Squirting - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Squirting

Diskuze

Valerie Grocholov
| 6. 2. 2023 06:20
Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuze.
stříkačka
Nicolinenka
| 23. 10. 2020 20:37
když se miluji s manželem tak ne, ale když se uspokojuji sama s vibratorem tak klidně postříkám celou postel.
Re: stříkačka
Peter Janek
| 17. 10. 2021 02:01
Podobne ako moja manželka len ja jej pritom pomáham pusov.
Re: stříkačka
Peter Janek
| 17. 10. 2021 02:06
A postříka nielen postel, a poviem ti pravdu je to veľmi vzrušujúce keď sa mi spraví do úst.
aukrocit
| 26. 8. 2018 01:20
I má přitelkyně je obdarována a je to fakt super a jsme vždycky rád když se pořádně udělá a je spokojená však to je to nejdůležitější co by chlapy mělo zajímat aby jejich partnerka byla spokojená jelikož když partnerka je spokojená chlap je třikrát víc
obklady.mi...
| 29. 5. 2017 21:55
Zajímavá diskuze.Dnes se mi to také poštěstilo Zajímalo by mě co to přináší pro ženu.Je to známka orgasmu?
aukrocit
| 26. 8. 2018 01:21
TO obklady.michaldusek@seznam.cz:
Velmi silného orgasmu gratuluji
opposite.0...
| 16. 2. 2016 16:57
Zajímavá diskuse.. Měl jsem to štěstí, že jsem se se squiringem již v životě setkal. Pokaždé to to pro mě bylo velice erotické, vášnivé, upřímné a velkolepé.
Bohužel, často se mi ale stalo, že se ženy spíš za tuto svojí schopnost - možnost stydí, a vědomí, že se "to" může stát, jim do značné míry brání užít si a naplno prožít takové společné erotické chvilky.
Stejně tak, jako je u některých žen viditelné, vlhké vzrušení, tak i Squirting při milování a orgasmu, pak málokterá z žen ve vztahu dovede proměnit ve svou výhodu a bonus..
Jistě teď nemluvím jenom za sebe, když si myslím, že je to pro oba partnery veliká škoda, protože větší projev důvěry, upřímnosti, lásky, žena při ***u nemůže svému partnerovi dát..
Samozřejmě ale, musím souhlasit a je třeba zdůraznit:
100% vzájemná důvěra, nulové negativní společenské následky a "v první řadě, chlap nesmí myslet jen na sebe ale měl by to také sám chtít s protějškem prožít... Pro mě osobně největší odměna a pro ženu slaný prožitek."
Držím palce.
mach000
| 9. 2. 2016 22:12
Možná přispívám pozdě, ale toto téma je pro mě úžasná věc. Přiznávám, byl jsem dlouho zabedněnec a nevěděl jsem o squiringu a náhodou natrefil na stránky se squiringem a domníval se, že je to hrané pro pronofilm, až jsem to vyzkoušel s manželkou a ta se po aplikaci doslova zkroutila do extáze slasti. Fantazie a vzrušeni pro nesobeckého manžela.
Do vyústění pochvy vede nejen močová trubice, ale ještě další dvě, z nichž jedna je Sklenneho žláza. Ta je schopna se během chvilky naplnit tekutinou bez zápachu a při správné stimulaci bodu G ze Sklenneho žlázy vystříkne nebývalou silou ven a žena zažije orgastickou smršť, kterou –bohužel- nejsme my muži klasickou souloží a drážděním klitorisu schopni pomoci údu většinou dosáhnout, protože se dá jen těžko údem dostat k onomu bodu G. Je to od přírody sprostý, ale je to tak. Tedy jedině prstěním. Ale pokud proběhne klasické milování a žena se s mužem klasicky uspokojí a je příjemně rozdováděna, měla by na závěr přijt tato metoda. Věřte, jak tu citoval spoluřečník jako já skoro šedesátník ženě je jedno že squiringu bylo dosaženo rukou- výsledek je extáze slasti. Přiznám, taky jako člověk v letech to nemá na písknutí a občas sáhnu po modré tabletce, ale toto tabletku nepotřebuje a výsledek je fantastický, tedy aspoň podle statistik minimálně u 50% žen toho lze dosáhnout. Pánové a neznalé dámy, je to mazec.
skb32
| 18. 12. 2015 12:33
Zdravím všechny slečny, dámy.
Přečetl jsem si zde několik příspěvků. Nedalo mi to a musel jsem se zaregistrovat, abych mohl reagovat.
V první řadě, nesmí chlap myslet jen na sebe, měl by to sám chtít s protějškem prožít.
A co se tyče techniky ?
99% úspěšnost tkví opravdu v intenzivní stimulaci bodu G. Za to dam z vlastních zkušeností hlavu na špalek.
Takže prostředník, prsteny a je to.
Pro mě osobně největší odměna a pro ženu slaný prožitek.
Hezký den a bohatého Ježíška
anonym
| 21. 4. 2014 22:35
Ahoj, mám otázku, mokrý *** jsem zažila ale trochu mě trápí to že to zapáchá jako moč, příteli to prý nevadí ale já se za to stydím a po každém mokrém orgasmu se mu omlouvám protože nemůžu přestat myslet na to že jsem se třeba počůrala. Je divne ze mokreho orgasmu dosahnu pri praci prstama ale jde o to ze pokud mi pritel drazdi bod g, tak ani necitim zadny tlak, paleni a ani nemam pocit ze by se mi chtelo curat ale presto strikam. Nazaver ani necitim jestli mi pritel bod g drazdil a tak se ho vzdy zeptam a rekne ze ano. Snad mi nekdo poradi s mym problemem, predem dekuju:)
anonym
| 28. 2. 2014 13:26
Rád popvídám s ženou o sqwirtu?
anonym
| 19. 12. 2013 19:38
ahoj mam 14 rokov a chcem skúsit squirt prosim poradte mi niekto dakujem
Uivatel_5485003
| 19. 10. 2020 20:35
Obsah příspěvku byl v rozporu s pravidly diskuze.
anonym
| 29. 8. 2013 21:00
Prožil jsem to s Dolores a je to to nejkrásnější co může žena dát muži
anonym
| 30. 7. 2013 23:13
Ahoj asi týden zažívám m
anonym
| 14. 5. 2013 10:51
Ahoj, mokry *** jsem jeste nezazila, uz se mi ale parkrat povedl takovy ,,nabeh''.

Problem je v tom, ze kdyz jsem se priteli zminila o squirtingu, jen tak obecne, abych zjistila, co si o tom mysli, tak se zacal ksichtit a vypadlo z nej, ze to by se mu asi nelibilo, aby na nej zenska strikala...zrejme ma pocit, ze to je jen chlapska uloha, aby strikal a k zene se to nehodi. Plus si urcite mysli,ze to je moc a ze to je nechutny.

Rada bych mu to lip vysvetlila, ale bojim se mu naznacovat,ze bych se o to rada pokusila, kdyz je evidentni, ze se mu to hnusi.... :(

A mozna by byl ochotny to kvuli me zkusit, ale pro me by to byl psychicky blok pokud jemu to prijde nechutny...

Nevim, co mam delat, jsme spolu 8 let a ja se mu stydim toto rict...
anonym
| 28. 6. 2013 15:17
Máš co dělat, ale nezoufej! I po osmi letech není pozdě, pokud není Tvůj partner "***uálně natvrdlý", protože squirt je při vzájemném styku projevem pohody partnerky. Co by za to ostatní muži dali, mít takovou partnerku, která je tak příjemně aktivní. Držím Ti palce.
anonym
| 16. 7. 2013 02:39
Je to strašně příjemná věc o kterou se muži poperou a souhlasím s tím, že je to v chlapech, ženská se jenom tak před někým neotevře, vlastní zkušenost - čekala jsem 2 roky na chlapa se kterým ho chci zažít
anonym
| 25. 11. 2011 21:04
squirt je to nejkrasnejsi na svete je to prirozene a proc si to nedoprat vubec nic to nestoji
anonym
| 22. 9. 2011 00:17
Kdyz to tu ctu,tak ja jsem na tom asi hodne dobre :P:D Mne je 17let a squirt prozivam pokazde kdyz jsem se svym klukem v posteli;) Je to nadherny pocit:)
anonym
| 13. 9. 2011 22:53
Ahoj, je mi 17 let a chtěla bych se taky pochlubit, že takovou věc umím, dneska sem to o sobě zjistila poprvý a stříkala sem dva metry daleko!!!
anonym
| 10. 9. 2011 04:39
Závidím těm co si to užívají,...já zatím ne,ale věřím, že potkám ji a vychutnám to kouzlo těla, ten čistý pramen chuti . ...Příroda to mooc dobře vymyslela...
Potřebuji radu!
mrswegass
| 1. 12. 2010 14:57
Dobrý den,

Chtela bych se na neco zeptat. Je mi 20 let a asi jsem mela zenskou ejakulaci. Nevi koho se mam zeptat, a tak me nenapadlo nic lepsiho nez tady. Nejsemm si totiz jista, jesti je to ono, ci ne. Jsem pomerne nezkusena, a dosud jsem nezazila ***. Ani pri ***u ani pri masturbaci. Ale neustale se o to pokousim jak sama, tak s pritelem. A nedavno se mi stalo, ze kdyz jsem si drazdila postevacek, dosla jsem do faze kdy jsem mela pocit ze se pocuram a kdyz jsem pokracovala opravud ze me vysla tekutina (pomerne velke mnozstvi). Myslela jsem ze jsem se pocurala. Citila jsem se trapne a nevim co si myslet. Jelikoz jsem okamzite prestala tak se *** nedostavil, a tudiz nevimm jeslti kdyz ze me vysla tekutina, ale nemela jsem ***, jestli se i tak jedna o zenskou ejakulaci. Neumim si predstavit kdyby se mi to stalo pri ***u s pritelem, tka jak by se na to tvaril. Proto vas prosim o jakoukoli radu, nebo postreh. Dekuji za odpoved...
anonym
| 10. 9. 2011 04:52
TO mrswegass: .. Já si strašně přeji potkat tako. jak ty, jsi o moooc víc ***y díky tomu, jen pomyšlení na to jak bez zábran a s takovou chutí si umíšč užívat ***,nejen mě přirozeně neskutečně neustále vzrušuje. ...snad tě potkám,...a ochutnám..
anonym
| 16. 5. 2014 11:28
TO mrswegass:
to co jsi prožila byl mokrej *** ,pak přijdou intenzivní stahy pochvy a v případě masáže poštěváčku ,lépe druhou osobou ,nebo dvěma prsty nahmatá ti přítel G bod a masáží tě přivede až na vrchol blaha ,když si to budeš dělat sama neprožiješ to tak intenzivně
mokrý orgasmus
Skalinka
| 26. 11. 2010 12:16
Ahojky, moc děkuju za to,co jsi tady napsal. Už asi dva roky, co jsem o tom poprvé slyšela, jsem se o to párkrát pokusila. Pak jsem narazila na tvůj komentář a ten mi hodně pomohl. Skutečně jsi tady popsal, jak na to správně. Už jsem myslela, že mě to nikdy nepotká až teď ve 30 letech. Myslím, že to má v sobě, jen to chce fakt poslechnout rady a myslím, že ty to tu opravdu píšeš pěkně srozumitelně. Jsi dobrej. Jen bych se chtěla ještě něco zeptat soukromě, ale nevím,zda na to odpovíš. pa,pa Skalinka
*
tercza
| 16. 11. 2010 14:18
k trvoji otazce:o pití to vubec není...
jeste pred rokem jsem vubec nevedla co je to ***....a ted...nejenze se udelam nekolikrat po sobe..ale znam i mokrej ***..a je to uplne super..a jak na to?trochu vinka (at se vic odvazete) a hrat si a hrat si...a sikovnyho chlapa...
anonym
| 16. 5. 2014 11:34
Ano máš pradu je to ve chlapovi ,nejdříve musíš se ženou o tom mluvit co vlastně prožívá a pak co by chtěla ještě zažít v ***u .A potom přijde erotická masáž kterou ji pěkně připravíš , a jazykem ,prstama ,někdy i celou dlaní jí pěkně uvedeš až na vrchol a když konečně dosáhne prvého orgasmu ,pokračuj dál po chvíli se dostaví další orgasmy a nakonec přijdou i mokré orgasmy ,Je pravda že každá žena mokrého orgasmu nedosáhne :
:-(
market222
| 12. 11. 2010 19:47
To já mám zase opačný problém, vlhnu málo a moc touzim po mokrem orgasmu priteli se to moc libi ale nepodarilo se mi to zatim. Mozna blba otazka, ale Muze to byt i tim, ze malo piju a proto nemam ani z ceho vlhnout?

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
jirinaova
18. 4. 2024 10:40
70239
♥Jarka*Alice♥
18. 4. 2024 08:14
11782
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video