Orgasmus při sexu - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

orgasmus při sexu

Diskuze

pro anonymku
DANiELA
| 2. 5. 2007 23:17
Ahoj,
moc Ti dekuju za skvely prispevek. Ja se za nic nestydim, ani za svoje myslenky (a ze jsou nekdy opravdu hodne zvrhle), ani pred svym pritelem, takze myslim, ze v tomhle problem nebude. Mne to proste nejde asi proto, ze vimm, ze ta ruka, ktera to vsechno dela, je precejen porad moje.. Kdyz na me sahne pritel, uplne roztaju, ale sama se sebou neudelam nic :(
Takze si nemyslim, ze by to bylo antikoncepci, chut na *** i ***ualni prozitky mam stale stejne jako pred ctyrmi lety, kdy jsem tuto antikoncepci zacinala brat :)
pro danielu
anonym
| 2. 5. 2007 14:05
ahoj,nevěš hlavu,byla jsem na tom podobně,ale jen pro to,že mi dělalo problém představovat si něco perverzního. Byl to děsnej problém se úplně odpoutat od reality,že tady prostě ležím s rukou v klíně. Vadilo mi připadat si trapně,že to potřebuju hodně ryhlými pohyby,že u toho trochu zadržím dech,že se třeba potají podívám na nějaký erotický film. O co víc bylo těžké nebát se představovat si TO,co je opro daný moment opravdu vzrušující. Zjistila jsem,že abych se udělala,než si představovat jak to dělám se svým klukem,je mnohem účinnější představa jak si to rozdávaj třeba dvě holky,nebo nějakej *** ve třech- Prostě se nesmíš stydět sama před sebou a vyzkoušej všechno,na co máš i tu nejtajnější chuť!! A hlavně u toho nemysli na to,že děláš něco,co je nechutný,nebo sprostý!! Je to *** !! Přesně si vzpomínám,jak mi to trvalo strašně dlouho,než jsem poprvé zažila ***,ale pak zjistíš,že to jde i víckrát za sebou- v tom máme oproti chlapům úžasnou výhodu . A pokud máš přítele nebo milence,tak až se naučíš si to udělat,tak je největsší blbost to před ním skrývat!! Chlapy to neuvěřitelně vzrušuje dívat se na masturbující vyvrcholící ženu-ať je to jakýmkoliv způsobem. Moc Ti držím palce!!! Jo a ještě technická" pro *** je dobrý umět stahovat svaly pánevního dna-trénuj to jakobys chtěla zdržet čůrání-stejnou technikou se dá *** ůžasně urychlit a hlavně zesílit. JO a ještě mě napadá,že taky některý druhy hormonální antikoncepce utlumují ženské prožitky,tak se zkus třeba i poradit na gyndě. papa
o sexíku
milena
| 22. 4. 2007 20:19
Milé dívky,na toto téma bych mohla dlouho a dlouho vyprávět. Teď mi bylo 58.Se ***em jsem začínala po 16 roce.Abych byla upřímná, jen proto, že se to po mně chtělo. Byla jsem takové trdlo, že jsem ani nevěděla, co od toho mám očekávat.Tudíž o nějakém orgasmu jsem neměla ani ponětí.To, že bych ho měla mít, jsem zjistila až kolem 20 let. Ne, že bych ho při milování měla.Pravý *** jsem měla asi 3x za život. Prostě jsem to brala, tak, jak to šlo. Byla jsem kvůli tomu dost nešťastná a myslela jsem si, že je to moje vina.Vzrušivá jsem jen povrchově a než bych to vysvětlovala, tak si užíván *** tak, jak je to v mé moci. I tak je to hezké.Mám přítele, kterého *** více než baví. Já jsem dnes na tom tak, že ho mohu mít, ale někdy bych dala přednost dobré knížce a nebo televizi.Tak vám všem přeji, ať se vám to povede. Já už to vzdala. Ale říká se, že každý člověk má někde ve světě svého ideálního partnera. Škoda, že to většinou není ten se kterým jsme.
Orgasmus - Daniela
anonym
| 18. 4. 2007 16:23
Asi je to vážně strašně individuální. Mně to taky nikdy nešlo (udělat si to sama), prolomilo se to nějak samo asi před rokem a od tý doby to běží jak na drátkách - bude mi 29.
orgasmus
DANiELA
| 9. 4. 2007 20:29
Ja mam ten problem, ze se nedokazu udelat sama.. At delam, co delam, nikdy pri masturbaci nedosahnu orgasmu.. Mate nejakou radu?
orgasmus
anonym
| 9. 4. 2007 15:52
No,mě je sice zatím 20,tak doufám,že ještě leccos přijde. Mě se povedl s partnerem jen klitoridální a to asi jen dvkrát.Ale všeobecně si myslím, že to chce trénink, při masturbaci se člověk hodně naučí Když si teda všíma, co vlastně dělá jinak než při ***u s klukem. Problém orgasmu je totiž ten, že holka se nedokáže při ***u s klukem dokonale uvolnit. Chce to mít dokonale volný poševní svaly.
Mě se to sice ještě taky nepodařilo ale vím,kde je zakopanej pes Vždycky, když už jsem jen kousek od vyvrcholení mě totiž pokaždý napadne "hurá,konečně se to podaří" a je to v háji. ¨pak se to TAM všechno trochu stahne a je to pryč. No a samozřejmě pak záleží na klukovi a na tom jak je šikovný a nebo učenlivý
čekání...
kecka
| 8. 4. 2007 19:54
Máš na mysli *** klitoridární? Tak ten si taky bez problémů udělám sama a hned několikrát ( šestkrát - desetkrát), ale od manžela to trvá děsně dlouho ne-li vůbec . A víš, že to už neřeším? Mám-li chuť, udělám se kdykoliv a už tím svého ješitného manžílka nezatěžuju. Zjistila jsem, že se to naučit nechce, teda spíš si nechce připustit, že to dělá špatně. No a ten vaginální *** jsem zatím neměla, ale i toho se snad dočkám - já v to věřím!
čekání na orgazmus
anonym
| 7. 4. 2007 20:03
ahojky,strávila jsem pěknou dobu čtením všech příspěvků a musím říct, že s mnoha věcmi souhlasím. Je mi 25, ne že by mi to přítel nedokázal udělat, ale bohužel se mu to podaří málokdy. Jak je možný, že on se snaží třeba hodinu a prostě nic. Kdežto já sama si to dokážu udělat v řádu minut a klidně i 3 za sebou. Kolikrát nemám náladu na hodinový maraton, když ani nevím jestli skončí úspěšně. Je to asi hloupý, ale snadnější je zalíst si do koupelny a pěkně si to užít, bohužel sama.
:-)
kecka
| 4. 4. 2007 22:56
Rozhodně je to v podvědomí - něco jako placebo efekt. Věř tomu a ono se to stane. Ale tak jednoduché to samozřejmě nebude . Když něco chceme hodně, jako třeba otěhotnět, tak to většinou nejde a *** je to to samé. Z toho mi vyplývá - nemyslet na to, nechtít to honem a hned. Jen se poddat rozkoši a lásce.
Já už taky..
Aliciah
| 4. 4. 2007 13:51
Ahoj zdravim jen jsem chtěla potvrdit ten věk .Nechápu jak je to možné bylo mi teď 29 a našla jsem si mladšího partnera,ale musím říct že je to nářez,určitě je to věkem a láskou...jsem úplně...
CO zapojit do hry... klitoris?
Pilotka007
| 1. 4. 2007 14:42
Já jsem vaginální *** neměla nikdy. S pomocí klitorisu to šlo mnohem líp... Bez zapojení klitorisu *** prostě nemám
orgasmus
DANiELA
| 1. 4. 2007 04:24
Kdysi jsem chodila s klukem, kterej me vzdycky udelal (vaginalni ***).. za jakykoliv prilezitosti, proste byl uzasnej.. Po nem jsem nemela nikoho jako byl on..
Podle me zalezi na klukovi, na tom, jak moc ho milujete (protoze to byl zatim v mym zivote jedinej, koho jsme opravdu milovala) a jak se s nim dokazete uvolnit..
orgasmuz
anonym
| 30. 3. 2007 12:37
Trošku k tématu orgasmu.Je mi 48 let a nikdy jsem neměla vaginální ***.Jeden čas mi to hodně vadilo .Hledala jsem dle různých návodů bod G a nejen já.Nenašla ani já ani nikdo jiný.Četla spousty příruček a povídání .Dočetla se, že patřím mezi ženy co nemaji vaginální orgasmuz.Co mi (potěšilo),že jich takových je větší procento.Mám klitorální orgasmuz a mám to štěstí,že zatím každý muž to respektoval a dělal vše pro to abych si ho prožila.Myslím,že je to hlavně o dohodě.Svěřit se.Nenechat muže tápat a pak být otrávená, že nenašel to správné místo. Ještě k příspěvku použité prádlo.Určitě v tom nejsi sama.Já si taky občas přivoním.Taky si olizuji prsty a určitě jsem větší (čuník) než ty
Je to úplně normální
anonym
| 25. 3. 2007 16:56
Ahoj. Tak jsem se rozhodla pro menší přednášku. Nesmíme zapomínat, že jsme pořád zvířata. Už to že se ti nějaký chlap líbí a jiný ne, není dáno pouze rozumem. Jde o pachovou záležitost, proto taky existují pachové žlázy. Pomocí pachů se dorozumívají všechna zvířata ( až na nějakýho prvoka ). Každý člověk vylučuje nesčetné množství pachů. Ženy jinak voní při ovulaci a jinak ve zbytku měsíce, a to nemluvím jen o pachových žlazách kolem pohlavních orgánů. Vtipný je, že o těch vůních vůbec nevíme, až na nějaké intenzivnější. Nicméně je naše podvědomí velmi dobře registruje a velmi nenápadně nám podsouvá jisté nálady, emoce. Takže když si čuchneš ke svým kalhotkám, bylo by spíš nenormální, kdyby se nic nedělo. Já osobně takovýhle zkušenosti nemám, ale je to nejspíš tím, že moje oblečení jde hned do koše na prádlo a že mám rýmu jako prase!
orgasmus
kecka
| 16. 2. 2007 13:25
Táhne mi na třicet a na společný *** teprve čekám. Sama se udělám hned, při orálímu ***u teda pokud má pánbůh dovolenou (manžel se trefí na klitoris) se taky udělám ale vaginální *** jsem ještě nikdy neměla. Spoléhám na to, že věkem to určitě přijde.Musí . Holky nezoufejme.......
Prožívám krásné orgasmi
anonym
| 14. 2. 2007 15:03
Už několik let používám svoje použité kalhotky jako fetiš, který mě pomáhá k dokonalému vzrušení. Začalo to tím, že večer, když jsem se šla sprchovat jsem si jen tak letmo k nim přičichla jak moc zapáchaj. Někdy tam byl větší či menší flíček. No a po čase jsem si tak nějak uvědomila, že mi to ani nesmrdí, spíš naopak. Nejprve jsem se dost styděla sama před sebou, že to přece není možný, abych byla takový čuně. Tak jsem to několik týdnů ignorovala a snažila se na to nemyslet. Jenže pak to jednou přišlo s daleko větší intenzitou. Bylo to v době, kdy jsem neměla moc příležitostí k ***uálnímu vybití. A ještě k tomu v krásném teplém létě. Už když jsem odpoledne seděla na záchodě, tak jsem viděla, že mám v kalhotkách tmavě žlutý flíček. No a večer, když jsem se chystala do sprchy, jsem se svlékla a odložila jsem si kalhoky na koš na prádlo. Když jsem vlezla do vany tak můj zrak sklouznul na ně. Přemohlo mě to, a tak jsem po nich šáhla. Oproti odpoledne tam byl navíc ještě větší hustší flíček i zdruhé strany Opatrně jsem si k nim přivoněla. Bylo to zvláštní. Asi tak minutu jsem stála stále ještě suchá ve vaně s kalhotkama u nosu a se zavřenýma očima. Pak jsem se probrala, byla jsem trochu jako v tranzu, kalhotky jsem odhodila a že se osprchuju. Něco mi zasvědělo v rozkroku a jak jsem se chtěla podrbat, zjistila jsem, že jsem tam úplně mokrá. Bylo mi jasný, čím to je. Na sprchování nedošlo. Vylezla jsem, čapla kalhotky a odešla do pokoje. Co následovalo je vám asi jasný. Měla jsem snad nejsilnější *** v životě. Navíc mi ani trošku nevadilo, že si olizuju prsty, kterými si hladím neumytou prcinku, směs šťávičky, potu a možná i trošky moči, a že nos mám zabořený v kalhotkách. Do té doby jsem znala svojí chuť a vůni v podstatě jako chemický koktej sprchových gelů a podobně. Tohle mi přišlo až živočišný, ale neuvěřitelný. Od té doby se u mě změnilo pořadí sprcha-*** na ***-sprcha.
Tohle je téma, o kterým se těžko mluví i s tou nejlepší kamarádkou. Těžko se jí zeptám:"Hele, voní ti svoje použitý kalhotky?" Tak jsem na netu začala brouzdat a zjistila jsem, že v tom nejsem sama, ale bohužel, narazila jsem jen na samé urážky. Ale nechce se mi věřit, že žádná žena na tom není podobně. Nevěřím, že jen já jsem takový čuně. Když vidím amatérské fotky holek, co si nechávají s láskou načůrat do pusy, tak nevěřím, že toto je tak nenormální, jen to asi žádná nepřizná.
A tak tedy prosím o Vaše názory prípadně zkušenosti. Nenechte mě v tom samotnou. Díky
odpovědět
orgasmus
anonym
| 13. 2. 2007 13:41
Ahoj holky, nevím kolik je Vám roků, ale já jsem měla první *** po třicítce. Teď mám 40.let a mám je čím dál více silnější. Dokonce jsem to kdesi četla, že tělo začíná až po třicítce se měnit. Mějte se hezky a nebuďte smutné, správný čas přijde. Ivana
orgasmus
slunko
| 12. 2. 2007 10:30
Já mohu taky co říci, jsem na tom přesně stejně, sama dosáhnu orgasmu za chviličku, ale jde spíše o fyzické uspokojení žejo, s přítelem bych ho chtěla zažít strašně moc, kvůli té emotivní stránce. Po 6 letech ***uálního života se mi to s přítelem podařilo teprve minulý rok, a to při orálním ***u, i tak jsem to považoala za velký úspěch, bylo to nádherné! A dost vydřené (časové náročné :)) Od té doby se nám to podařilo asi ještě dvakrát a vypozorovala jsem, že to bylo vždy těsně před menstruací, asi tak dva až jeden den, tělo je asi více citlivé. Taky mi dost pomohlo, představovat si to, co si představuju při masturbaci. Ale každá ženská je individualita, chce to trénink, poznávat a snažit se :). Já osobně na orgasmu nelpím, nejvíc si užívám celý průběh milování, ale společné vyvrcholení musí být úžasné
orgasmus
nika2411
| 11. 2. 2007 22:23
Holka tak to nejsi sama.... a myslím, že je nás takových požehnaně. To je spíš zázrak, aby ženská dosáhla při ***u ***.
orgasmus při sexu
anonym
| 11. 2. 2007 20:48
ahoj, mam takovy problem, nemuzu pri ***u s pritelem dosahnout vyvrcholeni i kdyz me *** bavi a libi se mi to s nim vic nez jinyma. Sama orgasmu dosahnu hrave, na *** mam taky chut. tak kde je chyba, za prispevky a rady dekuju

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
25. 4. 2024 13:36
11819
Jaroslava Svobodova
25. 4. 2024 12:31
407
milica
25. 4. 2024 12:26
70304
Uivatel_5825696
16. 4. 2024 20:10
479
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video