SNY A JEJICH VÝZNAM... - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

SNY A JEJICH VÝZNAM...

Diskuze

Podivný sen- potřebuji poradit prosím.
Uivatel_5584199
| 18. 6. 2022 09:18
Ještě nedávno se mi zdál jakýsi sen. Byla jsem v něm já a jeden kluk z naší školy. (Mimochodem o tom klukovi jsem nikdy nic nevěděla, a nijak jsem si ho nevšímala ani na něj nemyslela.) V tom snu přijel ke mě domů a dal mi papírek s vyznamenáním lásky. Jednu větu si doteď pamatuju "Vždy když tě vidím ve škole na chodbě jsi velmi krásná a sluší ti to." Potom snu jsem si ho ve škole začal všímat a začal se mi libit. No a teď se mi líbí, dokonce jsem s ním byla i venku (ale takovou nahodou) a bylo to cool. Ale nikdy jsme se nějak extra nebavili a nikdy jsme si nenapsali. Taky mi po pár dní toho snu začal sledovat na IG. Myslíte si že je možné že mě měl taky ve snu? Tak se chci zeptat, jaký je to znamení?
Válka
Uivatel_5578336
| 8. 5. 2022 21:26
Jednou když mi bylo 3 se mi zdálo že utíkám z války. Moje starší sestra se mi snažila pomoct a přitom umřela. Nakonec mě udusil had. Následujcí den se mi zdál další sen. Normálně jsem si lyžovala, A přede mnou byla reklama na capri sun. Normální lyžování. Ale když jsem byla blíž tak se najednou proměnila (ta reklama) a byl tam takový divný muž. Najednou se z té reklamy začaly vynořovat obrovské ruce s nožema. Málem jsem se napíchla. Nakonec jsem se udusila. Hned potom jsem měla velmi podobný sen. Byla jsem ve svém pokoji se mou rodinou. Na zdi byl pověšený můj obrázek. Opět se začaly vynořovat další ruce tentokrát s kudlama. Moje rodina umřela. Nakonec jsem se udusila. Prosím o vysvětlení, jsem doopravdy zmatená. Nejen z toho že si to pamatuju, ale taky z těch snů (samozřejmě). A taky z toho že jsem se pokaždé na konci udusila.

Ema D.
Prosím o vyložení snu
Uivatel_5569071
| 26. 2. 2022 09:14
Dobrý den chtěla bych se s vámi podělit o můj sen. Sny mám poměrně často ale většinou si je moc nepamatuji nebo mě nijak nenadchnou a nebo jsou spíše ošklivé. Tento sen nejprve začínal tím že jsem hlídala asi dvacet malých dětí ve velkém moderním domě a najednou se mi příběh změnil jako bych se vrátila tak o čtyři století zpátky a ocitla se na neuvěřitelně krásném místě. Seděla jsem na travnatém kopečku a přede mnou bylo krásné malé jezero z kterého vyrůstaly staré zelené stromy, celé místo bylo uzavřené zeleným křovím a když jsem se otočila uviděla jsem takový starý anglický zámek/vilu. Na sobě jsem měla skoro až průhledné šaty podšité drobnými květy. Šla jsem se koupat a z ničeho nic tam byl kluk/muž který mě v tom snu znal a já jeho a připadalo mi že má nutkání mě chránit. Také část byla o tom že jsem mu říkala že mě bolí záda a on mi dal radu co s tím dělat ale to asi není podstatné. Zvláštní na tomto snu bylo že jsem v různých okamžicích měla v rukou normální dnešní telefon/ mobil . Že snu jsem se bohužel probudila. Sen na mě působil neuvěřitelné klidným, krásným dojmem ale někdy až milostným. Vím že to není až nějak moc zajímavé ale hrozně by mě zajímalo co mi tento sen chtěl naznačit protože od té doby co jsem se ze snu probrala nemůžu myslet na nic jiného než na to nádherné místo a na toho chlapce, Klára 17 let.
Vyklad snu
Uivatel_5554481
| 14. 11. 2021 09:32
Zdravim, zdalo se mi o tom ze jsem hledal ve snu sam sebe 😅 mel jsem pocit ze jsem zpatky v case... Ten druhej ja delal uplne ve snu to same, ktery se mi zdal pred snad xx mesici. Pak jsem bojoval v nejakem ringu a vyhral jsem.. bylo toho vic.. byl jsem na miste kde se vsichni zmasakrovali.. kladiva a tak.. ja byl vklidu sel jsem oknem pryc, ocitl jsem se u fontany a potkal tam asi nejakou holku. Pamatuji si ze sem zabloudil autem když jsem hledal jakysi zavod. Nakonec jsem byl ve vesnici v nejake chatce. Jakobych tam uz byl s jednou holkou a zazil tam uplne spoustu zazitku, mel jsem strasne hezky pocit. Ale videl jsem jakoby takovej vyrezanej ctverec v podlaze a zebrik... A cca 3m zebrikem jeste jedna takova dira a asi 7m hluboka. Prvni sem slysel hnusny zvuk a vedel jsem ze tu pri*** uz sem zabil kdysi, pak jsem videl dole vlky, furt sem se dival se shora a pak jsem tam hazel mrtvoly dalsich vlku abych zjistil co udelaji. Nakonec nrjaky vlci muz tam dole.. prijde mi to uchylne
Sen
kacasvec43...
| 7. 9. 2019 10:44
Dobrý den,každou noc se mi zdá jeden sen stále dokola a už nejvíc co mám dělat.V tom snu si myslím že se probudím,rozhlédni se kolem sebe a uvidí předemnou stát nějakou postavu,tak zavřu oči.Když je otevřu ta postava tam pořád je,ale na jiném místě.A ten sen se takhle opakuje až do rána.
Re: Sen
Uivatel_5578336
| 8. 5. 2022 21:53
Možná je to duch a snaží se tě varovat! Nechci sýčkovat, nebo tak něco, ale NIKDY ale opravdu NIKDY, neberte sny na lehkou váhu. Jednou se mi zdálo že mi umřel pes, Alan. Myslím že počasí bylo jasné. No a o rok později se to vylpnilo
anonym
| 25. 3. 2018 15:59
Takže ahoj, mám tady jeden sen, se kterým si dost lámu hlavu a mám z něj docela i obavy..
Jde o to,že se mi zdálo,že stojím na nějakém hořícím útesu a na druhém,který byl naproti, byl nejspíš svět mrtvých. Lidé co tam byli se na mě dívali a natahovali ruce,abych jim podala tu svou. Jen tak jsem to zkusila a najednou se mezi tím prvním a mnou vytvořila nějaká elektrická "jiskra" která mě už nepustila zpět. Zkrátka mě ten člověk chytil a nepustil. Nezbylo mi nic jiného,než ho vtáhnout do reality. A pak jsem to udělala i s těmi ostatními lidmi,ale vůbec nevím proč. V tom snu jsem měla pocit,že dělám správnou věc..ale jakmile jsem se vzbudila hrozně jsem se toho lekla... .
Mohl by jste mi někdo prosím zkusit říct co ten sen měl znamenat?
Anbee
| 26. 3. 2018 14:25
TO Mili1012: Já si myslím, že tě mozek varuje před nějakým špatným rozhodnutím, kterého se obáváš. Asi si myslíš, že to rozhodnutí, které bys měla udělat je špatné.
anonym
| 28. 3. 2018 19:49
TO Anbee: Moc děkuji za odpověď
anonym
| 20. 8. 2018 10:24
V tom snu se ukazuje Váš vztah ke smrti a k lidem. Smrt je vždy tajemstvím, k Vám toto téma promluvilo tak, že mezi Vámi a lidmi na druhém břehu vzniklo pouto Vaším zájmem o ně. Třeba o příbuzné, ale o mrtvé vůbec. Takové pouto je ona jiskra, která nejen zapálila Váš zájem, ale utvořila vztah k nim. Zdá se také, že máte pro ty, kteří na tom nejsou dobře nejen pochopení, ale také sklon pomoci. I neznámým lidem. Nemůžete jinak. A to je Vaše pěkná vlastnost! Velmi pěkná!
Mějte se pěkně,
Doc. Dr. Růžička
divné sny
Tygrinka
| 22. 8. 2010 17:44
Minulý týden se mi zdálo,že má andulka má v hrdle díru a s ní výlezla další andulka a začla jí hrozně klovat až do krve,sté hrůzy jsem se až obudila.A dnes ,že jsem plavala mezi hejno bílymi labutěma.
Padání
michal13
| 22. 8. 2010 00:40
Nwm Proč ale Mě se Zdál sen,v Kterým jsem s Malou sestrou na balkoně a ona vypadlaJe to hrozný! A to samý se mi zdálo i o 16letý sestře a o 10letý sestře.Co to Znamená???
Nehoda
milkyway
| 7. 8. 2010 11:08
Ahojííik .. Dneska se mi zdál hodně nepříjemný sen. A zajímal by mě jeho význam, jestli nemám očekávat něco špatného.Prosím o radu. .. Zdálo se mi, že jsme seděli s partou na lavičce a s mím přítelem.A v tom najednou tam projelo auto, který nabouralo a můj přítel byl zraněn.. Děkuju předem za odpověď
MATURITA
sladkydablik
| 20. 5. 2010 10:48
Ahoj milá neznámá,velice bys mi pomohla,když písneš co můj sen znamenal:již jsem 4 roky po maturitě a včera jsem ve snu maturovala znovu,ale tak nějak divně,byla jsem v práci na chodně,seděla jsem na chodbě a otázky jsem měla na starém žlutém papíru,byly 3: druhy látek(jako kašmír atd.)pak jak se dělá ruda,měla jsem tam i namalovanou pec a tu třetí si již nepamatuji,ale vím že tam na 100% byla.Profesorka seděla u mě v kanceláři a čekala až si otázku projdu,ale na chodbě pořád někdo chodil a já chtěla radu,protože jsem nevěděla vůbec nic,a pořád jsem si v tom snu říkala že jsem uplně dutá,že nic neumím.Zvláštní je,že ta moje profesorka byla paní Hejlová z Ulice,a pořád vykukovala jestli mi nikdo neradí.Nakonec jsme se odebrali asi do hospůdky (dlouhé dřevěné stoly a lavice,venkovní prostředí),byla tam i paní ředitelka z ulice,všechny jsme měli před sebou modré drinky a zkoušeli mě,pak jsem se někam vypařila,a viděla jsem se jak se procházím s kamarádem,zkoumáme otázky a on mi je všechny poradil,pak jsem rychle utíkala zpátky ke stolu ke zkoušejícím.Přiběhla jsem celá zadýchaná,upocená,dostala jsem vynadáno kde jsem když maturuju,otázky už jsem věděla,že látky jsou kašmír,samet,satén,ale řekla jsem paní Hejlové že na to nemám,že nic nevím,že jsem uplně dutá,a ona mi odpověděla:já vím ty máš ted ty problémy s přítelem a finančně jsi na tom taky špatně,tak aspon řekni 2 slova a já ti dám 4.A Já jsem jí řekla,nemůžete mi dát 4,když jsem uplně dutá,to by nebylo fér k ostatním a pak jsem se vzbudila..Jsem se hodně rozepsala,nechci tě otravovat,ale opravdu by mě tento výklad zajímal,veliké dííííky a PUSU
sen o tetě
Jankajanka
| 26. 4. 2010 10:51
No první, co mě napadá je otázka, jestli jsi opravdu šla si s těmi vašimi příbuznými popovídat o tomhle snu? Já bych to udělala.
Když mi zemřel táta, jeho sousedce se zdálo, že táta ji prosí, aby vyřídila tátovo přítelkyni, že i přestože spolu byli krátce, byla skvělá ženská a měl ji hodně moc rád. Sousedka a přítelkyně jsou kamarádky. Spolu si to pověděly, poplakaly a myslím, že se uvolnilo nějaké napětí, energie. Podle mě bylo důležité si o tom promluvit, možná pro všechny tři, sousedku, tátu a jeho přítelkyni.
Zkus vyřídit vzkaz a v duchu se s tetou rozluč.
SEN
helenka123
| 24. 4. 2010 21:41
Dobrý den!!už 8let mě trápí jeden sen který se mi zdál a dodnes nevím co měl znamenat.
Viděla jsem obrovskou bránu a tak jsem šla k ní blíž a v tom se otevřela a stál tam nějaký můž a ten se mi představil jako Svatý Petr, ja šla teda dál a najednou byla mlha udělala jsem teda pár kroků protože jsem neviěla na cestu a nic kolem sebe,po pár krocích jsem zahlédla stůl a na židli seděl Ježíš na stole měl zelený štos papírů a červený štos papírů ja k němu přistoupila blíž a dal mi zelený papír v tom se zas začlo měnit on zmizel a viděla sem jen pak obrovitánskou jasně zelenou louku kytky a stromy které v reálném životě nerostou.Stála jsem na uzké cestičce a prostě mě po ní tahlo jít a tak jsem šla z dáli jsem zahledla jasný světlo přistupovala jsem k tomu blíž a blíž a bylo to světlo na konci tunelu ja se zastavila chvíli tam koukala otočila se a šla zas na zpátek,v tom jsem tam viděla tetu která je bohužel po smrti a ja sní mluvila řekla mi že mam našim příbuzným vkázat že se ma dobře a že ji nic nebolí,že nemá žádný starosti v tom byl jako můj čas jít zpatky zas se to proměnilo v hustou mlhu a ja viděla jen černé stíny jak někam odcházejí a ja se v tom probudila-moc by mě zajímalo co to znamená děkuji předem za vaší opověd z pozdravem helena
Tip na výklady snu
Snarinka
| 11. 1. 2009 12:36
Výborné stránky na výklad snu a jejich výklad jsou

www.mujsen.cz

mají tam výborný snář ale i spoustu jiných informací , které ti intuitivně napoví co se ve tvém životě děje
smrt a porad dokola
lena16
| 5. 11. 2007 20:24
ahojik byla bych moooc rada kdybys mi objasnila tendle sen,...moooc dekuju.....zacnu asi tim ze asi tak pred pul rokem se mi zdal sen ze me srazilo aouto...a ja se nasvet a na sebe samu koukala z pohledu me ale jako ducha vznasejiciho se okolo meho tela..ja vim je to divny ale tak to je...videla jsem svoje telo na silnici..polici a zachranku..pak uz jen tmu a probudila jsem se...a zno se mi ten sen zdal to je tyden zpet....vsechno to bylo od zacatku jako v prvnim jen jsem tam mela pokracovani...byla jsem v zachrance jeli jsme do nemocnice.....v nemocnici...tam bylo vsechno vsem jedno lezela jsem tam na operacnim stole vsude okolo me pristroje ale fungoval jen ten na mereni pulzu a srdce...doktori okolo me se jen smali..a pily kaffe..bylo jim jedno ze u miram...a v tom sem mela divnej pocit ze me nekdo drzi za ruku...byla tam semnou osoba cela v cernym ale nemohla jsem se ji kouknout do tvare..byl to pocit zaroven peknej ze me zachrani ale taky jsem mela strach....prisla tam sestricka a videla na tom pristroji ze umiram.......snazila se me uzdravit....abych zila ale...ta osoba v cernym me tahla sebou a nez jsem se probudila ....tak jsem jen slysela ten zvuk toho pristroje jako ze jsem mrtva a cervevou dlouhou caru na obrazocve...to je prvni sen a ted se mi zadl zrovna vcera...ze jsem zase umrela.....vsech co jsem se ptala tak nikdy ve snu neumreli ale ja jo uz dvakrat a nevim jak si mam co s tim snem spojit....myslite ze mi dokazete poradit???byla bych moooc rada
smrt..porad dokola....
lena16
| 5. 11. 2007 15:56
ahojiik rada bych dostala objasneni svych snu..zacnu asi tim ze asi tak pred pul rokem se mi zdal sen ze me srazilo aouto...a ja se nasvet a na sebe samu koukala z pohledu me ale jako ducha vznasejiciho se okolo meho tela..ja vim je to divny ale tak to je...videla jsem svoje telo na silnici..polici a zachranku..pak uz jen tmu a probudila jsem se...a zno se mi ten sen zdal to je tyden zpet....vsechno to bylo od zacatku jako v prvnim jen jsem tam mela pokracovani...byla jsem v zachrance jeli jsme do nemocnice.....v nemocnici...tam bylo vsechno vsem jedno lezela jsem tam na operacnim stole vsude okolo me pristroje ale fungoval jen ten na mereni pulzu a srdce...doktori okolo me se jen smali..a pily kaffe..bylo jim jedno ze u miram...a v tom sem mela divnej pocit ze me nekdo drzi za ruku...byla tam semnou osoba cela v cernym ale nemohla jsem se ji kouknout do tvare..byl to pocit zaroven peknej ze me zachrani ale taky jsem mela strach....prisla tam sestricka a videla na tom pristroji ze umiram.......snazila se me uzdravit....abych zila ale...ta osoba v cernym me tahla sebou a nez jsem se probudila ....tak jsem jen slysela ten zvuk toho pristroje jako ze jsem mrtva a cervevou dlouhou caru na obrazocve...to je prvni sen a ted se mi zadl zrovna vcera...ze jsem zase umrela.....vsech co jsem se ptala tak nikdy ve snu neumreli ale ja jo uz dvakrat a nevim jak si mam co s tim snem spojit....myslite ze mi dokazete poradit???byla bych moooc rada
Voda
LuccyCZ
| 2. 11. 2007 11:49
Už od mala se mi hodně často zdá o tom, že jsem někde u vodopádu a mám hrozný strach z té vody. Často je to někde jinde, ale už mám v hlavně i sny, kde jsem na tom samém místě. Buď mám hrozný strach a nemohu se dostat pryč od toho vodopádu nebo tam spadnu a v tu chvíli se vzbudím. Někdy jen stojím pod vodopádem a brečím. Nebo jsem u nějaké hluboké vody a mám z ní hrozný strach. Tyto sny mě pronásledují už od mala a přepadá mě strach vždy, když jdu kolem nějaké vody nebo vodopádu. Nevíte někdo co to může znamenat?
Re: Voda
Uivatel_5578336
| 8. 5. 2022 21:46
Já si myslím že se ti ve tvém příštím, Tomhle, čím minulém životě stalo něco s vodou. Nechci strašit ale myslím že tvoje smrt bude souviset s vodou. Možná že jsi byla ve minulém životě nějaká kočkovitá šelma která se utopila. No, a nejspíš si to tvoje duše slabě pamatuje a snaží se tě varovat.

Ema D.
Re: Voda
Uivatel_5578336
| 8. 5. 2022 21:48
Ps: Jenom si to myslím, nemusí to tak být
Re: Voda
Uivatel_5578336
| 8. 5. 2022 21:46
Já si myslím že se ti ve tvém příštím, Tomhle, čím minulém životě stalo něco s vodou. Nechci strašit ale myslím že tvoje smrt bude souviset s vodou. Možná že jsi byla ve minulém životě nějaká kočkovitá šelma která se utopila. No, a nejspíš si to tvoje duše slabě pamatuje a snaží se tě varovat.

Ema D.
Sny
Tatu
| 25. 10. 2007 12:02
Ve spánku si mozek třídí informace. Podněty, které získal za bdění a které si sám během dne zaktivoval si ukládá do souvislostí a znovu do dlouhodobých pamětí. Jako computer. Naše vědomí (a tím i nevědomí)se na to "dívá" a pokud si "povídají" propojení s emočními centry, můžeme se vinou snů i rozbrečet. Ráno, nebo po probuzení máme otisk části snů ještě v krátkodobé paměti. Je to samozřejmě zkomolenina toho, co si mozek uložil, ale takhle to "vidělo" naše vědomí při tom "ukládání". Pokud o nich budeme přemýšlet, uloží se nám i tyto sny do dlouhodobé paměti.///
Hmatové nervy na zádech usínají nejdříve. Když se jim to povede dřív, než zcela usne i naše vědomí, mozek reaguje na ztrátu podložky tak, jak mu velí zkušenost. Přihraje ti k tomu let, nebo pád. Že by jsi se vznášela milimetr nad prostěradlem to nezná. A tak tě nechá padat třeba ze skály, nebo z věže u bazénu. Pak sám, dřív něž dopadneš usne, protože mu nevědomí "řekne" že je to jen sen, nebo se probudíš k vědomí. Tedy vědomí začne pracovat naplno. ///
Jinak sny neznamenají pro budoucnost nic konkrétního. Některé sice mohou ovlivnit naše chování v budoucnosti např. tím, že v nás určitá situace, nebo obraz ze snu bude probouzet třeba úzkost, nebo ostražitost, ale tomu by se dalo říkat spíše zkušenost. To že se mi bude zdát o bobcích, mi hromadu peněz nezaručí. J.
Smrt dítěte a pády z výšky
Miky
| 21. 10. 2007 21:23
Ahojky. Jednu dobu se mi zdály sny, že mi zemřelo dítě. Bylo to tak skutečné, že jsem děsivě plakala ze spaní, pak mne manžel vzbudil a já plakala ještě dlouhou dobu potom, tak moc to bylo skutečné. Cítila jsem opravdové pocity z úmrtí dcery i přesto, že jsem věděla, že to byl jenom sen a že je v pořádku. Dodnes na to myslím. Už se mi to nezdá, ale vnitřně mě ten sen stále trápí a snažím se pochopit, co asi znamenal. Dceru miluju, starám se o ni, jak nejlépe umím, na druhou stranu nejsem ani taková ta úzkostlivá maminka.
Další sen je takový, že někam lezu do výše - před někým utíkám a potom spadnu. Padám na zem a říkám si, že umřu a cítím to jako skutečnost a že umřít ještě nechci. Podvědomě si i v tom spánku, paradoxně, dokážu uvědomit, že je to jen sen, takže si jako v duchu ve spaní říkám " je to jen sen" a přespím ho - dopadnu a nic mi není - i když je to obrovská výška a potom se mi už zdá něco jiného, protože pokračování neznám. Někdy si v tom spánku opravdu dokážu uvědomit realitu a sen, někdy - jako v případě té smrti dcery, to vůbec nedělám nebo to nedokážu, nevím.....Co to znamená?
Sen
anonym
| 3. 6. 2007 11:01
ahojík napiš mi prosím na k.holubek@seznam.cz nebo na 397-036-260 co znamená tento sen : sedím na chodníku naproti klukovi kterýho neznám ale je starší než já tak 17 a mě je 14 no a povídáme si a pak si dáme jenom takovou malou pusu co to znamená??? díky
vraždím..!!!:-((((((
anonym
| 21. 5. 2007 17:37
Potřebovala bych,prosím vědět,co znamená sen,který se mi zdál dnešní noc...Pořád mi to vrtá hlavou a jsem z toho hooodně rozhozená..Zdaálo se mi,že jsem jela s 2 kamarádkami vlakem,které znám od září ze školy...Jsme docela dobré kamarádky... A zdálo se mi,že jsem tu ještě trochu lepší z těch dvou kamarádek zabila..!!!První,že jsem ji propíchla břicho... Pak podřízla krk!!! A ona se s námi úplně normálně dál bavila... A docela dlouho!! Říkala,že je ráda,že to bude mít za sebou...A ta druhá nic nedělala,ani nic neříkala... Mám je obě moc ráááda!!! Důležité ještě asi je,že jsme se na tom předem dohodly,že ji zabiju,takže to nebylo nijak násilné,že bych jen tak ji zabila... Prosím,strašně mně to štvě..!! Pomozte mi,co to znamená? Děkuju mooc...!!
Sen
Lenca
| 11. 4. 2007 16:10
Ahoj všichni. Chtěla bych poprosit o výklad snu. Jsem v 9tt a zdál se mi sen že jsem porodila chlapečka. Druhý den se mi zdálo že holčičku. Prostě krásné sny. Jen po porodu holčičky byly komplikace ale dopadlo to dobře. Už mám za sebou jeden samovolný potrat tak mě jen zajímá jestli to něco neznamená. Budu ráda za každou odpověď. Přeju pěkný den
Hrůza sen
anonym
| 10. 4. 2007 11:21
Zdál se mi sen o tom, že na mě někdo chystá úkladnou vraždu, nástrahu, past, které jsem nakonec náhodou ušla a vraha se mi přitom podařilo jen letmo zahlédnout. Byl to muž, ale nevím kdo, nepoznala jsem ho.Zmizel,a ve mně zůstal hrozný strach, panika, úzkost.Probudila jsem se a nemohla jsem se z toho sebrat. Sen byl jako živý.Může mi někdo vysvětlit, co by to mohlo znamenat?

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
2112Hana
16. 4. 2024 19:53
11775
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video