Dobré odpoledne všem, zelené potraviny jsem začala užívat nedávno na popud kamarádky, která mi říkala, že ji to pomohlo na pleť a překyselení. Užívám je přes 4 měsíce a dávkování mám už 3 x 5tabletek denně, mluvím o chlorelle. K tomu jsem si pořídila i mladý ječmen, ale ten mám ve šťávě a ne v tabletkách.Zezačátku byla ple´t ještě horší, než jsem měla a z toho jsem trošku plašila, naštěstí po dvou měsících se to začalo zlepšovat a teď už ji mám skoro v pořádku. Odebírám od firmy zelene-zdravicko.cz
Perfektní dtránky jsem našla www.zdravejsi-zivot.cz mají tam i dávkování a navíc kvalitní produkty. Jeednou jsem tam psala dotaz a byli velice ochotní rozebrali se mnou moji zdrav situaci a doporučili konkrétně. Vyměnili jsme si pár emailů a já byla spokojená, že nekupuju něco zbytečně Jarka
Ahojky, našla jsem o ni nedávno webové stránky. Bylo tam vše. Bohužel už ten odkaz nemám, ale zadala jsem to normálně do vyhledávače a našla. Myslím, že to byly zelené potraviny. Propagovali i ten džus z ječmene.
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, jestli někdo používáte řasu chlorella? Jaké s ní máte zkušenosti? .... Já jsem ji pořídila před pár dny, ale potřebovala bych poradit s dávkováním apod. Předem díky všechny reakce