Orgasmus při sexu - Diskuze | e15.cz
Zpět na výpis diskuze

orgasmus při sexu

Diskuze

Rada
kamila.336
| 13. 8. 2019 14:50
Doporucuji pouzit jako pomucku stimulacni gel nestoji to moc a opravdu to pomuze.
anonym
| 17. 5. 2015 01:05
Ahoj holky nemyslím že je to věkem ale spíše jak je partner šikovný osobně už jsem slyšel dosti takových případů že se žena neudělá bud vůbec nebo jen občas akorát neudělat ženu je hřích mě je 12 partnerek jsem měl a udělala se každá při ***u vámi ženy to není spíše partnerem zajmalo mě jestli je to partnerem nebo šikovnosti a výsledek je takový že partnerem protože když partner chce udělá ženu
anonym
| 21. 4. 2016 11:04
Zase bych všechno na pertnera nesvaloval, je mi skoro 40 a doposud jsem si nedokázal představit že by se partnerka nedokázala udělat. Všechny ženy co jsem kdy doposud měl prostě orgasmu dosahovali skoro pořád.. Samozřejmě je potřeba být šikovný to nepopírám. Nyní tento problem s přítelkyní řeším prvně, už pred prvním milovaním mě na to upozornila a ať se snažím sebevíc doposud vyvrcholení nedosáhla.
anonym
| 5. 4. 2015 13:49
Já jsem si vždycky myslela, že je to u žen normální, když nedosáhnou orgasmu a v podstatě až teď (je mi 23) jsem se dozvěděla, že mám ve svém okolí jen jednu kamarádku, která má podobný problém a všechny ostatní jsou schopné za *** vyvrcholit třeba 4x. Trvá jim to pak třeba jen 5 minut. Nejdříve jsem si myslela, jak je velmi ojedinělé mít při ***u *** a ted si naopak myslím, že je velmi ojedinělé ho nezažívat pravidelně Kamarádky mi tvrdily, že ho ze začátku třeba taky neměly, ale pak přišly na to, co se jim líbí a najednou to šlo, ale přijde mi, že s dosažením orgasmu při ***u nemají problém zvlášt holky, které samy nemasturbují, s přítelem praktikují jen *** a ono pak když třeba měsíc nedosáhnete orgasmu, tak to se ani nedivím, že to najednou jde během 5minut snad budu mít jednoho dne pevnou vůli to taky vydržet měsíc Je pravda, že když jsem se to pokoušela vydržet co nejdéle, tak jsem pak vždy skoro orgasmu dosáhla, vždycky zbýval jen kousíček, ale přítelovo tělo jako by to tušilo .

Těším se na Vaše komentáře
anonym
| 22. 1. 2015 19:02
Za déle jak rok, co s přítelem spíme jsem při ***u nedosáhla orgasmu. Ze začátku našeho vztahu to šlo ještě přes klitoris u jedné polohy, teď už ani to ne. Přítel o tom neví, dostala jsem se až k tomu, že *** musím hrát, aby se necítil špatně. Připadám si kvůli tomu strašně, co s tím?
anonym
| 2. 12. 2013 13:30
Je mi trapné sem psát, totiž je mi teprve šestnáct a se ***em začínám proto si to tu tak prohlížím. O orgasmu si asi zatím můžu nechat zdát. Ze začátku to bolelo, teď už né, ale stejně nic.. asi s tím nic neudělám že? :)
anonym
| 24. 4. 2014 13:01
No holka s tim nic neuděláš :DDD to se prostě budeš muset nejen naučit ale taky si tam zkus strčit 2 prsty a toho orgasmu vyvrcholíš ... ! :)
anonym
| 27. 5. 2014 09:43
TO Anonym: ne ni to o tom jen nato myslet ale vnímat své tělo co ti řika a pracovat na sobe
kititititi
lolka
| 3. 9. 2009 22:53
Ahoj,tak tady je můj názor. Tenhle pocit, kdy se ti chce močit důvěrně znám, Našla jsi bod G. Ale pro mě je ten pocit víc než jen chtít na WC, je to pro mě sstrašně vzrušující, když se mě tam přítel dotýká. Najdi si na netu squirting a dozvíš se víc.
nerikat
Adik
| 3. 9. 2009 20:36
Teda, tak to jí hlavně neříkej. Já bych z toho měla asi strašnou depresi
orgasmus
mirda
| 10. 8. 2009 20:09
ahoj,tak to ja mám to same,z přitelkyni,,mám ji moc rád ale abych dosahl vyvrcholeni musim myslet na jinou žensku,, kterou vůbec neznam ale potkal jsem ji venku na ulici a libila se mě,,.
orgasmus při sexu
atinka
| 7. 6. 2009 01:21
Ahoj, zdravím všechny holky i zkušené ženy Je mi 16 a svůj ***uální život jsem začala asi před půl rokem s mím přítelem, strašně ho miluju a *** a ním se skvělý jenomže *** jsem měla pouze jednou a to jenom klitoriální. Přítel je moc šikovný, snaživý a učenlivý, myslím že jsme za toho půl roku udělali opravdu velký pokrok. Ale když viděl, že jeho přítelkyně (já) *** furt nemá a on ho mohl mít i 6x za sebou tak se začal podceňovat, trápilo ho to a byl nešťastný. Mě to samozdřejmě trápilo taky protože jsem věděla, že to není jeho chyba, protože *** s ním je opravdu kouzelný. Jenomže jednoho dne jsem se na něj už nemohla dívat jak se smutně dívá a tak jsem *** předstírala, jenomže když jednou tak i podruhé a potřetí a tak...jenomže jak jsem zjistila tak to není jen můj problém ale většina žen. Můžu svému příteli říct že chci více orálního ***u, abych nemusela tolik předstírat *** (jak jsem se dočetla tak je dost účinný aspoň u klitoriálního orgasmu). Ale teď nevím jestli mám příteli říct že jsem mu pokaždé lhala a že *** jsem měla jen jednou a nebo to nechat být. Setkali jste se taky s touto situací? Jak jste ji řešily? Prosím poraďte. Děkuji...
...
kititititi
| 9. 4. 2009 13:33
Ahoj všichni, mám takový menší i větší problém, ketrý mě poslední dobou moc trápí a byla bych moc vděčná za nějakou dobrou radu nad zlato ...Mám nového přítele, s ktrerým jsem již přibližně tři měsíce a zažívám s ním perfektní ***, o kterém se mi dříve ani nesnilo...Nemám problém dosáhnout orgasmu, ale v posledním měsíci nastal problém...Strasne se tesim na ***, ale pokazde kdyz do me vnikne pocitim strasnou potrebu jit na zachod se vycurat...I kdyz to tesne pred tim udelam, po kazde me to znovu popadne...JE logicke, ze *** si pak nemohu uzit, protoze se bojim, ze se počůrám a je to veloice neprijemne..Nevim, jak se toho zbavit, ani jak tomu predejit..je to ma nocni mura..budu vděčná za jakoukoliv myslenku
orgasmus
zuz
| 9. 3. 2009 00:43
Ahoj,no opravdu jsem nečekala že taková spousta žen má takové problémy.Chtěla jsem se zeptat jestli někdo zažil,nebo zažívá to co já.
Mám už 4 roky přítele=4roky ***uju .Ale poslední necelý rok mám problém dosáhnout orgasmu,zažívala jsem jak vaginální tak "povrchový" ***,ale teť prostě nevím proč ani jak, ale prostě mi to nejde(ani samotné,sprchou..ničím).Vždycky to je jen naznak,už se těším,ale pak prostě nic.
Nevím vůbec proč se to děje.Nemáte nekdo radu prosím?MOc děkuji.
aaa
paradeee
| 19. 2. 2009 10:44
ja už to dělám tak, že si při ***u pomáhám rukou drážděním klitorisu sama:)
Společník pro ženy
paradeee
| 19. 2. 2009 10:42
Našla jsem na internetu server, který nabízek muže jako doprovod
Co si o tom myslíte?
Byly byste ochotné zaplatit za "půjčení" muže, který by Vám dělal doprovod?
Mrkněte se na guyss.webnode.cz
Orgasmus
Pettule
| 19. 2. 2009 10:18
ahojky, je mi 24let a ještě jsem nedosáhla při milování orgasmu... abych se teda i přiznala, ani nevím jak ho poznám... Moc mě to trápí a strašně ráda bych to prožila. Snažím se udělat i sama, ale taky to moc nejde. Možná je to i tím, že jsem tak trochu stydlivější... Zkusí mi někdo poradit?!!!
orgasmus
kotajka1
| 18. 1. 2009 19:40
Hezky vecer vsem .Je mi 24 let a muj prvni *** sem mela ve svich 17 letech.Prozila sem si i vaginalni i klitorialni a muzu rict ze to je moc krasny.Mam ho vlastne i doted a neumim si prestavit ,ze bych ho us nemela .Je mi vas moc lito ,ze cekate nato ,abyste si ho prozili.Preju vam vsem,byste si to prozili je to fakt moc hezky.Cetla jsem vase nazory a muzu vam jen rict chce to se jen trosku snazit ,ale pravda je ta,ze nejvic zalezi na muzi to je vse co muzu rict.Uprimne vam vsem preju z celiho srdce aby se vam to us povedlo.S pozdravem kotajka1
orgasmus při sexu
ciki
| 28. 12. 2008 14:05
Aho! Jsem už 25 let ženatý se svou ženou a takový problém jsme ještě neměly.Při milování si manželka nasedne takzvaně na koníčka a *** dosáhne několikrát.Prostě některé ženy to mají a jiné mají asi smůlu.Máme kamarádku a ta má ten samý problém jako vy.
bolest při sexu
paradiso
| 1. 9. 2008 15:49
Ahojky,
jo .. to dobře znám .. vlastně skoro pokaždé, když se s přítelem milujeme, tak mě to při "vstupu" bolí. Zkoušeli jsme snad všechno .. delší předehru, gel .. ale zatím bez zlepšení. Když se to pak už "rozjede", tak to bolet přestane. Ale do té doby je mi to hodně nepříjemné a fakt trpím. Občas mě ke všemu bolí podbřišek, někdy při tom, někdy až po .. Taky už jsem se na to ptala doktorky a ta mi řekla, že třeba nejsem uvolněná nebo je to psychického rázu ..
Na gyndě mi tenkrát doktorka dokonce poradila, ať zkusím změnit partnera .. změnu jsem opravdu udělala, ale v tom smyslu, že jsem si našla jinou doktorku.
Trápí mě to dál, ale co s tím můžu dělat? Zajímavé je, že jsem dřív tyto problémy neměla. S přítelem budu už 7 let a naše začátky byly úžasné a bez bolesti.
bolest pri sexu...
safi
| 15. 5. 2008 06:32
ahojik!nejsi sama.. mam take bolesti pri ***u(ne pri celym,jen ze zacatku vzdy) a podle gynekologa jsem take pry v poradku,i kdyz mi rikal, ze je to mnou, ze se mam uvolnit a byt dostatecne vzrusena.ale prala bych si,aby to mohlo byt normalni a mohla bych se milovat jakkoli a kdekoli. tyto problemy mi zzacaly od doby,kdy jsem mela zanet mocaku a my jsme si uzivali i tak.a pak my z toho vznikly kvasinky,coz neni nic vazneho.doktorka mi dala vaginalni cipky a rikala, ze nesmime mit pohlavni styk.mela jsem je na osm dni,jenze ja mezitim dostala menstruaci,to jsm v sobe mela4.az skoncila men.,tak jsme to nevydrzeli nic mi nebylo a pak jsem to dobrala.a bylo to zpatky ale jen bolesti obcas to bylo neprijemny pouze troshu i svedilo.a ted jsem dala na radu dok.a pomahalo to.castecne.zlepsilo se to.jenze jeden den jsme se milovali 3x,coz drive byvalo normalni.a dalsi den zas,ale uz to zas bolelo.mela jsem pocit jako kdybych byla odrena.chci se zeptat jestli jsi ten problem uz vyresila?nechapu jak je to mozny.a ze jsem uplne v poradku.to se s tim neda nic delat?doktor proste rika,ze je to mnou.. a to ten *** i chci a jsem vzrusena.. uz to trva asi 4-5mesicu.myslis,ze by si mi mohla poradit?
...
Zonka
| 14. 5. 2008 20:10
Vsadím se, že vaginální *** je pověra, kterou vymyslel nějaký chlap, aby pro holky odargumentoval zábavnost ***u.

S klitorisem to já i partner zvládáme v pohodě (asi až od 25, ale předtím to byla nejspíš malá snaha partnera, a já zase nevěděla jak sama na to a co mám čekat

Pokud to holky nejde ani vám samotným (což je možná docela blbý, pokud to nejde ani s partnerem, nodekázala jsem si to sama udělat dokud jsem nevěděla, co se přitom děje) možná by mohla být jednodušší sprcha - zhasnout, teplou vanu, nějakou voňavou pěnu, lehnout a lehce rkoužit proudem vody nad klitorisem a hlavně neřešit myšlenkama pracovní a jiné problémy. Jak se to povede jednou, tak už to jde strašně snadno.
ogasmus při sexu
demona
| 14. 5. 2008 18:36
No to bud ráda, že tě vůbe udělá a chce se aleson mazlit a dělat předehru, pokud neumí dobře lízat, tak s malým perem je to fakt v háji , s velkým můžeš předehru vynechat. Určitě ho máš ráda, ale jestli někdy zkusíš tajně velkého a hlavně schopného tak se tím tvůj vztah hodně nabourá, věr mi
orgasmus při sexu
pulec
| 25. 4. 2008 07:23
Zdravím Viktorky, měl bych jeden dotaz. Přítelkyně dosáhne orgasmu při milování pouze v poloze "na koníčka". A říká že jinak to asi nepůjde, myslíte že máme šanci aby se nám to povedlo i v jiné poloze? ***íkujeme spolu už dva roky a zatím se nám to ještě nepovedlo Tak nevím jestli ji mám pořád ještě přemlouvat a zkoušet to jinak. Díky za odpověď. Mějte se krásně
odpověď DANIELE od anonymky :-)
anonym
| 3. 5. 2007 18:25
Dík za pozdrav,ani jsem nečekala,že si to přečteš. Strašně moc bych Ti přála,aby "ta Tvá" ruka jednou uměla všechno,co Tvůj *** žádá . Třeba si dáváš moc málo času-dělej si to skutečně TAK dlouho,dokud ti vzrušení nepřeroste přes pocit,že ta ruka je Tvoje. Držím palce. Skoro bych chtěla bejt u toho,až se Ti to jednou povede
Bolest při sexu !
anonym
| 3. 5. 2007 16:00
Ahoj,
potřebovala bych poradit! Je mi sedmnáct a už čtvrtým rokem mám přítele! Hned jak jsem spolu začali ***uálně žít, jsem měla problémy s bolestí. Na gynekologii chodím pravidelně a měla bych být v pořádku. Ale když do mě partner víc pronikne cuknu sebou bolestí. Napadlo mě jestli to není tím, že jsem poměrně malá a jestli mi nemůže narážet až na děložní čípek! Zajímalo by mě jestli tím také někdo trpíte. Vím, že to žádné psychické problémy nejsou. *** miluji, nemám zábrany, ale vůbec si ho nemůžu užít, protože ze mě pak všechno vzrušení opadne. Velice mě to trápí, partner je tolerantní, ale nechci se do konce života jenom mazlit. Vidím na něm, že ho to ale mrzí a mě také. Poraďte prosím třeba polohy ve kterých do mě zas tolik nepronikne, ale které jsou zároveň příjemné. Nebo čím si myslíte, že by to mohlo být? Děkuji N.
pro anonymku
DANiELA
| 2. 5. 2007 23:17
Ahoj,
moc Ti dekuju za skvely prispevek. Ja se za nic nestydim, ani za svoje myslenky (a ze jsou nekdy opravdu hodne zvrhle), ani pred svym pritelem, takze myslim, ze v tomhle problem nebude. Mne to proste nejde asi proto, ze vimm, ze ta ruka, ktera to vsechno dela, je precejen porad moje.. Kdyz na me sahne pritel, uplne roztaju, ale sama se sebou neudelam nic :(
Takze si nemyslim, ze by to bylo antikoncepci, chut na *** i ***ualni prozitky mam stale stejne jako pred ctyrmi lety, kdy jsem tuto antikoncepci zacinala brat :)
pro danielu
anonym
| 2. 5. 2007 14:05
ahoj,nevěš hlavu,byla jsem na tom podobně,ale jen pro to,že mi dělalo problém představovat si něco perverzního. Byl to děsnej problém se úplně odpoutat od reality,že tady prostě ležím s rukou v klíně. Vadilo mi připadat si trapně,že to potřebuju hodně ryhlými pohyby,že u toho trochu zadržím dech,že se třeba potají podívám na nějaký erotický film. O co víc bylo těžké nebát se představovat si TO,co je opro daný moment opravdu vzrušující. Zjistila jsem,že abych se udělala,než si představovat jak to dělám se svým klukem,je mnohem účinnější představa jak si to rozdávaj třeba dvě holky,nebo nějakej *** ve třech- Prostě se nesmíš stydět sama před sebou a vyzkoušej všechno,na co máš i tu nejtajnější chuť!! A hlavně u toho nemysli na to,že děláš něco,co je nechutný,nebo sprostý!! Je to *** !! Přesně si vzpomínám,jak mi to trvalo strašně dlouho,než jsem poprvé zažila ***,ale pak zjistíš,že to jde i víckrát za sebou- v tom máme oproti chlapům úžasnou výhodu . A pokud máš přítele nebo milence,tak až se naučíš si to udělat,tak je největsší blbost to před ním skrývat!! Chlapy to neuvěřitelně vzrušuje dívat se na masturbující vyvrcholící ženu-ať je to jakýmkoliv způsobem. Moc Ti držím palce!!! Jo a ještě technická" pro *** je dobrý umět stahovat svaly pánevního dna-trénuj to jakobys chtěla zdržet čůrání-stejnou technikou se dá *** ůžasně urychlit a hlavně zesílit. JO a ještě mě napadá,že taky některý druhy hormonální antikoncepce utlumují ženské prožitky,tak se zkus třeba i poradit na gyndě. papa
o sexíku
milena
| 22. 4. 2007 20:19
Milé dívky,na toto téma bych mohla dlouho a dlouho vyprávět. Teď mi bylo 58.Se ***em jsem začínala po 16 roce.Abych byla upřímná, jen proto, že se to po mně chtělo. Byla jsem takové trdlo, že jsem ani nevěděla, co od toho mám očekávat.Tudíž o nějakém orgasmu jsem neměla ani ponětí.To, že bych ho měla mít, jsem zjistila až kolem 20 let. Ne, že bych ho při milování měla.Pravý *** jsem měla asi 3x za život. Prostě jsem to brala, tak, jak to šlo. Byla jsem kvůli tomu dost nešťastná a myslela jsem si, že je to moje vina.Vzrušivá jsem jen povrchově a než bych to vysvětlovala, tak si užíván *** tak, jak je to v mé moci. I tak je to hezké.Mám přítele, kterého *** více než baví. Já jsem dnes na tom tak, že ho mohu mít, ale někdy bych dala přednost dobré knížce a nebo televizi.Tak vám všem přeji, ať se vám to povede. Já už to vzdala. Ale říká se, že každý člověk má někde ve světě svého ideálního partnera. Škoda, že to většinou není ten se kterým jsme.
Orgasmus - Daniela
anonym
| 18. 4. 2007 16:23
Asi je to vážně strašně individuální. Mně to taky nikdy nešlo (udělat si to sama), prolomilo se to nějak samo asi před rokem a od tý doby to běží jak na drátkách - bude mi 29.

Nejnovější příspěvky v diskusích

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
16. 4. 2024 12:44
11773
Alka...
16. 4. 2024 12:27
70221
2112Hana
30. 3. 2024 19:13
406
helena.07
27. 3. 2024 11:56
8
Uivatel_5747674
19. 1. 2024 11:51
16826
Pavlna Trojanov
12. 3. 2024 09:26
5
Jiina Koudelov
25. 2. 2024 20:33
148
Anna Soukov
23. 2. 2024 00:14
115
Jiina Koudelov
13. 2. 2024 21:43
46
Silvie Zimmermannova
13. 2. 2024 17:15
10831
Jiina Koudelov
3. 1. 2024 18:58
327
Gabriela ediv
21. 1. 2024 20:59
478
Uivatel_5725017
3. 1. 2024 10:00
33
Lucie Baklkov
28. 11. 2023 14:24
8775
Uivatel_5694482
24. 11. 2023 19:31
82
Cryptomeria Rasa
16. 11. 2023 18:49
287
sona.koutna8
30. 6. 2022 21:02
26
Vlado Schiffel
12. 11. 2023 01:48
439

Hlavní zprávy

Nejčtenější

Video