Prosím poraďte, jsem zoufalá... - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Prosím poraďte, jsem zoufalá...

Diskuze

...
Zzuuzz
| 27. 12. 2009 21:26
Pan doktor Vladimir Savcenko je opravdu machr Vidím ho poprvé a má pohled na život fakt úžasný... Děkuji
!!
Sajrajt
| 27. 12. 2009 19:04
Joo ten chlap mě baví přišli jsme na spoustu věcí uplně nezávisle na sobě! Kéž by si tohle pouštěli někteří určití moji kamarádi.. Nemůžu jim to pořád vysvětlit!
Zzuuzz
zonan
| 27. 12. 2009 16:57
Já bych Ti radila, abys odpustila. Bude se Ti lépe dýchat a nebudeš se zatěžovat těžkou negací. Odpustit ano, přijmout ho zpět přeci nemusíš. To nejkrásnější, co můžeš udělat, je stát se sebevědomou, šťastnou a k tomu vůbec nepotřebuješ muže.

Trochu odlehčený pohled na nevěru a partnerské vztahy...

http://www.youtube.com/watch?…
...
ax
| 27. 12. 2009 16:27
Zzuuzz, vykašli se na něj. Napřed jsem si myslela, že jen neví, co chce, ale teď se mi jeví jako obyčejný ha*zl. Proč ti oznamuje, že v půlce ledna jeho kozatá milenka odjíždí, aby od šestnáctého mohl souložit s tebou? Očekává, že tě x-krát nakope a ty znovu doběhneš zpátky?
...
Zzuuzz
| 27. 12. 2009 15:27
Bolí to všechno strašně když se člověk na někoho tolik upnul.Každopádně nikdy mu to neodpustím. Tentokrát už ne. I když mě to k němu strašně láká.
No, to snad..!
angelwoman
| 27. 12. 2009 13:45
Takže on tě několikrát podvede, ale tebe nabádá, že se "máš chovat slušně"?? Tak takový samolibý chlap by potřeboval zprava a zleva aby se trochu vzpamatoval Ale nechala bych to na jiné, já bych s někým takovým už neztrácela čas Souhlasím se Zonan

To Sajrajt: To by mě vážně zajímalo, jak dlouho by tě to klanění bavilo - zrovna tebe by to myslím dost brzo omrzelo
...
Zzuuzz
| 27. 12. 2009 10:28
Ano ano, už více lidí mi říkalo, že si nevážím sama sebe. Musím se změnit, protože včera mi bývalý přítel oznámil, že 16.1. mu ta jeho milenka odjíždí pryč tak abych věděla. A pak mi řekl, že bych se měla chovat slušně, že je mu to jako jedno, ale po vsi jdou o mě nehezké řeči. Nejhorší na tom prostě je, že i po tom co spolu nejsme tak mi ubližuje dál. Však já nejsem ta co ho opustila.
Snad najdu chlapa, který si mě alespoň bude vážit, protože je velmi potupné, když ženskou chlap ponižuje a ještě takovou, která mu snášela modré z nebe.
!!
Sajrajt
| 26. 12. 2009 20:11
Jistě, že máš na víc! Minimálně na nějakého inteligentního, milého, vtipného, laskavého, strostlivého, bohatého, pohledného, okouzlujícího, šarmantního a charismatického sympaťáka. Třeba na mě! Vykašli se na nevěrníka a pojď semnou na rande!!
Zzuuzz
zonan
| 26. 12. 2009 19:11
Zzuuzz, je na Tobě co si necháš líbit. a jak moc se chceš trápit. Zastav se na chvíli, podívej se do zrcadla a napiš si, co vidíš. Napiš na papír jakou máš cenu. Ano, ohodnoť se! A teď se podívej na svůj minulý vztah. Opravdu dosahuje Tvých kvalit? Myslím, že máš na víc!!!
...
Zzuuzz
| 26. 12. 2009 09:56
Musím se zasmát sama sobě, ale on se se mnou rozešel a až druhý den měl pletky s tou slečnou. Takže mi prokázal vlastně laskavost. Protože po první opravdové nevěře jsem ho prosila, aby mě příště raději nechal než aby mě tahal za nos. No tak to udělal. Já vážně nevím co chce....
žádný smysl
ax
| 25. 12. 2009 18:43
Podívej, já ve vašem budoucím vztahu nevidím žádný smysl. Jak si to jako tvůj přítel představuje? Teď bude dva měsíce spát s jinou a pak přijde a budete se oba tvářit jakoby nic a žít šťastně a společně až do smrti? Je možné, že si chce ještě něco užít, ale nemůže od tebe čekat, že to budeš tolerovat, nebo dokonce podporovat. Odpoledne ti řekne, že s tebou chce bydlet, ale spát jde pak k jiné? TO, ŽE NĚKDO NEVÍ, CO CHCE, NENÍ OMLUVA PRO NEVĚRU.
...
Zzuuzz
| 24. 12. 2009 09:50
Přítel měl právě volnosti až až. Nikdy jsem ho neomezovala ani mu v ničem nebránila. Možná jsem právě naopak měla. Ale teď je už zbytečná přemýšlet nad tím co bych mohla udělat jinak. Je mi to strašně líto a všřím, že to jednou fakt přebolí.
...
Sajrajt
| 24. 12. 2009 00:16
Mě by to bavilo, kdyby se mi partnerka hluboce klaněla
Zzuuzz
zonan
| 23. 12. 2009 17:14
volné večery tráví se slečnou, která mu do ničeho nemluví a jen .....

Tak trochu mě zaujal tento úsek... Ty mu do jeho záležitostí mluvíš? Pomiň, ale v takovýchto případech si vždy představím paní Růžičkovou v trilogii Slunce,seno... . Jo, jo, možná tohle je jeden z důvodů, proč někteří muži utíkají k milenkám. Chtějí mít klid a aspoň chvíli se cítit jako "king". (Ale paní Růžičková byla úžasná... .)

Čímž nechci říct, aby se s žen staly ušlápnuté puťky, hluboce se klaníce ke svým králům. To ani náhodou. Jen chci-li mít svobodu, musím ji dát, chci-li být respektována, respektuji...

K partnerovi, který by jednou odešel, bych už byla značně nedůvěřivá a nejsem si jistá, zda bych ho chtěla zpět. Spíš ne. Role dobré matky jeho dětí se mi dosti příčí.
...
Zzuuzz
| 23. 12. 2009 13:26
Ovšem nedokáži pochopit, proč při tom budování si společné existence nemůžu být. A to do poslední hodiny bylo vše naprosto v pořádku, miloval mě, přiměřeně žárlil, snesl by mi modré z nebe.... Přítel byl vždy naučený žít si na úrovni. A v den kdy jsme se rozešli tak přišel o auto, matka se mu vdala, tudíž přišel o nějakou 8tisícovou podporu, kterou dostával, protože ona byla vdova a uvědomil si, že je na čase se o vše postarat. Ovšem nevím v čem jsem mu bránila já. Uzavřel se do sebe, volné večery tráví se slečnou, která mu do ničeho nemluví a jen ..... Ale se mnou počítá a zaručeně mě překvapí. Tak si říkám, jestli je tohle normální u chlapů.....
Bolí to, ale...
Zzuuzz
| 23. 12. 2009 13:16
Já pracuji už dlouho a jemu jsem práci zařídila já po prvním našem rozchodu. Nevím jak to mám brát, protože on se mnou chce žít, ale nechce podnájem, chce vše vlastní. Má po matce velký obrovský dům, který nyní prodává, protože na soužití dvou mladých lidí to není, je to skoro třígenerační dům. Stále říká, že to po Vánocích bude zařizovat a že mě překvapí. Prostě se mnou počítá a než do to ho skočí tak si chce asi ještě užít.... Vím, že co se ke mě vrátil tak byl stoprocentní, ale bojím se, že každý menší problém ho zastraší a zase bude hledat útěchu u někoho, komu je to fakt jedno.
...
ax
| 23. 12. 2009 13:06
Vím, že to nechceš slyšet, ale asi bude nejlepší, když těch pět společných let opravdu hodíš za hlavu. Během krátké doby tě dvakrát podvedl (to, že podruhé to bylo den po dočasném rozchodu, ho zase až tak neomlouvá), stejně už by jsi mu nemohla věřit. Tu druhou možná nemiluje, asi ho přitahuje jen fyzicky, ale v konečné fázi je jedno, jestli tě podvádí z lásky nebo jen kvůli ***u.Já jsem tu byla minule kritizovaná za termín "přechozený vztah", ale možná to tak partner cítil, už se nudil a hledal povyražení jinde. Jste spolu dlouho a pořád bydlíte u rodičů. Z příspěvku jsem nepochopila, jestli oba pracujete, ale pokud ano, měli jste spolu už dávno bydlet někde v podnájmu, budovat si něco vlastního a společného. Možná sám neví, co chce - jestli být s tebou nebo s jinou a tak ti ubližuje a čeká, až ty tuto situaci nějak rozsekneš.Pět let je hodně, bude to bolet, ale měla by jsi jít dál. Těžko už mu budeš věřit. Sám tápe - vázat se nechce, ale nikoho nového taky nechce - s tebou to pěti letech ale těžko bude "nevážné".
Prosím poraďte, jsem zoufalá...
Zzuuzz
| 23. 12. 2009 11:02
Potřebuji radu nebo alespoň útěchu od Vás, které jste si tím už prošly.
Přesně na výročí 5ti let se se mnou přítel rozešel, navíc teď před
Vánoci, takže mu za to opravdu velice děkuji. Nicméně, jak by jste
reagovaly v mé situaci kdyby:
V březnu tohoto roku se se mnou
rozešel poprvé na zhruba 6 týdnů, protože mě před tím 3 měsíce podváděl
s velice mladou slečnou. Já se s tím trošičku smířila, ale bolelo to
stále. Koncem dubna se ke mě vrátil, já ho přijala, protože jsme toho
měli opravdu mnoho společného. Hodně jsem si povídali tak mi také řkl,
že když to se mnou skončil, tak s tou jinou slečnou se dál nevídal. Že
k ní něco cítil (asi všechny víme co, když slečna měla OBROVSKÉ
přednosti), ale že do života není, že nic neřeší jen se směje a kýve
hlavou. Trvalo mi ještě chvíli než jsem mu začala věřit. Ale pak přišlo
zasnoubení a láska jako trám. Jenže stále jsme nebydleli spolu a žili
na úkor jeho i mých rodičů. Jednou u nich, jednou u nás. Tak tentokrát
mi jako důvod uvedl, že se musí ve svých 25ti letech postavit na nohy,
chce zajistit byt, auto, splatit naše dluhy a pak se mnou určitě
počítá, protože já jsem údajně jedině do života. On bohužel má takovou
povahu, že když se něco nedaří tak spálí mosty kolem sebe. Ale nedalo
mi to a zeptala jsem se jestli je to vš. Tak z něj ještě vypadlo, že
potkal znovu tu slečnu a zase se s ní vyspal, ale až den po našem
rozchodu. Tak jsem se naštvala a řekla, že kdyby byl opět nevěrný a s
jinou tak to chápu, ale s tou stejnou? Tak jsem mu řekla, že k ní asi
něco cítí, tak ať s ní je. Jenže to on nechce. Slečna odjíždí po
Vánocích do Anglie a on se vázat nechce. Chce si zajistit budoucnost
(naštěstí k tomu má prostředky´jen to bude chvíli trvat), ale vázat se
nechce a nechce nikoho nového. Prý ví, že mi hodně ublížil a chce to
napravit, o vše se postará a mám si tím být jistá. Ale prostě to teď
tak chce. Řekl, že ví že jsem mu tu nevěru nemohla jen tak odpustit a
že i on mě podezíral, ale že když budeme spolu žít tak to bude jiné a
ne, že se bude trápit řečmi, které kolují naší vesnicí když je pracovně
mimo. Chce svůj klid a pak se mužeme zaměřit na náš život.
Tak co
si myslíte? Jsem naivní a čekám zbytečně nebo mu mám ještě naposledy
věřit. Poraďte mi prosím, nechci zase jen tak zahodit 5 let.... Sice
nevím co s tou slečnou, ale asi by s ní dávno byl, kdyby chtěl, no ne?
Děkuji Vám velice.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 4. 2024 12:44
11773
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video