černé tečky - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

černé tečky

Diskuze

anonym
| 27. 8. 2018 14:54
Ahoj ma nekdo vyzkousenou tu cernou masku proti cernym teckam? opravdu to funguje? diky
černé tečky
Tija
| 27. 7. 2009 18:53
Zkus takový ty náplasti na nos a bradu o nivei, stojí to asi 150 korun a fakt to pomáhá
....
daja87
| 26. 7. 2009 22:43
Ahoj po tehle kosmetice se mi akorad zacali delat pupinky takze tuhle kosmetiku nedoporucuju.Dalo mi praci nez sem se jich uplne zbavila takze ne a ne
loreal
Kloa
| 6. 6. 2007 11:36
Já jsem reagovala na ten příspěvek přede mnou, psala o loreal, tak jsem reagovala, protože s ním mám fakt dobrou zkušenost, tu nejlepší
Já už moc nečistím těmi odličovači atd., ty mě právě vysušují a vždycky mě po nich svědila pleť a tak divně to pálilo, po poslední zkušenosti, kdy jsem musela vyhledat pomoc lékaře proti alergii, se omyju raději jen vodou.
No jestli je loreal drahý, mi to tak drahé nepřipadá, v těch velkých obchodech jsem ho viděla sice za 180 Kč, ale u nás ve městě když je akce, tak se podaří ho sehnat za 140 Kč nebo jako naposled za 119 Kč, tak jsem si koupila hned dva. Jinak chodím do DM, sbírám bodíky a pak můžu ty krémy koupit se slevou.
Kupuju ten pure zone deep control. On je právě na ty póry a na nose je mám dost rozšiřené, často se mi tam dělaly nějaké pupínky a co chvíli jsem vypadala jako čarodějnice s čímsi na nose, od té doby co ho používám, tak mám klid
loreal
Raffaelo
| 6. 6. 2007 08:09
ahojky Kloo, no já ale nechci jenom krém, chtěla bych spíš čistící řadu a není ten Loreal nějak drahej??
oriflame
joylee
| 5. 6. 2007 15:58
No tak jak to tady čtu, asi fakt bude něco tam, že je nehygienický šahat do těch krémů, nečistoty tam pořád zůstavaj. Jinak si pravidelně pleť čistím pleťovou vodou a snažím se chodit na vyčištění ke kosmetičce, ale občas není čas, tak to není moc pravidelný, ale je fakt že je to nejlepší způsob zbavit se černých teček, pak je ta pleť dokonalá. Teď používám řadu od oriflame na smíšenou až mastnou pleť, myslím, že je docela ok;)
loreal
Kloa
| 5. 6. 2007 14:28
Tak s loreal pure zone mám skvělé zkušenosti Už jsem to kdesi na nějakou diskuzi psala. Problém pupínků i černých teček je v tom, že máte rozšiřené póry a tak se vám tam dostávají nečistoty. To že by vysušoval se mi nezdá, užívám ho už od doby kdy se začal vyrábět, den co den a jiný krém zatím nechci. Jsem ráda, že jsem tak našla konečně něco co mi sedí, protože jsem už na sebe patlala tolik krémů a žádný nebyl ten pravý a pak jsem někde četla, že je nejlepší vsadit na jeden krém než krémy často měnit, že se to na kvalitě pleti pozná. Před ním jsem měla niveu young (taky nebyl špatný, ale pupínek se nějaký občas objevil) a garnier s hroznovým vínem (ale ten se špatně vsakoval). Velkou výhodou loreal pure zone je taky jeho balení, je s aplikátorem, tedy pumpičkou, což je hygieničtější, když patláte prstem do krémů, můžete tam zanést nějaké nečistoty, toto loreal eliminuje. Potvrdila mi to i kosmetička, krémy v běžném kelímku by se měly nabírat "špachtličkou". U drahých značkových krémů je špachtlička součástí krému.
Loreal
anonym
| 5. 6. 2007 08:15
Zdravim, me moc pomohl Loreal PURE ZONE, ale ma to jeden negativní vliv trochu vysušuje, tak se pak musim namazat lehkým krémem na bázi vody.Pa pa paa
Garnier Pure
Raffaelo
| 4. 6. 2007 07:56
ahááááá Ty máš teda tu řadu Pure, já myslela tu obyč. jak mají zelenou nebo růžovou pletovou vodu, ale ta řada Pure bude asi dobrá taky... tak hodně štěstíčka u kosmetičky..
Garnier
anonym
| 3. 6. 2007 22:53
Tak teda konkrétně: Čistící ozdravující gel Ganier Pure, Čisticí adstrigenní tonikum Garnier Pure, Garnier Výživa a komfort-noční krém a včera jsem ještě vyzkoušela samohřejivou masku v sáčku za 39,- s výtažkem z okurky, taktéž od Garnier...Má prý ozdravovat a uvolňovat póry...měla jsem ji zatím jednou,ale po nanesení a smytí to bylo celkem fajn..Jestli to zabere se uvidí potom..Já mám teda ten jeden sáček na 4 použití, protože se mi zdá, že je tam toho dost:)Jinak pozítří jdu už na čištění pleti, tak se těším,až se zbavím nejméně poloviny černých teček
Garnier
Raffaelo
| 3. 6. 2007 19:20
Ahojky Terko, a mohla bych se Tě zeptat jaké konkrétně ty přípravky od Garnieru používáš? Já jsem ted zase vyměnila ten Clean&Clear za Niveu a neměla jsem tolik tu plet vysušenou, tak na tom asi něco bude... ted zase budu používat Niveu a pak nakoupím Garnier.. Ty černé tečky by mi také mohli zmizet .. přes léto mi přijde že to je lepší..
Voda
anonym
| 2. 6. 2007 15:01
Ahojky,řekla bych že vody, které v sobě mají hodně alkoholu,tak víc štípou a hlavně o dost víc vysušují pleť. já je používala dlouho a pak jsem byla u vizážistky a ta se zděsila,jak mám pleť vysušenou a že když si ji budu tak vysušovat,že se mi to bude ještě víc zanicovat a tak:(...Tak jsem si koupila Garnier čistící gel, tím vždycky psláchnu i makeup a pak to dočistím pleťovou vodou od Garnier....a na noc mám výživný krém Garnie s medem a na den hydratační krém Eucerin,pod makeup...a musím říct,že super...pleť není tak napjatá a vyrážky už taky moc nemám...a co se týče těch černých teček,dřív jsem jich měla hodně,ale asi po 3 týdnech denního používání Garnier pleťové vody mi jich nejmín třenina zmizela...Za 3 dny se chystám ke kosmetičce,at mi ten zbytek nějak vyčistí a pak budu pokračovat a asi si koupím i tu masku s pomerančem:))Terka
plysacek
Raffaelo
| 2. 6. 2007 11:52
ahojky, tak já mám doma ten taky čistící pletovou vodu od clean&clear a vyrážka se mi ted po tom nedělá ale mám celkem citlivou a suchou plet.. a tu vodu mám tu modrou, je pro takový typ pleti, předtím jsem si koupila od Nivei tu pletovou vodu z řady Young, ale když jsem si s ní čistila plet, tak to ani neštípalo nic.. =o/ a když si čistím plet tím clean&clear tak to malinko štípe, ale n všude, jen když tam mám pupínek. A ted mám od Garnier odličovač očí, protože jsem dlouho žádný nemohla sehnat, na každý se mi udělala alergická reakce, ale koukala jsem i na ty jejich pletový vody a nááádherně voní... a nejsou vůbec drahé. Koukala jsem tak kolem 70-80 korun. Tak až doberu tu od Clean&clear tak asi koupím tu od Garnier..
masky
plysacek
| 2. 6. 2007 10:32
V saccich. A jsou tam dve. A stoji to kolem 40 kc.
masky
anonym
| 1. 6. 2007 23:52
A prodávají je v celé tubě a nebo jen v těch sáčcích?
Takže na čištění s výtažkem z pomeranče?
garnier
plysacek
| 1. 6. 2007 16:20
Jo a este jedna rada. Garnier maji dobre masky. Hlavne vytazky z pomerance. Vycisti vam to plet, sice ne do hloubky, ale bedary a cerne tecky na chvilku zmizi
cerne tecky
plysacek
| 1. 6. 2007 16:18
nevim jakou mate plet, ale ja citlivou. Takze jestli mate taky, tak vam radim nepouzivejte clean&clear. Udelaji se vam z toho vyrazky a cerne tecky stejne nezmizi. Niveu bych taky nedoporucovala, to je stejne jak clean&clear. Garnier....to je asi nejlepsi noo...
černé tečky
plysacek
| 1. 6. 2007 16:13
Jooo to znaaam:) predchazet se da tak, ze si cistis plet mydlem. Ale kdyz uz je mas, tak to bud nake ty naplasti, nebo napr. pletova maska na hloubkove cisteni, nebo naka ta cistici vodicka;)
cerne tecky
plysacek
| 1. 6. 2007 16:12
Jooo to znaaam:) predchazet se da tak, ze si cistis plet mydlem. Ale kdyz uz je mas, tak to bud nake ty naplasti, nebo napr. pletova maska na hloubkove cisteni, nebo naka ta cistici vodicka;)
kosmeticka
DANiELA
| 28. 5. 2007 21:57
Devcata, muzete mi prosim nekdo doporucit nejakou sikovnou a ne moc drahou kosmeticku nekde v Praze?
od zuzi
anonym
| 23. 5. 2007 23:36
no, asi hodně záleží i na typu pleti...Já si to ale normálně nahřívám heřmánkovým čajem-bud jako obklady-to působí i hojivě a tak a nebo tím stylem, jako se dělá inhalace... A pak si to můžu vyčistit hravě...I když je pravda, že pár teček vždycky zůstane...ale jako nouzkovka je to dobrý. A pokud kosmetičky nepoužívají jiné metody tak to nejspíš měnit nebudu...
Čištění
anonym
| 23. 5. 2007 23:23
Já si to třeba doma udělat nemůžu..už několikrát jsem to po horké vaně zkoušela,ale výsledek byl ten, že jsem si to hodně podráždila a spíš mi vyskákalo víc pupínků a černých teček jsem se stejně nezbavila...kosmetička mi to vyčistí nádherně a sice je to podrážděné,ale nic mi nevyskáče a za 2 dny je to ok:o)
od zuzi
anonym
| 23. 5. 2007 21:55
k takovéhlemu čištění nemám důvěru... To si můžu sama udělat doma a zadarmo... Spíš se mi líbí ta ozonová terapie a všechno kolem. Ale kde vzít 600Kč a přitom nekrást?
čistění pleti
anonym
| 23. 5. 2007 12:02
Ahojky já chodím ke své kosmetičce na čištění, protože mám tyhle tečky na nose a platim 80 Kč. Nahřeje, vyčistí, oštří, namaže a tak 14 dní na klid.
Čištění
anonym
| 15. 5. 2007 16:33
Já chodím k jedné kosmetice u nás (Rožnov), ale dlouho jsem tam už nebyla. Ale stálo mě to asi kolem 200 a pleť mi odlíčila,nahřála,udělala peeling,poté vyčistila,dala masku a nakrémovala..A fakt to dost pomohlo,2 dny byla sice hodně zarudlá,ale potom další měsíc absolutně bez problémů a krásná:)
cena
Raffaelo
| 15. 5. 2007 13:26
mě to vyčištění stálo jenom kolem 200 byla jsem tam ještě na střední, takže si to už moc nepamatuju. Ale jenom mi plet nahřála a vyčistila.. takže jsem neměla kdoví jaké procedury..
je to kosmetička od kosmetičky
anonym
| 15. 5. 2007 12:15
Čistění je super, ale musíte najít dobrou kosmetičku. Znala jsem dvě ,co se na mě podívaly, dvakrát máčkly a řekla, že je to ok. Přitom mám pleť dost zaneřáděnou. K té, co mi opravdu umí pleť vyčistit, ale nechodím často, protože jedno takové sezení, tedy spíš ležení stojí se vším všudy asi 600 korun (mastičky, ozonová terapie na akné, sířičité krémy, masáž a tak). Jsem tam vždy tři až čtyři hodiny. Navíc tam musím chodit před volným víkendem, protože dva dny trvá než se pleť zklidní, ale stojí to za to. Být víc při penězích jsem tam každé tři týdny.
anonym
| 19. 11. 2013 19:21
TO : Ahoj, také chodím na speciální ošetření do pražského Body Factory, stojí to podobně, ale myslím, že za tu cenu dostávám víc a určitě tam nemusím co tři týdny, takže se mi to do toho vrazit fakt vyplatí. Chodím tak jednou za 5 týdnů na čištění, lifting, ultrazvukovou špachtli (super na ty černý tečky), masku, masáž a pleť je po ošetření hned krásně růžová, žádné vzpamatovávání po začervenání několik dnů. Fakt to chce lidi, co tomu rozumí, pak nic takového nehrozí. Pokud jsi červená ještě dva dny tak hned změn salon, není to normální!
anonym
| 19. 11. 2013 19:23
TO Jindriska: byla to reakce na paní co psala 15.5.2007 12:15
a cena?
anonym
| 14. 5. 2007 21:00
A kolik tě prosím stálo to vyčištění??? Díky zuza

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
16. 4. 2024 19:53
11775
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video