za nejakou dobu, ale budu naivne doufat jen vto hezké.

Proč starší chlapy mají mladší a hodne mladší ženské a je to normální?,Vždyt chlap dříve umíra než ženská, dříve prestane být ***uálne vykonnej tak co potom ta zenská s takovým dědkem?,

Není važně dulezitej vek. Je to jen o lidech a jak stim človekem kdo zachází. Pokud se knemu budu chovat jako k děcku což vubec není, tak jasne ze on by me bral spis ejako nejakou starsi segru, matku ,t etu a vse by nechával name. Ale pokud mu clovek podle me dá prostor ukázat ze jeho názory bereme vázne, že ho nebereme jako toho pritele co je mladší, tak si myslím ze to udelá hodne.
Obzvlást my zenské co máme ty mateřské pudy a potrebu porád s eo nekoho starat si neuvedomujeme, ze pripominat neco chlapovi jeste mladšímu muze opravdu upozornovat nato ze on si pak ten chlap vazne myslí ze snim mluvime jako s ditetem.

Partnerovu rodinu neznám jeste osobne, nebyl jeste cas a asi hlavne cekám na to pozvání na slovensko, ale vím, ze nic proti me nemaji. ptaji s ena me i na me dite, prejou nám to a rikaji uz ted jak za nami budou jezdit a my jak budeme jezdit za nima. A myslim si ze otom je to i krasnejsi, ze nam nikdo nepotkopává nohy , protoze jak spolu dva lidi chteji být tak spolu budou i kdyby mely jit prez mrtvoly.

já si myslím ze spíse se musim naucit byt vice splachovaci kdyz mám mladsiho partnera, protoze k mnoha názoruma vsemu musime oba jakoby dospet, ale vim, ze jsem s manzelem byla od mojich 18 let a vim na jake urovni jsme uz byla co s evztahu týče.
Myslela jsme jen nato jak být skvelou partnerkou , abyhcom byly zajisteni a pak díte.
nenapadlo by me ze to zkoncí a kdyby nejezdil tema kamionama tak kdo vi treba by to fungovalo dál.
Ale ted si říkám že díky bohu to dopadlo jak to dopadlo.
Jak ten byvalej s evybarvil potom po rozchodu to je humus jsem rada ze snim nejsem a ze jsem s eridila svym rozumem a srdcem , ktere mi dobře poradilo.

Nepatrím mezi zenske ktere s chlapem budou jen kvuli tomu ze aji snim dite. ja si mylsim ze zivot jen jeden mame vsichni a ze pokud budou spokojeni rodice pak bude spokojene predevsim i dite .

sem s pritelem 8 mesícu a nevím jaka nas ceka budoucnost, ale moc byhc si prála aby byla az uplne co nejdelsi jen jde. A kdyz to mohlo vyjit i jinym predemnou tak budu doufat ze ted jsem na rade já .
Vzdyt nechci prec enic jineho nez mit clvoeka ktereho budu milovat a kterej bude milovat me a me dite .
a je to velmi hezke kdyz vam kluk v 18 letech řekne presne coby chtel jak by sváma chtel za par let dite a jak s etesi jak s es práce vratí za vámi domu. to je nádherné.

Muj manzel nechtel druhe dite a to mame hodneho chlapecka ,A staram s eonej vlastne jen ja kdyz jezdil neustale pryc, takze nac by mi pak byl chlap, co nebyl doma, mel vic dluhu nez penez, byl chladnej jako sutr a nehctel mit ani druhe dite?,
ZIVOT V PARU NENI JEN otom aby si splnil sny jen jeden s paru, ale otom aby si par dokazal vzajemne vyhovet.


NO TAK DOBŘE UZ KONCIM MYSLIM ZE JSEM NAPSALA UZ AZ DOST
Rozchod je lepší, budete moc dýchat
InaC
| 26. 9. 2009 12:01
Ahoj, vůči Aleně cejtim trochu soudržnost - jsem na tom podobně.
Zjistit, že když už jste se rozhodly s někým "usadit", dospěly jste k nějakým hodnotám, postojům a názorům, chtěly byste tohle a tohle - a po čase zjistily, že vás brzdí chlap-dítě, je jako krach od základů. Vy sama už víte, co byste chtěla, jak chcete žít apod., ale váš partner nemá tušení a furt lítá od jednoho ke druhému. Je nerozhodný, mění postoje, neuvědomuje si svoje chyby nebo s nimi nic nedělá (co je horší?!), a tím vším vám krade sílu k samotnýmu bytí..
Rada? Začít dejchat sama za sebe..máte na to sílu opustit ho a starat se sama o sebe a o svůj život, protože doteď jste to stíhala ještě za něj. A vodit za ručičku ještě nikdy nikomu nepomohlo.. navíc můžete potkat chlapa, kterej už ví, co chce. A to by přece bylo fajn. Lepší než čekat, jestli tenhle dospěje.. To byste se nemusela dočkat vůbec. To je můj názor...
dřív a te´d
rozcuchana
| 30. 8. 2009 13:28
Omlouvám se za předčasnou reakci, jsem tu nová, tak teprve zkoumám, jka to tu funguje. Už jsem to dočetla do konce..

Přijde mi smutné, jak jsou v dnešní době ty vztahy nepevné, vrtkavé. Něco málo neklape a hned se rozvádí, místo aby se to snažili spravit.
Dřív to bylo naprosto jinak. Když se dva vzali, věděli, že je to na celý život, tak se tak prostě chovali. Krize překonali, vyřešili, stáli při sobě a snažili se tomu druhému co nejvíc vyjít vstříct, být na sebe hodní, protože věděli, že z toho nemohou utéct. Ach jo..
pravaenergit:
rozcuchana
| 30. 8. 2009 13:24
Chápu tvoje pocity, ale přijde mi strašná škoda zahodit to, co máte a skočit po hlavě do nejistoty. Radila bych promluvit si s manželem, na rovinu mu vysvětlit situaci a poprosit ho, jestli by si nemohl najít jinou práci, aby byl denně doma. Možná to vztah stmelí a když ne, aspoň si nebudeš muset nic vyčítat. Budeš vědět, že jsi udělala, co se dalo.
...
Betadine
| 16. 7. 2009 20:28
Mio, nezlob se, ale mě je 20 a kluci v 17 mi vážně připadají ještě jako telátka : )
Je fakt, že ne všichni jsou stejní, ale přece...
mládí
mia3
| 11. 7. 2009 13:52
děkuji za reakci,ale moc mě to nepotěšilo=( já ho opravdu moc miluju a on se vážně nechoval jak puberťák.když jsme spolu začínali tak mu bylo čerstvých 16 =) oba jsme si dost zažili v dětství,takže nás to posunulo někam dál,ale až teď se začal chovat tak podivně..jako by o mě ztratil zájem.já dělám vše možný,abych ho zase získala,ale spíš ho ztrácim víc a víc.přece to nezahodíme? vždyť je spoustu vztahů,kde je partner třeba ještě mladší a klape to..=( jsem už zoufalá..zhubla jsem 10 kg a nemůžu vůbec spát..=( měla jsem pocit,že jsem našla toho pravého.byl to první kluk co ke mě nebyl zlej a měl mě rád takovou jaká jsem..bydlet jsme spolu museli začít,protože mě vyhodili z domova..(matka feťačka) opravdu to nebylo jednoduchý,ale doufala jsem že mi pomůže..že si budem pomáhat navzájem..vydrželo to tak rok a pak se to začlo hroutit..=( věčné hádky a to jeho,že ho moc omezuju..=( nerozumím mu..=(
Mládí
anonym
| 11. 7. 2009 11:55
myslím si, že na takhle vážný vztah, včetně bydlemí, jste moc mladí, k lásce patří chození, oťukávání se, pomalé sbližování. Vy jste do toho skočili moc rychle,Pokud dobře počítám, když jste spolu začali žít,příteli bylo 15 let.V 15 letech nemohl být zralý a není ani teď, ale na to vše má právo. Moc mě to mrzí, ale moc šancí vám nedávám. Mluvím z pozice spíše matky, já sama mám syna, kterému je 21 let.
mládě
mia3
| 10. 7. 2009 15:05
jsem na tom tak nějak podobně..nevím co mám dělat.je mi 20 let a méhu příteli 17.jsme spolu rok a 8 měsíců a bydlíme spolu rok a 6 měsíců.okolnosti tomu byly tak,že jsem se musela k němu nastěhovat.už rok bydlíme spolu sami.byt bude brzy jeho aoba jsme právě dostudovali.problém je v tom,že ikdyž to vypadá na první pohled že je vše ok,tak neni.před pár dny (po častých hádkách) mi řekl,že NEVÍ jestli mě ještě miluje..když jsem si balila všechny věci a čekala že mě zastaví,ještě se mě zeptal jestli chci pomoct..neustále jsem jen brečela a ptala se PROČ?proč mi to dělá,když ho tak miluju?proč?nakonec mi řekl ať odjedu jen na pár dní,že si to promyslí a pak mi dá vědět..ze zoufalosti jsem na to přistoupila a po dvou dnech mučení mi napsal,že mě teda miluje.když jsem se vrátila,tak první co mi řekl bylo jak se měl dobře a co všechno se tu dělo a jak byl pařit atd... celou tu dobu co jsem byla pryč dělal jakože nic..psal mi že je venku atd..ale že i přemýšlí..připadala jsem si jako poslušný pejsek.bohužel to není vše..jsem zpátky pár dnů a jediný kdy si mě všimne je,když má chuť na ***..jinak jsem vzduch..NIKDY za mnou nikam nepřijel,nikdy se nějak těžce neobtěžoval mi vyznat lásku..získal mě velice snadno a taky mi řekl,že ví,že ho miluju a že ho neopustim..nevím zda má smysl pokračovat v tom dál..nechci jednou skončit sama,zrazená a zničená..protože mě vysiluje co vše pro něj dělám..furt jen dávám a on jen a jen bere..pomoc
mladší muž
Betadine
| 7. 7. 2009 09:19
Bohužel, někteří mladí muži spíše starší ženy využívají. Líbí se jim s nimi ***, protože jsou zkušené, líbí se jim, že je můžou zabezpečit a pokud mladý muž neměl oporu ve své mamince, může si to vynahrazovat starší přítelkyní. Cítí se s ní v bezpečí a tuší, že všechny jeho problémy za něj vyřeší.
Píšu někteří, takže doufám, že to nikdo nevezme osobně.
Ale bohužel, ženy zaslepené láskou mnohdy nejsou schopné rozeznat, jestli je jejich zajíček opravdu miluje, nebo pouze využívá jejich laskavostí.
to je teda obrat...
smiley
| 17. 6. 2009 21:44
Tak to teda koukám na ten obrat. No nic, nezbývá než popřát hodně štěstí a ať se Ti vše vydaří jak si přeješ.
Jenom jsem chtěla dodat. Netýká se to jenom tohoto tématu, ale vždycky mě udivuje, jak dva lidi po x letech zjistí, že spolu vlastně nemůžou být. Jako nepřekonatelný problém se jeví, že jeden chodí brzo spát, druhý pozdě, jeden má rád to a druhý ono... Tohle nechápu, to spolu ti lidi předtím nežijí nebo co? Přece vím, jaký kdo je a takového ho buď beru nebo nee. Chtělo by to víc tolerance a hlavně komunikace.
Nebo je to opravdu tak, že se všichni tak zásadně měníme? Ráda se nechám poučit.
zvrat:-)
pravaenergit
| 17. 6. 2009 19:12
Ahoj s eozyvam po dlouhe dobe.

Manžel s eodstehoval ke sve mamce a rekl ze mi d amesic na rozmyslenou. do dvou dnu mel zenskou a treti den sni zacal bydlet. Je spokojenej on a ja taky. nakonec vyslo najevo i to ze sni uz asi pomner mel delsi dobu.

Ja cekam cervenci navstevu na Vikend meho zajicka a moc se tesim .

Tak doufam ze to bud eklapat .
jsem zamilovan a apsokojena a nemam zadne traspnei ani stresy .
!!
Sajrajt
| 26. 5. 2009 21:17
Určitě se rozveď, ještě zejtra! Vem děcko a sbal kufry, na nic nečekej a jeď za svym miláčkem na kolej. A pak to sem všechno pěkně a barvitě napiš už se nemůžu dočkat! Už i teď je to moc zábavné čtení!
ja a dítě
pravaenergit
| 26. 5. 2009 13:35
Ahojky a moc děkuji za vaše názory. Rozhodně nebudu dělat žádne ukvapene názory a to uý právě z duvodu , že jsem matka ditete .V listopadu mi konci materska takze se ocitnu vice bez penez nez by clovek cekal .
Ziju v dome sveho otce rodinnem dome. Vim jistě že uskromnit byhc se musela uplne strasne moc az hrozne. Na tohel všechno jsem pomyslela a rikal ajsme si taky ze je smutne ze clovek musi prechovavat vztah kvuli financi i bez lasky . ze je to smutne, al elasky se clovek nenaji, ale bez lasky clovek taky neprezije
Ano nebudu to hrotit . Necham to jak to je. Manžela necham v planych iluzich .jezdi kamionem vim ze to neni zadnej med. byl to uz odjakziva jeho sen jezdit kamionem a ja jsem mu vtom nikdy nebranila, protoze nic horsiho nez chlapovi vzit sen neni.Ja mela sny vzdyck yjen o velke lasce.-)Vim, ze mi s manzelem nic vubec nic nechybi. penize jsou a tak, ale ja mam pocit ze kdyz je doma ze se nemam snim ani ocem bavit. A trva to pul roku , takze s ebavime pak jen o jeho praci.Jinak sme si vzdycky o všem dokazaly hezky povidat a nic nebylo problemove .No hadky byly krize uz jedn ataky byla kdy jsem premyslela uplne stejne , ze ho opustim ze s ecitim sama.To bylo v dobe kdy sme jeste nemnely dite , ale pak sam navrhnul ze by chtel miminko a ja sem se tomu nebranila, protoz emiminko sem chtela moc . Tkaz ev dobe pracovani na diteti a tehotenstvi to uz bylo vse zas ev poradku.To jsou takove ty stastne zivotni okamziky. A clovek na krizi uplne prestal myslet a ani nato nebyl cas myslet, ale kdyz koukam jak mi roste syn a jak vse uz vnima a kdyz manzel odjizdi a to dite plače a ze mojemu tatkovi řika tati misto dědo . to mi prijde hrozne smutne .
Manzel mi rekl ze kdyby mel zachranit rodinu tak klidne s kamionama sekne, ale ja vam uprimne reknu ze si myslim ze kdyby byl denne doma tak by to bylo jeste horsi. mam pocit ze prost evtom kamionu ma svou svobodu svuj zivot a ja tady cele roky ziju sama a jako svobodna matka jen o vikendu tu je tatinek ditete.Takhle to citim .Koukam na fotky kamaradek co maji sve problemy taky s manzelema, ale fotky z vyletu a tak a je mi hrozne lito ze manzel dojede domu lehne a spi nebo dela pak kolem baraku kdyz uz ho ktomu clovek dokope.
CO sE TYCE ***U NENI PROBLEM. Vyhovuje mi po vsech strankach .Řeknu to tak že ikdyz ho nemiluji jako cloveka si ho strasne vazim a beru ho jako nejlepsiho kamarada, ale manzelstvi jako kamaradstvi?? To se mi teda nezamlouva .Muj manžel me hrozne moc miluje je spokojenej, prijede domu uklizene navarene , o dit eje postarane , ***u ma tak ydost a tak co by mu taky chybelo ze,? ma vše co si vzdycky pral .
Ja chtela vzdycky muze s ekterym budu denne .Ale s manzelem si to asi denne neumim ani rpedstavit protoze kolirkat byva ze ty vikend ybyvaji prohadane a plne vycitek a vseho takze kolirkat treba rano o vikendu vstanu a mam křece v zaludku stoho jaka vycitka zase padne. Jsme kazdej jinej vtom ze ja vzdycky chodila pozde spat a pozdeji jsme vstavala. kdyz mam dit echodim stale pozdeji spat , ale nepospim dlouho.Prost ejsem byla vzdycky nocni zivel, ale manzel je ten upln eopacnej odjakziva driv spi driv vstava. a to jsou pak vycitky ze ja spim a ze on musi pohlidat dite a tak jako by snad nebylo jeho , takze vstanu a hned z rana vycitka . a ja si vzdyck yklidneji o vikendu spim, protoze si reknu je tady otec ditete tak si muzu odpocnout a nic.-D .
predevcirem jsem se ho ptala jakou mam barvu oci?? Řekl že hnedou .Hmmm zelenejsi oci uz mit nebudu no, ale nevadi asi mi nekouka do oci 7 let .
Byl yjsm emladi oba kdyz jsme spolu zacly, ale vtomhle ja duvod nevidim toho v jake je to situaci.Jsem clovek kterej opravdu kdyz miluje tak strasne hrozne moc a celym srdcem nikd ysem neresila z etreb anekdo si nejdriv uzije a pak navazuje kontakty a vztahy myslim si ze jestli ma clovek partnera na sto let tak se snim nauci uplne vsechno a mnohem vic, nez lidi co stridai partnery protoze otom to neni tim s etaky nicemu nenauci maximalne muzou byt muzi rozdilni povahami.
NEVIM NEVIM s eve zvlastni situaci .hlavne vim i presne jak by me vsichni z rodiny a tak odepsaly a rikaly by mi jak sem znicila rodinu a nevim co jeste .
No prost enikdo nepremylsi nad tim jak se citim jak a ze mě neco trápí.Kazdej uvidi pracujiciho muze co del avse pro rodinu a dit ektere udajne prijde o otce. a ktomu byhc s echtela zastavit. Kde toho tatinka celej tyden ma,? tak jako ho vidi vikend yto je vazne stejne jako bych snim ani nebyla.-D .
18 letej kluk o zivote nevi nic to je pravda . muez si vychutnavat bezstarostnou lasku a proto to nehrotim. asi si budu uzivat tohodl epocitu dal a uvidime jak to dal dopadne . ted budu naivni trosku jo?, treb anam to nejak tak bud eklapat dal a vystuduje a zacne pracovat a vse muze byt jine budu vedet ze je zodpovednejsi ze je rozumnejsi pak uz clovek muze nad necim i rpemyslet.-) zatim nemuzu zatim si muzu taky uzivat jen tech pocitu
Muj manzel kdyz zjistil ze zas ezacina nejak akrizicka rekl ze chce druhe ditě. Prominte al eja nebudu rodit deti jako zachranu vztahu, protoz enebudu pak svobodn amatka s deseti detma . to je dost sobecke omluvt emoje chyby. mam hodne moc preklepu . odbiham varit.-D
láska přes internet
alena
| 26. 5. 2009 11:49
Ahoj, po několika letech se vracím k tomu, co jsem zde začala. Tak nejdřív, jak to vypadá u nás - i když jsme se před 2 lety měli s o 7-let mladším manželem rozvádět, přečkali jsme bouře a boje a po více než roce opravdu příjemného manželství jsme si zadělali na třetího potomka. Možná, že i chla***sem dozrávají, ale chová se jako otec - po 7letech rodičovství, konečně, ale jsme ráda. přecijen sama matka to má dost složité.
K Tvému problému: rozhodně nic manželovi neříkej, nemysli si, že 18-letý kluk by byl lepším tátou nebo manželem než Tvůj současný "kamarád" Moje máma říká, že mít doma "kamaráda" je pro manželství to nejlepší, co může být. Máš klid a jistotu. Možná, že jsi se moc brzo vdávala a stala matkou, pak chápu, že potřebuješ ještě něco zažít. Proto ale nemusíš bortit pevné mosty, navíc s tím klukem přes internet to naprosto nemá cenu, to mi věř. Zrovna nedávno si jedna kamarádka našla přes Seznamku chlapíka-staršího, rozvedeného, rozumného atd. Psali si dlouho a bylo to pro ní strašně inspirující, veselé, těšila se vždycky, co od něj přijde. Pak se ovšem stalo to, že ji navštívil a jaksi tam zůstal. A najednou to nebylo ono-zkrátka si neměli najednou co říct. Ani nepomohl s domácností, ani nemohl vychovávat její strarší děti, dokonce i *** s ním se ukázal zdaleka ne tak dobrý a nacvičený jako s ex-manželem.
Zůstaň rozumná, jsi především tou matkou. Počkej nějakou dobu, jak se to bude vyvíjet, jestli najdeš cestu zpátky k manželovi, ale nekaž to, co funguje. Přeji Ti hodně štěstí a trpělivosti sama se sebou. A.
prava
nadicek1
| 26. 5. 2009 07:59
smutne to je, tak celkove...kazdopadne bych tomu dala cas, abys neudelala neco, ceho bys ne hned, ale za par let mohl, ale take nemusela, litovat...laska a city jsou krasna vec, ale mysli trosku i na tu realnou stranku zivota, jak bys na tom byla, kdybys byla se synem sama,dokazes se o nej postarat? ted uplne vynech toho druheho, bude studovat, ten se o tebe nedokaze moc postarat, nechci mu krivdit, ale sama studuji a i kdyz vedle toho praci mam, tak rozhodne bych nedokazala zaopatrit sebe i s pritelem a ditetem...nechci rikat, ze mas prestat poslouchat city...jen to proste neuspechej a nerozhoduj se na zaklade pocitu, ktere mas ted...a verim ti, ze nad tim premyslis hodne....protoze jde tu o zivot a o budoucnost...proste dej si cas....hodne stesticka!
poblouzneni
pravaenergit
| 26. 5. 2009 00:13
ahoj dekuji i za tvuj nazor., Nevim jestli to poblouznenim nazvat . nad vsim totiz hrozne moc uvazuji.Jsem matka ditete nejde nemyslet a nepremyslet denne nad takovyma vecma.
Musim s ezastat ze ja v 18 letech myslel ahlavne na pevnej vztah a na vse spojene snim. Takze na vek asi nekoukam no . a dneska je mu 18 z apar let uz dvacet.-) .
Neni to otom rozborit rodinu jde tak yoto nekoho milovat a rikat mu to. Proc to manzelovi neumim rict?? kdyz je tak uzasnej clovek?, snazila sme s ejako blazen ukoncit kontakt s onym clovekem al eto nejde. nedokazal byhc si bez toho uz predstavit ani jeden den.
trva to uz dva mesice. koukam na to vse az moc realne. spis si vse prehravam v hlave rikam si co a jak.
Je to divne kdyz s evytrati laska. je to al etim ze manzel jezdi kamionem takz ekdyz s epak vraci domu je prost etyden od tydne cizi a cizi osubka. pro me. kdyz muze clovek potrebuje a nema ho v dobe kdy ho nejvic potrebuje k cemu ho pak mam?? jako nato aby vozil penize,? to je smutne neni?, jsem mladej clovek musim milovat a davat lasku. je krasne ji od nekoho citit, al echci ji i davat a rikat MILUJI TE
ahojky
nadicek1
| 25. 5. 2009 21:13
vis, to co napisu, te asi nepotesi, je to jen nazor jedne z mnoha, ale pravda je, ze jsi poblouznena a proto mas pocit, ze sveho manzela nemilujes...to ze jsi vysmata a stastna, kdyz si pises s tim druhym, to je proste zamilovanost, ta krasna bez starosti, jsi najednou v jinem svete, kde nemusis resit, co uvaris synovi, co musis udelat tam a s tim atd...proste jsi v takovem snu...ale je to jen sen, neni to realita,jezis je mu 18...ty mas rodinu, manzela, ktereho jsi preci vdycky milovala...laska se jen tak nevytrati....musi se na ni pracovat...a musite oba...na fotkach vypadate spokojene, stastne...pokud to nebyl klam od zacatku, tak to tam proste je porad, jen potlacene touhou po necem jinem a touhou mozna uniknout z tech beznych starosti....mas dite, ale mozna se citis jen sama, jsi cely tyden bez manzela, takze se "nudis", hledas rozptyleni...a to mas s tim druhym...osobne bych zrusila tyhle moderni nicitele vztahu typu icq, skype, seznamek a dalsich internetovych portalu...ale je to proste takova rychla doba...byt tebou nezahazuju tak dlouhodoby vztah kvuli mladikovi, ktery rozhodne jeste presne nevi, co od zivota chce, kdo to taky v 18 vedel, ze..nikdo....
zrusim s nim kontakt a zamyslim se, co chci od partnera, povykladam si s nim a oba se snazte o napravu, pokud tam laska byla, tak tak bude...chce to jen byt spolu a nejen vedle sebe...i kdyz je par hodin, ale naplno....drzim pesti!!!

btw a nejsem zase tak starsi, je mi 26 a rekla bych, ze uz i neco za sebou ...takze to jen ma rada...
pomoocccc
pravaenergit
| 25. 5. 2009 20:59
ahojky

Uz nekolikrat jsem tady tajne nahlížela a rozhodovala se, jestli napsat.Tak ted jsem se teda rozhodla podělit se smojimi pocity co mám ted.Tak snad tim nikoho nebudu otravovat.J emi 25 Let mám 23 leteho manzela a 2,5 leteho syna.Nase laska byla vzdycky uzasna vsehcno bylo v porádku.Teda krize a hadky na dennim proadku jako vzdycky.Manzel jezdi kamionem, takze celej tyden byva pryc. jen vikendy doma a to nekdy neni taky jiste.Je hodnej udelal by pro nas prvni posledni strasne me miluje. AHA tak co mam sakra z aproblem ze,? JA ho nemiluji.Beru ho jako kamarada budeme tento mesic spolu sedm let. manzel eteprve rok.Ale ja citim ze prost eho nemiluji uz pul roku. Nevim kde se to veme vzalo nejak to prost eprislo, ze jsem si uvedomila ze ho nemiluji beru ho jako nejlepsiho kamarada .
Na chatu sem se pred dvema mesici seznamila s klukem je mu 18 let takze o sedm let mladsi nez ja .Je to slovak bydli odemne 250 km. zname se jen prez net. denne sme spolu na skypu a povidame si denne do tri rana. zname s ejen s mnoha fotek.vim ze na svuj vek teda jakoze mu to mysli. Studovat bude jeste dva roky.A ja ziju tedkom takovej dvojtej zivot.Celej tyden snim na skypu a vikendy prost etrpim ze ho nemuzu ani slyset, protoze to mam manzela doma.Je to silen asituace. muzete mi nejak poradit,? Nechci rict ze jsem poblouznena a ze me to prejde, protoze ja nad vsim denne strasne moc premyslim. coz asi zenska s ditetem i musi, ze?? a proste jsem celej tyden stastna a vysmata proste zamilovana. nevim co mam delat a jak vyresit takovou sytuaci. porad si rikam co blbnes mas dite, je mu 18 studuje, mas manzela co te miluje vic nez svj zivot. Sakra ale ja mu nedokazu rict miluji te.Kdzy mu to reknu jen aby nebylo podezreni tak je to jakoby seme vysla prazdna slova s pusy A ja to rikam 18 letemu klukovi .trapim se temihle pocity a nevim kudy kam
starší
danano
| 7. 8. 2008 18:33
Ahojky
Vám všem kteří nevěříte v takovýto vztah. Já jsem o 16 let starší než můj muž a fakt si nemohu stěžovat. je super vedle něho žít. Neměnila bych. Předtím jsem byla vdaná za muže o 5 let staršího a vůbec nám to neklapalo. Nejde vůbec o věk ale zda si ti dva rozumějí .
re:rozchod
anonym
| 2. 1. 2007 14:04
Milá poslední anonymní,
to je mi moc líto.
To není moc hezké právě ve svátky se rozcházet. Ale mé kamarádce se stalo něco podobného, a možná ještě horšího v tomto smyslu. Dva dny před Vánocemi od ní a malého dvouletého syna odešel manžel za mladší ženou...o to hůř, že se do poslední chvíle tvářil, že se nic neděje, jako milující otec a manžel...fuj, taková přetvářka!
A neřekla bych, že to souvisí s věkem. Vždyť ve Tvém případě jsou to pohé 2 roky. To je v dospělosti opravdu zanedbatelné!
Problém bude jinde nž ve věku.
Přeji mnoho sil a krásnější letošní rok, než tento...
rozchod
anonym
| 2. 1. 2007 12:13
Ahoj právě si čtu vaše příspěvky a jsem z toho akorát smutná. Je to týden co jsem se rozešla s přítelem o 2 roky mladším a váš problém vidím z druhé strany. Celé 2 roky co jsme byli spolu jsem se vehementně prala za názor, že vedle něj mládnu a je to super - ale bohužel musím přiznat, že to byl jeden velký omyl. I když 2 roky není velký věkový rozdíl stala jsem se jeho maminkou, která se musela starat o vše´. Nejenže jsem z toho byla otrávená, ale můj prvotní pocit, že mládnu se změnil - naopak mi přišlo že už to nejsou 2 roky, ale 10 let. Nakonec to dopadlo tak, že přítel začal chodit s kamarády beze mě a protože se bál mé reakce tak mi ani neříkal kdy se vrátí a já trnula strachy co se děje a proč když řekl že přijede do půlnoci - vrátil se až ráno.

Bohužel nemůžu doporučit mladšího partnera, po čase se pocit znovu nabitého mládí změní na vztah máma vz. syn a vy budete pozorovat jak váš přítel závidí kamarádům, kteří si vychovávají "mláďátka" k obrazu svému.
Raději se vrátím k osvědčenému modelu, že já budu pro někoho "mláďátko" a dotyčný si mě bude hýčkat a rozmazlovat. Přeji vám šťastné rozhodnutí a krásný nový rok.

PS. mé pocity jsou samozřejmě ovlivněné čerstvým rozchodem
VDANÁ
anonym
| 21. 12. 2006 15:02
vdaná jsem no uvidíme každopádně díky.Za týden ho uvidím tak se to rozsekne pak dám vědět.
:o)
anonym
| 21. 12. 2006 13:13
Sice jsem prve přehlédla, že jsi vdaná... ale co, stejně si máš jít za svým štěstím, ne?
Tak hodně štěstí!
díky
anonym
| 21. 12. 2006 12:15
Moc ti děkuji že jsi se ozvala díky za podporu asi se tvou radou budu řídit nikdy jsem ten pocit rozklepaných kolen horka a bušení nepoznala (jen když ho vídím a mluvím s ním).Sice se v jeho přítomnosti někdy chovám jako puberťák ale je to něco krásného.Asi jsem to co jsi mi napsala potřebovala slyšet.Ještě jednou díky.
Anonymní
anonym
| 21. 12. 2006 11:02
Já myslím, že kdybys to nezkusila, že bys litovala.
Přece nedáš na rady ostatních! Řiď se svým srdcem a i kdyby ses nakonec zklamala, aspoň nebudeš mít pocit, žes promarnila příležitost!
Lásce by ses bránit neměla. Až pak se můžeš rozhodovat, jestli je to "ten pravý", teprve až ho poznáš.
Hodně štěstí!

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
18. 4. 2024 18:10
11785
jirinaova
18. 4. 2024 15:58
70244
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video