Pití korálové vody - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Pití korálové vody

Diskuze

anonym
| 5. 11. 2016 22:30
Koralova voda? Zase nejaky dealer nabizi neco o cem nema ani poneti a papouskuje nauceny text. Neverim, ze nekomu voda pomohla. A co nase mineralky z lecivych pramenu v Karlovych Varech, Vincentka z Luhacovic, jine. Jsou mnohem ucinnejsi a vime co pijeme.
anonym
| 3. 4. 2014 14:21
Co se týká té korálové vody tak s ní mám zkušenosti již pár měsíců a musím říct, že mě nadchla natolik, že jsem udělal stránky na její podporu, ale je to věc názoru každého z nás :).

http://www.koralova-voda.com/
A naopak, jak vyplývá z následujícího textu
Tatu
| 16. 10. 2009 14:54
Mnoho studií prokázalo, že pacienti, kterým byl podán například neškodný, ale neúčinný hroznový cukr, ale kterým bylo řečeno, že jde třeba o lék proti bolesti, brzy hlásilo, že jejich bolesti ustupují. Tento placebo efekt se podle výzkumů objevuje zhruba u 30 procent všech lidí. Rakouští a němečtí experti teď dokládají, že obdobný efekt může působit i obráceně, tedy negativně. Obecně jde o to, že účinnost mnoha léků je do značné míry závislá na psychickém stavu a "naladění" pacienta. Výzkumy sice ještě nejsou tak rozsáhlé jako zkoumání placeba, ale jejich výsledky jsou již jednoznačně průkazné. Například skupině čtyřiceti astmatiků byl podán lék s upozorněním, že může vyvolat alergickou reakci. Přestože šlo o naprosto neškodnou látku, reagovala téměř polovina zkoumaných osob zhoršeným dýcháním a plných dvanáct z nich dostalo regulérní astmatický záchvat. Vzápětí byla stejná neškodná látka podána stejným pacientů jako lék, který jejich potíže odstraní. A skutečně - rychle se jim ulevilo a byli v pořádku.

I návody na užívání léku mohou působit jako nocebo

Při jiném pokusu bylo lidem v určité lokalitě sděleno, že mohou pociťovat obtíže proto, že v blízkosti jejich bydliště je vysílač umožňující spojení mobilních telefonů. Brzy se mnozí skutečně s různými potížemi hlásili. Háček byl v tom, že vysílač vůbec nebyl zapojen. Podobné studie dokazují, že silný a rozšířený efekt nocebo opravdu existuje. Dal by se definovat tak, že už pouhá obava z nežádoucího nebo vedlejšího účinku léku vede u mnoha lidí k tomu, že se tento účinek skutečně dostaví. Například farmakolog Uwe Gessner upozorňuje na to, že velmi rozšířený je tento negativní efekt v souvislosti s návody, které jsou přibalovány ke každému léku jejich výrobcem. Ten kvůli právní ochraně vyjmenovává všechny možné, i zcela nepravděpodobné, negativní vedlejší účinky preparátu. Pacienti, kteří si návod pečlivě přečtou, jsou mnohdy už tímto výčtem vyděšeni tak, že jim lék nepomůže, ale spíše se jim přitíží. "Pacient může být negativně naladěn z různých důvodů: buď je to od přírody pesimista, nebo má špatné zkušenosti s předchozí léčbou, nebo se mu dostane negativních informací od lékaře, lékárníka či z médií. Psychika je strašně důležitá, a proto by lékaři měli vždy pacientům zdůrazňovat, že pozitivní účinky léku převažují nad riziky," říká Gessner.

ČTK
Překyselení, odkyselení...
Tatu
| 16. 10. 2009 11:26
šmankote!!!! Dejte svému organismu dostatek vápníku ( a vůbec všeho v přiměřeně pestré stravě) a on už si s jeho hospodařením poradí sám. To nejsou žádné kampaně, kdy si majitel toho těla zrovna vzpomene, to je neustálý proces, který probíhá nezávisle na naší vůli a takovou rychlostí, jak je potřeba. To, že nějaká potravina překyseluje, či odkyseluje pozná taky nejlíp organismus sám, určitě líp, než nějaký "chytrák", který si to vycucal z prstu, popřípadě to opsal od jiného "chytráka", který měl v noci vidění, či to sepsal podle toho jaký měl pocit v ústech, když si název příslušné potraviny přečetl napsaný na papíře. Rozum do hrsti, ne se řídit slepou vírou. I když připouštím že víra dokáže člověka dostat z průšvuhu. Samoléčící schopnosti organismu jsou netušené, jen nevíme jak je efektivněji podpořit.
T
Mariano,
Mira
| 14. 10. 2009 11:36
to s tebou souhlasím. Je fakt, že od překyseleného organismu je spousta nemocí. Odkyselení jde, jak říkáš, i levněji .
anonym
| 14. 10. 2009 10:20
se odkyseluji za levnější peníze. A hlavně nemusím přes někoho, sama si koupím, kdy chci.To je to,co mi vadí nejvíce, když nejsou výrobky normálně volně v prodeji.
Dagmar 99
Alka
| 14. 10. 2009 09:43
proč rušit profil ? Stačí skončit s vaší propagací korálové vody. Informace jste podala, záleží na každém, jak k nim přistoupí. A neříkejte, že vám nejde o peníze.
Dobrá
Tatu
| 14. 10. 2009 07:56
Když věříte že Vám pomáhá, vidíte výsledky, přeju Vám to. Nechci Vám škodit.
T
...
Soleil
| 13. 10. 2009 22:47
Paní Dagmar99, můj příspěvek v žádném případě nebyl útokem na Vás, to jsem zdůrazňovala, i když to tak asi vypadalo. O korálové vodě nic nevím, nevyzkoušela jsem ji, tudíž ji neodsuzuji, jen jsem - a nejen já - citlivá na propagace různých nových zázračných výrobků a musím uznat, že jsem si to na Vás - a nejen já - tak trochu vylila. Pokud máte ty nejlepší úmysly, pak jste jeden z mála lidí, kteří se prodejem a propagací takovýchto typů výrobků nepřiživují na ostatních. Hlavní je, že jsou Vaši zákazníci spokojeni. Jak zrušit profil, to nevím, dost možná to ani nejde.
V mém zájmu není tahat z lidí peníze
Dagmar99
| 13. 10. 2009 22:23
Chci jen doporučit produkt,který pomohl mě osobně a dalším lidem.Máte dojem,že jsme si to všichni vymysleli.Chápu ,když se objeví něco nového je zde nedůvěřivost.Já jsem také nevěřící Tomáš,takže jsem to napřed vyzkoušela na sobě a až poté jsem s mými zkušenostmi šla na veřejnost.Vidím že jsem zde mnoha lidem trnem v oku,poraďte mi někdo jak zrušit profil,já to ráda udělám,abych nemusela stále čelit útokům.Děkuji
Zde je svědectví lidí
Dagmar99
| 13. 10. 2009 22:13
kteří také vodu pijí.
Svědectví o pití korálové vodyVýpovědi lidí,kteří už vyzkoušeli vodu s X2O


Jana N. 46 let Praha východ

Když jsem poprvé začala pít vodu,hned po první láhvi jsem cítili úlevu,trpím totiž na astma.
Lépe se mě začalo dýchat ustoupila dušnost.měla jsem i drobné flíčky ekzému,které po několik dnech se začali hojit a zmizeli.Hned jsem cítila nárůst energie a síly. Jeden večer mě syn láhev s vodou sebral a já pila obyčejnou vodu a druhý den jsem se cítila jako „nedovařená“,neměla jsem energii a odpoledne jsem si musela jít lehnout,což už neznám od doby co piji vodu X2O !! Taky tolik nemlsám jako kdysi a cítím se báječně.Je až neuvěřitelné jakou sílu má jeden sáček ve vodě,ačkoliv jsem předtím pila hlavně čaj nebo čistou vodu i drahé značky jako Evian,tolik energie jsem nikdy necítila.
Použité sáčky si potom večer namočené přikládám na oči,je to velmi příjemné.
Opravdu se cítím teď velice dobře a není to jen psychický pocit,ale i fyzický a moje maminka je toho taky důkazem,jí jen tak něco nepřesvědčí.
Moje maminka je velmi nedůvěřivá,tak nejdříve zkusila jen sáčky na několik dní.Také hned cítili nárůst energie,teplo v oblasti břicha kde normálně mívá nepříjemný chlad.tento problém řešili bez výsledku i lékaři.
Přiznám se,že vodu přidávám i svým kocourům a opravdu jim chutná,protože musím častěji dolévat než dříve.
Už se těším na další balíček,který jsem objednala na 299 dolarů aby každý v mé rodině ( mám tři děti ) měl svoji láhev a denní dávku X2O.Sami totiž říkají,že se cítí mnohem lépe,více energie,lépe spí.A to dříve pili hlavně colu a jiné sladké limonády.
Voda je od pradávna boží dar,ale tady na tomto místě ji vzdávám hold,jelikož si to plně zaslouží.
Děkuji a vodě zdar


Anna Ř. 62 let západní Čechy

Když jsem začala se svým manželem pít X2O, začala jsem se cítit velmi dobře,měla jsem více energie,jako kdyby člověk sundal olověnou vestu a čtvrtý den mě přestalo bolet rameno a koleno.A i když se teď mění počasí,už tuto bolest nemám jako dříve. Výrazně se nám oběma zlepšila pokožka,je mnohem jemnější a vláčnější. Po týdnu mě přestali bolet křečové žíly a manžela pálet žáha,na kterou hodně trpěl.Za dva týdny zhubl 2kg a to nezměnil režim ani stravu.Prostě se cítíme mladší.

Michaela Ř. 13 let středočeský kraj

Po třech dne pití X2O,zlepšení ekzému na rukách.Po týdnu ekzém téměř zmizel a ruka byla krásně vláčná a jemná.


Sára S. 8 let Poděbrady

- nohy a ruce zasažené atopickým ekzémem - plocha pod koleny 4x4 cm rozškrábané do krve.
Během prvních dnů se tato místa rychlým způsobem hojí a dnes jsou hladká a růžová. Korál jsem doplnila o mast RYBILKA, která promastila suchá místa. Další známkou je klidný spánek.Předtím to byl křik ,občas i pláč a neklidný spánek.


Jarda Ř. 36 let Praha východ

Po několika dnech pití vody jsem zjistil výrazné zlepšení kůže,byla hebká a svěží.
Pozoroval jsem zlepšení spánku a po 14 dnech je spánek klidný,bez buzení.
Další zkušenost je s alkoholem.Po větší oslavě plné alkoholu,jsem už brzy ráno pil vodu s korálem a lidi na oslavě začali při pít při snídani.Bolest hlavy rychle ustoupila a nevolnost také.Tak při velkém konzumaci alkoholu doporučuji popíjet i vodu s korálem.

Anna Ř. 62 let západní Čechy

Půl roku jsem brala léky na zvýšený cholesterol.Při poslední kontrole jsem měla zvýšený cukr na 7,ale neměla jsem žádné léky . Nezměnila jsem stravu a poslední 4 týdny jsem nebrala léky na cholesterol. Po 5 týdnech pití vody X2O jsem byla na kontrole u lékaře,po vyšetření mě řekl,že cukr i cholesterol je úplně v pořádku a celkové výsledky krve jsou moc dobré.
Také mě přestali bolet kolena a klouby,při chůzi do schodů mě nic nebolí a nechodím ani na
masáže,bez kterých jsem si to nedokázala už léta ani představit.

Dana J. 45let Morava

Po užívání vody s X2O se mě zlepšil spánek,dřív jsem se v noci vzbudila a už jsem neusnula.Dnes když se probudím třeba na toaletu,potom bez větších problémů usnu,což dřív neexistovalo.Cítím mnohem více energie a nejsem tolik unavená.Za měsíc jsem zhubla 3kg.a to jsem nezměnila jídelníček nebo se nějak jinak omezovala.Také se mě zlepšilo vyprazdňování.Když mám oteklé oči,použiji namočené použité sáčky s korálem a to funguje na 100%. Nikdy jsem nepila samotnou čistou vodu,ale voda s X2O je taková jiná,dobrá řekla bych až „ KULATÁ „.pije se skoro sama a nebolí v žaludku.Kdež to obyčejná balená voda je taková „ OSTRÁ „.

Milan N. 42 let jižní Čechy

Můj zdravotní problém byl že se mě ucpávají tepny,měl jsem velké bolesti svalů hlavně na nohou.Po 3 dnech pití vody X2O mé bolesti ustoupili.Cítím nadbytek energie a celkově se cítím moc dobře.Nikdy jsem nemohl vypít čistou vodu na lačný žaludek.Vodu s X2O mě to problém nedělá a tato voda se pije úplně sama,prostě mě chutná.
Vodu začal pít i můj tatínek 67 let.Před devíti lety prodělal pásový opar,lékaři ho vyléčili,ale
měl poškozené nervy a lékaři s tím nemohli nic udělat.Jenom bral léky na bolest a bolesti měl skoro pořád.Po pití vody s X2O měl první dny velké bolesti,že ani nevylezl z postele.Už to chtěl vzdát a říkal,že tuto vodu pít nebude. Čtvrtý den bolesti ustoupili a léky úplně přestal brát.Navíc mu voda opravdu začala chutnat a dnes chodí po zahradě a pořád sebou nosí zelenou láhev s korálovou vodou a cítí se dobře.Na naši vodu dnes nedá dopustit a nepije žádnou jinou.
A taky jeden poznatek od těch nejmenších.Můj syn 3 roky vždy pil vodu se šťávou a jednou viděl manželku jak pije naši korálovou vodu z obyčejné lahve a šel se taky napít.Potom si šel
hrát na počítač,ale za chvilku se šel napít vody znova a znova.Ptal jsem se co to pije,že to je voda bez šťávy,kterou nikdy nepil.Odpověděl,že tato voda je jiná a že mu chutná.Po chvilce,ale vyskočil od počítače a začal běhat po domě a pak vyběhl na zahradu a pořád běhal a skákal.Dokonce pošlapal i zahrádku a naše zasázené brambory.Chvilku jsem to nechápal,ale pak mě došlo,že se napil té správné vody a dostal do svého tělíčka tu nejlepší energii.

Dana J. 45 let Morava

Mám kocourka, který trpí na alergie jak je tomu u lidí. Každý rok na jaře v létě kvůli tomu má přibližně 4-5 měsíců problémy. Rozškrábá se za uchem až do krve, je nevrlí a musí nosit takový plastový límec na krku, aby si nedosáhl na hlavu při škrábáni. Začala jsem mu dávat také naši korálovou vodu. Po několika dnech se mu začali pěkně hojit ty rozškrábané rány, začal být klidnější. Nakonec jsem mu sundala límec a už se vůbec neškrábe, i když to období pylů má trvat ještě dva měsíce.


Michal 53 let Protivín

Pracuji jako pekař, pracuji na odpoledních a nočních směnách po 12 nekdy i 16 hod.denně a jsem pořád na nohou. Ranní vstávání dělalo mi problémy. Když jsem začal pít vodu s X2O, po 3-4 dnech jsem cítil nárůst energie a měl jsem mnohem více síly. To ranní vstávání mě nedělalo už vůbec problém, vstával jsem docela odpočatý a vyspalí a ne jako dříve. V práci se všichni divili, že jsem v pohodě, čilý, plný energie a v dobré náladě. Nás, kteří piji vodu X2O, je na pekárně už pět a všichni chodíme se zelenými láhvemi. Spolupracovníci, kteří chodí jen na 8 h směny nechápou jak je to možné, že jsou unaveni ke konci pracovní doby a ostatní (co mají zelené láhve) mají před sebou ještě plno hodin práci v pekárně a jsou plné energii, vtipkuji, není na nich vidět přepracovanost. Dříve mě z té práci boleli nohy a hlavně chodila, když jsem šel po směně domu. Měl jsem pocit, že nohy jsou «těžké»,oteklé a horké. Dnes je to úplně jinak, nohy mě neotékají a neboli. Díky této vodě snáším tuto náročnou práci mnohem lépe. Přestal jsem pit pivo, bez kterého si nemohl představit ani jeden den. Pomáhalo mně neutralizovat chutě a pachy z pekárny. Dnes nemám na něho chuť. Moje manželka tomu vůbec nevěřila a odmítala pít vodu. Nakonec jsem ji přemluvil, aby začala pít naši vodu. Také po třech dnech začala mít hodně energie a síly. Spí méně a kvalitněji, je více odpočatá. Přestali ji bolet nohy. Dnes mně děkuje, že jsem ji přemluvil, aby to zkusila.


Jiří 35 Středočeský kraj

Po týdnu používání vody s X2O, jsem cítil nárůst energie, přesto že jsem celý den pracoval a večer jsem do noci byl na počítači, pořad jsem měl dost energie. Ze sportu mám pořád oteklé a bolavé kotníky, otoky částečně začali ustupovat a bolesti také. Půl roku mám ječné zrno a najednou se mě začalo pomalu ztrácet.
Ano
Dagmar99
| 13. 10. 2009 22:09
Jsem v invalidním důchodu,takže důchod také není závratná částka,když jsem si spočítala kolik peněz jsem vydala za léky v lékárně ,které pouze mé bolesti utlumily ale neodstranily,rozhodla jsem se pít "korálovou vodu"slengový název,kterou si objednávám za velkoobchodní cenu přímo z firmy z USA.Mám artrozu v rameni ,ruka byla téměř nepohyblivá,neudržela jsem v ruce ani konvici na kávu,ruku jsem nedala za záda,nyní po 3 měsících pití vody,se pohyblivost značně zlepšila,dále jsem měla těžké olověné nohy velké otoky okolo kotníků,dnes už otoky nemám a těžké nohy jsou již minulostí,dále než jsem začala pít vodu jsem měla chronický zánět dásní,dásně mi krvácely,zuby se viklaly,zubařka mi doporučila vodičku z lékárny kapat na kartáček s pastou a masírovat dásně,bolesti neuvěřitelné ,brala jsem 2 ibalginy 600/denně na boplest,při začátku pití vody se bolest vystupňovala po 3 dnech ustala,po týdnu přestaly dásně krvácet a zuby se usazují a neviklají.Dnes už nevím co je pálení žáhy,nebo křeče v nohou,které mě také trápily.Choleserol který jsem měla též vysoký mám v normě a tlak se mi upravil též do normálu.Dokonce jsem zhubla již 5 kg i když se stravuji stejně.To jsou mé poznatky při pití Xtreme2O
Dagmar99:
Soleil
| 13. 10. 2009 21:56
A mohu se zeptat, jaké účinky měl tento produkt přímo na vás? Jinak cena je překvapivě nízká...
Mým cílem
Dagmar99
| 13. 10. 2009 21:50
není bohatnout na lidech.Jen vím jaké účinky transformovaná voda má na organizmus.Co se týče ceny klidně ji zde napíšu i s tím že mi bude zrušen profil.Cena 1 sáčku na celý denní pitný režim 2,5-3 l vody je 22kč To je ode mne vše ,Xtreme2O je přírodní produkt,žádná chemie,nic Vám zde nevyvracím ani nenutím,berte to prosím jen tak že předávám info o vynikajícím produktu.Není to lék ani doplněk stravy.
Dagmar99:
Soleil
| 13. 10. 2009 21:41
Dobře, za toho dealera se omlouvám.
Dealer
Dagmar99
| 13. 10. 2009 21:37
Dobrý den vážená ,za prvé nejsem dealer ale člen Xoomaworldwide.Korálová voda v uvozovkách je Xtreme2O =drcený korál Xango.Nedovolila bych si zde prezentovat něco co jsem nevyzkoušela sama na sobě.Nikdo Vás přece nenutí tomu věřit a nikdo Vás nenutí Xtreme2O zkoušet.Jen pro zajímavost,každé pondělí ve 21 hodin je internetová prezentace o produktu.Zde je možné dovědět se o produktu více a poslechnout si výpovědi lidí,kteří Xtreme2O pijí a jaké účinky má na jejich organizmus.
Tatu
angelwoman
| 13. 10. 2009 19:53
Tzv. "pyramidální voda" není nesmysl Už můj dědeček si dával žiletku pod pyramidku, protože pak mnohem pomaleji rezivěla nebo nerezivěla vůbec. Jenže pyramidu si může udělat doma každý a vyzkoušet sám a po pár dnech má jasno. Ale korálová voda, jak je zde prezentována mě tedy neoslovila.
anonym
| 1. 6. 2013 21:10
TO angelwoman: já tomu věřím,ono je to s tím ph i logické,ale
s tou cenou něco udělejte, protože jen za přísadu do vody to je darda. Nebo chcete pomáhat jen boháčům,pokud to zlevnit nejde měli by jste hledat jiný způsob ionických zasaditých minerálů než přes korálový písek.
přeji pěkný den
...
Soleil
| 13. 10. 2009 19:37
P.S.: Vím, že nikomu nic nenutíte, jen tu prezentujete tento produkt a v žádném případě Vás nechci urazit nebo nějak osočovat, ale musíte uznat, že to celé působí neuvěřitelně až nemožně
...
Soleil
| 13. 10. 2009 19:31
No...překyselení organismu určitě není nic příjemného, ale taky se to určitě dá řešit jinak než korálovou vodou, která asi není úplně zadarmo Jak mi dokážete, že to není jen placebo?
Mám trpkou zkušenost s dealery (nevím, jak to mám nazvat, promiňte mi, jestli je to špatně). Když jsem byla ještě o hodně mladší (a blbější, zastavila mě na ulici strašně milá paní a ptala se mě na nějaké věci. O týden později mi zavolali, že jsem "vyhrála" pohovor. Tak jsem tak šla, plna očekávání, co mi dají. Nejdřív jsme si pěkně povídaly, pak mi paní sdělila, že je mě škoda a jestli bych nechtěla zhubnout. Nejdřív mi ukázala důkazní materiál v podobě několika fotek žen, které s jejich plánem zhubly a pak zevrubně vysvětlila, co to obnáší. No a nakonec jsem se dozvěděla, že si musím koupit očistný bylinný koktejl za pět tisíc. Když jsem řekla, že ho nechci, a jestli by to nešlo bez toho, s lítostným výrazem ve tváři mě vyprovodila ze dveří. Doma jsem pak ještě dlouho lkala, že jsem si nemohla koupit ten drahý "zázračný" koktejl.
Teprve pak mi došlo, že je to nesmysl. A když tady teď vidím slova jako "korálová voda" nebo dokonce "pyramidální voda" (nezlobte se, jestli to komolím), musím se usmát
Tím nechci nikoho urážet nebo nedejbože napadat (zakladatelku diskuze), jen je mi strašně líto, že jsou tací lidé, kteří - promiň Tatu - nemusí být hloupí, když si to koupí, jsou jen zoufalí a hledají cokoliv, co by jim pomohlo. A znám takové, kteří už za podobné věci utratili neskutečné peníze a těžce se zadlužili, protože nedokázali odolat přesvědčování zkušených dealerů.
Nezpochybňuju účinky korálové ani jiné vody, protože o tom nic nevím, jen musíte chápat, že už jen samotný název tohoto produktu je úsměvný a že když se tu objevily určité námitky, má to důvod a je třeba něco takového čekat Vždyť i samotní dealeři (čehokoliv) mají dost špatnou pověst, a jestli jsou poctiví a jejich úmysly upřímné, nebo si jen mastí kapsu, to běžného člověka nezajímá...prostě...PRYČ A já mám stejné pocity, když slyším "korálová voda".
Já se nebavím, já se rozčiluju
Tatu
| 13. 10. 2009 18:42
Vytiskněte si příspěvek z 12.10. a dejte ho přečíst jakémukoli učiteli přírodopisu. Bude valit oči.
Jestliže někdo propaguje či obhajuje cokoliv a plácá při tom nesmysly, nemůže se divit, že člověk se zdravým rozumem, který dával ve škole pozor a který umí jen trochu využít informační možnosti internetu, pojme podezření, že je to celé nesmysl.
Má úcta
Tatu,
Mira
| 12. 10. 2009 17:16
s korálovou vodou nemám zkušenosti, ale něco na tom bude. Ale s pyramidou trošinku. Nejsem odborník, ale je fakt, že se pod ní voda nekazí. Dala jsem pod ní ve sklenici vodu z rybníka (nečištěnou) a voda se vyčistila, nehnila, nepáchla. Dále si voda uchovává svoji teplotu, atd.
Jen třeba vyjádření lidí, kteří jsou odborníky:


PYRAMIDA & PYRAMIDÁLNÍ BIOENERGIE

Nelze si nepovšimnout jedné záležitosti, která s Velkou pyramidou v Gíze souvisí. V roce 1989 byly zveřejněny výsledky výzkumů uvnitř této pyramidy, které doslova šokovaly odborníky.

Zjistilo se, že každý předmět, uložený do nitra této obří stavby vykazuje neznámé energetické pole, jímž je obklopen a které nemá elektromagnetickou povahu.

Tato energie je orientována přesně severojižním směrem a váže se na magnetické pole Země.

Energie, která se kumuluje uvnitř pyramidy, neproniká ven, odráží se zpět a vykazuje vlastní stabilitu.

Největší kumulace této energie byla zjištěna přesně v místech, kde se nachází „královská hrobka“ (zda ovšem tato „hrobka“ s prázdným sarkofágem skutečně měla sloužit, či sloužila k pohřebním účelům, není jisté).

Odrážená energie uvnitř pyramidy mění povrchovou strukturu kovů a v brtnických látkách dochází ke ztrátě vody, čímž vzniká proces přirozené mumifikace.
kousek článku jsem si dovolila okopírovat ze stránek:
http://www.jdch.cz/stranka/pyramid
Bez komentáře
Dagmar99
| 12. 10. 2009 16:58
Pro upřesnění,diamantová voda,pyramidová voda-neznám,znám pouze účinky korálového kalcia.Když tak vše znáte a vše víte,víte určitě i to že náš organizmus je překyselený a z toho vznikají různé zdravotní potíže.Ph v našem organismu by mělo být v rovnováze.Korálové kalcium je drcený korál Xango,který obsahuje 70 stopových prvků a minerálů,které se dostávají do organismu tak že se sáček drceného korálu vloží do vody a ten učiní vodu zásaditou.pitím této vody se do organizmu dostávají veškeré minerály a stopové prvky v podobě iontů,takže ihned okysličují krev.Ale toto určitě Vy Tatu všechno víte,není třeba vám to vysvětlovat.Nikdo zde Vás nenutí korálové kalcium pít.Já zde nevyvolávám strach to v žádném případě.P.S.už mě nebaví ty Vaše komenty,plné zášti ,negativismu urážek atd.Jděte se bavit na účet něškoho jiného.Děkuji
Zázraky se nekonají
Tatu
| 12. 10. 2009 16:01
To jen chamtivci využívají důvěřivosti lidí a nabubřelou reklamou vyvolávají strach a nutkání koupit si jejich produkt. Ale kde končí důvěřivost a začíná hloupost? Diamantová voda a pyramidální voda je ještě větší nesmysl, který funguje jen placebo efektem.
Snad Vás tento článek zaujme
Dagmar99
| 9. 10. 2009 15:13
Začalo to v roce 1979. Tehdy se vypravil kvůli Guinnessově Knize rekordů anglický žurnalista prof. Hademar Bankhofer (známý televizní odborník pro otázky zdraví a autor knih) na japonský ostrov Okinavu. Tam měl uskutečnit interwiew s nejstarším žijícím člověkem světa. Jednalo se o pana Shigechiyo Izumi, tehdy 115 let starého muže kypícího zdravím. (Mimochodem - tento člověk se nakonec dožil 120 let a 237 dní!)

Žurnalista se podivil jeho vitalitě a skutečnosti, že tento muž ještě do svých 105. narozenin chodíval pravidelně do práce. Navíc zjistil, že prakticky všichni obyvatelé ostrova jsou tělesně nadprůměrně fit, žijí dlouho a trpí sotva na nějaké těžké nemoci.

Přemluvil pana Izumiho, aby se nechal lékařsky vyšetřit. Výsledky byly fantastické. Ale jak mohla být tak stará osoba ještě tak zdravá? Tým výzkumníků navštívil nato ostrov, aby si otázku objasnil. A přitom došli vědci k senzačnímu objevu: VODA JE TU JINÁ než v ostatních částech světa! Ostrov je tvořen korály, dešťová voda tu prosakuje prehistorickou zkamenělou korálovou horu a vymývá z ní přitom minerály a jiné prvky. Tato voda je skutečně svým složením jedinečná… Neobsahuje jen mnoho životně důležitých minerálů, nýbrž velký díl ionizovaného organického kalcia.

Pro zdraví je výhodný, protože je připraven tělesným buňkám ihned posloužit.

V protikladu k obchodně známým druhům, jež jsou vlastně "tělu cizí", a tak jich z 95% tělo nevyužije… Je to proto, že běžné kalcium je příliš v e l k é !

Vědci usoudili, že malé množství korálového prášku vmíchaného do pitné vody utvoří vhodné pH 7,4 v těle jedince a pomůže mu obnovit rovnováhu zvanou acidobazická - mezi kyselostí a zásadou. Špatné stravovací návyky a moderní nápoje nás totiž překyselují. Zhruba až 70% lidí vykazuje špatné acidobazické vnitřní prostředí těla, jež vede posléze k vážným chronickým nemocem. To je s k u t e č n á příčina i těch tzv. "neléčitelných" onemocnění, jejichž pouhé příznaky pak "přebíjíme" pomocí léčiv… Je to národní nemoc číslo jedna, jen to mnozí odpovědní nevidí, nevědí nebo jen poskrovnu pozorují… Mezitím je už dávno věhlasnými studiemi prokázáno, že prostřednictvím pití 1 - 1,5 litru vody s korálovým vápníkem se dociluje senzačních účinků na tělesný pocit rovnováhy a zdraví… Vždyť ionizovanou korálovou vodu pijí dnes již milióny lidí na světě, v předních řadách lékaři a terapeuti…

Pokud trpíte nedostatkem vápníku nebo překyselením organizmu, může vám ve vašem snažení pomoci kalcium z korálů, které použijete do své pitné vody. Není to lék a není chemické. Je čistě přirozeně vytěženo, vyčištěno a pulverizováno. Vedlejší účinky nemá. Může být používáno i vedle léků.

Odborní lékaři ze Švédska a Švýcarska vypovídají shodně o skutečnosti, že se zbytečně zanášíme takovým "odpadem", jaký obsahuje moderní strava, chlórovaná voda, že jíme příliš mnoho kyselinotvorných potravin na úkor zásadotvorných, že nedbáme na dostatečný přísun vitamínů, minerálů, stopových prvků, enzymů ze skutečně hodnotných zdrojů. Také buď vůbec nesportujeme nebo se závodním sportem doslova ubíjíme a překyselujeme! V té souvislosti trpí i naše kůže (na ekzémy, svědění a celulitidu - tedy vazbu toxinů na tukové zásoby), kosti a klouby (osteoporóza, artritis a artrosis), nehty, zuby a vlasy, nervový systém (bolesti nervů, nespavost, citlivost na bolest), hlava (oči, nos, ústa s paradontitis a kazy), žaludek, střevo a ledviny. Při porušené acidobazické rovnováze může být kyselé prostředí příznivě ovlivněno správnou výživou, odpovídající zdravotní péčí a zásaditými minerálními solemi.

Na mikroskopických snímcích krevního obrazu při překyselení mohou lékaři pozorovat řetízkovité shluky červených krvinek, kdežto krátce po vypití tří sklenic vody obsahující ionizovaný korálový vápník se už po 25 minutách zřetelně jednotlivé krvinky oddělily a začaly plnit své úlohy standardně, totiž nosit znovu urychleně kyslík a výživu do buněk.

Je sedm důležitých důvodů, proč by mělo korálové kalcium patřit do našeho výživového režimu:
1. Kalcium z korálů vyrovnává naše tělesné tekutiny a upravuje je v krátkém čase alkalicky.
Dnes má 80% lidí překyselené tělesné tekutiny. To je jednou z hlavních příčin mnohých chronických potíží.
2. Potřebujeme více kalcia, magnézia a stopových prvků, jež jsou obsaženy v potravinách kvůli industrializaci a překyselení půd stále méně.
3. Kalcium z fosilních, zkamenělých korálů je pro člověka 100%ně biologicky vstřebatelné. Minerální kalcium z jiných zdrojů se musí v těle teprve stát využitelné - pro což se "obětuje" až 95% kalcia, jež se takto ztrácí…
4. Korálové kalcium zvyšuje hodnotu pH naší pitné vody a chrání ji před bakteriálním znečištěním.
5. Korálové kalcium působí h n e d . V několika málo minutách je překyselení v žaludku, střevech nebo krvi neutralizováno.
6. Korálové kalcium obsahuje četné minerální soli a stopové prvky. Složení odpovídá přibližně obsahu minerálů naší krve. Matkou lidí je přece oceán!
7. Korálové kalcium je přírodní produkt - a to nejlepší přichází vždy z přírody.

V tomto smyslu je možno vápník z korálů více než doporučit, abyste mohli o svoji acidobazickou rovnováhu trvale pečovat a přinést svému zdraví velký přínos.


Z rakouských zdrojů zpracovala PhDr. Pavla Šáchová
I kdyby
anonym
| 9. 10. 2009 15:08
mě korálová voda zaujala, tak způsob, jak tady byla prezentována by mě odradila. A pak ty reakce, když někdo nesouhlasil se mi už vůbec nelíbily. Jde vám jen o výdělek ne o prezentaci vody. Ale ty Tatu také nenadávej na ty, co by měli zájem. Něco na tom možná je, ale ne za takovou cenu. Diamantová voda se třeba rozšiřuje zadarmo. A pyramidní voda má také účinky.
Tatu,
Mira
| 9. 10. 2009 14:56
vždyť jsem říkala,že by bylo škoda, kdyby jsi kvůli jednomu názoru odešel!!!!!!!!!!!!!! Jen tu s námi hezky zůstaň.
Tatu,
Alka
| 9. 10. 2009 13:42
moc ráda čtu tvé příspěvky, máš správné názory, s kterými se ztotožńuji.

Ještě dodávám, že nejen z fotbalu, ale i z jiných odlastí nám může být na zvracení. Dál to rozvádět nebudu.
Děkuji
Tatu
| 9. 10. 2009 10:12
Jsem potěšen.
Štve mě, mimo jiné, vidění světa podle stupidních šablon, kdy žena patří do kuchyně a k dětem, a zajímají ji jen hadry a šminky a na druhou stranu chlap je ješitné bolestínské stvoření, které se baví u piva o fotbale, trousí lascivní poznámky a není schopné se postarat samo o sebe.
K tomu fotbalu. Nikdy jsem mu moc pozornosti nevěnoval. Přišlo mi divné, že ti hráči berou takové peníze za jednu z nejzbytečnějších věcí na světě a že by bylo pro lidi lepší, kdyby se ty prachy dali na sportování pro všechny. Potom co jsem si přečetl knížku Fotbal na prodej o poměrech v lize za komunistů a po skandálu s uplácením rozhodčích, který se usadil v paměti veřejnosti pod názvem "Ivánku kamaráde" mě přestal definitivně zajímat s jednou výjimkou. Musím registrovat, kdy, kdo a kde se hraje, resp. končí, abych nejel autem v tu dobu okolo stadionů a náhodou se neocitl v řvoucí a agresívní záplavě fanoušků. Mimochodem, nečetli jste záznamy policejních odposlechů na jejichž základě celá aféra vypukla? Spontání slovník Ivana Horníka, toho "Ivánka", byl ta nejhorší žumpa. S takovým povlem by normální člověk neztratil ani slovo. A vidíte, protože měl brýle se zlatou obroučkou, kvádro za sto tisíc, naleštěnou limuzínu a tykal si s fotbalovými hvězdami, bavili se s ním všichni. A protože vrána k vráně sedá, můžeme si udělat obrázek o úrovni personálního obsazení vedení českého fotbalu. To je na zvracení. Howgh!
T
Souboh,
Mira
| 8. 10. 2009 20:12
myslím, že v tomto hlavně ženském časopise, moc mužů není a zatím tu nikomu nepřekáželi. Naopak si myslím, že s nimi ženy i rády diskutovaly. Jejich odpovědi jsou dost trefné, vtipné. Myslím, že tu už mají mezi námi děvčaty, své místo.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
jirinaova
18. 4. 2024 10:40
70239
♥Jarka*Alice♥
18. 4. 2024 08:14
11782
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video