Diskuse: antikoncepce

   
Řadit:
3706
příspěvků
Správce: Kloa
Kamarádka nemá fotografii.
Kloa Poslat vzkaz | 4.6.2007 21:29

Julčo, máš pravdu, liší se ve složení a ty nízkodávkové by neměly tělo tak zatěžovat. Ale ne každé ženě to vyhovuje, proto existují i ty vysokodávkové. S vlivem na vedlejší účinky to moc společného nemá, přibrat můžeš i po těch s extrémně nízkou dávkou hormonů. A pokud má žena problémy s žílami, neměla by užívat raději žádnou HA, měla by více vybírat.

Kamarádka nemá fotografii.
Kloa Poslat vzkaz | 4.6.2007 21:24

Zkus kouknout ještě do „o sexíku“ - změna sexuální chuti od Verca1. Víš ono se za tím někdy skrývá víc než co si člověk myslí. Jinak člověk se vyvíjí, takže mě to taky může potkat a taky nemusí. Jde celkově o to jak je člověk spokojený. Nebo si dej menší celibát. A nemáš na to ani chuť když si představíš něco ne úplně běžného? Třeba když si představíš, že se náhodou seznámíš s nádherným cizincem, někde u moře, sluníčko zapadá ... nebo něco podobného. Nic to s tebou nedělá?
Zkus na to moc nemyslet, snad to za čas přejde.

Kamarádka nemá fotografii.
| 4.6.2007 19:37

Jaký je rozdíl mezi nízko - nebo vysokodávkovou HA? myslím v dopadu na tělo - jestli člověk přibere, příp. další „příznaky“  - víc křeč.žil a podobně.... Díky Julča

Kamarádka nemá fotografii.
sunbeam Poslat vzkaz | 4.6.2007 19:26

tak to ti mám co závidět :))

Kamarádka nemá fotografii.
Kloa Poslat vzkaz | 4.6.2007 16:13

To je mi líto, že máš tuto zkušenost. A není to taky tím, že jste s přítelem třeba dlouho, že se na to netěšíš? Myslím nějakou změnu ve vztahu. Nebo se tím možná už moc zaobíráš. Ale možná je to i HA, na každého to působí jinak. Já mám opačnou zkušenost, s HA se cítím taková volná, bez zábran a chuť je pořád ::stydlivka::

Kamarádka nemá fotografii.
sunbeam Poslat vzkaz | 4.6.2007 16:13

Nemělo by.... v pauze to snad souvislost nemá.. :) neboj

Kamarádka nemá fotografii.
sunbeam Poslat vzkaz | 4.6.2007 16:06

Ahojky :) Beru Minervu, vše je ok, až na to, že dlouhou dobu (právě možná už od doby, co jsem ji začala brát - přes rok!) vůbec nemám chuť na sex. Když už, tak se prostě stane, že mě zničeho nic přestane bavit. Napadla mě spousta možností, čím to může být, s přítelem jsme se na to různým zkoušením a úvahami snažili přijít, ale postupně se vvštšina možností vyloučila. Až mě napadlo, jestli by to nemohlo být antikoncepcí. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jsem z toho už opravdu zoufalá :((::placici::

Kamarádka nemá fotografii.
| 2.6.2007 11:54

nemela byste nektera zajem o Tri-regol? prechazim na jinou antiko a zbyly mi dve platicka.

Kamarádka nemá fotografii.
| 29.5.2007 07:00

Když mám v sedmi denní pauze průjem, tak to nevadí? Nesnižuje to účinek HA?

Kamarádka nemá fotografii.
kecka Poslat vzkaz | 14.5.2007 00:20

Už je to delší dobu, takže máš asi jasno, ale není tu vůbec zmíněno, že to, cos udělala, je pěkná blbost. Vzít tři tablety najednou je opravdu nezodpovdědné. Nejenže to účinek ochrany neovlivní, ale může ti to poškodit hladinu hormonů v těle a rozhodit cyklus a to přinejmenším ::ne-ne::. Tablety, které jsi zapomněla, vyhoď do koše a do dalšího cyklu se chraň ještě jinak - třeba kondomen. Snad sis neublížila ::och::, měj se hezky.

Kamarádka nemá fotografii.
zoe Poslat vzkaz | 13.5.2007 21:20

...omlouvám se, ale taková antikoncepce je opravdu nespolehlivá, ovlivní ji stres, také to, že jsme mladé a naše těla ještě nefungují úplně pravidelně, každá nemoc a podobně...představa, že si několikrát denně měřím teplotu mi také nepřijde moc přírodní/přirozená a s frekvencí svého stresu a nepravidelností svých cyklů apod. bych si mohla být jistá, že hned napoprvé budu úspěšná, co se týče početí...::usmev::

Kamarádka nemá fotografii.
| 6.5.2007 12:42

Tak jestli si neměla pohlavní styk v posledních 5 dnech a ani ho tedka mít nebudeš,tak to bude myslím v pořádku..Doktorce určitě zavolej a chrań se do t= doby jinak a od nového platíčka by to mělo být už ok:)...

Kamarádka nemá fotografii.
| 6.5.2007 09:48

Ahoj,
antikoncepci beru více než 5 let, nikdy se mi nestalo to co včera. Prostě jsem si zapoměla vzít 3 prášky. Koukala jsem se do návodu cože mám jako dělat. No je tam napsáno obraťte se na lékaře. No jo jenže kde seženu lékaře v sobotu večer? (volat na pohotovost mi přišlo dost přehnaný) Tak jsem spolkla v sobotu večer prášek za čtvrtek a pátek. Dneska ráno jsem si vzala prášek za sobotu a večer budu normálně pokračovat v užívání... vezmu nedělní. Může se mi něco stát? ::svaty::Tak samozdřejmě mi je jasné, že antiikoncepční účinek je dost ohrožen, nebo snad absolutně nefunkční. Vynechané přášky jsou ve druhém týdnu a antikoncepci mám Minerva. V pondělí mám v plánu zavolat lékařce. Docela mám z toho špatné svědomí....Jennisek

Kamarádka nemá fotografii.
| 5.5.2007 22:07

Ahojky, chtěla bych se zeptat jak tady někdo říkal že se na minervu nesmí užívat vitamín C, tak co je na tom pravdy?? Já beru druhým měsícem minervu a jelikož jsem teď  z toho počasí nastydlá tak sem brala dost vitamínu C a měla nechráněný pohlavní styk... tak by mě zajímalo jestli to nemůže ohrozit účinost HA??!!!::placici:: mě to tedy osobně přijde jako blbost, protože můj gynekolok nic neříkal a v příbalovém letáčku taky nic není...??::ne-ne:: prosím napiště moc děkuji::usmev::

Kamarádka nemá fotografii.
| 4.5.2007 16:48

ano, tri platicka za 455. mne se to ale nezda tak  ::placici:: vzhledem k tomu, za jaky blbosti my holky obvykle utracime ::radujici::

DIALOG
nápověda
Potvrzení
zavřít
Upozornění