Listový špenát - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

listový špenát

Diskuze

anonym
| 4. 5. 2014 20:35
Máte rádi špenát a rádi by jste se o něm dozvěděli více? Pak si přečtěte článek na http://www.zdravy-svet.cz/…le-dat-si-spenat
Rizoto se špenátem
bete
| 13. 4. 2010 14:47
Ahojky,
chtěla jsem taky vyzkoušet čerstvý špenát a líbí se mi recept na rizoto se špenátem. Jak narazím v obchodě na krásný špenát, jdu do toho.
:)
dasad
lenyska
| 5. 10. 2009 10:35
no,já tento víkend akorád dělala pangasiusa a nevěděla jsem,jak ho udělat.Nakonec jsem ho dala na pánev,přidala k němu zeleninu,trochu kořeníčka a pak smetanu a nebylo to špatné..ale jak ho příště budu dělat,tak ho zkusím s tím špenátem.Věřím,že to může být také velice dobré.
spenat
dasad
| 1. 10. 2009 12:48
ja mam teda s cerstvym spenatem moc rada zapeceneho pangasiuse - na dno zapékací misky rozložíme osoleného pangasiuse, na to dáme listový špenát, osolíme a přidáme rozdrcený česnek a polijeme zakysanou ramou cremefine. Dáme na 1/2 hodiny zapéct do trouby.
Atevi
lenyska
| 11. 9. 2009 07:51
Sice píšu až nyní,ale chtěla jsem jen říct,že jídlo bylo moc dobré. Teda bez toho lilku a cuket.
maso
Atevi
| 27. 8. 2009 19:36
podle chuti.V zimě používám listový špenát od Bonduel(tedy jestli jsem to napsala správně).Je stejně dobrý nechám povolit a postupuji stejným způsobem.Jestli si vzpomenu na další využití lis.špenátu napíšu.
atevi
lenyska
| 27. 8. 2009 11:01
Hmm,to může být dobré..Dnes se na to vrhnu. (teda jestli budu stíhat,no kdyžtak až zítra)...ještě teda zaskočím pro tu Nivu..předpokládám,že je jedno jaké maso,jestli vepřové nebo kuřecí?....dám pak vědět,jak se mi to povedlo.
špenát
Atevi
| 26. 8. 2009 21:02
vždy opláchnu natrhám na menší kousky a spařím horkou vodou .Stačí nechat pár minut.
Můj recept přílohy k masu: Na pánvi orestujeme tenké pláty cibule s tenkými plátky česneku.Když je cibule skoro orestovaná přidáme spařený listový špenát,prohřejeme ,osolíme opepříme .Zalijeme trochou smetany a přidáme rozdrobenou Nivu.Krátce prohřejeme a podáváme jako přílohu k masu.Nebo to můžeme zamíchat do těstovin.Když k tomu opečeme lilek a cuketu nemá to chybu.
listový špenát
lenyska
| 25. 8. 2009 09:32
Dobrý den,koupila jsem si v obchodě pravý listový špenát..moc mi totiž v restauraci chutnají těstoviny s kuřecím masem a se špenátem...ale jaksi nevím,jak se listy upravují.Jestli se musí před vložením do omáčky spařit nebo se jen tak dají do omáčky..můžete mi někdo poradit?
Popřípadě napsat nějaký recept,kam se špenát ještě může dát?Děkuji předem

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Elsa
19. 4. 2024 16:29
70259
♥Jarka*Alice♥
19. 4. 2024 12:19
11797
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video