REIKI - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

REIKI

Diskuze

rhapsodyinpink
| 12. 9. 2016 13:43
Já mám 1. st. reiki od mistryně, o které nemám pochyby. Už i proto, že si jsem sama schopna ulevit od bolesti a také rodině, která byla skeptická
anonym
| 9. 9. 2016 16:47
Reiki rozhodně není žádná bezpečná energie, ve skutečnosti se jedná o velice nebezpečný New Age systém, který dokáže napáchat velké škody. Celá pravda o Reiki: http://zesvetlaatmy.webnode.cz/…-pyramidova-hra/
anonym
| 11. 9. 2016 06:56
TO Pendrag:
Podle mne je reiki sice na jedné straně beškodné ale na druhé straně nic nedávající. Takový výmysl lidiček chtějícíh získat penízky.
Co se čaker týká doporučuji Tajemství zlatého květu, překald Richarda Willhelma. Je volně na netu v pdf. Jen se tam čakra Ajna nazývá "nebeské srdce" a čakra Anahata "srdce z masa". Čínská taositická duchovní alchymie. Asi tři měsíce koncentrace na čakru Ajna kvůli uklidnění a následně přenesení mysli do Anahata pomocí sledování dechu. Tam vytrvat dokud se čakra neotevře a neprojeví síly v ní ukryté.
Viz článeček o siddhi.
https://yachnayoga.wordpress.com/…rnatural-powers/
Pokud člověk nezíská siddhi, nemá otevřenou čakru.
anonym
| 30. 1. 2018 22:34
TO Pendrag:
Hezký dobrý den,
je fajn, že zde dáváte odkaz na pravdu o Reiki, ale že to je pravda pouze na jiný byznys odstranění Reiki, to už nikdo nepochopil!
Možná by bylo vhodné se na stránkách, které zde udáváte, podívat na cenu odstranění /zrušení Reiki a jiných.
Chytrému napověz a hloupého trkni
anonym
| 8. 3. 2016 21:35
stačí zavřít oči a vypnout hlavu https://www.youtube.com/watch?…
anonym
| 22. 9. 2014 22:44
Ahoj. Chci se zeptat ma reiki něco společného se satanem?
reiki
Jankajanka
| 11. 10. 2010 11:33
Reiki může být dobrý pomocník, ale také pozor, může to obrovsky uškodit. Podle kde a u koho proběhne zasvěcení. Znám pár lidí, kteří to používají, mám je ráda, jsou fajn, přátelští a milí a nijak zvlášť se tím nechlubí. Ale taky mám svou vlastní zkušenost - s mým bývalým manželem. Ten se prostě zbláznil po zasvěcení. Dostal zasvěcení během jednoho roku do několika druhů energií, za rok byl mistrem tak dvanácti duhů reiki. Z člověka, který chodil do práce a staral se o rodinu, se stal někdo, kým zmítaly emoce na všechny strany a začal tvrdit lidem okolo sebe bláboly typu - "moje duše je v osmnácti tělech, tvoje duše spadla z radioaktivní planety, musím ti vyměnit duši za pozemskou magnetickou, přeprogramuju ti mozek abys přežil tuhle nemoc, v jiné dimenzi tu stojí bytost s hlavou vepře na ochranu tohoto místa, někdo mě chce zabít aby mohl v klidu ze mne vysát mou energii, protože já jsem velekněz a mám obrovskou moc měnit dějiny, postavím se Satanovi a budeme bojovat, to jsem nebyl já ale mí našeptávači použili mé tělo......" Mnoho lidí si myslelo, že bere drogy.
Velmi velmi pečlivě sbírejte mnoho informací, než se do něčeho pustíte. Rozhodně dobře vyberte, který člověk vás zasvětí a promluvte si s někým, kdo od toho člověka již zasvěcení dostal. Není to žádná sranda, když do toho člověk vletí a neustojí to. Je už to pár let zpátky, manžel nyní zasvěcuje, tváří se klidně, příjemně a spokojeně inkasuje za své služby částky se třemi i čtyřmi nulami. Ničím jiným se neživí, jen si užívá života s novou motorkou, na dovolených a za pomoci nikotinu a tabáku ve velkém velkém množství se dostává do stavů plných lásky. Ohromuje neznámé lidi a nechává se od nich plácat po ramenou.... Je mi líto lidí, kteří k němu přijdou s nadějí na záchranu v posledním stadiu rakoviny. Za tučnou odměnu jim slíbí, co chtějí. Jen se divím, že mu nikdo ještě nepřišel rozbít úsměv
citlivost v rukách
Atevi
| 2. 10. 2010 17:45
Ahoj mám reiki 1 .Hodně ho využívám pro sebe a rodinu nebo pro přátele.Někdy se mě stává,že mě ruce uplně brní a dotyčný cítí jen malé teplo.Nebo obráceně .Já cítím jen lehké "vibrace " a druhý říká,že cítí velké teplo.Chtěla bych se zeptat jestli se po zasvěcení do reiki 2 citlivost ještě zvýší.Chci si udělat reiki 2 tak zhruba za půl roku a do té doby se s reiki více seznámit,pochopit a naučit.
Měly jste některá pocit,že pocity mezi jednotlivými stupni se liší??Díky za odpoveď.
slune
zonan
| 17. 8. 2009 11:07
Nejcennější jsou vlastní zkušenosti. Lidé mají rozdílné vnímání a to, co je pro někoho úžasné, může být pro jiného hrozné, případně zanedbatelné. Před zasvěcením nemusíš jít nikam, nebo také můžeš, když budeš mít tuto potřebu. A co se týče jídelníčku, je všeobecně doporučováno jíst před zasvěcením lehčí stravu (tj. bez masa). Ale i zde platí, že je to pouhé doporučení, protože když jen trochu sleduješ svůj organismus tak zjistíš, že po těžším jídle jsi většinou unavená, ospalá a těžká. V tomto stavu se pak hůře medituje (má zkušenost). Každopádně, Reiki je SVOBODA! Nic nenařizuje. To jen někteří lidé z toho dělají dogma. Proto jdi vlastní cestou a dělej jen to, co Ti je příjemné.
Tatu
Mira
| 17. 8. 2009 10:06
moc hezky jsi to napsal o tom vystoupení v LDN nebo domově důchodců.
Nooo, Tatu,
zonan
| 17. 8. 2009 09:49
tak k tomu jedině: "Kdo sám nevyzkouší, nepochopí". Já jsem byla zasvěcena na začátku r. 2001 a byly to nejlépe investované peníze.
Reiki je něco jako víra
Tatu
| 17. 8. 2009 09:30
Najdi si Reiki na Wikipedii a přečti si něco o účinnosti. Je to ztráta času a peněz, ale baví to spoustu lidí a můžeš tam poznat kamarády, nakonec i pořádně sama sebe a může ti být mezi lidmi vyznávajícími stejnou věc dobře. Někdo do takových kurzů jde, protože si myslí, že se opravdu naučí léčit, někdo, aby o tom mohl jen žvanit a dělat se ve společnosti zajímavým. Jsem dalek toho, abych někomu rozmlouval jeho víru. Když dáš ale dohromady několik šikovných dětí, nacvičíš s nimi pár hezkých písniček a uspořádáte vystoupení v domově důchodců nebo LDNce, bude to mít tak mocný léčebný účinek na mnoho lidí najednou, jakého žádný mistr Reiki nedosáhne.
T.
Reiki
slune
| 15. 8. 2009 20:25
Ahojky chtěla bych se vás zeptat na názor, začátkem října jdu na kurz Reiki I. k paní, která Reiki studovala a provozovala přímo v Japonsku, a kurz je jen dopoledne, bude tam max. 6 účastníků, co si o tom myslíte ? já si myslím, že nás seznámí s historií, jak to funguje, jak pokládat ruce atd., pak nás zasvětí a pak si každý asi bude hledat svou cestu sám, že nám nebude přesně říkat jak to máme dělat a co máme dělat, ale každý, že si bude muset najít tu svou cestičku.. Ale nevím jestli to tak není špatně ? Dále bych se chtěla zeptat, jestli před zasvěcením potřebuji jít i někam na Reiki léčení třeba s nějakým problémem aby to fungovalo nebo nemusím ?
A také jsem četla, že po zasvěcení nemůžu jíst maso ani mléko a dodržovat jen speciální jídelníček ? děkuji za odpovědi
Hani,
Mira
| 19. 2. 2009 16:34
tady jsou některé blogy, jestli znáš, tak se omlouvám.


http://hledani.gnosis9.net/view.php?cisloclanku=2008090016

http://pyramida.yc.cz/index.php5?…

http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?…

http://iriska9.sblog.cz/pyramidy/

http://duc***.pramenyzdravi.cz/

http://zivotni-energie.cz/…cke-energie.html

http://www.jdch.cz/

http://sirver.neutral.cz/EE/clanky.php?…

http://www.masazealeceni.websnadno.cz/…ni_medicine.html

a pak třeba knihaLéčivá energie pyramid - Olga Šuvalová
Miro
Hana
| 19. 2. 2009 09:51
jo chci, pošli mi prosím nějaké stránky o pyramidách
Hani,
Mira
| 19. 2. 2009 09:47
o pyramidách ti můžu dát typy na některé blogy, jestli budeš chtít.
Zonan
Hana
| 18. 2. 2009 19:07
taky ty stránky často pročítám, ale o pyramidách jsem zatím nenašla, tak budu hledat dál, děkuji za tip.
Zonan,
Mira
| 18. 2. 2009 18:38
uložila jsem si tvůj blog do oblíbených. Teď jsem jen nakoukla a zrovna tam bylo o myomech. To se mně týká. Je to náhoda, že?
Přeji vám všem hezký večer. Jsem ráda, že tu pokračujete. Je to vše moc zajímavé.
Slunko
Hana
| 18. 2. 2009 17:59
Tvá kamarádka by potřebovala psychologa. Já znám jen super psychol. v Praze a to je od Vás dost daleko. Ona se specializuje na psychologii onkologických pacientů.
Já spíš než v minulých životech vidím u ní problém v dětství hodně malinkém. A to že se jí zdá o Hitlerovi neznamená, že v té době žila, ale že jí válka připadá hrozná a spousty lidí v ní zahynuli.
S usínáním jsem taky měla problémy, ale teď už ne
stejně jako Zonan, tak i já večer promlouvám s cherubínky nebo se svou druhou Hankou a usnu hned.I když sny mám někdy hrůzostrašné, tak se nelze divit, protože co pořád dávají v televizi je běs, děs a to se těmto filmům vyhýbám.A budíka jsem snad nikdy nepotřebovala, vždycky jsem se vzbudila těsně před .
slunko
zonan
| 18. 2. 2009 17:03
pokud chce Tvá kamarádka jít do minulých životů, tak se mrkněte na stránky Andreje Dragomireckého, http://www.volny.cz/psychoservis/
Mi od nehezkých snů pomáhá večerní modlitba a prosba k andělům, aby mě celou noc ochraňovali, případně zavedli do rajské zahrady. Nic si sice nepamatuji, ale spím jako mimino. Jo, taky prosím, abych se probudila těsně před budíkem. Nesnáším totiž jeho zvuk. .


Andělé jsou fakt úžasní. Život s nimi je daleko jednodušší a klidnější.
:)
slunko
| 18. 2. 2009 16:44
Jelikož jsou tu samé "zajímavé" duše, ráda bych vznesla dotaz, který bych velice ráda pomohla vyřešit. Mám kamarádku a velice mi na ní záleží. Moc ráda bych jí pomohla, aby se jí problémy vyřešily, ona je tomu také otevřená, ale zatím nevíme o nikom, koho by mohla navštívit. Mám pocit, že je to hlubšího podvědomého rázu. První věc je, že se jí skoro každý den zdají děsivé sny, kdy jí někdo vraždí (ale nikdy nezemře), nebo se zraní a vidí se jak krvácí a ve snu jí to i bolí, nebo jí někdo znásilní apod. hodně se jí zdá i o Hitlerovi, říká, že si připadá, že v minulém životě musela válčit nebo že zemřela ve válce nebo tak něco. Má velký problém s nespavostí, neusne dříve než za hodinu a v noci se budí, nikdy se nebudí s budíkem. Přes den je samozřejmě unavená z nespavosti. Je hodně aktivní, každý den sportuje, ale celkově je toho na ní víc, protože jí přítel nepomůže se psem, kterému dává nejlepší péči. V příteli je problém též, z mého pohledu nemají být spolu vůbec, jsou diametrálně odlišní a nedokáží se chápat. Ona říká, že je to proto, že se bojí, že jí nikdo nebude mít rád = je adoptovaná a v životě jí hodně lidí zneužívá, protože je hodná. Je jí 30 let.
vím, že jsou to nesourodé informace, ale kdyby někdo věděl o někom, nejlépe z Královéhradekcého kraje, kdo by mohl pomoci - vůbec nevím, jaký druh člověka/léčitele/psychologa?? hledat - kdyby jste o někom věděly, dejte vědět, moc ráda bych jí pomohla.
Díky.
Hana
zonan
| 18. 2. 2009 16:37
Četla jsem zajímavé povídání týkající se pyramid na stránkách http://marieblankytna.blog.cz/0901/4 . Je to úryvek z knihy paní Koubové a článek nese název Procházení minulými životy - pyramidy. Pokud tento odkaz nenavede přímo na stránku, kde se článeček nachází (někde dole), tak jej najdeš v archívu v měsíci leden 2009 na 4 stránce.
ahojík
anonym
| 18. 2. 2009 15:51
moc mě zaujala tato diskuze,třeba ještě někdo přijde na pokec.Takové ty nevysvětlitelné věci,jako je reiky léčení,viděla jsem to v telce,že jen dotykem,může člověk,člověku pomoci ,koukám,na kriminální příběh Medium,kdy žena vidí,co se stane ve snu a pomáhá policii,vyřešit případy.
Kutziku
Hana
| 5. 2. 2009 15:29
U druhého stupně se používají ještě symboly a dá se léčit na dálku , anebo přes fotografiiJinak já ani necítím sílu v energii mezi jednotkou a dvojkou. Někdy pálení v rukou cítím hodně a někdy vůbec. Tak si říkám, že čím víc to cítím, tak více energie ten daný problém potřebuje a je to akutní.
Zdravím.
Kutzik
| 5. 2. 2009 14:14
Taky přispěji svou troškou do mlýna.
Když mi bylo před nedávnem pěkně ouvej, tak jsem se dostala až k reiki. Hodně mi to tehdy pomohlo. Prošla jsem zasvěcením prvního stupně, ale žádné zvláštní pocity jsem při tom neměla. A reiki si dávám hlavně sobě a manželovi, ale taky zas až tak silně, jako to tu popisujete, to necítím. Slyšela jsem, že prý po zasvěcení do druhého stupně se to projeví mnohem více. Tak nevím, co myslíte vy?
Jinak věřím přesně v to, jak jste to tu napsaly, že člověk dospěje k určité věci v tu pravou chvíli.
Jinak u mě je to zase opačně, u kadeřnice nebo na masáži jsem jako v nebi. Naprosto si to užívám. Ale je fakt, že záleží u koho. Taky už se mi stalo, že jsem někde byla a už tam víckrát nepůjdu.
Mějte se.
Hano,
Mira
| 5. 2. 2009 09:22
je asi ještě hodně věcí mezi nebem a zemí, které se nám za náš život nepodaří rozluštit.. bohužel. Taky bych strašně ráda věděla jak to vlastně všechno bylo.
Četla jsem na toto téma několik zajímavých knih, myslím teď třeba Egypt. I když netvrdím, že to je ono, že tak to bylo, ale něco na tom určitě je.
Pomalu i vědci přichází a začínají připouštět, že vše mohlo být jinak.
Miro
Hana
| 4. 2. 2009 19:02
koníka je mi moc líto u koní jsem byla vždycky jako doma oni mají obrovskou ,krásnou energii i když jsou to někdy pěkní tvrdohlavci. Pyramidy jsou velká záhada a taky mi zajímají - vůbec celý Egypt. Jinak já samotář snad nejsem, já jsem naopak ve společnosti hodně lidí ráda. Pracovala jsem ve velkém kolektivu a nijak mi to nevadilo, ale vadí mi energie některých lidí a já nevím proč.Někteří lidé mi jsou sympatičtí a já s nimi nevydržím v jedné místnosti a nebo naopak si přeji s nimi pobýt a oni přede mnou utíkají. Nevím čím to
Možná jsem i
Mira
| 4. 2. 2009 17:32
já trochu taková. Byla jsem i jako dítě dost samotářská. A ani dnes mi to moc nevadí. Když chci být mezi lidmi, tak jdu. Nějak zkušenosti s energiema nemám. Ale také jsme navštěvovali jednoho léčitele. Já jsem na něj trochu averzní a myslím, že mi jeho energie nic neříká. Ale jeho otec - to je úplně něco jiného. Jen se na mně podíval a řekl, že mám úplně rozhozené čakry, tak mi srovnával a já to cítila. Od té doby jsem neměla možnost ho navštívit, ale moc na jeho léčení vzpomínám.
Miro
anonym
| 4. 2. 2009 12:50
Jestli můžu, tak za sebe-prd silné osobnosti.
To je všechno jen strach.
Silná osobnost si k sobě připustí druhé, páč má dostatečně vyvinutou ochranu.
Pak jsou lidi, co jsou na tom celkem normálně, a vybírají si koho jo a koho ne, ale vcelku jim to nedělá problém.

A pak jsou lidi jako já (nebo možná i Hana), co mají někde hluboko v sobě zranění, ani o něm nemusí vědět, a podvědomě to k nim nikoho nepustí.

To je docela blbý. Ale možná je to výhoda při výběru partnera. Tam nějak instinktivně a rychle odhalí příbuznost energií...
Hana, Nux
Mira
| 4. 2. 2009 12:39
děvčata jste asi silné osobnosti nebo možná umíte přijímat tu energii líp než ostatní.
S tím kadeřníkem jsem mívala podobné zkušenosti. Ale bylo to asi proto, že člověk pořád spěchal, do práce.. děti, školka, pak škola, doma něco udělat. Seděla jsem tam vždycky jak na jehlách.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
18. 4. 2024 19:21
11788
jirinaova
18. 4. 2024 15:58
70244
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video