Laserová operace očí - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

laserová operace očí

Diskuze

dolsonoson
| 6. 5. 2021 08:53
Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuze.
jarcikova....
| 15. 5. 2018 12:08
Ahoj, hledám dalších 7 lidí pro laserovou operací obou očí pomocí metody NeoLASIK HD. Hromadnou přihláškou získáme operaci obou očí téměř za polovinu běžné ceny!
V případě zájmu mě prosím kontaktujte na 735 846 705 nebo na email: Jarcikova.eliska@seznam.cz Jedná se o oční kliniku Duovize.cz. Nabízený zákrok řeší oční vady: dalekozrakost, krátkozrakost a astigmatismus.

Těším se

Eliška
Rosie
| 2. 8. 2017 09:46
Jsem něco přes rok po operaci. Nosila jsem brýle asi od tří let a v posledních letech jsem měla -9,5 dioptrie. Šla jsem na operaci s tím, že mi asi pravděpodobně všechny dioptrie neodstraní, ale že budu nosit maximálně nějaké 1 a půlky, což by pro mě byla i tak skvělá věc, páč bez brýlí jsme nepoznala člověka i kdyby stál přímo proti mně. Když jsem si nechávala dělat brýle, byla to darda, ztenčená skla, aby se mi vešli do obroučků a na nose neměla závaží. Sice jsem dřív nosila i čočky, ale v létě se to s mojí alergií spolu moc dobře nesneslo. Oči mi dělali postupně po týdnu, v Praze v Horních Počernicích. Operace prvního oka byla dobrá, nic mě nebolelo ani při ani po, kapala jsem kapky a ráno už jsem na něj viděla lépe než na to neoperované a za pár dní už jsem viděla ostře a koukala převážně operovaným okem. Operace druhého oka byla hodně nepříjemná, i bych řekla, že mě to trochu bolelo, ale doktor říkal, že je to většinou i psychika, že to lidi mívají, když si nechávají oči operovat postupně. Po operaci mě ale už nic nebolelo a i druhé oko se za pár dní rozkoukalo. A operace nakonec dopadla tak, že už žádné brýle nepotřebuju a ani si pořádně nedovedu vzpomenout, že jsem bez brýlí skoro nic neviděla.
kariin
| 21. 4. 2017 13:17
Koukám, že nejsem jediná kdo měl obavy z tohoto zákroku :) Ale teda naštěstí, už vím, že to bylo zbytečné. Hledala jsem docela dlouho nějakou kvalitní kliniku v praze a na základě recenzí a zkušenosti i mé známe jsem se rozhodla pro horní počernice. Při schůzce semnou mluvila velmi milá paní doktorka, která mi vysvětlila v čem zákrok spočívá, jak dlouho bude operace trvat, jak by měla probíhat má rekonvalescence a uklidnila mě :) Já jsem měla slabší dioptrie a na brýle jsem si nedokazala tak nějakou zvyknout, překáželi mi, nebo když jsem je zapomněla doma tak při řízení jsem byla nesvá, takže jsem používala pak jen čočky a ty mě nebavily každý den dávat...A za mě teda i po finanční stránce plus…Vím, že se ty peníze které jsem do toho investovala vrátí.
m.kolk
| 26. 12. 2015 20:38
Ahoj, byla jsem 13. prosince na laserové operaci v Praze Krči a nemám jedinou výtku Původně jsem tam šla jen na konzultaci, ale paní doktorka mi nabídla dva termíny - jeden asi za tři dny a druhý hned ten den. No tak jsem skočila do bankomatu, vybrala penízky a tradá na operaci ) V čekárně mi dvakrát rozkapali oči, pak už jsem šla na sál. Tam mi vysvětlili co a jak, kam se mám kdy dívat a šli jsme na to. Bolestivost byla téměř nulová, jen nepříjemný tlak a smrad když laser začal pracovat Ale bolest určitě ne. Během 15 minut bylo po všem, vyfasovala jsem kapky a jeli jsme domů. V autě jsem měla sluneční brýle, protože už byla tma a světla z aut byla nepříjemná. Doma jsem kapala každou hodinku dvoje kapky a po asi 3 hodinách už jsem viděla skoro jasně. Oči mě jen trochu štípali, ale pohoda. Druhý den jsem byla ještě na kontrole a už všechno v pořádku. Jen měsíc žádná sauna, bazén, zátěž, zakouřené prostory, apod. Po týdnu mi vysadili jedny kapky. Po měsíci jsem byla na další kontrole, to už mi vysadili i druhé kapky. Pokud se mi dioptrie do roka zhorší, mám nárok na reoperaci zdarma (toto neposkytují protože se chtějí chránit, ale protože oko pracuje a horší se někomu postupně, takže je možné ještě další zhoršení i po operaci). Ale operaci si nemůžu vynachválit, je to hrozná pohoda nenosit čočky, brýle, nic..
lucieluca
| 18. 12. 2015 14:44
No procento těch u kterých se zákrok nepovede samozřejmě existuje, ale pořád je to v počtu s těmi komu operace pomohla minimum lidí… Navíc ne vždy muže všechny okolnosti ovlivnit přimo doktor! Takže každy by měl jit prvně na vyšetřeni a až potom zvažovat pro a proti
jumbo78
| 19. 11. 2015 20:40
Já už mam taky termin za 14 dni tak snad přežiju… Sice mě to na čas dost omezi v treninku no ale nedá se nic dělat :)
lukin.jun
| 16. 11. 2015 21:38
Ahoj vstupní vyšetření probíhalo tak že mi změřili znovu zrak, nitrooční tlak atd. všechno trvalo tak hodinku. Pak jsme vše prodiskutovali a probrali možnosti. Pan doktor byl perfektní všechno mi vysvětlil a odpověděl i na otazky takže to na mě pusobilo dobře tak uvidime :). Já jsem využila služby v Brně.
slana.evka
| 27. 10. 2015 11:47
ahoj a jak dlouho trvalo to vysetreni? Pry se nesmi nosit cocky ani pred operaci a za jak dlouho od vysetreni te objednali na operaci?
jumbo78
| 17. 10. 2015 18:20
Teda to je dost stažené, to jsem ani nevěděl že to jde až o tolik dolu.
lukin.jun
| 25. 9. 2015 20:58
Ahoj já jsem byl 20.6. na femto lasiku, na brněnské klinice Gemini. S výsledkem jsem spokojen, ze 7 a 7,25 a ztěchto dioptrií mi zbylo na každém oku ani ne 0,25. Brýle ani kontaktní čočky už nepotřebuji a vidím lépe než před operací s kontaktními čočkami.
anonym
| 19. 6. 2015 23:11
veruska: Prosím mohla bys mi hodit odkaz na tu akci? JSem učitelka a tohle je výborná příležitost!
anonym
| 11. 6. 2015 21:29
Je to tady trochu mrtvé, ale snad někdo odpoví :). Prosím máte někdo zkušenosti s oční klinikou oftal v Brně? Chci jít na laserovou operaci očí a kámoška mi ji doporučila :)
anonym
| 15. 6. 2015 08:16
TO Eliska33: tam byla a jsem spokojená! Jsem učitelka a zrak se mi během let pořád zhoršoval, ve třicetiosmi jsem konečně zašla a nemůžu si stěžovat. Podstoupila jsem metodu no touch trans, což je dost šetrné... A teď koukám, že mají akci pro zaměstnance škol. Já platila za oko 15 tisíc a teď by mě to vyšlo na 9. No kdybych chvíli počkala.. ale hlavně, že vše proběhlo v pořádku a vidím jako ostříž!
anonym
| 28. 3. 2015 11:15
Ahoj,hledám místo ve skupině na laserovou operaci očí v Brně,klinika Neovize.
Pokud máte někdo volné místo,prosím o info na email:RomcaFilipi@centrum.cz
anonym
| 30. 7. 2014 19:06
Taky se připojím k tomu, že laserová operace očí je perfektní. Je až překvapivé, co dokáže moderní technologie. Je to rychlé a bezbolestné, takže taky doporučuji :)
evasolan
| 23. 5. 2014 10:49
Dobrý den, díky za založení diskuze, jsou tu fajn tipy. Za mě bych se přikláněla ke klinice Lexum. Mají několik poboček po republice - je tam i Ostrava. Když mrknete na tým, tak jsou tam fakt kapacity - konkrétně teda profesor Martin Filipec ( tady info o něm http://www.lexum.cz/…rtin-filipec-csc) Klinika spustila novou reklamní kampaň a mají i slevové akce přes polský server a operace tam vyjde vážně levněji, takže bych tedy vsázela na kvalitu a pak i na výhodnou cenu. Jinak odkaz je zde: http://www.groupon.pl/deals/poznan/europejskie-kliniki-lexum-czechy/38453769
anonym
| 8. 6. 2013 13:34
Mám k dispozici 2 slevové poukazy do Duovize, každý v hodnotě 2500,- Kč.
Kontakt: systemmemphis@email.cz
anonym
| 23. 4. 2013 15:41
Dobrý den,
minulý týden jsem podstoupila laserovou operaci očí na klinice Duovize NeoLasik HD.S dioptriemi na každém oku -5.50. Asi jako každý jsem před operací hledala informace a diskuze na internetu a každý psal něco jiného. To mě dost odrazovalo, jelikož někdo psal, že po 3 měsících stále nevidí ostře a někdo zase že viděl krásně ještě v ten den operace.Takže to bylo 50 na 50! Ale i tak jsem se odhodlala a šla na tu operaci.Před 3 lety jsem prodělala velký zánět rohovky a tak jsem ani nečekala, že moje rohovka bude tak silná, že mě na operaci pustí, ale vše dobře dopadlo a mohla jsem jít na to. Týden po zákroku mohu jen děkovat a děkovat , za to, jak krásně vidím a jak se mi ulevilo. 5 hodin po zákroku bylo teda hrozných, oči mě pálily a řezaly, nemohla jsem je ani otevřít, takže doporučuji všem jet hnedka domů a nechat si oči zavřené a vyspat se z toho. Po těch 5 hodinách jsem oči otevřela a od té doby vidím krásně, ani na sluníčku mi to nevadí, pracovat na počítači také můžu a opravdu žádné omezení nemám. Takže ti co váhají, jako jsem váhala já, tak to opravdu zkuste a rozhodně i doporučuji Duovizi, je sice dražší ale zas oči máte jen jedny a do toho bych se investovat nebála. Pokud budete mít někdo zájem , mám k dispozici 2 slevové vouchery v hodnotě 2 500kč na laserovou opecaci NeoLasik a Neo Lasik HD s doživotní zárukou. Pokud chcete, pište na denna.stepanova@gmail.com
anonym
| 2. 7. 2012 15:49
ahoj, hledáme místo ve skupině na laserovou operaci očí v Brně, klinika Neovize, jsme tři, operaci bychom chtěly tak na podzim (říjen - listopad), kdo by se k nám chtěl přidat nebo jestli se můžeme přidat do skupiny tak napište na mail: romana.snejdrlova@email.cz
lkocicka
| 6. 11. 2011 14:43
Ahoj, mohli byste se mi ozvat ti, kdo podstoupili operaci a na jaké klinice, popřípadě napsat, jestli byste mi to tam doporučili nebo naopak vůbec? Díky.
anonym
| 4. 3. 2014 11:08
Ahoj, já oční operaci podstoupila v očním centru Ziris, která je na Vsetínsku a jsem spokojená mám už rok po operaci a je vše bez problému. Takže jestli bych Ti mohla doporučit, tak laserovou operaci podstup, přece jenom se jedná o zdraví
anonym
| 18. 10. 2011 11:12
shanim misto ve skupine v neovizi na neolasik hd s terminem operace do pulky listopadu. pokud by mel nekdo volno a neovize povolila vysetreni ozvete se mi prosim na petr-s@email.cz mam o operaci velky zajem
Dekuji Petr
anonym
| 9. 10. 2011 15:07
Dobrý den,
hledáme zájemce o oční laservou operaci NeoLasik HD v Brně na klinice Neovize. Tvoříme skupinu, abychom získali slevu. Pokud máte zájem, napište mi prosím na codon@email.cz
Děkuji.
anonym
| 26. 9. 2011 08:47
Dobrý den,
máme volné místo ve skupině na operaci NeoLasik HD na oční klinice Neovize v Brně. Operace proběhne na konci října. Máte-li zájem, ozvěte se na vradan@centrum.cz
Děkuji
anonym
| 14. 8. 2011 18:52
Ahoj, sháním lidi na Lasik párty do Neovize v Brně. Na operaci bychom šli na přelomu října a listopadu. Zájemci ozvěte se na kusa.petra@email.cz
laserová operace očí
Kasparek
| 20. 3. 2011 12:44
undefinedundefinedundefinedundefined

Jdu na opetaci v polovině dubna do Refrakčního centra v Praze a těším se,že
budu konečně vidět normálně.Mám poměrně velký rozdíl v dioptriích - PO -4 a LO
-1,5 a brýle s tímto rozdílem špatně snáším.Nosím kontaktní čočky,ale když to
spočítám,tak se mi ta investice brzo vrátí. Nejdřív jsem se bála a šla na
vyšetření s tím,že se rozmyslím,ale když mi vysvětlili jak operace probíhá,tak už se tolik nebojím. Všechno mi vysvětlili a navíc ještě ušetřím - mají nějakou Velikonoční
slevu.Těším se,že letos budu koukat na rozkvetlé stromy bez čoček.
laserová operace očí
majkel
| 16. 7. 2010 13:11
Laserovou operací očí můžete nyní mít i zdarma! Stačí vyhrát v této soutěži! Více info o soutěži a pravidlech, jak vyhrát na webu.
Operace
Zuzka229
| 22. 6. 2010 07:36
Ahoj,
to můžu potvrdit :) můj strýc je očař a ten lékař, který mi to dělal - oba s brýlemi. Operace se dá vydržet, měla jsem od 12 let asi 5 dioptrií. Nemůžu si to vynachválit, vidím líp jak s kontaktníma čočkama a i v noci a za šera, jako kdybych měla extra ostré brýle. Rozhodně můžu jen doporučit, pokud Vás lékař označí, že už byste ji mohla absolvovat. Jedinou nevýhodu vidím ty finance.
Lasik party - Neovize Brno
Lucula
| 5. 5. 2010 07:03
Dobrý den,
zakládám další skupinu vážných zájemců o laserovou operaci
na klinice Neovize v Brně.
Pro skupiny nabízí výrazné slevy:
http://www.neovize.cz/…k-operace-oci-6/
Takže pokud už
nechcete dál nosit brýle ani čočky, Vaše rozhodnutí podstoupit tento
zákrok je 100%, finanční prostředky máte na účtu a máte v kalendáři
volno první týden v červnu prosím ozvěte se co možná nejdříve na e-mail:
lucie.velichova@atlas.cz.
Díky.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
16. 4. 2024 19:53
11775
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video