Ve škole bez přezůvek - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Ve škole bez přezůvek

Diskuze

Už je to vpohodě
Kamilka
| 27. 9. 2010 22:19
Dlouho jsem tady nebyla, tak napíšu co je nového. Na mém chození bez bot ve škole se nic nezměnilo, chodím v ponožkách a je mně to příjemný. Teď učitelé a učitelky nic nenamítají, takže je to vpohodě. Zvykla jsem si na to a beru to jako normální, neumím si představit že bych měla přijít do třídy v pantoflích. Až vyjdu ze školy, bude mi to chybět.
anonym
| 30. 11. 2013 20:17
TO Kamilka: tak chod i mimo skolu bosky.JE nato skupina na facebooku naboso a bosky - barefoot
..
Sajrajt
| 24. 10. 2009 10:49
Taky jsem příznivce giganticky monstrózních bot, kterejma jde rozkopat betonovej sloupek.
bez přezůvek
zonan
| 24. 10. 2009 10:01
Tak tu úžasnou volnost pohybu bez přezůvek naprosto chápu. Užívám si ji, jak jen můžu. I v práci shazuji boty a pak je urychleně hledám pod stolem , když potřebuji vyjít na chodbu (na WC bych si bez bot asi netroufla), nebo když někdo přijde. Jenže mám v kanclu koberec, takže teplíčko. Na školní léta mám už vzpomínky velmi mlhavé, ale myslím, že jsem v zimě nosila kožešinové bačkůrky bez podrážky (podrážky mě fakt ničily) a taky jsem hodně obdivovala gymnastické cvičky. Já je nikdy neměla . No, ve školním řádu je možná zapsaná povinnost nosit přezůvky, ale nikdo nespecifikoval, jak by měly vypadat. Takže můžeš mít vyčleněné ponožky, které budeš nazývat přezůvkami a v případě narážek ony "přezůvky" trpělivě ukazovat. Podtrhuji slovo trpělivě. Jednou to i třídní přejde a budeš mít klid, nejpozději po matuře .
Opak
XYZ
| 24. 10. 2009 06:08
Docela funny debata - ponožky, neponožky, bosky nebosky... Tak si taky něco přisadíme.


Špinavé ponožky - nejvíc zasrané ponožky mám zásadně z bot od Vietnamců, které když se vám zpotí nohy tak pouští barvu.


V ponožkách po škole - v zimě je to určitě výhodne, vytírat tím sníh v šatnách, pokud ti neprosáknou už boty. Ale jestli jsi podobně jako já na soukromé škole, kde je v dost třídách koberce a teplota nesmí klesnou pod 20 stupňů ani v zimě kvůli drahým PC tak proč ne.


Jinak já osobně jsem pravý opak. Nepřezouvám se - převážně proto, že nosím 20-ti dírkové glády a nebaví mě to rozvazovat a zavazovat. Vždy když dorazím do školy, boty řádně otřu připraveným hadrem abych neroznášela špínu.


A na blbé kecy odpovídám, že se nezouvám ani doma, kde si to sama uklízím tak ať mi trhnou nohou. Což je pravda, doma většinou sundávám boty jen na spaní a nebo v létě aby se mi nepařily nohy.
Nedělej si srandu
Miky
| 19. 9. 2007 10:19
Já tě chápu, ale měla bys prostě myslet na svoje zdraví. Nastydnout od nohou není sranda.
A jinak mi to teda toto téma přijde jako že si z nás tady děláš srandu. Nejprve jsem odpověděla, ale přišlo mi divné, jak se v tom dál šťouráš. Mám pocit, že nemáš co dělat a vymýšlíš blbiny. Kor po tom, co napsala Nux. Tímto končím a nebudu dál podporovat tuto diskuzi pro tvoje pobavení.
Přezůvky
Kamilka
| 18. 9. 2007 21:39
Ano, již před tím jsem napsala i do jiné diskuze (nebudu jmenovat abych nedělala reklamu) ale odpovědi jen samé negativní, snad i trochu urážlivé, a asi si ze mně někdo dělal i srandu. Tak jsem pak napsala ještě sem, jestli mně alespoň někdo v mé zálibě pochopí a podpoří. A minimálně od dvou příspěvků to tak bylo, což mně trochu dodalo odvahu a posílilo sebevědomí. Proč provokace? To nevím k čemu by mně bylo.
Kamilko
anonym
| 18. 9. 2007 20:58
viděla jsem Tvé téma i na jiném webu, nevím celkem, co tímsleduješ. Provokaci, nebo Ti o to fakt tolik jde?
Přezůvky
Kamilka
| 18. 9. 2007 20:30
Dá se pochopit, že ti to Miky připadá jako blbost, stejně tak jako mně může připadat jako blbost něco neobvyklého co dělá někdo druhý přesto že pro něho je to normální. Docela mně potěšily příspěvky od Este a od Lindule a vlastně i od Angelwoman a dalších že mně trochu chápou. Myslím si, že když člověk dělá něco co je pro něho příjemné a nikomu a ničemu tím neškodí a neubližuje, tak proč ne? Co třeba nudisté? Pro někoho to můžou být nemravní úchylové, ale oni si připadají, že co dělají je správné. A je to správné když tím nikomu neškodí. Co je na tom že někdo rád chodí bosky? Je pravda že kdyby mně ve škole třídní učitelka nařídila nosit přezůvky tak se přizpůsobím ale dokud má jen připomínky tak budu bosky (v ponožkách) chodit ve škole dál. Ale jsem ráda za všechny vaše příspěvky, i případné negativní. Díky.
nesmysl
Miky
| 18. 9. 2007 16:54
Mně tohle přijde jako hrozná blbost, promiň.
Bez přezůvek
Kamilka
| 18. 9. 2007 07:06
Je jasný že k maturitě nepůjdu bosa, to budu mít normálně boty které se budou hodit k tomu co budu mít na sobě. To je jiná situace než běžný den ve škole. Teď většinou nosím kalhoty a ponožky, někdy sukni a silonky, to je sice pocit jako bych byla bosa úplně, ale přez silonky mám víc špinavé i nohy a kromě toho za jeden den ve škole jsou silonky roztrhaný. Ale ponožky se k sukni nehodí a abych byla bosa úplně, to jsem byla když byly horka, ale teď už by to bylo studený. Takže spíše zůstanu u těch kalhot a ponožek. Jestli budu mít někdy práci kde bude záležet na vzhledu tak se samozřejmě přizpůsobím a třeba si to vynahradím že budu chodit bosa z práce (v létě).
:-)
angelwoman
| 16. 9. 2007 21:57
No, tak když to máš takhle ráda... Ale mě by mamka - být ještě na střední - asi za ty ponožky přizabila U nás na střední taky chodili někteří studenti a hlavně učitelé v botech, takže by mi to v ponožkách přišlo dost fuj a asi bych se i za ně trochu styděla mít je pořád tak špinavé a ušmudlané...a také to asi záleží co si oblékáš-třeba k sukni, slušnému oblečení, atd. by to vyznělo trochu směšně...Já jsem třeba v prváku, druháku nosila takové ty šílené ponožky-chlupaté, pruhované, podkolénka, atd.-ale měla jsem je moc ráda na to, abych si je zničila běháním bez přezůvek Ale být tebou postupně si na určitá pravidla zvykám, protože nevím, co budeš dělat, až budeš muset třeba v práci (např. banka, zahraniční firmy) chodit celý den v uzavřených botech, v létě v silonkách, atd.-prostě dodržovat určitý dress code dané firmy. Tam asi nebudeš moct rebelovat
Ale jinak choď jak chceš, ale k matuře si radši vezmi pořádné boty Papa
Bez přezůvek
Kamilka
| 15. 9. 2007 20:52
Tak já na některé odpovědi odpovím a ještě něco doplním. Co se týká uklouznutí tak myslím že je stejná šance že se na schodech přerazím bosa jako v pantoflích, to bych musela mít normální boty nebo bačkory. Podlaha u nás ve škole studená ani moc není, to je v pohodě. Před prázdninama v červnu když byly horka tak jsem byla párkrát ve škole úplně bosa a taky to šlo. Mamce to nevadí ale musím si sama prát ponožky, jsou každý den dost špinavý že ani moc vyprat nejdou ale to ani nevadí, stejně je mám zvlášť ty co mám na chození ve škole. Doma jsem bosa a když někam jdu ven tak si vezmu čistý. Mamka nadává jenom když si někdy vezmu k sukni silonky protože na těch jsou hned díry, tak teď nosím džíny a normální ponožky, to ji nevadí. Ale některý holky utrácí peníze za cigarety a to myslím že je horší a za víc peněz než za ponožky. Ale ponožky mi kupuje mamka. Můžete ještě napsat co si o tom myslíte, díky.
přezůvky
deysi
| 15. 9. 2007 18:40
Také si myslím, že ty přezůvky jsou ve škole asi lepší. Podlahy v takových místnostech bývají hodně studené, takže se můžeš lehce nachladit. Ve škole se také více lidí nepřezouvá, mají stejné boty na ven a pak v nich jdou do školy. Buď to bývají žáci - sem tam nějaký se určitě najde - tak jako ty v ponožkách, tak i někdo, kdo se nepřezuje. A většinou vyučující se nepřezouvají, aspoň u nás na střední to nedělali.
A pokud chodíš v ponožkách tam, kde se někdo ukáže v botech - tak je to dost nechutné. Možná je to zdravé pro nohy (ale vzhledem k velkému riziku nachlazení si nemyslím). Asi bych přistoupila k přezůvkám - můžeš třeba mít nějaké silnéjší ponožky na přezutí, nebo ponožky s takovoou jakoby podrážkou nebo ty protiskluzové. Určitě bych je často vyměňovala.
:-)
angelwoman
| 15. 9. 2007 15:34
Tak to je docela sranda trajdat po chodbách školy v ponožkách No, proti gustu žádný dišputát, ale až si ty ponožky budeš holka sama kupovat a prát možná tě to přejde a ještě ráda se vrátíš k přezůvkám
Přezůvky
Miky
| 14. 9. 2007 20:48
Ahoj. Ve škole je školní řád a podle toho se holt musíme řídit. Myslím, že je tam napsáno, že žák má nosit přezůvky, takže by ti to klidně nařídit mohli. Podle mne je to i lepší. Nejde " jenom " o špínu a uklouznutí, ale i o nastydnutí. Ve školách jsou většinou studené podlahy. Měj se pěkně.
přezůvky
Lindule
| 14. 9. 2007 15:53
Já myslím, že do toho učitelům nic není. Ve školách jsme se vždy přezouvali kvůli tomu, abychom nedělali zbytečný nepořádek. A ten ty v ponožkách neuděláš. Možná bych jen zauvažovala o těch s protiskluzovou šlapkou jako mají menší děti - kvůli bezpečnosti. A kdybych měla bílé, tak bych si brala sebou na převlečení nějaké náhradní tmavé.
bez přezůvek
Este
| 14. 9. 2007 15:16
já jsem jedině pro!! my v práci chodili v létě bosí. jen jsem čekala, kdy si na nás bude někdo stěžovat (pracuju totiž na úřadě).
nedej se odradit. sama víš, co je pro tvoje nožky nejlepší.
Ve škole bez přezůvek
Kamilka
| 13. 9. 2007 22:39
Ahoj. Mám takovou libůstku, ráda chodím bosa a začla jsm s tím i ve škole kde nenosím přezůvky a chodím v ponožkách. Učitelky mají občas připomínky jakto že nemám přezůvky, jak ty ponožky budou vypadat a podobně. Je pravda že někdy mám ponožky docela špinavý, zvlášť když mám bílý, ale není to moje věc? Může mi někdo nařídit nosit ve škole přezůvky a zakázat chodit v ponožkách? Třídní učitelka mi to vysloveně nezakázala ale má pořád kecy. Když mi někdo napíšete váš názor, budu ráda, díky.
anonym
| 15. 11. 2013 17:54
**TO **Kamilka:
ahoj rad chodim naboso uplně bez ponožek mam to hrozně rád

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 4. 2024 12:44
11773
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video