Kalhotky=Rozkoš=Orgasmus - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Kalhotky=Rozkoš=Orgasmus

Diskuze

matoberes8...
| 26. 7. 2016 16:22
Mam 19 a velmi sa mi paci vona zenskych gatiek pouzitich doteraz stale chodim do stryka a ked je v pravi aj so svojoi zenou a ja strazim decko ta si stale urobim chvilu casu a najde aspom jedne pouzite gatky ovoniavam ich a aj ich natiahnem na vankus a tu cast s flakom flakmi oblizujem.minule to skoro skoncilo trapasom lebo ako som to robil som zaspal a a som sa zobudil ked som pocul dvere a som mal gatky tu cast napchate v ustach kym som ich vitiahol z ust akurat prisli do izby ze co robim a som ich skryl pod vankus. Robim to us od 13 rokov. Cital som toho vela ale este som nenasiel abi ich aj niekto iblizoval je to normalne?
Formol
| 30. 7. 2011 01:26
Formol: to jsou úchylárny, není nic lepšího, než čuchat použité spodky jiného chlápka....ženské kalhotky se mi hnusí
kalhotky
nimfa
| 26. 9. 2010 05:09
Ahoj mam podobnu skusenost som uz vydata mam 13r.dceru.Ked som mala asi 11r.pritahovala ma vona mocu zmiesana so sekretmy na nohavickach moje masturbovanie prebiehalo oblyzovanim maminych nohaviciek.vskole po telocviku olizovala spoluz.kalhotky a kradla.v 14r.som uz ***.zila odpisala som na 1inzerat 50r.manzelsky par hladal poslusne dievca vek som im neprezradila 2r.som k nim chodila prisla som nato ze okrem fetysu z kalhot.rada pijem moc a necham sa ponizovat.
kalhotky
pavel2010
| 24. 2. 2010 01:18
ahoj Ladko - jsem rád , že jsem narazil na tvůj příspěvek. Jsem již hodně let ženatý , a bohužel ***uální touhy mojí ženy se v posledních letech nějak vytratili a tak je to u nás se ***em jako se šafránem. Jednou - už je to dost dávno - jsem v koupelně narazil na skoro čerstvě sundané , ještě lehce vlhké kakhotky své ženy - no a tak jelikož jsem měl delší ***i půst - tak jsem si přivoněl a neuvěřitelně mi to vzrušilo a během chvilky jsem si pomohl k orgazmu. Od té doby si to občas zopáknu. Když jsem se nad sebou zamyslel tak jsem si připadal jako úchyl a nikomu jsem o tom neřekl , ale jak tak koukám , tak jsem úplně normální. Akorát doufám , že se v manželce zase nějak obrátí hormony a povedeme zase normální ***uální život - protože až na jen *** je naše manželství v pohodě. No a nerad bych ztrávil zbytek života u fetiše !!AHOJ PAVEL
zkouška
Kessy
| 28. 10. 2009 14:16
Taky sem dřív nechtěla vzít přítele do pusy a uspokojit ho tak, ale když se mě jednou zeptal jestli to někdy udělám, cítila sem se strašně sobecky a navíc sem věděla, že žádný pořádný důvod nemá. Jen stud a to mi přece nezabání uspokojit svou Lásku. A tak jsem to zkusila. jednou, podruhé a začalo ěm to bavit a už s tím problém nemám:)
Skvělý nápad, od lolka
Ladka
| 22. 8. 2009 20:45
Není zač děkovat.Vím že nejméně každá druhá máme podobné jak ukazují obrázky.Já nebýt zadaná tak chci vše jak je tam uvedeno.Jistě nejsem sama která by chtěla stejné uspokojení.
Skvělý nápad, od lolka
Ladka
| 22. 8. 2009 20:45
Není zač děkovat.Vím že nejméně každá druhá máme podobné jak ukazují obrázky.Já nebýt zadaná tak chci vše jak je tam uvedeno.Jistě nejsem sama která by chtěla stejné uspokojení.
Skvělý nápad
lolka
| 19. 8. 2009 23:47
Děkuju ti za všechny holky, co s tímhle mají mindrák, konečně se podívají, jak to vypadá u nás všech .
Vůně
Miss
| 10. 11. 2008 23:32
Popište mi trošku tu vůni, vaši. Dá se k něčemu vbec přirovnat? Já teda u sebe nic zvláštního necítím.
Prádlo je hezké, hezčí je obsah.
Tatu
| 15. 8. 2008 07:54
Dámský klín? Nevím jak ostatní, ale já si myslím, že je to skutečná osa světa.
Moje parketa to není
Spejlatko
| 11. 8. 2008 16:42
Tak mě tohle přijde uplně nechutný, čuchat nebo snad lízat si kalhotky ... ale tak to je vaše věc, vám to dělá dobře.
A jinak chlapi . ... fakt to je pro vás tak lákavý ten dámský klín ?? Nemám zatím moc zkušeností, tak se ptám ..
nevím, no
Miky
| 8. 9. 2007 19:30
Mně tohle přijde taky docela nechutné. Vlastně už je to druh úchylky. Ale nikoho za to neodsuzuju, ať se každý vzrušuje jak chce, když nikomu neubližuje. Mějte se.
kalhotky
peka
| 8. 8. 2007 12:51
No nevím, jestli by mne zrovna lákalo sourozencovo prádlo. Ale jinak partnerovo prádlo mi vždy připadá a připadalo dost vzrušující
Já a sestřiny kalhotky
gepard12
| 5. 8. 2007 02:57
Já jsem si v mládí také oblékal sestřiny kalhotky. Děsně mě to vzrušovalo. A potom jsem začal nosit slipy ve kterých jsem se cítil jako v kalhotkách. Nyní jsem už ženatý a rád čichám ke kalhotkám mé manželky odloženým v prádelním koši. Pohled na kalhotky visící na prádelní šňůře mě taky pěkně rajcuje.
NE!
anonym
| 5. 6. 2007 08:49
Nevím,ale taky se mi to zdá až nechutné.Možná to někomu přijde vzrušující,čichat si kalhotky,ale mě to přijde dost divné !!!
Jo a dělat takové věci s mým bráchou?Tak to je přímo odporné!!!!!!!!!!!
kde
anonym
| 4. 6. 2007 18:50
píšeš že na internetu běžně najdeš amatérský fotky jak... ale já myslel, že to jsou všechno ***herci a todle dělá jen 0,001% lidí dobrovolně, kde najdu ty fotky, určitě amatérský
ujeté?
anonym
| 23. 5. 2007 16:35
je to stejně přirozené jako masturbace
Denní prožitek v kalhotkách
anonym
| 23. 5. 2007 16:12
Chá, tak to je blbý, že holka prožívá denní prožitky svým přirozením.
To je fakt drsný. Asi jsem zvláštní, nebo nejsem ve správné diskuzi. Mně tyhle řeči přijdou ujetý.
To není incestní chování jen pomohla
anonym
| 23. 5. 2007 15:48
Proč nepomoci vůně kalhotek je užásně vzrušující.Je v nich uložen každý pocit denního prožitku.
incestní chování
anonym
| 23. 5. 2007 07:47
Ty brďo, s bráchou, jo?! Tak to je síla...
Bratr a mé kalhotky
evca32
| 23. 5. 2007 07:06
Mám těžce zrakové postiženého 16 letého bráchu a asi před rokem jsem ho
přistihla jak si to dělal a čichal mé kalhotky. Nevšiml si mne a tak
jsem ho nechala a chvilku koukala. Musím se přiznat, že jsem se trošku
vzrušila. Asi za měsíc jsem přišla domů, a viděla, že sedí u PC má hlas
výstup a pročítá tuto rubriku, ikdyž se snažil net se mu zavčít tak
rychle nepodařilo. Tak jsem ho trošku zmáčkla a on se přiznal. Slíbila
jsem mu, že když mi ukáže jak to dělá, že si je bude moci brát
kdykoliv. Chvíli se ošíval ale nakonec příroda zvítězila. Večer si lehl
do své postele já si sedla vedle něj a koukala. Byl dost nervózní a tak
jsem si pohladila tu svou a dala mu přivonět. Byla to fantazije než
jsem šla do sprchy se dodělat a osprchovat nechala jsem mu tam své
kalhotky. Od té doby jsme to ještě jednou zopakovali.
anonym
| 13. 12. 2013 00:51
TO evca32: Rád bych si ho před tebou vyhonil.
reakce
evca32
| 21. 5. 2007 22:39
Tak si nemůžu pomoci, že tenhle příspěvek psal chlap
Přirozená ženská vůně
anonym
| 2. 5. 2007 20:04
Hele asi takhle.Nevim proč by to tvojí partnerce mělo vadit když je to naprosto přirozená a většinou i krásná vůně a upřímně tě lituju,že si neužíváš orálek,ale zase můj přítel se při orálku neudělá,tak nevim nevim co je horší.
orgasmus při sexu
anonym
| 18. 4. 2007 21:33
Jenom malá poznámka od chlapa, k těm kalhotkám a podobné problematice-doufám, že dámy ocení i názor z druhé strany: když mi chce slečna olíznout prsty po hloubkovém průzkumu, je vidět, že jí to dělá dobře, a mě to rozhodně nepřipadá nijak úchylné, naopak-proč bych měl být znechucený, že jí chutná to, co mě...? Jak tu jedna psala, jsme přeci jen zvířata, a nemá smysl se vzpírat přírodě, co potřebuješ, to si dopřej.
Moje doměnka
anonym
| 3. 3. 2007 23:21
Nějak se nemohu zbavit přesvědčení, že orální *** chtějí všichni, jen prostě někteří v sobě mají jakési podivné zábrany: nízké sebevědomí nebo žádná vytvořená láska k vlastnímu tělu. Z čehož pramení nesmyslný stud za vlastní potřeby a neschopnost je naplno vyjadřovat. Přijde mi, že tak potlačují vlastní touhy.
Tvoje partnerka prostě podle mě ještě nepřijala sebe samu takovou jaká je. Měla by se zamyslet a sama sobě více otevřít. (a ted bych řekla přímo dvousmyslně, nebot tato cesta vede dosti často přes masturbaci).
Logicky si můžeme odvodit, že pokud si nechá ráda ona místa hladit, rozhodně jí nemůže být orální *** nepříjemný, jen neumí překonat představu tebe tam. Přesvědčuj ji dále, jak rád bys..., že ji miluješ se vším všudy a důležitá je taky tma na začátek.
PS: já sama orální *** taky nedokáži provádět bez své předchozí očisty, ale klidně ji vzájemně využiji jako předehry.
Picca
anonym
| 3. 3. 2007 22:12
Nikdy mě nenapadla souvislost mezi Myškou-drchnící si zuby, a mnou. Jsi pozorný a nejsi daleko od pravdy.
Extrémní čistotnost spíše ztrpčuje život a kazí spontánnost, to máš taky pravdu.
A také v tom, že zdánlivě je svět maskulinní, a přitom "za nitky" často tahají právě ženy. To víš, máme své metody, a zodpovědnost padá na vás, muže, jo, umíme být i vyčůrané!
hezký večer!
lol
Picca
| 3. 3. 2007 18:53
Heh, tak jednak se (prozatím) nejedná o moji ženu, nýbrž o moji přítelkyni :)
No tvé mládí bych nechtěl prožívat. Mám raději volný režim a spontánnost a s tím se extrémní čistota moc nekamarádí. Asi proto máš jako ikonku non-stop-čistotnou myšku, že? :)
Ale vlastně mi to přijde takové paradoxní. Ženino lůno (podle mého) musí být velmi čistá "věc", ne? Takový paradox, že pro muže to představuje takové lákadlo a pro -některé- ženy jen odpudivé cosi.
Ale je zase pravda, že vy ženy nás muže usměrňujete a vedete, abychom nebyli úplná čuňata :) A pak že svět je ovládán jenom muži ;)
re:tekutiny
anonym
| 18. 2. 2007 09:20
Picco,
jestli to nebude tím, že ženy mnohdy v sobě mají prostě takovou tu (částečně vrozenou, ale mnohdy spíš vštěpovanou) touhu po čistotě, pořádku, hygieně.
Hodnota ženy se často spojuje s úrovní čitoty její domácnosti a těla.
Špinavá nemytá žcuchta by asi muže moc nepřitahovala.

Mám podobný "problém", jako Tvá žena. A můj muž mi může 100x říkat, že mu to voní, prostě přes některé věci "nejede vlak".
Moje honba za čistotou došla tak daleko, že jsem si stálým mytím v mládí způsobila až zdravotní problémy.
Časem se mi podařilo trochu uvolnit a neodmítám ani orální ***, ikdyž při něm vyžaduji čitotu, čerstvé umytí obou partnerů, což snižuje spontánnost milování...Ale když mám jistotu, že "jsem čistá", i manžel, jde to. Oboustranně.

Obávám se, že Tvá partnerka , seč by se Ti snažila vyhovět, některé věci nemůže překonat. Tak jako já nikdy nesplním svému muži sen o análním ***u. To prostě nemůžu...
anonym
| 10. 12. 2013 17:38
Seš ůplně blbá. Nastav starímmu ***, ať je mu doře a nedělé vofuky. Pitcha ´´

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
19. 4. 2024 10:17
11796
jizerka
18. 4. 2024 22:39
70248
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video