Věříte práškům na hubnutí??? - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

věříte práškům na hubnutí???

Diskuze

anonym
| 14. 4. 2014 20:13
Myslím si, že hubnutí s Obethinem není nijak nezdravé. Vždycky jsem ho brala před jídlem a v žaludku se nafoukl a já toho pak tolik nesnědla. Díky tomu jsem brzy zhubla a nemusela jsem se složitě k něčemu přemáhat a držet diety.
anonym
| 31. 3. 2014 22:55
Zdravím :) Zkoušela jsem od začátku února brát Obethin a shodila jsem 7 kilo :) Žaludek mám plnější, tak míň jím a trávím teď víc času venku a váha šla dolů :)
anonym
| 10. 11. 2013 10:11
Prášky na hubnutí - http://track.acaiberry900.cz/…t/AcaiBerry-900/?… Má objednávka přišla přesně v uvedenou dobu a pilulky fungují skvěle.
fit me slim
simca001
| 4. 11. 2009 10:26
já jsem brala prášky, ale zároveň držela dietu a dost jsem cvičila. podle mě vám samotné prášky nezaberou, ale dost jsem slyšela, že jsou dobré pro efektivnější spalování tuků - musíte však pravidelně cvičit a hlídat si jídelníček ;)
Já zhubla 8 kil, doporučuji
Miska5
| 15. 10. 2009 16:22
Zdraví vás všechny Míša. Bavíme se zde o prášcích, které jsou sice na předpis, ale je pravda, že naberete zase váhu a někdy i větší. Zkusila jsem produkty z www.hubnete.cz/broukal a můžu vám říct, že jsem byla neskutečně překvapená.. Vyplníte formulář a on se vám ozve wellnes poradce na zdravou výživu, je to profík. Koupila jsme si přírodní produkty a stálo to za to. 8 kilo bylo dole...a 2 měsíc si váhu držím, takže doporučuji.,..za fitko, a thle věci jsem utratila více peněz, než za tyto přírodní produkty a co je nejlepší, wellness poradce to s vámi probírá a radí celý měsíc...za to mu neplatíte...tak papa a zkuste to Míša
CLA
Zazunkua
| 13. 10. 2009 11:24
Věřím, že fungují prášky na hubnutí, které jsou na předpis pro obézní lidi. Znám ve svém okolí i několik holek, které po nich opravdu hodně zhubly, otázka je jestli si bez nich váhu dovedou udržet.

Spousta tablet na hubnutí je určitě podvod, pokud ale člověk správně zvolí kvalitní doplněk stravy, který pomůže hubnutí nastartovat a spalovat tuky, mohou dost pomoci. Sama mám vyzkoušené Bioaktivní CLA, nejsou to prášky přímo na hubnutí, ale podporují tvorbu svalové hmoty a spalování tuků, je nutné omezit stravu a cvičit.

Těžko někdo může uvěřit tomu, že po nějakých tabletkách zázračně zhubne jen tak... Pořád je hodně lidí, kteří na to skočí, ale myslím že už se to hodně zlepšilo. Pamatuji se když po revoluci byly noviny plné zázračných diet, jedna kamrádka na inzerát odpověděla - za 50kč Egyptská dieta a přišla jí obálka, kde byl lísteček s "tou dietou", bylo tam napsáno "NEŽER" no tak to určitě taky funguje...
neee
lenice
| 20. 7. 2007 16:12
popravdě řečeno, dříve jsem o nějakých těch prášcích přemýšlela. Ale pak mi bylo líto utratit takové peníze za něco, o čem ani nevíte jestli to pomůže. A pak jsem jednoho dne zjistila, že moje babička, je užívá už spousty let... a musím říct, že bez valného úspěchu. Vůbec to na ní není vidět.A to byl ten zlom, kdy jsem si řekla, že nikdy. Proto jsem raději začala sportovat a upravila jsem si stravu. A vida výsledek se dostavil, jsem spokojená. Jedna věc je nad mraky jasná, že bez pohybu to nejde,ten je základ všeho. Takže milé slečny, ženy, dámy hýbejme se....
Prášky na hubnutí
Ginger
| 19. 7. 2007 08:27
Zkusila jsem toho až až, nic nezabralo. Narvala jsem do toho tolik peněz, že bych si za to ted mohla koupit luxusní dovolenou, kdybych ty peníze nasčítala Trvalo to dva roky, než mi došlo, že je to prostě blbost a že bez toho, že bych hnula zadkem, se hubnout prostě nedá. No a tak jsem se opravdu pustila do pořádného cvičení a změny jídelníčku a ejhle- sice to jde pomalu, ale kila ubívají a zase mám pevnou postavu (i když stále ne tak uplně štíhlou ) Věřím, že třeba existují přípravky, které to hubnutí urychlí (ale za předpokladu, že člověk sportuje a nepřežírá se), ale nejsou nejlevnější a já jsem ted ve fázi, že si den bez cvičení neumím ani představit a všechny peníze přepočítávám na permanentky Sice mě jednu dobu lákal ten hydroxycut (protože hubnutí se lehce zpomalilo, nebo někdy mám pocit, že úplně zastavilo), na druhou stranu jsem si řekla, že za tu cenu si raději opravdu pořídím dvě permice na spinnig!
Navíc si myslím, že každému pomáhá něco jiného. Všechny kamarádky mi říkají, že kdy cvičily tolik, co já (+můj jídelníček), tak jsou z nich už padesátikilové vychrtliny. No co se dá dělat, u mě to tak rychle nejde a chce to hodně zatnout zuby. Ale stále lepší, než do sebe rvát prášky a úpěnlivě čekat, jestli se váha hne...
prášky na hubnutí vyhodte
Edith
| 18. 7. 2007 18:47
Prášky na hubnutí jsou absolutně na nic.Bude vám nedobře po těle i duši.Ještě horší je hladovění.Fkt vim o čem mluvim.Dejte si občas navečer 30min rotoped,nepijte fuj slazený limonády a nejezte pizzu z krabice a podobné hnusy.Když je chut nepřekonatelná,dejte si klidně dobrutku,ale včas brzděte.Nezajídejte stresy,je to těžký ale jde to.Taky neni špatný pomazat stehýnka dobrym krémem.Na postavach jak z koncentráku neni nic pěknýho,takže to nepřehánějte!!
r
anonym
| 5. 6. 2007 09:03
Nikdo ale neříká, že budeme čekat a nic nedělat. Jasné je, že to chce správnou stravu a dostatečný pohyb. To je dle mě 70% úspěchu. Ty spalovače jsou jen na urychlení výsledku. Tak jak se píše u hydroxycutu, že s ním je to 6x rychlejší jak normálně. Za měsíc prý zhubnete tolik co normálně za půl roku. Také jsem neodolala a očekávám ho každým dnem. Dám pak určitě vědět, jak se to vyvíjí.
Prášky na hubnutí
anonym
| 5. 6. 2007 08:25
Ahojík všem, co přemýšlíte nad tím, že si koupíte prášky na hubnutí. Podle mě je to jen zbytečný utrácení peněz a čekání na ztrácející se kila, kterých se stejně ne a ne zbavit. Bez pohybu a diety to prostě nepůjde.. I když by to bylo tak snadný jen polknout pilulku a pak se dívat, jak se nám menší obvod pasu apod. Ale realita je jiná.. žádné prášky vám nepomůžou, sama jsem to už vyzkoušela a mimochodem, já snad po tom měla ještě větší hlad a chuť na sladký, než normálně. Takže vám všem moc držím palečky a přeju pevnou vůli ke cvičení a držení dietky, sama se do toho taky pouštím..
souhlas
kiwi
| 3. 6. 2007 23:46
jo jo, musím uznat, že věřím tomu, že pokud berete prášky a přitom cvičíte, dodržujete nějakou stravu, tak prášky mohou částečně pomoci, ale samotné bez jakekoliv další aktivity, myslím že jsou na nic....
prášky
hanna
| 2. 6. 2007 13:33
Sice anonymní osoba, ale rozumný názor. Je pravda, že když se člověk snaží a snaží a nejsou žádné výsledky, není nic špatného na tom zkusit i nějaký podpůrný prostředek. I já rozhodně zkusím ten hydroxycut, mrkla jsem na něho a zdá se mi dobrý. (Pak dám vědět, jak jsem pochodila). Než mě někteří začnete kritizovat - snažím se jíst zdravě (žádné tučné, smažené jídlo, žádné přejídání), sem tam sice něco sladkého smlsnu, ale s mírou, cvičím denně 0,5 - 1hod. A nic. Postava celkem pevná, ale 70kg je 70kg a drží se jak klíště.
no
anonym
| 1. 6. 2007 16:43
Je fakt, že pokud dělá člocěk všechno při hubnutí tak jak by měl tak jsou některé prášky opravdu velká podpora. Je už jedno, jestli opravdu fungují nebo jestli to je jen sugesce... Ale pokud někdo jen polyká prášky a sedí na gauči tak jsou to vyozené peníze...
prášky
anonym
| 1. 6. 2007 15:08
Jo a zapomněla jsem odpovědět. Takže moje odpověď je: ANO, věřím jim, ale ne všem pouze některým. Jak jsem psala, tak za málo peněz rozhodně moc muziky není i když je fakt, že některé jsou drahé, ale k ničemu. Chce to vyzkoušet.
prášky
anonym
| 1. 6. 2007 15:06
Myslím, že každá má trochu pravdy. Ne však každý zhubne bez něčeho podpůrného. Co jsem četla na muscletech.cz tak hydroxycut vlastně pracuje na principu termogeneze - rozpouští tuky. Tím pádem musíte víc pít, jak je uvedeno v návodu, aby se tuk z těla vyplavil.

Jinak nějaké zkušenosti s těmito prostředky mám a kdybych to měla hodnotit na stupnici od 1 do 10, kdy vyšší číslo je lepší, dala bych to asi takto:
Karnitin od weidru tuším- 4/10
Fat blocker od vitalmaxu - 3/10
Lipo6 Nutrex - 8/10
Walmark chromdiet - 2/10
hydroxycut od muscletech - 8/10
Turbo fakt killer - 4/10

To je vše s čím mám zkušenost a celkem se řídím pravidlem, že levné je k ničemu. Sice karnitin od weideru byl taky docela mastný, ale podle mě je to vyjímka. Hydroxycut neberu asi 2 měsíce a tělo je pořád pevné, tukové polštáře taky nejsou nikde vidět. Podotýkám, že pracuji jako recepční, snažím se 3x týdně zajít na spinning a vyvážený jídelníček je samozřejmostí.

Taky vám něco řeknu k tomu, že tu některé píšete, že když je nějaké kilo sem tam navíc, tak to nevadí. Můj názor je, že vadí a možná někdy opravdu hodně. Švagr pracuje jako chirurg, takže do lidí svým spůsobem vidí a vždycky žasnu co popisuje za případy. Posledně říkal, že měl rozdělanou holku kolem 24, na venek docela štíhlá, sem tam sice něco měla, ale nikdo by do ní neřekl, že bude zatučnělá tak, jak když ji rozřezali. Nevím s čím byla na operaci, ale prý bylo strašné, jak ty orgány měla obrostené tukem. Myslím, že toto bude problém více lidí, navenek v pohodě, ale vevnitř to nebude nejlepší. A teď mě řeknětě, jestli se vám toto zdá zdravé, když jste plné tuku?

Jak to tak pročítám, tak češi mají úplně zkreslené představy o výživě a nějakém zdravém sportování. Každý se jen honí za prachama, je ve stresu. Myslíte, že toto je zdravé? Nijak tady ty produkty obhajovat nechci, určitě to nebude úplně čisté, protože je to něco neobvyklého - není to v běžné potravě. To jak někdo napsal, tak nejsou ani vitamíny, které se jí - je to chemie. Osobně ale radši udělám 1x za rok očistu (před létem), než abych v sobě měla hromadu tuku ve kterém se právě usazují těžké kovy a já nevím co všechno. Přípravky na hubnutí beru jen jako dočasné doplňky k normální stravě. Neberu je dlouhodobě, takže myslím, že nijak neškodí. Navíc není nad to, když se v hezkých šatech cítíte fakt ***y, všechno sedí jak má apod. A to už se ani nebavím o plavkách a dovolené. Je to prostě parádní pocit.

Taky je hodně důležité, že se musí rozlišovat přípravek na hubnutí a přípravek na hubnutí. Hodně jich je nějakých škodlivých a zakázaných. Osobně neznám žádný takový, ale asi nějaké budou, když se o tom mluví. Já než něco začnu brát, tak proberu se švárou a jeho známýma. Na testech jsem taky byla a vše v normálu.
lenost
anonym
| 1. 6. 2007 14:43
Díky tomu, že jsme my lidé v podstatě dost líní tvorové - většina -, tak mají různé firmy zajištěný výdělek a to nemalý!
Pro mnohé je pohodlnější raději sníst tabletu než snížit množství jídla a víc se hýbat. Je to tak prastará pravda, ale tak nepohodlná, že vždy se najdou lidi, kteří raději uvěří "hubnutí bez námahy ".
Taky tleskámZuzi.
A propo, doufám, že už ta moda vyhublých anorektiček (když se podíváte na dokumenty z koncentráku - ta podoba je šílená) půjde konečně do kytek!!
Je to nebezpečný příklad pro dospívající holky...
pro Kloa
zuzi777a
| 1. 6. 2007 14:06
Teď jsem si pročítla diskuzi "hydroxycut".
Nevím co dodat- ty holčiny při váze 63/170 chtějí upravovat tělo pomocí tablet??? To mi přijde dost ujeté....
Faldíky při rychlém hubnutí jsou naopak větší- vyvěšená kůže se nestratí- musí se schovat do kaťat...
Ale fakt je ten, že si musí každý projít svým peklíčkem, než pochopí.... Tisící dobrá rada je houby proti jedné vlastní zkušenosti...
Musím je jen politovat- pokud těmito pokusy nakonec přepadnou mezi skutečné obezitky ( poskakováním z ideální váhy na tu horší pomocí jo-jo efektu).
Vím jaké má pak člověk výčitky svědomí, když ho tělo rozhozené výkyvy přestává poslouchat a váha si dělá co chce.... A přitom je to tak prosté.....
jde to
Kloa
| 1. 6. 2007 13:29
Zuzi, gratuluju
Ty jsi ta, "o které jsem psala" na hydroxycut, tak se to má dělat a vidíte, jde to
prášky? samotné nic nezmohou!
zuzi777a
| 1. 6. 2007 13:13
Věřím na doplňky stravy s nějakým účinkem. Ovšem s účinkem odpovídajícím množství účinné látky v prodávaném přípravku. Například Carnitin- je ho všude plno, každý druhý "utrejch" v lékárně se chlubí obsahem tohoto zázraku, ale množství pak neodpovídá ceně...
A stejně- Carnitin bez pohybu tak maximálně pohladí vnitřek těla (obrazně řečeno)- účinek na hubnutí bude nula nula nic....
CLA- taky bezva věc- ale pokud zbaguju vepřo knedlo zelo a zapiju pivkem,a pak dorazím šlehačkový pohár po dětech- tak zas CLA může dělat co chce a stejně tuky z jídla nestihne vyvázat.....
Prostě základ je nepřežírat se , něco si odpustit a trochu se začít hýbat.Kila pak jdou dolů. Ostatní jsou jen DOPLŇKY, základ je v tom člověku, jestli chce nebo nechce zhubnout.
Já se domnívám, že celé hubnutí a debaty o něm jsou na základě nereálných přání holek, které chtějí zhubnout TEĎ, HNED - pomalý a nenápadný úbytek váhy je pro ně málo a tak pak podléhají zbytečně drastickým dietám, vydávají peníze za nesmyslně drahé přípravky na hubnutí a nakonec zoufale koukají na stoupající ručičku na váze při jo- jo efektu!
Někde jsem četla , že člověk, který přestane pít 1 pivo ,které předtím denně pil , zhubne za 1 rok 6 kg. Když si to převedu na cokoliv jiného v mé obvyklé stravě (třeba 1/2přílohy od oběda)- tak mi vychází, že mohu bez hladu, bez vyhazování peněz také ubrat váhu. Když k tomu nabalím pohyb- tak budu hubnout a nepotřebuji prášky.
Nehledě na to, že po pomalém hubnutí nebudu mít vytahanou kůži jak netopýr křídla, jako tomu je u rychle zhubnoucích lidí...
Mám od 1/2 února dole necelých 12 kg, do října bych chtěla ještě 4-5 kg dolů. Vůbec se toho nebojím, vím že to jde.Sice pomaleji , ale bez trápení a přílišného odpírání si.
nevěřím.
Peg
| 1. 6. 2007 11:40
Moje mamča je ten typ, co práškům na hubnutí fakt věří. Prakticky není doba, kdy by nějaké nejedla nebo nepopíjela pravidelně koktejly a čaje. Posledních patnáct let má ale i přes to všechno silnou nadváhu. Když jsem ji přesvědčovala, ať zkusí nějaký kurz (když už si nenechá poradit odemě) tak mi řekla, že v tom letáku je psáno, že to není pro ty, co věří, že zhubnou bez námahy, takže to pro ni není. To že přes tisíce investované do prášků nezhubla mluví samo za sebe. Přiznám se, že jsem jednou taky v nějaké zoufalé pohnutce jedny prášky koupila, ale žádný efekt. Váha šla dolů pořád stejně rychle nebo spíš pomalu.
věříte?
Kloa
| 31. 5. 2007 22:08
Ahoj kiwi.
Docela věřím, že jsi otevřela diskuzi, která bude zase plna bojů věřím/nevěřím, tak jako na všech diskuzích podobného typu a diskuzích o těchto prášcích. To zas bude rodeo
Jak lidé věří práškům na hubnutí se můžeš přesvědčit v mnoha diskuzích - EBS, prášky na hubnutí a v právě probíraném Hydroxycut.

Sdílím stejný názor jako ty, ale pozor, byla jsem za něj označena za fanatika, který tyto prášky nikdy nevyzkoušel, tak jak si dovoluji o tom vůbec psát. Pozor
věříte práškům na hubnutí???
kiwi
| 31. 5. 2007 21:46
Podle mě jsou prášky na hubnutí jen zbytečné utracení peněz s tím, že věříte že jednou se něco změní....podle mě se na to musí jinak: správnou stravou a cvičením, to je jediný recept jak dát kila dolů. Co si myslíte vy? Pomohly vám prášky na hubnutí?

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Peggi
17. 4. 2024 22:03
70238
2112Hana
17. 4. 2024 18:51
11781
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video