Hemeroidy - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

hemeroidy

Diskuze

Re:---
Zdenk Valek
| 6. 8. 2023 20:06
Dobrý den ,po vyzkoušení všeho jsem nakonec vyzkoušel olej zinzino a je pokoj.Pokud budete potřebovat informace napiste.
Re:---
Kamila Novkov
| 7. 12. 2022 20:56
Jí si myslím, že když problém s hemeroidy není přímo na chirurgický zákrok, dá se zkusit dubová kůra nebo nějaký přípravek, který ji obsahuje. Má dezinfekční účinky, tlumí a zastavuje krvácení a je antibakteriální. Nám se doma s partnerem nejvíc osvědčil Herbalon s dubovou kůrou. Doporučuji všem vyzkoušet než začnou panikařit.
Marie Novotn
| 23. 11. 2022 19:10
Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuze.
dagmarlink...
| 26. 8. 2018 08:55
Jak na hemeroidy
Zdravím Vás, ty které trápí hemeroidy. I já jsem se tím setkala, co si budem povídat, nepříjemné, bolestivé jak vnitřní tak i ty zvenčí. Konečně po vyzkoušení několika přípravků z lékárny, jen tak mimochodem žádný nezabral a neúčinkoval tak jak bych chtěla. Problém přetrvával. Jednoduché je i účinné. Nevěřila jsem, že si mohu zhotovit čípky doma, dát je zmrazit a následně aplikovat na noc. Již po první aplikaci se mi znatelně ulevilo.Dnes jsem ukončila pátou aplikaci a bolest zmizela. Byliny, které jsou obsaženy v gelu účinkují 100%.Máte li zájem a chcete li více info o gelu, který není jen na hemeroidy, ale má široké spektrum využití Vám velice ráda předám.
Re:
Ira Zbirovsk
| 8. 2. 2023 17:27
Dobrý den.Mohla bych poprosit o vaši radu?Kdyby bylo možné poslat na email? Irena.Zbirovska@centrum.cz.Moooc děkuji.
gel
Uivatel_5364021
| 31. 3. 2023 09:21
Dobrý den, přidávám se a poprosím i já k předání informace o gelu. Děkuji. alena.polasek@seznam.cz
jirka10
| 21. 5. 2018 18:48
Předávám tuto zkušenost dalším generacím nemocných, aby se s hemoroidama netrápili tak dlouho jako já. Hemoroidy mám cca posledních deset let. Vždy mi však pohodla nějaká mastička jako Faktu nebo Procto glyvenol. Až do prosince 2017. Přechodil jsem chřipku a ta mi sedla na hemoroidy. Prodělal jsem 4 měsíce nekončích bolestí, štípání a pálení a svědění v konečníku. Nic nepomodlo. Nepomohly prášky Hemo stop, Detralex ani Ginkor a další masti. Jediná mast Proktis-M plus pomohla pouze se štípáním. Aplikuje se po operačních zákrocích v análu a je volně prodejná. Byl jsem na koloskopii tlustého střeva, která nic neodhalilo, pouze to, že mám hemoroidy II.stupně. To jsem však věděl. Uvědomil jsem si, že skutečně mé problémy souvisí s mým chováním ke svému tělu. Začal jsem tedy chodit pěšky do práce. 3km tam a 3km zpět, každý den. Zmenšil jsem porce všech tří hlavních jídel. Dvakrát za den jím ovoce či zeleninu. Abych dostal do těla doporučenou denní dávku vlákniny. Přestal jsem pít alkohol. Výrazně jsem omezil solení, tuky a sladké. To vše pomohlo, ale ještě to nebylo ono. Až teprve delší užívání prášků DioMax na posílení stěn žil v kombinaci s pitím čaje z dubové kůry mě vyléčilo. Asi se pousmějete, že pití čaje z dubové kůry mě pomohlo. Ale světe div se, je to tak. Tak jako někomu přechozená chřipka sedne na srdce, či klouby apod. mě sedla přechozená chřipka do zadku. Už po 3 dnech pití čaje jsem pocítil neskonalou úlevu. A do týdne jsem byl fit. Čaj jsem si připravoval takto. V lékárně jsem si koupil dubovou kůru. Dvě kávové lžičky dubové kůry jsem zalil 300 ml horkou vodou a 5 minut povařil, abych zničil všechny mikroby a bacily. Pak jsem nechal 10-15 minut odstát. Nakonec čaj přecedil přes sítko a pomalu vypil. Denní dávka jsou 2 čaje po dobu 7 dnů. Na internetu si přečtěte jak fantastická je dubová kůra a co vše obsahuje a že naši předci se dubům klaněli. Jak budu mít náběh na budoucí chřipku či hemoroidy, tak zkusím čaj z dubové kůry znovu. Od dubna 2018 je pro mě dub posvátný strom. Začal jsem se mu klanět. To je můj příběh s hemoroidy. Jirka10
drahus.nov...
| 20. 5. 2018 22:05
Podle mě se dá hemeroidů zbavit pouze chirurgicky, ne ?
pribylovab...
| 8. 10. 2015 22:29
Dobrý den, mám možná trochu banální dotaz. Je mi 17 let a na brigádě mi vylezl vnější hemoroid (zvedání těžkých věcí) Hned druhé ráno zalezl, ale zůstala po něm jakoby ''kůžička'' lezoucí z análního otvoru, používala jsem mast fakt, bez úspěchu a nyní už asi 2. měsíc mastičku z dubové kůry, ale vypadá to pořád stejně jako ten druhý den. Občas to zaštípe nebo zasvědí, krev z toho neteče a jiné bolesti taky nemám. Mám se snažit to léčit dál nebo to už lepší nebude? PS. Mám to cca od posledního týdne v červenci. Předem děkuji
darina.jil...
| 30. 9. 2015 12:58
Já s tím mám potíže také. Nevím jak to řešíte, ale já už zkoušela snad všechno.
anonym
| 11. 2. 2015 22:22
Ahoj rada bych se s vami podelila o mou zkusenost.Mela jsem vnejsi hemeroid a malou trhlinku nedokazete si predstavit co to bylo za bolest.Nemohla sem sedet,spat procetla snad vsechny diskuze na netu a nic .Samozrejme prekonat styd jit k doktorovi vas stejne po mesici donuti.Vsem chci jen rict ze to neni zalezitost na 14 dni u me treba na 4 mesice.Po 2 mesicich me to donutilo jit k doktorovi samozrejme van napise ruzne masticky a cipky.Cipky peklo bolelo me bricho,paleni neuveritelne.Masticky faktu,preparation,hemostop,mesickova mast,dubova kura nezabiraly vyzkousela sem snad vse a podle me kazdymu sedne neco jinyho.Ale pak sem si precetla clanek ze s tim pani mela jit na operaci a to samozrejme nechtela tak si koupila dubovou kuru nat a hermanek nat a delala si sedaci koupele...nebudete tomu verit ale vsechno zmizelo mam prdku zas jak novou,kazdy den asi 14dni tri lzicky hermanku tri lzicky dubovky zalit vodou varici 0,5l nechat pul hodky lihovat pak nalejte do vany ja se do lavoru nevesla a oplachujte . Jo a jeste mozna detralex mi pomohl nechci delat reklamu ale vim jaky je to peklo.tak drzim palce
anonym
| 16. 10. 2014 17:20
Dobrý den, vyzkoušel jsem přípravek ANUREX a rozhodně si jej nekupujte. Něco šíleně drahého a prostě nefunguje!!! Navíc přístup této obchodní firmy je něco šíleného. Rozhodně nedoporučuji!!!
anonym
| 9. 8. 2014 15:40
Chci přispět také k diskusi. Od svých 20 let jsem měla problémy s hemeroidy. Po 50 jsem začala krvácet a šla k lékaři. Ten mi předepsal sadací koupele z heřmánku. Docela jsem se vyděsila. Pak jsem zavolala jinému lékaři a ten mne okamžitě poslal na operaci. Dost děsné. Ale všechno se dá vydržet. Dnes jsem rok po operaci a lituji toho, že jsem na to nešla dřív. Zácpa celý život, občasné krvácení, bolesti. A teď nic. Jsem ráda, že to mám za sebou. Lékař sice tvrdí, že se to může opakovat. Zatím je vše v pořádku. Takže všem doporučuji a držím palce
anonym
| 24. 7. 2014 15:23
Ahojte , chtěla jsem se zeptat jestli někdo z Vás používal na hemeroidy gel z dubové kury ? Chci se zepta jestli Vám zabrat a za jak dlouho .Já ho mám teprve první den . Děkuji
anonym
| 28. 6. 2014 21:01
Dámy, divím se, že vám ten hemostop tak pomohl. Já ho užívala také, ale tedy žádné zázraky jsem nezaznamenala. Jediné, co mi kdy pomohlo byly hemodin tablety a k tomu hemodin mast, která obsahuje výtažky z dubové kůry. Musím říct, že po tomto mi skončilo to šílené svědění, pálení a problémy při stolici.
anonym
| 30. 5. 2014 18:05
Můžu se zeptat kolik Hemostop stojí a jestli jste měla přímo Micron? Dopočila mi jej kamarádka, tak se chci přesvědčit :)
anonym
| 29. 5. 2014 20:11
Otci jsem kupila také zmiňovaný hemostop, bohužel mu nepomohl a měl dost nepříjemné pálení, jak tu píšou ostatní. Pak jsem mu pořídila v lékárně pro změnu koupit hemodin akut, jak tabletky tak mast. Mast účinkovala skvěle, chválil si ji, moc mu pomohla. Takže tu mohu za něj doporučit.
anonym
| 24. 5. 2014 17:44
HemoStop je jen o reklamě a protlačování v lékárně a na diskuzích. Lekari vědí, o co jde ...
anonym
| 8. 5. 2014 11:28
Ahoj,

PROSIM O RADU A DOPORUČENÍ !
Chtěla bych se nechat vyšetřit od lékaře aby mi stanovil přesnou diagnozu, jenomže mám strach z doktorů, proto bych byla ráda kdyby mi někdo doporučil paní doktorku na místo pana doktora, myslím že dámy chápou co tím chci říct..
Byla jsem už jednou pod chirurg.zákrokem a nebylo to vůbec příjemné, spíš naopak byla to dost šílená zkušenost.. a na základě toho se mi to ještě více zhoršilo a budu muset znovu postoupit nějakou léčbu.

MOC DĚKUJI!
anonym
| 20. 4. 2014 08:16
ahoj, ke zmírnění potíží
http://mastnahemeroidy.cz
anonym
| 25. 3. 2014 14:22
Dlouho jsem se trápila s hemeroidy. Zkoušela všechno možné, úpravy jídelníčku, Hemostop, kostival a atd. Moc toho nezabralo . Až mi, můj lékař MUDr. Otaševič, doporučil českou novinku Healer gel od jedné Brněnské firmy. Mohu všem doporučit, jelokož je to gel, tak to ihned ochladí a do týdne jsem měla po hemeroidech. Na netu jsem se taky dočetla, že se dá použít univerzálně. Osobně mám vyzkoušené jen hem. a opary na rtech. Nic účinějšího zatím neznám. Doporučuji vyzkoušet .
anonym
| 14. 3. 2014 20:50
http://www.hemoroidyinfo.cz/…orna-pracoviste/

LONGOVA METODA
Nový způsob léčby hemeroidů

Menší pooperační bolesti
Kratší doba operace (přibližne 20 minut)
Kratší pobyt v nemocnici (1-3 dny)
Krátká doba pracovní neschopnosti (1 týden)
anonym
| 14. 2. 2014 21:59
Já zkoušela snad všechno možné - dubové koupele, mastičky, Anurex, detralex. Asi to bude znít divně, ale myslím si, že u mě zabral vitamín C. Někde jsem se dočetla, že se má při hemoroidech zvýšit jeho příjem, protože zpevňuje cévní stěny. Beru tabletu po 500mg každý den, v případě akutních obtíží 2-3 tablety denně. Jsem půl roku po porodu, který odstartoval mé potíže prakticky několikrát do týdne. To jsem lezla vždy celý den po zdi... v listopadu jsem začala pravidelně užívat vitamín C a od té doby (musím zaťukat), se mi bolesti vrátily jen 2x a ve snesitelné míře. Minulý týden jsem přestala kojit, tak se chystám shodit nadbytečných 20kg a snad to bude zase ok.
anonym
| 3. 2. 2014 09:52
Fakt? tak to jsi asi jediná!! Já jsem z Hemostopu neměla ani jednu vyrášku a ani nic podobného, právě naopak, pomohl a ulevil.
anonym
| 14. 1. 2014 11:27
Musím se zastat toho anurexu, mne totiž pomohl, a hemeroidu mne zbavil do měsíce!!! mastičky jsou na prd, akorát chvilinku pomohou od bolesti a nic víc. Ale však ať každý zkusí co chce, ale opravdu anurex opravdu zabírá.
anonym
| 22. 11. 2013 12:02
Anurex opravdu není nic jiného než podvod. Nekupujte to.
anonym
| 22. 11. 2013 09:28
Také jsem se nechal napálit s Anurexem, opravdu je to úplně k ničemu, jen vyhozené peníze.
anonym
| 21. 11. 2013 09:37
Také jsem zkusil ANUREX, bohužel po týdnu používání se rozpadla na dva kusy. Je to šmejd bez jakýchkoliv účinků.
anonym
| 20. 11. 2013 08:37
Také jsem si bohužel objednala Anurex. bohužel je to jen hrozně předražený kus plastu, který namá vůbec žádné účinky. Opravdu si to nekupujte!
anonym
| 8. 11. 2013 15:23
Mě Anurex taky nepomohl. Nejvíce spokojená jsem byla s Hemostopem, který jsem nedávno dobrala a cítím se o 100% lépe! Můžu normálně sedět, nic mě nebolí ani nepálí a nejsou to vyhozené peníze!

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Alka...
16. 4. 2024 09:17
70219
helena.07
15. 4. 2024 14:30
11772
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video