Starší partner - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

Starší partner

Diskuze

anonym
| 25. 9. 2017 17:27
Ahoj,

mám taky staršího partnera o 12 let. Jsme spolu 20 let. Mně je 52, jemu 64.
Do jeho šedesátky to šlo, po šedesátce se z něj stal starý, nerudný dědek.
Protivný, na všechno a na všechny nadává, všechno je špatně a on jediný má pravdu.
Ještě ke všemu je už rok v důchodu a když se někdy vrátím z práce je ještě v pyžamu, myje se jednou týdně, neholí se na všechno kašle. Jen čumí na telku a nadává....

Už jsem se odstěhovala z ložnice a do konce roku se odstěhuji i ze společného bytu na chatu.
Takže pozor na to děvčata, v 50 budete ještě kočky plné síly a chuti žít a doma budete mít starého protivu o kterého se budete muset starat.
anonym
| 20. 9. 2017 23:27
Ahoj, bude mi 17 a zamilovala jsem se do 30 chlapa, citime to navzajem. I kdyz vidime oba dva vekovy rozdil tak to pro nas nic neznamena. Vzdyt vek je jen cislo, navzajem se doplnujeme, rozumime si a mame toho celkem dost spolecneho, nevim jestli jsem se zblaznila ale nevim jak bych to ted mela podat tatkovi. Vi sice ze jsem na starsi, muj byvaly pritel ma 21 ale nevim jak by bral pritele starsiho o 13 let. Dekuji za rady a odpovedi
anonym
| 25. 9. 2017 13:32
TO Nikol:

13 let zase není tak moc a časem se to srovná, pokud spolu vydržíte.
Až Ti bude 25 a jemu 38, tak už ten rozdíl nebude tak rapidní.
Vždycky záleží na těch dvou.
anonym
| 25. 9. 2017 17:29
TO Nikol:

Představ si vás za nějakých 40 let. Tobě bude 57 a jemu bude 70....
anonym
| 11. 10. 2016 11:37
Ahoj všem ženám a děvčatům,které mají o hodně staršího partnera Mě je 34 a příteli 59,takže rozdíl přesně 25 let,rozumíme si úplně ve všem,až je to zvláštní.Jenže min.týden mi můj Pan Božský oznámil,že je starý a že to psychicky nezvládá,mne i děti,moje děti,jsme spolu pět měsíců,děti už nechce,ani jeden,že se s tím teď potřebuje srovnat,že má rád už svůj klid a takové ty řeči,no,takže jako u mne dobrý,mám mu prý dát čas,jenže nejraději bych ho kopla do prd protože moc dobře věděl,do čeho jde,chtěl si zvýšit ego,bo nevim?je to masakr,asi mu ukážu,kde má kanec díru,popláču si,ale rozhodně nebudu stále na něco čekat a vztah,jak na houpačce?podotýkám,že já nebyla ten iniciátor,že budeme spolu každý den a skoro už bydlet,dávala jsem mu čas na úplně všechno Přeji Vám,ať vám to všem vyjde,mě je teď ukrutně
anonym
| 12. 10. 2016 21:34
TO Mirka:

ani se mu nedivím....nejdříc mu imponovalo vaše mládí, ale pak se lekl.
Je to už přeci jen důchodce a chce svůj klid, tak to prostě chodí.
anonym
| 14. 8. 2016 21:50
Ahoj devcata. Mam partnera o 20let starsiho (ja28 on48). Jsme spolu uz 2,5let a porad si ho neskutecne uzivam. Jsme jak jedna osoba. Krasne se doplnujeme pomahame a prozte vse super. Rodina a okoli nas hrozne odcuzo ali ale uz to pobiraj asami uznali ze k sobe patrime. Na veku nezalezi pokud si s clovekem rozumis. Pred par lety bych mela jiny nazor ted to vidim take jinak.
Jedine co, budoucnost.... trochu se toho bojim protoze chci deti a partner uz ne. Je rozvedeny a ma tri deti... to je jedine co nas trapi. A v teto situaci ten vek hraje roli bohuzel........ kazdopadne at dopadnem jak dopadnem- jsem rada za kazdy moment s nim a tak bych chtela dalsim promluvit do duse- poslouchej srdicko ne lidi kolem sebe. Ty zijes svuj zivot ne ostatne!
Snad tyto me blaboly nekomu pomohou
anonym
| 1. 7. 2016 20:48
Preji pekny vecer, chtela jsem se zeptat na Vas nazor. Mam kratce o 11 let starsiho pritele (me 23let, jemu 34let) oba jsme zamilovani az po usi, ale nedavno pritel prisel s tim, ze je na me moc stary a ze by nerad abych si za rok nasla nekoho jineho a jestli bych si nemela najit nekoho jineho. Pritom si jak v osobnim, tak v ***ualnim zivote zcela vyhovujeme..... Je to normalni? Mam se snazit ho presvedsit o tom ze na veku nezalezi? Nebo se na to proste vyprdnout
anonym
| 11. 10. 2016 11:41
TO Anonym:
To je přesně můj případ,najednou mu ruplo v kouli a že je starý a má rád svůj klid,taky zamilovaní,až po uši,do konce v ***u dělali věci,které,nikdy nezažil,doplňovali jsme se,dělali kraviny,fakt super,názory na život i lidi úplně stejnej,prostě jedno tělo,jedna duše a teď tohle,je to mazec a já mám obrovskej vztek,je to mazec.
anonym
| 17. 6. 2016 19:34
Ahoj,chtěla bych se zeptat je mi 15 skoro 16 a seznámila jsem se s jedním instruktorem na táboře a myslím, že ho miluju jenže jemu je 27 takže je mezi námi celkem velký rozdíl. Bojím se jak by to mezi námi bylo. Třeba *** nebo tak co myslíte mám to s ním zkusit nebo si dělám jen plané naděje? Budu vděčná za každou radu . Díky a hezký zbytek večera :) .
anonym
| 10. 1. 2015 18:09
Ahoj, já byla s přítelem, který byl o 22 let starší. Hodně lidí a mě koukalo přes prsty, ale časem to všichni nějak pobrali nebo spíš to pobrat museli... Mě bylo 20, jemu 42. Ze začátku vše super až postupem času jsem zjistila,že to nemá smysl- určitě né, kvůli věkovému rozdílu, ale kvůli tomu, že jsme byli každý uplně jiný, měli jiné názory na věci. Takže Vám radím, at se na ostatní vykašlete a myslíte jen na sebe. Bylo to krásné období mého života a určitě toho nelituji!
anonym
| 10. 6. 2016 10:15
TO Linda:
Mě je 77 let,manželovi 55 a nestačí mi kolikrát,odpadne a usne,takže asi tak.Rozdíl nehraje roli
anonym
| 7. 11. 2016 16:46
TO Drahuše Pohorková: No,upřímně,než 80ti letou bábu,taky bych radši usnul,hezký den
anonym
| 14. 6. 2017 00:48
TO Berta:

Zase když vyndá zubní protézu...
jelenka
| 2. 7. 2012 10:41
Mám manžela o 15 let staršího. Mě je 24,manželovi bude 40.Jsme spolu 3 roky, z toho 2 roky jako manželé.Nemůžu si stěžovat :)) Manžel má z předchozího manželství dvě již skoro dospělé děti a náš vztah je skvělý. Můj názor? na věku rozhodně nezáleží!!!
anonym
| 14. 7. 2012 20:12
TO andrejka3741@seznam.cz: Andrejko,moc ti tento vztah preji a bohuzel musim rict, ze i velice zavidim!me se deje neco podobneho...je mi 24 let,partnerovi 40 let,ale kvuli tomu,ze ho moje rodina nehodla asi nikdy prijmout a striktne vztah zavrhuje, tak se s nim po vikendu rozejdu...je to nejhorsi obdobi meho dosavadniho zivota, ale rodina me neustale presvedcuje,ze kdybych s nim zustala, tak si zkazim zivot...docilili toho,ze uz si to sama zacinam myslet a vznikaji zbytecne hadky...(jinak je nas vztah perfektni,je nam prekrasne)...jsme spolu rok a pul..nejkrasnejsi rok a pul meho zivota...samozrejme,ze by to casem mohlo byt jinak..ale to prece muze byt i se stejne starym partnerem....drzim ti pesti Andrejko!a souhlasim..na veku nezalezi..
anonym
| 27. 3. 2012 20:14
Ahoj děvčata, staršího partnera má, o dost a jsem spokojená. A neni nijak bohatej, nejsem zlatokopka.. http://www.youtube.com/watch?…
anonym
| 4. 11. 2011 12:59
Ahoj holky no je tu moře přispěvku,..Takže když máte staršího chlapa hraje tam roli jstlije nebo není ženatý, jestlimá nebo nemá děti a podobně,.. Ale pokud narazíte na čtřicetiletého pána, který je fajn, hodný, milí obětavi a miluje vás a co toho všeho bezdětný a svobodný,.. Tak to je potom štěstí já jsem si jedno takové štěstí našla,.. Mě je 22 a jemu 44,. Jsme šťastný a milujeme se,..Zatím holky,..
anonym
| 21. 7. 2011 13:53
Pro Angeliku:
Ahoj, 7 let jsem byla se stejně starým přítelem. Vztah už delší dobu nefungoval, ale z obavy, že bych zůstala sama, jsem to nějak vnitřně odmítala řešit. U kamaráda jsem se často vídala s jeho bratrancem a vždy jsme si velmi dobře rozumněli. Po necelých dvou letech od prvního setkání mi začalo docházet, že on je chlap, kterého chci a v životě potřebuju. Rozešla jsem se s přítelem a dala s J. V době, kdy jsme spolu začali mi bylo 21 a jemu 33. Když jsem se rozcházela s přítelem, nevěděla jsem, jak J. zareaguje, jak velké sympatie ke mě chová, ale přesto jsem do toho šla. Podotýkám, že je svobodný a bezdětný. Teď jsem spolu a já jsem nejšťastnější člověk na světě. Máme úžasný vztah. vzájemné souznění se mezi námi vytvářelo postupně, ale vzniklo velmi silné pouto a jít do vztahu s ním bylo nejlepší rozhodnutí mého života!
Co si myslí? Jak tě dostat do postele.
Tatu
| 7. 7. 2011 08:38
Když už ti to okouzlení vydrželo tak dlouho, vyzvěď, jestli je volný a když ano, spusť se s ním. On si udržuje taky odstup, protože třeba nemůže uvěřit tomu, že by o něj měla zájem tak mladá holka.
Mám šanci na happy end?
Angelika
| 5. 7. 2011 18:32
Ahojte, jsem někde uprostřed příběhu, který začal před sedmi lety, teď se někam posunul a já se nějak nemůžu vymotat směrem k šťastnému (nebo tragickému) závěru. Před osmi lety jsem poznala neuvěřitelně okouzlujícího muže. Je o nějakých dvanáct let starší a v době, kdy jsme se poznali jsem ještě byla tak mladá, že nebylo možné ani pomyslet na cokoli jiného, než uctivý odstup. Vídali jsme se pravidelně pět let, ale pochopitelně mezi námi vůbec nic nebylo, jen přátelské rozhovory. Pak jsme se docela dlouhou dobu vůbec nesetkali a před nějakou dobou (asi půlrokem) se znovu ozval. Navrhl pivo, souhlasila jsem, pak jsem navrhla já oběd, on souhlasil. Během oběda jsme se nějak mezi řečí dohodli na další schůzce... Ale co dál? Docela často si píšeme (díky bohu za sociální sítě ), je hrozně fajn ho vídat, ale vůbec nedokážu odhadnout co si myslí. Stalo se některé z vás něco podobného? A jak to dopadlo?
zdravicko
Anetka666
| 10. 11. 2010 17:41
cauky muzu ti rict ze od rozvodu mych rodicu uplynulo cca 20 let byla sem jeste dite a prave sem dospivala atd...ale od te doby sem postradala v rodine otce jelikoz sem vyrastala u mamky a je tedy jasne ze sem inklinovala vzdy k muzi co mel vice let takze urcite to ma nejakou spojitost,a kolikrat mi nevadil vekovy rozdil i 25 let.Aneta
otcovská figura?
zdravicko
| 8. 11. 2010 15:20
chtěla jsem se vás milé ženy zeptat, co si myslíte o tom, že hledání staršího partnera může nějak souviset se vztahem s otcem? já osobně o tom hodně často slyším a sama jsem staršího partnera (o 11) měla v době krátce po rozvodu mých rodičů a zpětně uvažuju, jestli to mohlo být nějaké nevědomé nutkání.
:)
Nicolchen
| 19. 10. 2010 21:25
Nikdo třeba tady neříkate, že by váš partner byl ženatý...
:)
Nicolchen
| 19. 10. 2010 21:25
Nikdo třeba tady neříkate, že by váš partner byl ženatý...
starší partner
verda1
| 4. 8. 2010 15:14
Mezi mnou a přítele je věkový rozdíl 28 let a vyhovuje nám to tak. Za nic na světě bych ho nevyměnila. Okolí to nepřijde běžné, ale hlavní je, že se dva mají rádi a že si rozumí.
starší partner
verda1
| 4. 8. 2010 15:14
Mezi mnou a přítele je věkový rozdíl 28 let a vyhovuje nám to tak. Za nic na světě bych ho nevyměnila. Okolí to nepřijde běžné, ale hlavní je, že se dva mají rádi a že si rozumí.
Dior
zonan
| 20. 6. 2010 21:52
Co napsat? Zamilovanost je krásné období. Užívej si ho plnými doušky a na starosti zapomeň. Nekaž si to. V životě jich přichází dost a dost. I kdybys měla zažít jen pár okamžiků dokonalého štěstí, stojí to za to!
Starší partner
zonan
| 20. 6. 2010 19:58
1. Jak vyjít s dcerou partnera? Maminku dělat nemusíš, ona ji fakt nepotřebuje. A mimochodem, jak by ses dívala na svého otce, kdyby žil s ženou ve Tvém věku? Přijít-zkasírovat-vyspat se-pojíst- a odjet je zcela přirozená reakce na někoho, koho si nevážím a kdo mi ublížil, či ubližuje. Ty bys skákala radostí? Vždyť děti si o svých rodičích myslí, že *** vůbec neznají a oni přišli na svět nějakým úžasným zázrakem. Zlatokopkou můžeš být v jejich očích Ty. Obhospodařuješ jejího otce.
2. Oplzlé maily. Chce asi trochu více perverzity a oplzlosti z Tvé strany ,
starší muž
Dior
| 19. 6. 2010 10:05
Všechny moc zdravím,
velmi mě tu povzbudil jeden anonymní inzerát, kdy slečna uvádí, že její partner je o 34 let starší. Navázala jsem partnerský vztah s mužem, který je o 23let starší. Tedy mě je 23 a mu 46let. Mám z toho velké obavy, jednak připravit na to rodiče bude hodně težké a taky okoli lidí moc hezky na nás nepřihlíží, což mi ani tak nevadí,(ale nepříjemné to je) bohužel citum se poručit nedá. Je užasný, pozorný,milý a ve všech směrech nam to perfektně funguje, nikdy jsem takový vztah s klukem cca 28 let a méně nezažila. Teprve teď citím, že jsem spokojená a štastná. Snad ty překažky nebudou tak hrozné a naš vztah vydrží.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
16. 4. 2024 19:53
11775
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video