Erotogenní zóny - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Erotogenní zóny

Diskuze

anonym
| 25. 12. 2013 17:38
Slyšel jsem, že XtraSize skutečně funguje a také jsem si přečetl všechny ty úspěšné příběhy ostatních mužů, no, pořád jsem se obával toho, že když si to objednám, někdo se dozví, že mám malý *** a to by bylo pro mě skutečně trapné. Ale když zásilka dorazila, byl jsem mile překvapen, protože to byla obyčejná, hnědá krabička a nikdo neměl šanci zjistit, co je uvnitř. Přesně, jako slíbili. http://***lepe.cz/xtrasize/
Martinmaja
lolka
| 9. 9. 2009 23:51
Nemyslím si, že je na můj přispěvek pozdě a věřím, že bude vhod. Jsem právě ten citlivý typ jako tvoje slečna a dalo by se říct, že i v podobném věku. Když jsme se z počátku vztahu s přítelem milovali, vzrušilo mě nejvíc líbání na rty, nejsem krční ani uční typ . Ale pak to nějak nabralo rutinu a vše bylo tak nějak stejné a já věděla, že už už bych tam dole měla mít mokro a pořád nic a on nedočkavě zkoušel, kdy to bude a většinou to skončilo nezdarem právě z toho očekávání. Přesně jako tvá slečna, musela jsem na něj jít sama od sebe a chtěla jsem vidět jeho reakci, že se mu to líbí a to mě vzrušovalo opravdu výrazněji více. A teď to nejdůležitejší. Jakmile ale přítel začal tušit, že to na mě přišlo a začla jsem být aktivní, tak mi to dokonale pokazil tím, že se mi hned vrhl na hruď a klín a to jsem nechtěla, chtěla jsem ho vzrušit a sebe právě pro ten pocit jeho vzrušení. Tak jestli to má tvá slečna podobně, tak to zkus brát jako radu, jinak je to můj pocit. A u mě je to hodně o sebedůvěře, prakticky žádnou nemám a to taky o pohledy na ulici nouzi nemám, jde spíše o vztah mezi mnou a přítelem. Pokud budeš věřit tomu, že si věří právě proto, že je krásná, můžeš třeba i zjistit, že si krásná vůbec nepřipadá a potřebuje to právě od tebe slyšet nejvíc. Hodně štěstí.
jen tak...
petrkulhanek
| 6. 9. 2009 00:16
No jo,ženy jsou úplně jiné než muži,jinak myslí,jinak přistupují k ***u,mají jiné hodnoty....,třeba je prostě unavená po těžkém dni....,mě se zdá,že chlap i když je unevenej,a myslí,že je vyřízenej,tak vzrušit se klidně může i malým impulsem,a pak už únavu nevnímá a je zcela ovládán svými pudy ,...naopak žena když je unavená,musí se pro její vrušení udělat mnohem víc,pokud se někdy vůbec něco udělat dá.....
Ale lidí je tolik,že stejně to nemá nikdo stejné
HA?
kalkulka
| 5. 7. 2008 17:59
Ještě mě napadlo toto. Asi je to blbost, ale nezměnila třeba antikoncepci, pokud ji bere? Já brala jeden druh, ale musela jsem ho změnit. Teď beru další, jsem spokojena, ale ztratila jsem dole veškerou vlhkost. Sice mě mazlení vzrušuje moc, ale nezvlhnu i když bych moc chtěla, jen vyjímečně. Možná je to případ i tvé slečny. Já se proto chystám HA zase změnit. S tou první jsem problémy žádné neměla.
Martinmaja
Lulu89
| 4. 7. 2008 14:59
tak to je dobře, že se to vyřešilo.
Erotogenní zóny
Martinmaja
| 4. 7. 2008 08:27
Tak včera jsme to zkusili úplně naopak. Nezačal jsem já, ale ona a s mým stoupajícím vzrušením začalo vzrušení i u ní a konečně jsme se dostali k milování. Z toho vyplývá, že to budu muset nechat na ní, aby vždycky začala ona a potom by neměl být problém. Díky všem, kteří se podíleli svými postřehy na řešení tohoto problému.
Zkus to jinak
Tatu
| 3. 7. 2008 14:32
Asi jí k tomu budeš muset i povídat. No co. Nějaký nový podněty se musí hledat. Nebo vzdej hlazení, třeba na něj vůbec není a jen se líbejte, ruku do klína a okolí, pak cunilingtus, pořádně nasát pysky, každý zvlášť a střídat je,podtlakem do nich nahnat krev, a pak uvidíš. Hlavně na tobě nesmí být vidět, jak jseš nedočkavý na to, až narazíš na to správné místečko. Když člověk hledá jak ženista miny, nedělá to dobrou atmosféru. Nebo zjisti, zda-li je lechtivá a zlechtej jí, až bude učurávat, pak uvidíš. Další věc by mohla být ta, že něžnosti se jí líbí, protože se to tak nějak čeká, ale nerajcujou jí. Třeba vyrostla pro něco jiného. Přetoč jí na břicho a seřež jí zadek. Nejdřív jen začneš v žertu, že jí jakoby trestáš za nejaký hříšek, a na druhou půlku, aby jí to nebylo líto, a ještě jednou, pak se zeptáš jestli chce přidat, třeba řekne že ano, a přitlačíš. Klekne si aby jí měla pěkně vyklenutou. Levačkou jí občas pošimráš okolo dírky, ale jen okolo, pravačkou na pyscích, a zjistíš že vlhne, třeba jí seřežeš,že jí bude ***ka svítit jak semafor na přejezdu a ona bude vrnět blahem, kdo ví. No a pak uvidíte. Tak to je tak všechno, co mě v tuhle chvíli napadá k tématu. Hezkej den.
Martinmaja
Lulu89
| 3. 7. 2008 14:21
hm..tak to je zvláštní...možná má opravdu nějaký psychický blok z minulosti..
Erotogenní zóny
Martinmaja
| 3. 7. 2008 08:18
Samozřejmě mi záleží na tom, aby se jí to líbilo a nedělám to jen kvůli tomu, aby zvlhla. Včera jsme se o tom znovu bavili a řekl jsem jí, ať se zkusí hladit a ukážemi, co ji nejvíc vzrušuje a na to mi odpověděla, že by nejdřív musela zjistit co ji nejvíc vzrušuje. Potom mi řekla, že se jí líbí, když ji hladím, ale sama přiznává, že ani po hodině hlazení není připravená na milování.
Martinmaja
Lulu89
| 2. 7. 2008 19:17
Ještě jsem chtěla říct, že je třeba plně vnímat její impulzy..neexistují věci, které dělají dobře všem holkám, každá jsme přece jiná a strašně záleží na okamžiku..určitě na to neexistuje žádná příručka..prostě se musíte naladit na stejnou vlnu, pak to půjde..
Martinmaja
Lulu89
| 2. 7. 2008 18:51
Určitě to bude psychikou.. Taky jsem s tím měla problém...Už předem jsem se bála, že to zase nepůjde..a taky to pak nešlo..přítel byl taky docela nervózní..dokud to neopadlo, tak jsem byla celá strnulá a nedokázala jsem se vzrušit..

Chce to tu správnou atmosféru, důvěru, komunikaci...
Líbej jí s láskou a vášní..ne s myšlenkou, aby zvlhla..třeba to nějak podvědomě vycítí, bojí se, že se to nepodaří..
Musí na to zapomenout, vnímat jen ty doteky..

Mně osobně vzrušuje vášnivé líbání, při kterém mě přítel něžňoučce a jemně hladí na tváři, hlavě a krku..
Pak dlouhé dráždění prsů a taky ty mužnější doteky ve kterých je touha..ale je to hodně individuální a záleží samozřejmě na náladě..
nápad
Sajrajt
| 2. 7. 2008 10:14
No, přinejhorším přijedu a slečinku ti trochu nažhavím. Buhahaha
Erotogenní zóny
Martinmaja
| 2. 7. 2008 08:10
To jsem zkoušel taky, ale ona je hrozně konzervativní a věci, které dělají dobře jiným holkám nebo i ženám, tak ty na ni nepůsobí. V kráse to taky nebude, protože ona je strašně fotogenická a chlapy se za ní otáčí a já snad na tom nejsem taky nejhůř. Zeptám se jí dnes, jestli o mě vůbec ještě stojí a zda ji přitahuji, možná v tom bude taky problém.
Ja jen,
nadicek1
| 2. 7. 2008 08:07
ze proste nektere mlade kocky maji problem se uvolnit. Ale vetsinou to neni chyba v partnerovi, ale je to v hlave. No 25 to uz by mohla vedet, co a jak na ni pusobi. Treba si mysli, ze neni dost hezka, fakt nevim. Nebo je v tom opravdu ten predchozi vztah a pocit z neho. A nezeptal ses ji, jestli by ti nechtela ukazat, jak to ma rada? Ze by ses jen dival...a ona by delala, ze tam nejsi a zbytek si muzes domyslet
Erotogenní zóny
Martinmaja
| 2. 7. 2008 08:00
Je jí 25.
Snaha tu je
nadicek1
| 2. 7. 2008 07:56
A muzu se zeptat kolik ji je?
Erotogenní zóny
Martinmaja
| 2. 7. 2008 07:51
Včera jsem zkusil hlazení a laskání celého těla, nevynechal jsem jedinné místo, na některých místech jsem i přitlačil a doufal, že dojde k jejímu vzrušení a zvlhčení, ale po více než hodině mého snažení jsem zjistil, že vlhká není a tak z toho nebylo zase nic. Říkala, že to bylo příjemný, ale to bylo tak všechno. Dochází mi nápady. S tím vrhnutím se na ni jsem to vyzkoušel včera odpoledne, když jsme byli sami, ale to nechtěla, že si to mám nechat na večer. Tak nevím, dělám něco špatně?
:)
nadicek1
| 2. 7. 2008 07:50
Tak nějak tu náladu jsem k tomu samozřejmě předpokládala A pak podle reakce přitelkyně uvidíš co a jak
hmno
Sajrajt
| 1. 7. 2008 22:30
Hele Nadíčku, aby to pak nepřehnal. Uplně to vidím. Holka otevře dveře, tady Mája po ní skočí, slečna povolí v kolenou a borec jí zboří v obýváku na gauč jak domeček z karet. Aby se vůbec stihli vypakovat z pokoje rodiče.

Ne teď nechci aby to znělo tak, že tvůj názor chci potopit. Jen jsem si to tak představil. Podle mě na nějakou žhavější akci musí být nálada, respektive oba by měli být trochu nadržení. A nebo minimálně ve vzduchu cítit náboj, atmosféra. Kdyby se tu teďka u kompu na mě přítelkyně začala vrhat, ať z ní servu šaty a prásknu s ní o zem, asi bych z toho byl trochu paf. No ale dalo by se. Určitě to můžeš zkusit. Jde o to, aby se tomu poddala. A už mlčim, ať se tu vyjádří ženský.
jako holka
nadicek1
| 1. 7. 2008 20:57
vis, treba ji hladis mozna moc nezne a ona by radsi takove ty chlapske muznejsi doteky...zkus treba zmenit strategii, vrhni se na ni , bud trosku "zly",,,drsnejsi, proste si ji vem...treba do vasen zazehne tot dle mych zkusenosti...miluju neznosti, ale tohle ma proste svoje grady a za pokus to stoji
.
Sajrajt
| 1. 7. 2008 20:02
A jak má vypadat to "něco"? Nerozsvítí se jí v očích zelená. Ty se s ní hodinu mazlíš a ona ti pak řekne, že ji to nudí a že se chce dívat na televizi? Nebo jak to celé probíhá?
Erotogenní zóny
Martinmaja
| 1. 7. 2008 19:52
Včera jsem se skoro hodinu snažil ji hladit, vnitřní strana stehen, podbřišek, třísla, okolo genitálií, ale bohužel vzrušení stále nepřicházelo. Rád bych, aby mi řekla, co ji vzrušuje, ale vždycky mi řekne to samé, hlazení. Mohlo by se taky stát, že bych ji mohl hladit celou noc a ono nic. Udělal bych pro její dobrý pocit při milování vše, ale už nevím, jak dál.
:D
Sajrajt
| 1. 7. 2008 15:37
Jo chlape, prostě ji nevrušuješ

Hele nejsem ženská, ale viděl bych to asi takhle. Přítelkyně je asi mladá, třeba se bojí, no prostě se ji snaž uvolnit. Líbání, mazlení, hlazení, to všechno působí na její psychiku a uvolňuje jí to. Čistí mysl, může mít pocit jak když se vznáší. Až ji něčím trochu naštveš a ona tě bude chtít zlechtat, sáhni ji na prsa, na záda a dej jí pusu a pak už tě prostě nepřepere. Vytratí se z ní síla.
Hlazením se uvolní, zapomene na svět okolo. Tvoji slečnu vůbec nevrušuje líbání? Na rty, jazyk, na krk, na prsa.. Nejde poradit ti nějaký kouzelný knoflík, který zmačkneš a přítelkyně zvlhne. V těch zónách skoro žádný rozdíl není, jen v prožívání. Takže záda, stehna, krk, chodidla, prsa, uši, rty, ve vlasech.. Zkus si jezdit po těle a uvidíš, že třeba záda jsou dost citlivá. Je to trochu elektrizující. Ten rozdíl je v tom, že chlap tohle nepotřebuje, vystačí si s drážděním ***u.
No prostě když je uvolněná a naladěná, může se přejít k těm ostatním věcem. Jestli se nevzruší, tak podle mě má problémy s tím uvolněním. Bojí se? Existuje 4%tní možnost, že je lesbička a ty ji prostě nesepneš.. Možná má nějaký psychický problém, který jí nedovolí se tam dostat. Neruší vás nic? Třeba ti potřebuje víc důvěřovat, plně se svěřit do tvých rukou. Třeba by měla být víc zamilovaná. Těžko posoudit, nemám na to dost informací. Můžeš si možná pomoci trochou alkoholu, příjemným prostředím.. A nebo z ní prostě zkus vymlátit, co má za problém
O těch bodech jsem ani neslyšel, docela by mě to zajímalo. Buhehehe
Erotogenní zóny
Martinmaja
| 1. 7. 2008 11:29
Je pravda, že když jsme o tom spolu mluvili, řekla mi, že má špatnou zkušenost z dřívějška, kdy při mazlení se jí to s bývalým přítelem nelíbilo a od té doby má tyto problémy. Samozřejmě trpělivý budu s tím nemám problém, protože ji mám hodně moc rád. Jak přesně mám tedy postupovat tou zmíněnou technikou, protože o tomto slyším poprvé. Díky za odpověď.
erotogenní zóny
JitkaSt
| 1. 7. 2008 11:14
Ahoj, příčina pravděpodobně vůbec není v tobě a v technice. Tvoje přítelkyně neějakým způsobem potlačila ***uální touhu. takže je to o tom použít nějaké postupy, které odhalí, proč se to stalo. Uplně nejjednodušší je postup, kdy se poklepává na meridiánové body (jde o přesnou recepturu a)na vlastní potlačení ***uální touhy, b)na emocionální příčinu) a tím se valstně mozku posílá signál, co má dělat. Jediné, co asi ty můžeš udělat je ,abyx byla tolerantní a trpělivý.
Erotogenní zóny
Martinmaja
| 1. 7. 2008 09:51
Máme s přítelkyní takový problém. Vždycky, když se chceme milovat a já se pokouším jí nějakým způsobem vzrušit, hlazení po celém těle, tak má obrovský problém s tím, aby se vzrušila. Ptal jsem se jí co jí nejvíc vzruší a na to mi řekla, že hlazení, ale po několika měsíčních zkušenostech vím, že hlazení není to pravé. Když se jí zeptám jestli je něco co ji vzrušuje, tak řekne, že nic jiného než hlazení. Mohl by mi někdo poradit, jakým způsobem ji vzrušit, abychom se mohli milovat? Zkoušel jsem vše co jsem našel na internetu, ale bohužel nefunguje nic. Díky všem za rady.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Peggi
17. 4. 2024 22:03
70238
2112Hana
17. 4. 2024 18:51
11781
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video