Reduxil x Lipoxal ??? - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Reduxil x Lipoxal ???

Diskuze

Lipoxal direc
Lenuliiik
| 24. 2. 2010 13:33
Ahoj já beru 2den lipoxal včera jsem usla až ve 2ráno po něm už večer mi začli křeče v břich dnes od rána se nemůžu vzdálit od wc jak je mi zle ráno jsem málem omdlela bušilo mi srdce takže zatím hrůza a děs
Reduxil
wiwien
| 24. 2. 2010 12:34
Dobrý den, k Reduxilu jsem se taky dostala a to způsobem, když moje kamarádka během 3 a půl měsíců zhubla 14 kilo. Bylo mi to divný a tak sem se optala jak se jí to povedlo a ona mi prozradila, že jí byl doporučen Reduxil a i bez nějaké velké fyzické zátěže se jí podařilo zhubnout. Doma jí zbylo ještě jedno balení tak se si ho od ní zakoupila. Beru ho týden jediná změna na mé stravě je, že sem začla snídat a po sedmé hodině už nesním nic kromě rajče či okurky. Začla sem dodržovat pitný režim-denně 2litry, a dvakrát týdně chodím do posilovny na hodinu a půl a v sobotu na Bossu. Po týdnu tohodle životního stylu sem zhubla skoro dvě kila. Nepociťuji hlad a nepřipadám si že bych se nějak omezovala během dne v jídle. Nevím zda-li je to Reduxilem ale každopádně sem spokojená...
hubnutí
anonym
| 19. 4. 2007 09:01
Ahoj holky, hubnutí je moje noční můra. Sice nemám zas tak velkou nadváhu, spíš se silou vůle udržuju na hranici. 170/70. po druhém těhotenství jsem nemohla mít nitroděložní tělísko hned, protože jsem dlouho kojila a prý bý se tam neudrželo, protože při kojení se děložní hrdlo roztahuje a stahuje, pilulky mi nedělaly dobře od žaludku, takže mi dávali jednou za čtvrt roku nějakou injekci, už si nepamatuju, jak se ta antikoncepce jmenovala. Ovšem byla to hrůza. Vůbec se při tom nemenstruuje, přibrala jsem 10 kilo za rok a to bez toho, abych se přežírala. Doktorka mi pak řekla, že tahle antikoncepce má u někoho takové vedlejší účinky, podobné jako u brojlerů (krmných kuřat). Jakékoliv deko tuku se ukládá do zásoby. Byla jsem z toho tak na dně, že jsem si koupila rotoped, denně našlapala 15 kilometrů, týden zůstala jen na bílých jogurtech, zvracela hlady a nezhubla ani deko. Příšerný a nikomu to nepřeju.

Když jsem byla malá, větší a nějvětší (někdy na střední škole, ), mohla jsem jíst, co jsem chtěla a byla jsem jak proutek. Od té doby, co jsem si nechala píchat tu antikoncepci přiberu kilo snad i po jednom bombonu.

Už nějakých 6 let s tím bojuju, cvičím, plavu, v létě bruslím na kolečkáčích, jezdím na kole se psem, snažím se stravovat zdravě, ale tak nějak marně. Stačí to jen na to, abych si udržela váhu tam, kde je. Odmala mám problém se štítnou žlázou sem tam, takže to doktoři svádějí asi na to.

V poslední době jsem se dala na téměř vegetariásnkou stravu (vepřové nejím už nějakých 15 let), takže jen kuřecí, ryby a i to se snažím omezit každé na jednou týdně. Jinak hodně syrové zeleniny, ovoce, ráno si dávám šťávu z ovoce, ne kupovaný džus, ale v odšťavňovači udělaný, tím pádem bez přidaného cukru.

Také jsem si koupila LEPICOL. Je to to samé, co PSYLIUM, jen jsou do toho přidané nějaké správné střevní bakterie, dávám si předepsaných 10 ampulí před jídlem. Všechno to až 40x nabyde, takže pak nejím tak velké porce a navíc je to jen čistá vláknina, takže to zas člověk všechno na záchodě "vysype" , a nezaneřáďuje si tak tělo nějakýma umělejma fujtajblama.

Zdá se, že to konečně začalo zabírat, i když váha jde dolů hodně pomalu, cca půl kila za týden, někdy i míň. Ale díky bohu za to. Žádným hubnoucím tabletám, roztokům a jiným kravinám nevěřím. Je to jen přísavka na peněženku. Hubnout se dá jen tak, že se sníží přísun kalorií a zvýší přísun pohybu. U někoho to jde šupem, u někoho pomalinku.

Nejvíc mě to trápí v létě, když vidím všechny ty ženský, jaký mají ***y sukně nebo šortky, bříško venku a tričko pod prsa. Já bych na plovárnu nešla ani za Boha. Vím, že nevypadám zas tak špatně, na svůj věk asi vůbec ne, ale každá ženská má o sobě vlastní mínění, ať ostatní říkají, co chtějí. Naštěstí tenhle handicap umím dohonit jinak

Mně pomáhá každé deko dole, je to sice běh na dlouhou trať, ale v životě není nic hned. Všem vám držím palce, abyste to zvládly a netrápily se kvůli svým špíčkům tak jako já.

S.
lipoxal
mija
| 18. 4. 2007 14:59
souhlasím, také jsem ho brala a něco zhubla, ale myslím, že je to o psychice asi je lepší si počítat kalorie, ale to se mi moc nechce za peníce za Lipoxal si raději dám kuře
Hubnutí - Reduxil nebo Lipoxal
anonym
| 18. 4. 2007 14:23
Jelikož mám problémy s nadváhou už delší dbou, rozhodla jsem se (dle reklam v televizi) zakoupit Lipoxal. Beru přípravek už 2 měsíce ráno a v poledne - vždy při jídle.
Denně ráno cvičím 30 min na Elipticalu (něco jako Orbirek), ale váha mi klesla pouze o 2 kg. Upravila jsem jídelníček a svědomitě se hýbu. Myslím, že Lipoxalem to není určitě - je to jen lákadlo !!!
Reduxil x Lipoxal
anonym
| 13. 1. 2007 09:34
Reduxil i Lipoxal se dá sehnat v lékárně. Ani jeden přípravek nefunguje. Je to dost psychický, jakmile si koupíte přípravek okamžitě omezíte i stravu a někdo začne i cvičit. Tímto stylem bysme ale zhubli i kdyby jsme neměli žádný přípravek. Přípravky na hubnutí prostě nefungují. Zkuste se poradit s nějakým lékařem který vám předepíše Meridii, xenikal ..... Musím ale říct že ani tyto přípravky nefungují u všech lidí. Já třeba Xenikal měla a přesně jsem dodržovala co bylo v návodu a nezhubla jsem ani kilo.
Je to jen o pohybu a stravování.
lipoxal nebo reduxil
anonym
| 12. 1. 2007 22:43
dá se sehnat v lékárně nebo ho musí předepsat lékař?
lipoxal nebo reduxil
anonym
| 12. 1. 2007 12:41
Souhlasím s Tebou, taky jsem se po několika neúspěšných pokusek před pár týdny rozhodla hubnout pod lékařským dohledem. Doktor mi napsla taky Meridii a po 8 týdnech jsem zhubla 7 kg. Dietolog mi pomohl zdravě upravit jídelníček (není to nic hroznýho, jím skoro vše, ale menší porce a často), občas se přemluvím a jdu si zacvičit. Zatím jsem spokojená a ani to hubnutí tentokráte nebolí
lipoxal nebo reduxil..
anonym
| 5. 12. 2006 01:21
ani jeden nic nedělá...najděte si stránky dr stanka,je to dietolog a přečtěte si pozorně všechny příspěvky.. já taky vyhodila spoustu peněz za lipoxaly apod...dnes už jedině meridii15mg,zhubla jsem asi 7kg za 2měsíce a pokračuji...nekupuj¨te něco jen tak,zjistěte si nejdříve info
lipoxal
anonym
| 6. 11. 2006 14:37
já jsem si koupila i s kolegyní lipoxal a ani jedné nám nepomohl.Chodily jsme na aquaaerobic 2x do týdne a omezily jsme jidlo..a nic jen nám přišlo obou nezavazně na sobě ze nám neúměrbně zvýšil chu´t na sladké!!
Lipoxal
anonym
| 6. 11. 2006 08:46
Koupila jsem si Lipoxal. Nepomohl mi vůbec, navíc se mi po jeho užívání zhoršila pleť.Takže nedoporučuju. Piju 3x denně syrovátku, ta mi dělá dobře - zlepšilo se mi zažívání a večer mě nehoní mlsná. Někdy mi stačí hrníček teplé syrovátky místo večeře. 500 g syrovátky stojí 30 Kč, doporučuji více než Lipoxal za cca 500 Kč.
Ani Reduxil ani Lipoxal
anonym
| 5. 11. 2006 21:59
Osobne si myslim, ze ani jeden z uvedenych pripravku nefunguje bez omezeni jidla a bez cviceni! Take jsem zkousela vsechno mozne a jedine, co mi opravdu pomohlo je cviceni. Takze ted cvicim kazdy druhy den a uzivam pouze L-karnitin tesne pred cvicenim. Vysledky jsem videla uz po tydnu! Ale bez driny to proste nejde! Zazracna pilulka neexistuje. Jinak vybornou cenu na karnitiny maji na biocen.cz, oplati se spojit s kamaradkou a koupit vetsi baleni.
Reduxil x Lipoxal
anonym
| 3. 11. 2006 20:56
Ahoj, já jsem vyzkoušela hodně přípravků na hubnutí. Měla jsem i Lipoxal. Vůbec mi nepomohl a to jsem dodržovala dietní stavu a každé ráno jsem chodila běhat 3 km a každý den jsem posilovala. Po vyzkoušení - Lipoxalu, Bioaktivní C.L.A. 1000, Carnidixu , Adipexu, 309, Viaredinu, Chrom diet, Chytosanu, Vitaslimu, Xenikalu už žádné prášky kupovat nebudu. Jsou to jen vyhozené peníze a opravdu zbytečně. Všechny reklamy lákají a o to víc když ste zoufalí a už nemůžele zhubnout. Pokaždé jsem si řekla že už si nic nekoupím a nakonec to zkončilo stejně. Nakoupila jsem si prášky které VŮBEC NEPOMÁHAJÍ.
Nekupuj si nic, je to fakt zbytečný, ani koktejly nepomáhají.
Ahoj
anonym
| 14. 2. 2017 10:09
TO : to jeste pani jedna z mala, co konecne pochopila tenhle princip. nikdy nikdo jeste s praskama nezhubnul a ani nezhubne. vite, proc je tolik tech vyarobku? prave proto, aby holky zoufale zkouseli jeden po druhym a nikdy se nic nezlepsilo. pokud nezacnete sportovat, nepujde dolu ani kilo. za to rucim. ale klidne holky muzete zkouset kazdy tyden neco jineho, pokud na to mate. kazdopadne vaha se menit nebude. http://www.slimming.cz/…senosti-recenze/
lipoxal
zuzu
| 1. 11. 2006 22:40
Ahoj,
ja mam zkusenosti s Lipoxalem, uzivala jsem ho, zadne problemy jsem nemela, je to hodne prirodni, hned bych ho doporucila, ono ale prasky nestaci...hodne se aktivne hybu a porad nekde litam, pridala jsem vice sportu a navic jsem upravila jidelnicek, a zhubla jsem, ale myslim si ze nejprve zmena ,,osobni,,jak ve stravovani a v aktivite a ty tablety ti potom uz jen pomahaji v usili, samo nejde nic!....takze bych volila Lipoxal ale hlavne hybat se, hybat se, hybat se....a ty bylinky v Lipoxalu by meli pomoci...ale chce to si myslim delsi uzivani...je fajn ze ti take nevadi, nebot je to prirodni, no ale leze to trosku do penez, ale to uz je o volbe..tak asi tak, snad jsem poradila aspon trochu..ackoliv na kazdeho to muze pusobit jinak...ja si ale stezovat nemuzu, jen doporuci.
Reduxil x Lipoxal ???
anonym
| 1. 11. 2006 19:44
Dobrý den, chěla bych se zeptat. Chtěla bych si koupit tablety na hubnutí, ale pořád se rozhoduji mezi Reduxil a Lipoxal. Já nemám žádné skušenosti s žádnými kapslemi na hubnutí, tak bych se chtěla trochu poptat, jestli z vás někdo nějaké tablety používal a jaké a jestli opravdu zhubl. A jak na vás tablety působily. Mockrát děkuji

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 4. 2024 12:44
11773
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video